Oppdag rimelige utskriftsløsninger med Brother-skrivere

0
27
Brother printer l282 Brother

Enten du trenger å skrive ut en rapport på jobb eller har rask tilgang til personlige dokumenter, Brothers rimelige serie med skrivere er de riktige verktøyene for jobben. Her er en titt på flere av selskapets rimelige modeller, som kombinerer effektivitet og verdi. 

Brother HL-L2400D Compact Monochrome Laser Printer

Denne laserskriveren er enkel og rimelig, men den har mange funksjoner for private og små bedrifter. Den kompakte designen tar ikke mye plass, og den tilbyr tonersparingsmodus, noe som gjør den Energy Star-kompatibel. 

I tillegg skriver den ut opptil 32 sider i minuttet som er rene og enkle å lese. . Og med automatisk tosidig utskrift skriver den også enkelt ut dobbeltsidige dokumenter. Totalt sett er dette en eksepsjonell skriver for eksterne arbeidere eller personlige brukere som leter etter en høykvalitetsskriver for sporadisk bruk. 

Se på Brother-USA

Brother Wireless HL-L2405W Compact Monochrome Laser Printer

Denne laserskriveren tilbyr fleksible tilkoblingsmuligheter med sitt 2.0 USB-grensesnitt og innebygde dual-band trådløse (2,4 GHz eller 5 GHz) frekvenser. Dette lar deg laste ned Brother Mobile Connect-appen for å skrive ut eksternt. 

Den skriver ut opptil 30 sider med tydelig innhold av høy kvalitet, og den kommer med Refresh EZ Print Subscription som tilbyr fleksible utskriftsplaner med lave månedlige betalinger. Ettersom toneren din går tom, tilbyr Brother gratis levering på en erstatning. Til syvende og sist fungerer denne skriveren best for travle fagfolk på farten som krever ekstern tilkobling og flere utskriftsløsninger.

Se på Brother USA

Brother Wireless MFC-L2820DW Kompakt monokrom alt-i-ett-laserskriver med kopiering, skanning og faks 

Denne skriveren passer best for travle fagfolk som krever store utskriftsbehov, men som også ønsker en kompakt og rimelig skriver. Denne modellen skriver ut opptil 34 sider per minutt, kommer med en intuitiv 2,7-tommers berøringsskjerm og kobles til skybaserte apper som Google Drive for enkle utskriftsalternativer. 

Du kan også lage kopier med 50-siders dokumentmater. Med den gratis Brother Mobile Connect-appen kan du skrive ut dokumentene dine fra hvor som helst med en pålitelig internettforbindelse. Alle funksjonene gjør denne skriveren ideell for bedriftseiere og personlige brukere som krever hyppig utskrift, kopiering og faksing. 

Se på Brother-USA

Få gjettingen ut av utskriften

Brother tilbyr rimelige utskriftsløsninger for hjemmebaserte bedrifter, eksterne arbeidere og personlige brukere. Og når det er på tide å fylle på toneren, tar Brother gjettingen ut av det for deg. 

Med Refresh EZ Print-abonnementet leverer Brother toner automatisk når du går tom. På den måten kan du fokusere mer på å få arbeidet gjort enn på å vedlikeholde verktøyene du trenger for å gjøre det. Disse planene tilbyr lave månedlige betalinger og gratis levering på tonere. Det er bare en av måtene Brother gjør utskriften enklere på. Finn ut mer om produktene på nettstedet.