De beste Garmin-klokkene i 2024: Eksperttestet og anmeldt

0
13

Garmin GPS-sportsklokker har som mål å hjelpe deg med å forbedre helsen og velvære ved å samle inn data fra din daglige livsstil og bruke Garmin Connect-økosystemet til å analysere og presentere dataene for deg på nyttige måter. Garmin har betydelig forbedret sin merittliste for å støtte tidligere modeller med de nyeste programvarefunksjonene, samtidig som de har gitt ut nye klokker med innovative funksjoner. Selskapet har omfavnet LED-lommelykter, solenergilading, AMOLED-skjermer og mer ettersom det setter standarden for GPS-sportsklokker.

Også: De beste smartklokkene, iht. treningseksperter og maratonløpere

ZDNET har utført praktisk testing av nesten alle populære Garmin-klokker, og evaluert funksjonene, holdbarheten, batterilevetiden, prisen og mer, for å hjelpe deg med å finne ut hvilken modell som passer best for dine trenings-, velvære- og andre sporingsbehov. < /p>

Mitt valg for den beste Garmin-klokken totalt sett er Garmin Epix Pro, takket være dens lange batterilevetid, avanserte materialer, AMOLED-skjerm og LED-lommelykt. Les videre for resten av våre testede valg for de beste Garmin-klokkene tilgjengelig nå.

De beste Garmin-klokkene i 2024

Garmin Epix Pro

Beste Garmin-klokke totalt sett

garmin-epix-pro-2 Matthew Miller/ZDNET

Pros & Ulemper ProsAMOLED-skjerm LED-lommelykt Tre størrelsesalternativer Lang batterilevetid Avanserte materialer Imper dyrere enn andre modeller Flere detaljer

Garmin Epix Pro features: Batterilevetid (GPS): 42 timer | Skjermteknologi: AMOLED  | Unik funksjon: LED-lommelykt | Størrelse: 42/47/51 mm 

Garmin Epix Pro samler noen av de beste funksjonene fra tidligere modeller og kombinerer dem alle, bortsett fra solenergilading, til en av de beste Garmin-klokkene som noen gang er laget. Epix Pro kommer i tre forskjellige størrelser, noe som ikke ofte er tilfelle for flaggskipmodeller som dette, noe som gjør den tilgjengelig for et bredere spekter av mennesker. 

Epix Pro har en strålende AMOLED-berøringsskjerm, en kraftig LED-lommelykt, high-end safirglass og titanmaterialer, og støtte for omtrent alle aktiviteter du vil ta på deg. Epix Pro inkluderer også hele pakken med Garmins omfattende helseovervåkingsfunksjoner, som hjertefrekvensovervåking, stresssporing, pulsmåling, helsefunksjoner for kvinner og mer. 

Jeg har løpt, svømme, sykle, gå, sove og leve med Garmin Epix Pro i flere måneder, og fant ut at den var den perfekte klokken for seriøse idrettsutøvere.

Anmeldelse: Garmin Epix Pro

Se nå på AmazonSe nå på Best BuySe nå på Målrett flere kjøpsvalg

Garmin Quatix 7 Pro

Beste Garmin-klokke for sjøfolk

garmin- quatix-7-pro-3 Matthew Miller/ZDNET

Pros & Ulemper ProsStøtte for båtaktiviteter AMOLED-skjerm LED-lommelykt Lang batterilevetid Inkluderer resirkulert havbundet plast Undeler Dyrt Flere detaljer

Garmin Quatix 7 Pro features: Batterilevetid (GPS): 42 timer | Skjermteknologi:&nbsp ;AMOLED | Unik funksjon: Avanserte båtaktiviteter | Størrelse: 47 mm 

Garmin Epix Pro er en av våre ultimate favoritter, men Quatix 7 Pro tar den til neste nivå med tilkoblings- og aktivitetsfunksjoner for sjøfolk. Hvis du bruker tid på vannet i en båt, er Quatix 7 Pro tøff å slå. Den er tilgjengelig i én størrelse som gir en fin balanse mellom skjermstørrelse og klokkediameter.

