De beste MWC-produktene kommer til USA i år

0
17
Samsung Galaxy Ring på MWC 2024 Kerry Wan/ZDNET

Årets Mobile World Conference (MWC) har fått en god start, med konseptuelle produkter som gjennomsiktige bærbare datamaskiner, bøybare smarttelefoner og hologram hjemmeassistenter i sentrum. Men mens mange produkter som ble vist frem på MWC 2024 ikke er tilgjengelige for kjøp ennå (og aldri kommer til å bli det), vil noe ny og spennende teknologi fra MWC 2024 være tilgjengelig i USA senere i år, med noen produkter som faller så snart som neste måned.  

Også: Hva kan du forvente av MWC 2024: Gjennomsiktige bærbare datamaskiner, AI-telefoner, smartringer, mer

Jeg har kjemmet meg gjennom flommen av produkter på MWC 2024 og fant de som amerikanske teknologientusiaster vil kunne prøve selv senere i år. 

OnePlus Watch 2

oneplus-watch-221 Matthew Miller/ZDNET

OnePlus Watch 2, etterfølgeren til OnePlus Watch, tilbyr en liste over forbedringer til design, enhetsintegrasjon og batterilevetid. ZDNETs Matthew Miller testet OnePlus Watch i 2021 og selv om den hadde overbevisende spesifikasjoner, var han skuffet over ytelsen.

Men Matthew testet OnePlus Watch 2 foran MWC 2024 og ros operativsystem, design og batterilevetid.

Også: OnePlus Watch 2: Fra null til helt og med rom for forbedring

OnePlus Watch 2 har en IP68-klassifisering, noe som gjør den vanntett og egnet for svømming og andre utendørsaktiviteter. OnePlus sier at Watch 2 kan holde opptil 100 timers batterilevetid når den er i smartmodus, 48 ​​timer med konsekvent bruk og opptil 12 dager i strømsparingsmodus, noe som gjør batterilevetiden lengre enn dyrere konkurrenter.

Til tross for dens forbedrede ytelse og muligheter, er ikke OnePlus Watch 2 kompatibel med Apple-enheter. Likevel gjør dens kompatibilitet med Android den til en rimelig smartklokke for Android-brukere. Du kan forhåndsbestille den nå på OnePlus' nettsted. 

Lenovo ThinkPad og ThinkBook bærbare datamaskiner

Lenovo ThinkPad T14 og T16 fra MWC 2024. Max Buondonno/ZDNET

På MWC 2024 annonserte Lenovo en ny serie ThinkPad bærbare datamaskiner og en ny ThinkBook. Utvalget inkluderer ThinkPad X12 Avtakbare Gen 2, ThinkBook 14 2-i-1 Gen 4, ThinkPad T14, T14s Gen 5 og ThinkPad T16 Gen 3.

ThinkPad X12 Detachable har Intels nyeste Core Ultra-prosessorer, opptil 32 GB RAM og 1 TB lagringsplass. Den har en 12,3-tommers berøringsskjerm, et 5 MP webkamera og et 8 MP bakkamera.

Også: Jeg testet alle Lenovo bærbare utgitt på MWC, og disse er de aller beste< /p>

ThinkBook 2-i-1 Gen 4 foldes og roterer på et 360-graders hengsel og er rettet mot småbedriftseiere og profesjonelle brukere på grunn av sine mange Thunderbolt 4-, HDMI- og USB-C-porter.< /p>

ThinkPad T14, T14s Gen 5 og ThinkPad T16 Gen 3 bærbare datamaskiner har OLED-skjermer, de nyeste Intel Core Ultra-prosessorene og opptil 64 GB RAM og opptil 2 TB lagringsplass. T14 og T14s har skjermer med 400 nits lysstyrke med 2,8K oppløsning, mens T16 har et 16-tommers 4K-panel og en oppdateringsfrekvens på 60Hz. 

Også: Jeg gikk praktisk med Lenovos gjennomsiktige bærbare datamaskin på MWC, og den er overraskende funksjonell

ZDNETs Max Buondonno testet alle bærbare datamaskiner i Lenovos nye utvalg og sier at ThinkPad X12 er allsidig, og at ThinkPad T-seriens bærbare datamaskiner er rimelige for sine evner.

Ifølge Lenovo er den nye ThinkBook 14 2-in. -1 vil være tilgjengelig i mars, og ThinkPad T14, T14s, T16 og X12 Detachable vil være tilgjengelig i april.

Samsungs smartring

Samsung Galaxy Ring Samsung

Når wearables blir mer populære, blir smarte ringer en het vare. Nå forbereder teknologigigantene seg på å komme med på hypen, med Samsung som offisielt annonserer en smart ring under selskapets årlige Unpacked-arrangement i januar.

Flere detaljer om Samsungs smarte ring dukket opp på MWC 2024, da ZDNETs Kerry Wan demonstrerte en prototype i Barcelona. Samsungs Galaxy Ring vil fungere sammen med Samsung Health-plattformen der brukere kan få tilgang til helsemålinger som søvnhelse, hvilepuls og daglige aktivitetsnivåer.

Også: Jeg prøvde Samsung Galaxy Ring og den slår Oura på 2 meningsfulle måter

Samsung Galaxy Ring vil sannsynligvis være tilgjengelig i svart, sølv og gull og vil inkludere ringstørrelser fra 5 til 13. Det er fortsatt mange spørsmål rundt Galaxy Ring, som pris, tilgjengelighet og full skala av funksjoner.

