Jeg hadde på meg Motorolas bøyelige smarttelefonklokke-hybrid, og det gjorde meg alt mulig forvirret

0
19
Motorprioritet2 Kerry Wan/ZDNET

Å forhåndsspille uken min på Mobile World Congress med en demo av Motorolas bøyelige telefonkonsept kan ha vært den beste verste avgjørelsen i livet mitt. På den ene siden er kulhetsfaktoren til en telefon som kan vikle rundt håndleddet umålelig. På den annen side er den så ambisiøs at du raskt skjønner hvor langsøkt den er når du endelig tar den på.

Også: Lenovos ThinkPad X1 Fold er den mest bisarre, morsomme, og dyr bærbar datamaskin jeg noen gang har testet

Motorola avduket først det bøyelige konseptet på Lenovo Tech World i oktober i fjor, men jeg vil tro at Barcelona var der selskapet først tok telefonen ut for personlige demoer, fordi hele opplevelsen føltes som det, fra feilene og feil til en medjournalist som gjør en improvisert falltest fordi…magneter og de uforutsigbare kreftene som følger med betamaskinvare.

Men i øyeblikkene da hver av oss i rommet kunne knipse telefonen rundt håndleddene. , var det alltid et respektfullt nikk av godkjennelse, etterfulgt av lukkerlyder venstre og høyre. Denne tingen rocker. Og det er så nerdete at jeg fortsatt tenker på det timer senere.

Konsepttelefonen begynner som en 6,9-tommers plate, behandlet med en bøyelig bakplate av vevd stoffmateriale. Se nøye, og du vil se stoffbiter begynner å løsne og floke seg ut langs kantene, men jeg er sikker på at selv Motorola ikke var forberedt på all smarttelefonorigamien som skulle utfolde seg den kvelden.

< p>Også: Jeg har testet 40 telefoner det siste året, og disse er de aller beste

Avhengig av hvor du står i den håndleddsslitte telefondebatten, er den beste delen av Motorola-konseptet enten det faktum at du kan bøye den for å bli sin egen støtte eller hvordan den magnetisk festes til det imøtekommende armbåndet. Bøy telefonen som en regnbue, og du kan til og med starte en Connect Four-økt for to spillere.

Motorola bøybar konsepttelefon på MWC 2024 Kerry Wan/ZDNET

Båndet som hjelper telefonen med å holde seg på håndleddet minnet meg om Milanese-stil, som for Apple Watch. Du klikker båndet godt på, justerer den magnetiske pinnen med baksiden av konsepttelefonen, og bøyer deretter enheten til den dekker hele armen unntatt én. Vedleggsdelen av prosessen tok flere forsøk på tvers av flere journalister, og fordi konsepttelefonen allerede hadde en viss vekt, føltes den mer som en tomannsjobb enn en.

Også: A smarttelefon uten apper? Denne AI-assistenten har som mål å erstatte dem alle

For å si det pent, jeg var i stand til å sveipe rundt telefonen som alle andre, og syklet gjennom appmapper og en klokkewidget. Men feilene var sterke med denne, og oftere enn ikke registrerte ikke telefonen mine trykk og innganger. 

Motorola bøybar konsepttelefon på MWC 2024 Kerry Wan/ZDNET

På den annen side hadde Motorola også sin “Moto- rolla”-konseptet fra forrige MWC som ble vist, og jeg kunne ikke la være å fortsette å trekke mot det. Med et dobbelttrykk på en sidetast ville den rullbare skjermen bli trukket fra bak enheten og på fronten, og utvide det som så ut til å være en 5,8-tommers skjerm til en 6,8-tommers-lignende størrelse. Programvareopplevelsen var mye mer raffinert sammenlignet med den bøybare, og avspilling av en YouTube-video utløste automatisk den rullbare sekvensen.

Alt det vil si at jeg offisielt har prøvd begge Motorolas nyeste konsepttelefoner, og hvis jeg måtte legge lager i en av dem, ville jeg velge den rullbare fremfor den bøyelige. Kanskje neste år vil den bøyelige overstråle Motorolas 2025-konseptenhet. Vi får bare vente og se.