Quatix 7 Pro har en strålende AMOLED-berøringsskjerm, en kraftig LED-lommelykt, high-end safirglass og titanmaterialer, og støtte for omtrent alle aktiviteter du vil ta på deg. Legg til det fiberforsterkede dekselet, laget fullstendig med resirkulert havbundet plast, og du har en av de beste wearables i år for brukere som bor og reiser til sjøs. 

LED-lommelykten har også rødt lys-modus slik at du kan se ting under mørke forhold uten å ødelegge nattsynet. Å opprettholde nattsyn på broen eller roret er viktig for å se navigasjonslys, bøyer og andre gjenstander på vannet om natten.

Funksjoner for båtfolk inkluderer autopilot, støtte for Fusion-lydsystem og visning av data fra kartplotteren på håndleddet. I tillegg er en ny fjernkontrollapp for trollingmotor tilgjengelig for eiere av en Force trollingmotor.

Anmeldelse: Garmin Quatix 7 Pro

Se nå på Garmin

Garmin Instinct 2X Solar

Beste Garmin-klokke med LED-lommelykt

garmin-instinct-2x-solar-6 Matthew Miller/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Ubegrenset batteripotensial med solenergilading for smartklokkemodus 100 meter vannmotstand Mellomområde pris LED-lommelykt Ideles Ingen frakoblet musikk eller kart Flere detaljer

Garmin Instinct 2X Solar features: Batterilevetid (GPS): 60 timer, 145 med solenergi | Skjermteknologi: Memory-in -piksel monokrom | Unik funksjon: LED-lommelykt, 2. vindu | Størrelse: 50 mm 

Instinct 2X Solar er en GPS Garmin-klokke med funksjoner skreddersydd for utendørsaktiviteter. ABC-sensorene hjelper brukerne med å navigere bedre i stier, og funksjonen for sporingsruting gjør det enkelt for turgåere og løpere å komme tilbake til utgangspunktet. Multi-band og multi-frekvens støtte er også gitt. Den er bygget for å tåle elementene, og dens robuste design er ikke bare for utseende.

Med innebygd solenergilading har Instinct 2X potensialet til å kjøre nesten ubegrenset på utendørseventyr uten å måtte fylle på og lade hele tiden. Garmin har betydelig forbedret programvaren på Instinct 2X, til og med inkludert støtte for aktiviteter som golf, surfing og hinderbaneracing. Jo mer jeg brukte den mens jeg testet den ut, jo mer likte jeg den, spesielt den lille sekundære skjermen i øverste høyre hjørne som gir tydelig informasjon med et øyeblikk.

I tillegg har denne mellomklasseprisen modellen inkluderer mange helseovervåkingsfunksjoner, som søvn- og stresssporing og kvinners helseevne.

Anmeldelse: Instinct 2X Solar

Se nå på AmazonSe nå på Målrett mot flere kjøpsvalg

Garmin Venu 3S

Beste Garmin smartklokkealternativ

Garmin Venu 3S på håndleddet Matthew Miller/ZDNET

Pros &amp ; Ulemper ProsStrålende AMOLED-skjerm Mer enn ukelangt batteri Utsøkt design, passform og finish Undeler Dyrt Flere detaljer

Garmin Venu 3S features: Batterilevetid (GPS): 21 timer | Skjermteknologi: AMOLED&nbsp ;| Unik funksjon: Anrop og taleassistent | Størrelse: 41 mm 

Garmins klokker er GPS-sportsklokker som er fokusert på å hjelpe deg med å forbedre helse, kondisjon og ytelse. Det er noen funksjoner som konkurrerer med smartklokker, men Venu 3/3S er helt klart den beste Garmin å ta på Apple Watch og Samsung Galaxy Watch.

Venu 3/3S er ekstremt godt bygget, har en strålende AMOLED-skjerm, varer i mer enn en uke, lar deg akseptere og foreta anrop fra håndleddet, og støtter stemmeassistenter via en tilkoblet smarttelefon.

I tillegg til smartklokkefunksjonene, støtter Venu 3/3S alle de fantastiske Garmin-funksjonene og det enorme økosystemet. Dette inkluderer abonnementsmusikkstøtte, Garmin Pay, Connect IQ-appstøtte og den suverene Garmin Connect smarttelefonapplikasjonen.

