Tjen en ChatGPT e-grad for $30

0
13

Studer ChatGPT og automatisering for bare $30.

StackSocial

ChatGPT og automatiseringsverktøy tar over internett, og arbeidslivet slik vi kjenner det. Siden disse relativt nye teknologiene har begynt å dominere overskrifter og møter, har folk rundt om i verden prøvd å finne ut hvordan de kan komme i forkant av utviklingen. 

En pedagogisk ressurs utviklet for å hjelpe med akkurat det — dette ChatGPT og automatisering e-gradskurset er til salgs for bare $30. 

ChatGPT & Automation e-degree

ChatGPT & Automation e-degree

Se nå på StackSocial

Denne kurspakken ledes av instruktører fra Eduonix Learning Solutions, selve e-gradsprogrammet er bygget ut med 25 timer med innhold fordelt på 12 forelesninger som brukere kan få tilgang til rundt om i klokke på ubestemt tid ved kjøp.

Innholdet går over hvordan man utforsker praktiske applikasjoner og virkelige scenarier med verktøy som ChatGPT og automatiseringsteknologi som er tilgjengelig i dag. 

Innholdet er kuratert for å ta for seg hvordan en person kan bruke ekspertise med en chatbot eller automatiseringsverktøy til yrkeslivet, og det går inn i kunsten å tilpasse med å skreddersy ChatGPTs system for å møte de unike kravene til en gitt jobb, prosjekt eller bedrift.

I tillegg til å tilby overbevisende teknikker for å gjøre rådata til overbevisende visuelle fortellinger med ChatGPT eller hvilke automatiseringsverktøy som står til din disposisjon, innholdet ser også på hvordan du kan bruke AI til å forsterke kreativiteten og oppdage nye måter å bygge og utføre prosjekter på. 

Designet for å utforske hvor AI og datavisualisering møtes, denne kurspakken kommer også med et sertifikat for fullføring for å videreføre karrieren din ved å bruke og få mest mulig ut av disse verktøyene. 

Ta dette e-kurset ChatGPT og automatisering på salg for bare $30 nå.