TCL Nxtpaper-nettbrett

TCL Nxtpaper 10inch tablet Juni Wan/ZDNET

Teknikgiganten TCL er kjent for sin innovative, men rimelige teknologi, og den nye serien med nettbrett er ikke annerledes. TCL annonserte nettbrettene TCL Nxtpaper 14, 14 Pro og Tab 10 Nxtpaper 5G på MWC 2024. Disse nettbrettene er unike fordi de bruker TCLs Nxtpaper-skjermteknologi som er optimalisert for menneskelige øyne.

Nxtpaper bruker TCLs proprietære teknologi for å hjelpe skjermen med å etterligne lesing i naturlig lys, noe som er ment å redusere belastningen på øynene. TCL Nxtpaper 14-nettbrettet har en 14,3-tommers skjerm med en 2,4K-oppløsning og en batterikapasitet på 10 000 mAh. Dette nettbrettet er utstyrt med en 8GB/256GB minnekonfigurasjon, som TCL sier er ideell for daglig bruk.

Dessuten: En smarttelefon uten apper? Denne AI-assistenten har som mål å erstatte dem alle

TCL Nxtpaper 14 Pro-nettbrettet har en 14-tommers 2,8K-oppløsningsskjerm og drives av et MediaTek Dimensity 8020-brikkesett. Nettbrettet kan inneholde opptil 12 GB RAM og inkluderer en batterikapasitet på 12 000 mAh.

TCL Tab 10 Nxtpaper 5G-nettbrettet er TCLs første Nxtpaper-nettbrett med 5G-tilkobling. Den har en 10,4-tommers skjerm med 2,5K-oppløsning, 6 GB/128 GB lagringskonfigurasjon og en batterikapasitet på 6000 mAh.

I følge TCL er Nxtpaper 14 Pro tilgjengelig i Asia og kommer til andre markeder senere i år for $549. Nxtpaper 14-nettbrettet kan komme til Nord-Amerika senere i år for en anbefalt pris på under $400, og Tab 10 Nxtpaper 5G vil være tilgjengelig i Nord-Amerika denne våren for under $250.

En liste over nye Android-funksjoner

Google Android-logo Kerry Wan/ZDNET

Google tok til MWC for å kunngjøre mange nye programvarefunksjoner som kommer til Android, og de fleste av dem er drevet av Googles nyeste AI, Gemini.

Nye AI-drevne funksjoner kommer til Android-smarttelefoner i Google Messages, der brukere kan få hjelp fra Gemini til å utarbeide meldinger, planlegge arrangementer eller brainstorme ideer. Ifølge Google vil en kun engelsk betaversjon av Gemini i Google Messages være tilgjengelig fra og med denne uken.

Også: 7 spennende Android-oppgraderinger Google nettopp annonserte på MWC 2024

Google implementerer Gemini i Android Auto ved å gi AI muligheten til å oppsummere lange tekster og tråder i gruppemeldinger og sende raske svar mens du kjører. 

Googles Lookout-app utnytter Gemini ved å generere AI-drevne bildetekster for bilder for å hjelpe de med synshemming. I tillegg har Google Lens in Maps en funksjon som lar brukere peke kameraet mot omgivelsene og TalkBack-funksjonen vil gi informasjon om miljøet.

Google annonserte også oppdateringer til WearOS, operativsystemet for Android-smartklokker . Disse oppdateringene inkluderer tilgang til Google Wallet fra håndleddet. 

TCL-smarttelefoner

TCL Nxtpaper-telefoner June Wan/ZDNET

TCL annonserte syv nye smarttelefoner under CES 2024 og bygger på hypen under MWC 2024. Denne gangen rundt, TCL annonsert når disse nye smarttelefonene vil være tilgjengelige for kjøp og deres respektive priser.

Smarttelefonene i TCL 50-serien inkluderer TCL 50 XL Nxtpaper 5G og 50 XE Nxtpaper 5G, som er de første smarttelefonene som har Nxtpaper-skjermer. TCL 50 XL 5G, 50 XE 5G og TCL 50 LE har vanlige skjermer for brukere som foretrekker tradisjonelle smarttelefonskjermer. 

Også: Jeg hadde på meg Motorolas bøyelige smarttelefonklokke-hybrid, og den gjorde meg alt mulig forvirret

50 XL 5G har en 6,8-tommers FHD+ 120Hz-skjerm, doble høyttalere og et 5010 mAh batteri. 50 XE 5G har en 6,6-tommers HD+ 90Hz-skjerm, doble høyttalere, et 50 MP trippelkamera, et 5010 mAh batteri og opptil 8 GB RAM.

Alle fem smarttelefonene vil være tilgjengelige for kjøp i USA i år. 50 XL 5G vil være tilgjengelig først, fra og med våren for $170. 50 XL Nxtpaper 5G og 50 XE Nxtpaper 5G vil være tilgjengelig denne sommeren for henholdsvis $229 og $199. 

TCL 50 XE 5G vil selges for $149 og vil være tilgjengelig denne sommeren, mens 50 LE vil være tilgjengelig senere i år for mindre enn $100.

Hva er MWC?

Mobile World Conference, eller MWC for kort, er en årlig messe der mobilteknologi- og kommunikasjonsselskaper samles for å vise frem sine siste innovasjoner.

MWC arrangeres i Barcelona, ​​Catalonia, Spania, på Fira de Barcelona Gran Via og finner vanligvis sted i februar eller begynnelsen av mars.

Når er MWC 2024?

I år begynner MWC mandag 26. februar og avsluttes torsdag 29. februar.

Hvor kan jeg finne nyheter om MWC 2024?

ZDNET dekker alt interessant, nyskapende og spennende på MWC 2024. Du kan finne ZDNETs fulle dekning av mobilmessen på vår MWC 2024-hubside.