Anmeldelse: Garmin Venu 3S

Se nå på Amazon Se nå på Crutchfield flere kjøpsvalg

Garmin Vívoactive 5

Beste Garmin-klokke for uformelle idrettsutøvere

Garmin Vivoactive 5 smartwatch Garmin/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Budsjettvennlig Strålende AMOLED-skjerm Responsiv berøringsskjerm Ideles Ingen større størrelse Flere detaljer

Garmin Vivoactive 5 features: Batterilevetid (GPS): 21 timer | Skjermteknologi: AMOLED | Unik funksjon: Animert treningsøkter | Størrelse: 42 mm 

Garmins Vivoactive 5 slår seg sammen med andre moderne smartklokker med en strålende høyoppløselig AMOLED-skjerm som erstatter minne-i-piksel-skjermene til alle tidligere Vivoactive-modeller. Den kan sammenlignes i design med den nye Venu 3-serien med Venu fokusert på utfordrende smarttelefon med telefonsamtale og stemmeassistentstøtte. Vivoactive 5 er mye rimeligere enn Venu 3/3S med fokus på uformelle idrettsutøvere.

Vivoactive 5 er en nydelig klokke tilgjengelig nå for $300 i fire fargealternativer med én størrelse tilgjengelig for alle brukere. Garmin inkluderte også betydelige programvareoppgraderinger med støtte for personlig innsikt i Body Battery, Sleep Coach, treningsfordeler, restitusjonstid og mer. 

Mer enn 30 sportsmoduser, støtte for rullestolaktiviteter, lursporing og mer gjør Vivoactive 5 til et fantastisk GPS-sportsklokkealternativ for massene.

Se nå på AmazonView nå på Best BuySe nå på Crutchfield flere kjøpsvalg

Garmin Vívomove Trend

Beste billige Garmin-klokke

Lader Garmin Vivomove Trend på Samsung Galaxy S23 Ultra. June Wan/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Utmerket batterilevetid takket være hybriddesignet Motoriserte hender som tilpasser seg det som er på skjermen Støtter trådløs lading Imper Ikke så robust og holdbar som sportigere klokker Kommer kun i en 40 mm klokkestørrelse Flere detaljer

Garmin Vivomove Trend features: Batterilevetid (Smartwatch): Fem dager | Skjermteknologi: OLED |&nbsp ;Unik funksjon: Minuttviser og trådløs lading | Størrelse: 40 mm 

Garmins Vívomove-linje er kjent for å blande den naturlige mekanikken til en tradisjonell analog klokke med de nyeste digitale funksjonene. Dette gjør modeller som Vívomove Trend ideelle for brukere som foretrekker en subtil og tidløs smartklokkedesign. 

ZDNETs vurderingsredaktør June Wan testet den siste Vívomove-trenden og fant ut at den hadde en god balanse mellom helse- og treningsfunksjoner i appen, batterilevetid og ladeteknologi. Når vi snakker om det, er Trend den første Garmin-klokken som støtter trådløs lading generelt. Det betyr at du kan legge den bærbare enheten på en hvilken som helst Qi-aktivert ladepute, og den vil slå seg godt opp. (Det er også et kablet alternativ inkludert i esken hvis det er mer din kopp te.)

Også: Garmins Vívomove Trend fikser mitt største problem med smartklokkene sine

Med en hybriddesign vil Vívomove Trends motoriserte visere adaptivt rotere rundt urskiven mens du samhandler med den, fra å sveipe gjennom treningsverdier til å endre lyd- og vibrasjonsinnstillinger til å starte en treningsøkt. Automatisk treningsøktdeteksjon er fortsatt en ting, det samme er Garmin Pay og mengden av data følgeappen gir alle andre modeller, så du vil ikke gå glipp av alle Garmin-funksjoner ved å gå med mer stil her.

< p>“På måter satte jeg pris på fokuset på digital velvære her, med mangelen på lyse, distraherende og fargerike skjermanimasjoner, sammen med mine daglige helsemålinger,” skrev Wan om klokken.

