De beste robuste telefonene i 2024: Eksperttestet

0
14

De fleste av dagens toppsmarttelefoner er bygget med glassbakside for å matche glassskjermen, men glass gjør en telefon utsatt for skade hvis den faller i bakken. Selv om telefonprodusenter og trådløse operatører mer enn gjerne selger deg forsikring i tilfelle brudd, eller et kraftig deksel, kan det være et bedre alternativ for deg: En robust telefon. 

Robuste telefoner er designet for å tåle vær og vind, med høye IP-klassifiseringer for støv- og vannmotstand, og militærstandardtesting for holdbarhet – noe som sikrer en bedre sjanse for å overleve skjermen når den faller ned. Mange har ekstra batterikapasitet, eller muligheten til å bytte ut batterier, slik at du kan fortsette å jobbe og spille i stedet for å lade mens du er på farten. 

Også: De beste robuste bærbare datamaskinene< /strong>

I tillegg er de fleste robuste telefoner rimeligere enn flaggskiptelefoner, siden de ikke er utstyrt med avanserte kameraer og i stedet fokuserer på å tilby en pålitelig telefon for alle miljøer uten ekstra ringeklokker og fløyter. Gitt deres pris og nytte, er disse telefonene perfekte for feltarbeid eller utendørseventyr, og tåler tøffe miljøforhold. (Og du kan alltid ha iPhone- eller Samsung Galaxy-telefonen din hjemme for å sette inn SIM-kortet når du vil ha det siste og beste innen mobilteknologi.)

Hva er den beste robuste telefonen akkurat nå?

For å finne de beste robuste telefonene på markedet gjorde vi uker med praktisk testing og undersøkelser. Vårt valg for den beste robuste telefonen totalt sett er Samsung Galaxy XCover6 Pro, takket være dens elegante utseende, tilpassede maskinvareknapper, brede tilgjengelighet og avtakbart batteri. Sjekk ut resten av våre valg for de mest robuste telefonene du kan kjøpe nedenfor.

De beste robuste telefonene i 2024

Samsung Galaxy XCover6 Pro

Beste robuste telefonen totalt sett

samsung-xcover6 Amazon/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Samsung-økosystem Rimelig Samsung DeX-støtte Tilpassbare maskinvareknapper Kompatible doble bakkameraer Avtakbart batteri og microSD kortspor Nedeler Enkelt fysisk SIM-kortspor Flere detaljer

Samsung Galaxy XCover6 Pro spesifikasjoner: Skjerm: 6,6 tommer (2408 x 1080 pikslers oppløsning) | CPU: Qualcomm Snapdragon 778G | RAM:  6GB  | Intern lagring: 128GB med microSD | Bakkameraer: 50MP f/1.8 vidvinkel og 8MP ultra- brede kameraer | Frontkamera: 13MP f/2.2 | Batteri: 4050 mAh | Vekt:  240 g

Samsung Galaxy XCover6 Pro har en lignende slank formfaktor som forrige generasjon XCover Pro, men forbedrer den med en ny prosessor, mer RAM og bedre kameraer. For bedrifter er det flott å se tillegget av Samsung DeX-støtte, slik at du kan fange informasjon i felten og bruke den samme telefonen til å drive skrivebordsopplevelsen din.

Robuste funksjoner inkluderer MIL-STD 810G 1,5 m falltestsertifisering, IP68 støv- og vannbestandig vurdering, et uttakbart batteri med stor kapasitet på 4050 mAh og Pogo Pin-støtte for tilbehør.

Se nå på SamsungSe nå på Amazon mer kjøp valg

AGM H6

Beste rimelige robuste telefon

agm-h6-rugged-phone-4 Matthew Miller/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Lav pris Robust konstruksjon og sertifiseringer Batteri med stor kapasitet Slank formfaktor Ideles Ingen 5G-støtte Enkelt bakkamera Flere detaljer

AGM H6-spesifikasjoner: Skjerm: < /strong>6,56 tommer (1612 x 720 pikslers oppløsning) | CPU: Unisoc T606 | RAM: 16GB  | Intern lagring: 256 GB med microSD | Bakkameraer: 50MP hoved- og 2MP makro | Frontkamera: 8MP | Batteri:&nbsp ;4 900 mAh | Vekt: 240 g

Med en vekt på bare 240 gram og en tykkelse på bare 10,75 mm tror du kanskje ikke at dette er en robust telefon designet for å tåle feltarbeid. Jeg har imidlertid mistet den, senket den ned og løpt i regnet med den, og enheten ser omtrent like ut som da den kom ut av esken.

Overlevelse er navnet på spillet. med AGM H6, takket være IP68 vanntett klassifisering, IP69K støvtett vurdering og 1,8 m støtbestandig testsertifisering. Rammen rundt skjermen er hevet 0,4 mm over skjermen for å beskytte den, mens ekstra hjørnebeskyttelse (med en snoråpning øverst til venstre) er gitt for fall. USB-C-porten og hodesettkontakten er forseglet med deksler, som er en gjennomtenkt touch.

