Trenger du en smarttelefon som fortsetter og går? Denne kan vare i over 3 måneder

0
22
Energizer 28 000 mAh telefon ved MWC 2034 Kerry Wan/ZDNET

Jeg har sett smarttelefoner med noen ganske store batterier, den største sannsynligvis er Doogee S100 Pro med det kolossale 22 000 mAh-batteriet. Men en ny smarttelefon som ble avduket på MWC 2024 har det samme.

Denne uken demonstrerte Avenir en ny smarttelefon på Mobile World Congress i Barcelona kalt Energizer Hard Case P28K. Det er i utgangspunktet en telefon som er bygget rundt en strømbank.

Også: Jeg prøvde Samsung Galaxy Ring og den slår Ouraen på to meningsfylte måter

Forvirret om navnet? Det er forståelig. Avenir har lisensiert Energizer-navnet fra batteriprodusenten. 

Spesifikasjonsarket for Energizer Hard Case P28K er ganske kjedelig: 

6,78-tommers, 1080p LCD-skjermAndroid 14MediaTek Helio G99 MT6789 åttekjerneprosessor8GB RAM256GB lagring, 60-, 20-megapikslers bakkamera -megapiksel frontvendt kamera4G-støtte (ingen 5G)IP69-vurdering

Men så kommer du til batteriet, og ting blir rart!

Også: Dette er den mest robuste Android telefon jeg har testet, og den kan vare i 2350 timer

Batteriet er et gigantisk 28 000 mAh-batteri, som gir håndsettet en taletid på nesten 5 dager, og en standby-tid på nærmere 100 dager.

Energizer 28 000 mAh telefon vs Samsung Galaxy S24 Plus

Energizer 28 000 mAh telefon vs Samsung Galaxy S24 Plus

Kerry Wan/ZDNET

Det er galt! 

Men med stor batterikapasitet kommer stor størrelse. Denne tingen er 1,1 tommer tykk, eller for å si det på en annen måte, tre ganger tykkelsen på en iPhone 15, og den veier 1,25 pund. Med mindre du har store, dype lommer (og et godt belte), kommer ikke denne tingen i lommen. 

Også: Den mest imponerende demoen på MWC var fra et merke jeg ikke hadde forventet å se

Jeg gravde litt rundt dette, og det ser ut til at det er planlagt å komme i salg i oktober og vil koste rundt 270 dollar. Men, og litt merkelig, har ikke Avenir planer om å gi ut denne giganten i USA. 

Så hvis du ønsker å få tak i en smarttelefon med et gigantisk batteri i dag, så er Doogee S100 Pro er håndsettet for deg (og det er for øyeblikket til salgs for nesten 30 % rabatt på Amazon Prime). Den har samme tykkelse, men lettere (0,88 pund) så den er litt lettere for lommene dine. Den tilbyr også opptil nesten 98 dager standby-tid.