Se nå på Best BuySe nå hos AmazonSe nå på Målrett flere kjøpsvalg

Garmin Instinct Crossover

Beste hybrid Garmin-klokke

garmin-instinct-crossover-4 https://www.garmin.com/en-US/p/819761/pn/010-02730-13

Fordeler & Ulemper ProsLang batterilevetid Alltid tilstede selvlysende hender Innovativ hånd-/skjermsynkronisering Udemper Dyrt Flere detaljer

Garmin Instinct Crossover-funksjoner: Batterilevetid (GPS): 25 timer | Skjermteknologi: Minne-i- piksel monokrom | Unik funksjon: Minuttviser og midtdisplay | Størrelse: 45 mm 

Instinct Crossover gir lang batterilevetid og robuste funksjoner med et stilig ikonisk design. Hvis du liker å bruke en klokke først og fremst for å alltid gi deg oversiktlig tid og vil ha en klokke som sporer alle helse- og aktivitetsdataene dine, kan Instinct Crossover være akkurat det du leter etter. Det hjelper også at Garmin inkorporerte et nytt GPS-brikkesett med mye mer nøyaktig ytelse enn Instinct 2-serien.

Det fine med en klokke som Garmin Instinct Crossover er at den først og fremst fungerer som en klokke og deretter fanger opp helse- og aktivitetsdataene dine passivt mens du trener og lever. Åpne opp Garmin Connect smarttelefonapplikasjonen, og så vil du finne alle dataene dine i full farge med omfattende muligheter til å lage rapporter og analysere dataene dine. Dette inkluderer blodtrykksdata fra den nye Garmin Index BPM-enheten.

Det tar noen dager å sette pris på Garmin Instinct Crossover og for meg tok det å se klokken under dårlige lysforhold der viserne og timemerkene alltid var krystallklare, og se viserne skifte dynamisk når innholdet måtte vises, og fullstendig mangel på tanke om batterilevetid. Jeg fortsetter å falle tilbake på klokker som varer i flere uker og vil aldri fullt ut omfavne en klokke som bare varer i én til tre dager igjen.

Anmeldelse: The Garmin Instinct Crossover vokste på meg. Jeg skulle bare ønske at den hadde denne enestående funksjonen

Se nå på AmazonView now at Target flere kjøpsvalg

Garmin Approach S70

Beste Garmin-klokke for golf

garmin- approach-s70-3 Matthew Miller/ZDNET

Pros & Ulemper ProsKomplett golfopplevelse Strålende AMOLED-skjerm Støtte for et stort antall aktiviteter Undeler Dyrt Begrenset batterilevetid Flere detaljer

Garmin Approach S70-funksjoner: Batterilevetid (GPS): 20 timer | Skjermteknologi: AMOLED | Unik funksjon: 18-hulls statusindikator | Størrelse: 47 mm 

Garmin Approach S70 forbedrer seg på forrige S62 med en AMOLED-skjerm, 42 og 47 mm størrelsesalternativer (folk med mindre håndledd kan nå nyte denne komplette golfopplevelsen), forbedrede PlaysLike-funksjoner (temperatur og barometertrykk tatt med i betraktning), grønne konturer med Garmin Golf abonnement og forbedringer i andre helse- og treningsaspekter av Garmin-økosystemet utenfor golf. 

Noen av golffunksjonene som finnes på Approach S70 som ikke er tilgjengelige på andre Garmin-klokker inkluderer tilpassede mål, PinPointer, PlaysLike-avstand, Swing Tempo, grønne konturer og skuddspredning. Skuddspredning kan være en av de nye favorittfunksjonene mine ettersom den viser en boks på klokken for å vise hvor det valgte kølleslaget kan ende, basert på golfhistorien din. 

Jeg nøt tiden min på banen med Garmin Approach S70 og har ennå ikke funnet en annen golfklokke som tilbyr så mye som den gjør. Hvis du brenner for golf, og du vil ha en klokke som kan hjelpe deg med andre treningsaktiviteter like mye, så er dette klokken du bør vurdere.