Les anmeldelsen: AGM H6 anmeldelse

Den nye AGM H6 er perfekt for de som planlegger å gå på ski, gå tur, fiske og utforske naturen. Den er spesielt slank for den robuste telefonen den er, og til en pris på under $300 er holdbarhetsfunksjonene absolutt verdt det.

Se nå på AmazonSe nå på AGM Mobile flere kjøpsvalg

Kyocera DuraForce Pro 3

Best utformet robust telefon

Kyocera DuraForce Pro 3 i hånden Matthew Miller/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Elegant Pålitelig fingeravtrykksensor Solid kameraytelse microSD-kort og avtakbart batteri To års garanti < strong class="c-prosCons_title u-text-lowercase g-outer-spacing-bottom-xsmall u-block">IdelesDyrt Flere detaljer

Kyocera DuraForce Pro 3-spesifikasjoner: Skjerm: 5,38 tommer (2160 x 1080 pikslers oppløsning), OLED | CPU:  Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 | RAM: 6GB  | Intern lagring: 128GB med microSD-spor | Bakkameraer : 64 MP vidvinkel, 16 MP ultravidt kamera og 2 MP makro | Frontkamera: 8MP | Batteri: 4270 mAh | Vekt: 237g

Robuste telefoner er bygget for å tåle elementene i feltarbeid, og med den nye Kyocera DuraForce Pro 3, du får ekstra støtte fra Verizons 5G-nettverk. Ved første øyekast kan den slanke designen få deg til å lure på om det til og med er en robust telefon, siden den er mindre klumpete og vanskelig å håndtere enn mange andre på markedet.

Jeg brukte et par uker på å bruke DuraForce Pro 3 mens jeg gikk tur, løp og utforsket naturen. Den tålte nedsenking i bekker, fall på stier og røff behandling mens jeg testet holdbarheten.

Kyocera DuraForce Pro 3 drives av en Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1-prosessor med 6 GB RAM, 128 GB intern lagring, tre bakkameraer og et batteri med stor kapasitet på 4500 mAh. Hvis du planlegger å bruke lengre tid i felten på å ta bilder og video, kan du bytte ut et microSD-kort med støtte på opptil 1 TB. Batteriet er også avtakbart slik at du kan ta med deg reservedeler og ikke trenger å bekymre deg for å finne et sted å lade telefonen. DuraForce Pro 3 støtter også trådløs lading, slik at du ikke trenger å fjerne den nederste USB-C-portpluggen for å toppe den.

Les anmeldelsen: Kyocera DuraForce Pro 3 anmeldelse

Tre brukerprogrammerbare knapper er tilgjengelige slik at du raskt kan starte favorittappen din eller utføre nøkkelfunksjoner med et enkelt knappetrykk. Dette er nyttig når du vil åpne en app raskt uten å måtte bruke berøringsskjermen. Telefonen støtter også bruk av telefonen når du har på deg hansker.  

Telefonen er designet for å tåle røff håndtering med IP68 støv-/vannbestandighet, MIL-STD 810H sjokktestsertifisering og handlingsoverleggsdata designet for å forbedre dine utendørseventyr.

Se nå på VerizonView nå hos Kyocera flere kjøpsvalg

Unihertz Tank

Beste robuste telefon med stort batteri

unihertz Amazon/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Rimelig Rikelig med RAM og lagring Flerdagers batterilevetid Lager Android-programvare Hodetelefonkontakt IdelesIngen 5G-støtte Begrensede programvareoppdateringer Store og tunge Flere detaljer

Unihertz Tank-spesifikasjoner: Skjerm: 6,81 tommer (2400 x 1080 pikslers oppløsning) | CPU:&nbsp ;MediaTek MT6789 | RAM: 12GB  | Intern lagring: 256GB med microSD | Bak kamera: 108 MP hovedkamera, 20 MP nattsyn og 2 MP makrokamera | Frontkamera: 32 MP | Batteri: 22 000 mAh | Vekt: 560 g

Unihertz Tank er et beist av en telefon med et enormt 22 000 mAh batteri som kan brukes til å lade opp de andre enhetene dine . Baksiden domineres av en 1200-lumen lommelykt med fem driftsmoduser.

Et 108 MP AI-kamera, 20 MP nattsynskamera og 2 MP makrokamera fyller ut den bakre kameraserien med et 32 ​​MP frontvendt kamera for utendørs selfies. En MediaTek MT6789-prosessor driver telefonen med rikelig med 12 GB RAM og 256 GB intern lagring. Den 6,81-tommers skjermen gir deg også en stor skjerm for visning av kart og data mens du er på farten.

Unihertz Tank lever helt klart opp til navnet sitt, og er tilgjengelig for en rimelig pris. 