Anmeldelse: Denne Garmin golfklokke har én nøkkelfunksjon som gjør den uunnværlig for mitt spill

Se nå på Garmin

Garmin Forerunner 965

Beste Garmin-klokke for triatleter

garmin -265-965-6Matthew Miller/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Triathlon-girede funksjoner Levende AMOLED-skjerm Flere GPS-protokoller, inkludert kartlegging ombord Gjenopprettingstidsmåler Cons Ingen LED-lommelykt Ingen støtte for Garmin CT10 golfkøllesensorer Flere detaljer

Garmin Forerunner 965 features: Batterilevetid (GPS): 31 timer | Skjermteknologi: AMOLED | Unik funksjon: Avansert treningsberegninger | Størrelse: 47 mm  

Garmin Forerunner 965 er det siste i sin triatlet-tilpassede Forerunner-serie, og bygger på de omfattende treningsfunksjonene fra forgjengeren. Bortsett fra de imponerende ytelsesberegningene som å skissere løperutene dine, vise treningseffekter og måle VO2 Max, har 965 en strålende AMOLED-skjerm som garantert vil snu hodet.

Forbedret GNSS-sporing med multi-band og flerfrekvensstøtte, administrert via SatIQ, sikrer at din nøyaktige posisjon alltid spores nøyaktig. Fet fargekartlegging er tilgjengelig for sving-for-sving-navigasjon, løypekjøring og mer.

Mens Forerunner 965 er fokusert på løperen, er det også omfattende støtte for golf, slik at du ikke trenger en egen klokke for å komme deg etter løpingen på en lokal bane. Garmins unike produktlinjestrategi forlater imidlertid CT-10 golfkøllesensorer fra listen for kompatibilitet med denne klokken.

Se nå på AmazonSe nå på Best BuySe nå på Walmart flere kjøpsvalg

Hva er den beste Garmin-klokken ?

Basert på mine praktiske tester, valgte jeg Epix Pro som den beste Garmin-klokken totalt sett fordi den inkluderer nesten alle funksjoner fra Garmin, og støtter sporing av alle aktiviteter i Garmin-økosystemet. Få, om noen, andre Garmin-klokker er designet for å håndtere så mange sporter, omstendigheter og miljøer som denne. Selv om den høye prisen kan virke avskrekkende, leverer denne klokken mer funksjon enn de fleste Garmin-alternativer.

Her er et diagram for en rask sammenligning for å sammenligne alle de beste valgene våre for å se hva som passer best for budsjettet og batterilevetiden. 

Garmin Watch-modell 

Pris 

Solar lading 

Batteritid (GPS)

Epix Pro Sapphire

$700

Nei 

42 timer

Quatix 7 Pro

$1000

Nei 

42 timer

Instinct 2X Solar

$350

Ja 

60 timer, 145 timer med solenergi

Venu 3S

$450

Nei 

21 timer

Vivoactive 5

$300 

Nei 

18 timer

Vivomove Trend 

$270

Nei 

Fem dager (smartwatch-modus)

Instinct Crossover

$340

Ja 

25 timer 

Approach S70

$650 

Nei 

20 timer

Forerunner 965 

$565

Nei 

31 timer

 *Lavest pris i skrivende stund. Vær oppmerksom på at prisene kan variere basert på forhandler og tilgjengelige kampanjer, salg eller rabatter.

Hvilken er den riktige Garmin-klokkemodellen for deg?

Velg denne Garmin-klokkemodellen…

Hvis du vil…

Epix Pro Sapphire

ZDNETs valg for beste Garmin-klokke totalt sett. Den har flest funksjoner og funksjoner, har en strålende AMOLED-skjerm og en innebygd LED-lommelykt.

Quatix 7 Pro

En sportsklokke som støtter båtaktiviteter, har AMOLED-skjerm, LED-lommelykt og lang batterilevetid. Funksjoner for båtfolk inkluderer autopilot, støtte for Fusion-lydsystem og visning av data fra kartplotteren på håndleddet.

Instinct 2X Solar

Instinct 2X Solar er bygget for utendørseventyreren som setter klokken på prøve med dårlig vær, røffe forhold, og likevel ønsker en klokke som varer evig. Solar ladestøtte og integrert LED-lommelykt gjør den til klokken for campere, jegere, fiskere og mer.

Venu 3S

Hvis du vil ha en smartklokke, men ikke er interessert i en Apple Watch eller Samsung Galaxy Watch, er Venu 3S er den for deg. Du kan ringe og motta anrop, bruke taleassistenten, ha tredjepartsapper og mer med en klokke som varer mer enn en uke mellom ladingene.

>

Vívoactive 5

En fullt funksjonell GPS-smartklokke med vekt på trening og helsefunksjoner. Det er også en av de rimeligste Garmin-klokkene som er tilgjengelig, men har fortsatt den nydelige AMOLED-skjermen.

Vívomove Trend

En hybrid smartklokke med fleksibiliteten til trådløs lading. Trenden blander både digitale og analoge funksjoner på en fin måte, noe som gjør den til et flott alternativ å ha på seg fra jobb til trening.

Instinct Crossover

Denne hybridklokken er perfekt for de som liker å se fysiske analoge visere på en klokke, men likevel være i stand til å nyte det enorme Garmin-økosystemet for helse og velvære. Batteriet varer lenge og Instinct Crossover er en flott klokke for G-Shock-elskere.

Approach S70

Hvis din foretrukne aktivitet er golf, er det ingen andre Garmin-klokker som slår opplevelsen fra Approach S70. Hvis du bruker klokken slik den er designet, har du ikke mange unnskyldninger igjen for å ikke forbedre spillet ditt. Store mengder data samles inn av klokken, spesielt når den er koblet til CT10-klubbsensorene.

Forerunner 965

En triatlon-giret smartklokke. Forerunner 965 er fullpakket med omfattende treningssporing for løping, sykling, svømming og mer. Den har nå også en moderne AMOLED-skjerm, og til tross for at den har andre Garmin-klokker for hånden, fortsetter Forerunner 965 å finne veien tilbake på håndleddet mitt.

Hvordan valgte vi disse Garmin-klokkene?

Disse klokkene ble evaluert etter skjermfunksjoner, grensesnitt, lang batterilevetid, holdbarhet, støttede aktiviteter og pris. Ikke alle attributter ble tillagt like stor vekt. Støttede aktiviteter, funksjoner og batterilevetid ble gitt mer prioritet enn grensesnitt, skjerm og pris. Høy holdbarhet i design var et vanlig tema gjennom de vurderte Garmin-klokkene og varierte ikke alltid nevneverdig mellom mange av produktene.

Visningsfunksjoner og grensesnitt:  Hvert Garmin-grensesnitt på dette listen har små variasjoner. Avhengig av om du bruker klokken til å trene til triatlon eller løpe utendørs, kan det hende du vil ha forskjellige funksjoner, for eksempel løypefunksjon. Lang batterilevetid: Klokken din er bare så kraftig som den er levende og fungerer. Vi vurderte solenergi- og trådløse ladealternativer som gir ultimat batterilevetid mens du trener og sporer, sammen med andre alternativer med batterilevetid som er godt over 20 timer på en enkelt lading. 
Holdbarhet: Du trenger en klokke som tåler miljøet ditt, spesielt hvis du trener utendørs og i vannet. Støttede aktiviteter: Vi vurderte utvalget av aktiviteter – utendørs og innendørs – du vil spore med din Garmin. Pris: Smartklokker kan koste en pen krone – spesielt kvalitetsmodeller – så vi var sikker på å inkludere mellomklassemodeller så vel som enheter med en mer luksuriøs prislapp.   

Når vårt beste valg fra hver serie ble bestemt, ble de sammenlignet med hverandre og gjennomgått i denne veiledningen ved å bruke de samme kriteriene som ovenfor. Hver av de fem ble valgt som superlativ i en eller annen rolle eller for noen publikummere. For eksempel er Epix Pro den “best totalt sett”, og Forerunner 965 er den “beste for triatleter.” Disse rangeringene er vurderingen til anmelderen i sammenheng med anmeldelsen, basert på de ovennevnte kriteriene.

Kjøpere kan også spare penger ved å plukke opp modeller fra tidligere år og med Garmin som tilbyr forbedret programvarestøtte for disse modellene bør du vurdere å spare litt penger på funksjonelle eldre klokker

Er alle Garmin-klokker vanntette?

Ja. De fleste Garmin GPS-klokker er vanntette fra opptil 50 eller 100 meter. Billigere og eldre modeller har en tendens til å være vanntette opptil 50 meter, selv om dette kan variere fra modell og serie. De dyrere og nyere modellene som Epix Pro er vanntette ned til 100 meter. Alle kan brukes i regnet, mens du svetter mens du trener, og til og med mens du svømmer.

Hva skjer hvis Garmin-klokken min går i stykker?

Hvis klokken går i stykker i løpet av det første året og din begrensede forbrukergaranti dekker det, kan du kanskje få Garmin til å fikse det gratis eller mot en liten avgift. Men hvis den går i stykker utenfor denne garantien, må du sannsynligvis få den reparert. 

Du kan be om en reparasjon via Garmin-nettstedet og sende dem GPS-klokken din for reparasjon. Det finnes også tredjeparts reparasjonsbedrifter som kan jobbe med Garmin GPS-klokker.

Har Garmin-klokken min garanti?

Gjennom de fleste vanlige distributører vil Garmin-klokker inkludere en begrenset garanti. Dette er imidlertid en teppegaranti for Garmin-klokker, og spesifikke modeller kan ha forskjellige garantier. Grunngarantien er en ettårig produsentgaranti, og Garmin tilbyr ikke utvidede garantier i de fleste situasjoner.

Hva er Garmin Connect-appen?

Garmin Connect-appen er din digitale hub for å samle all treningsstatistikken din på ett sted. Etter å ha lastet den ned på telefonen din, kan du bruke en kompatibel enhet (som en Garmin sportsklokke) for å se daglige skritttotaler, makspuls under treningsøkter og mye mer. Videre gir «Siste 7 dager» deg et ukentlig gjennomsnitt av dine fysiske aktiviteter, søvn og gjennomsnittlig hjertefrekvens. 

På CES 2024 annonserte Garmin en redesign av Garmin Connect-opplevelsen, og vi har har kjørt den i betaform i en måned. Det gir et nytt blikk på dataene dine og hjelper til med å gi informasjon i fliser via At a Glance-skjermen. Følg med på den offentlige utgivelsen av denne oppdaterte applikasjonen og nettstedet.

Hvis du vil ha en større oversikt over dataene dine med tilgang til mange rapporter, kan du også logge inn på Garmin Connect-nettstedet og ta et dypdykk i alle dataene som fanges opp av Garmin-klokken.

Er Garmin ser du det beste for maraton- og triatlontrening?

Takket være Garmin-klokkenes omfattende sporingsfunksjoner og idrettsutøverorienterte beregninger, er Garmin-klokker et svært populært valg blant maratonløpere og triatleter, spesielt Forerunner-serien. < /p>

“Jeg liker virkelig dataene Garmin Connect gir fra alle mine tidligere aktiviteter, jeg kan se fremgangen jeg har gjort over tid og se tilbake til tidligere treningsplaner, lignende løpeturer, ruter osv.,” sier en to ganger Iron Man-konkurrent. og ivrig maratonløper, Jeramie Pinter. 

Pinter, som fullfører ett til to maraton i året, har brukt Garmin til å trene siden 2011. Han bruker spesielt Garmins treningsmodus for visse treningsøkter som bane og tempoløp, som måler temposonene hans for den gitte treningsøkten. 

Finnes det alternative Garmin-klokker verdt å vurdere?

Mens vi prøvde å inkludere et bredt utvalg av Garmin-klokker i vår anmeldelse , det er mange flere å vurdere enn det vi kan representere her. Vurder ett av disse tre alternativene for de som ikke fant Garmin-klokken de vil ha ovenfor. 

Her er noen alternativer, fra den rimeligste Garmin GPS-klokken til en av de stiligste til de mest dyrt:

Se på WalmartView på AmazonView på Amazon