Se nå på Amazon

Cat S62 Pro

Beste robuste telefon med et termisk kamera

cat-s62 Amazon/ZDNET

Pros & Ulemper Pros FLIR Lepton 3.5 termisk kamera Helt robust (IP68/69 og MIL-810H) Håndterbar størrelse Solid batterilevetid Bedriftsklare funksjoner Imper Ingen luftkvalitetssensor eller avstandsverktøy fra S61 Mid -range ytelse Flere detaljer

Cat S62 Pro-spesifikasjoner: Skjerm: 5,7 tommer (2160 x 1080 pikslers oppløsning) | CPU: Qualcomm Snapdragon 660 | RAM : 6GB  | Intern lagring: 128GB med microSD | Bakkameraer: 12MP f/1.8 med Lepton 3.5 FLIR-kamera | Frontkamera: 8MP | Batteri: 4000 mAh | Vekt: 248 g

Støtte for termiske kameraer er en flott funksjon vi har sett i noen Cat-telefoner. Et termisk kamera er et perfekt verktøy for feltarbeid, enten du søker etter hot spots i et sentralbord, eller søker etter dem i en nødssituasjon. Jeg pakket med Cat S62 Pro under noen sjøprøver på en ny ferge og brukte den til å måle varmenivåer på forskjellige deler av maskineri i alle tekniske områder.

Cat S62 Pro har en 5,7-tommers skjerm med hanskemodus, IP68 støv-/vannbestandighet, MIL-STD 810H falltest opp til 1,8 meter og mer. I tillegg har denne modellen en Qualcomm Snapdragon 660-prosessor og Android 10. 

Les anmeldelsen: Cat S62 Pro-anmeldelse

Til tross for disse funksjonene er FLIR Lepton 3.5 termisk kamera stjernen i showet, med evnen til å måle temperaturer mellom -20 grader Celsius og 400 grader Celsius.

Se nå på Amazon

Hva er den beste robuste telefonen?

Mitt valg for den beste robuste telefonen er Samsung Galaxy XCover6 Pro. Det er en robust telefon som gir lite bulk samtidig som den fungerer på tvers av alle amerikanske trådløse operatører. Tillegget av Samsung DeX-støtte gjør dette til en telefon som kan brukes til å drive en skrivebordsopplevelse.

< /tr>

td>

Beste robuste telefon Pris Visningsstørrelse Lagringe
Samsung Galaxy XCover6 Pro $600 6,6 tommer 128 GB med microSD
AGM H6 $219 6,56 tommer 256 GB
Kyocera DuraForce Pro 3 $900 5,38 tommer 128 GB med microSD
Unihertz Tank $310 6,81 tommer 256 GB
Cat S62 Pro $649 5,7 tommer 128 GB med microSD

Hvilken robust telefon passer for deg?

Alle disse telefonene er drevet av Android OS, så det er ikke noe valg på operativsystemet. Hvis du leser denne listen, er du sannsynligvis interessert i en robust telefon som kan overleve fall og vannfyllinger når du jobber ute.

Det første du må se etter er et unikt element som kan være spesifikt til arbeidet ditt. Trenger du for eksempel et FLIR termisk kamera, et nattsynskamera, et batteri med stor kapasitet som kan brukes til å lade andre enheter, eller en telefon med et uttakbart batteri? Sjekk ut de unike funksjonene og se om noen passer til dine behov.

Det neste er å sjekke prisen, siden disse robuste telefonene varierer fra litt over $300 til $900.

Velg denne robuste telefonen… Hvis du vil
Samsung Galaxy XCover6 Pro En tøff smarttelefon for feltarbeid med DeX-støtte
AGM H6 En rimelig robust telefon under $250
Kyocera DuraForce Pro 3 En godt avrundet, robust 5G-telefon på Verizon
Unihertz Tank En telefon med et stort batteri og kraftig lommelykt
Cat S62 Pro En holdbar telefon med et termisk kamera

Faktorer du bør vurdere når du velger en robust telefon

For å finne den beste robuste telefonen for dine behov, bør du vurdere følgende: 

Pris : Prisklassen kan variere voldsomt for disse robuste telefonene med store merker som tar en premium pris for robuste funksjoner, mens mindre merker tilbyr robuste telefoner til svært lave priser. Robuste telefoner er flotte for nødgjenopprettingssettet med lang batterilevetid og funksjoner som sikrer at telefonen takler alle ekstreme forhold.
Størrelse: De fleste av disse robuste telefonene er store og tunge sammenlignet med standard smarttelefoner . Slankere modeller har en tendens til å være dyrere, men det er en avveining du må gjøre når du velger den beste for deg.
Bruksområder: Alle disse robuste telefonene er bygget for å overleve vær og vind, men noen har helt spesielle funksjoner. Cat S62 Pro gir for eksempel et termisk bildekamera som er perfekt for noen bransjer. Identifiser behovene dine før du dykker inn i alternativet som passer deg.

Hvordan valgte vi disse robuste telefonene?

For å finne valgene våre for de beste robuste telefonene, utførte vi uker lange tester og undersøkelser i den virkelige verden, og konsulterte kolleger som har praktisk erfaring med telefonene. Vi vurderte følgende aspekter når vi opprettet denne listen: 

Holdbarhet:Det kanskje viktigste elementet i en robust telefon er dens design og holdbarhet under tøffe forhold. De fleste av de robuste telefonene vi valgte for denne listen er MIL-STD 810G-sertifisert. Batteri: Robuste telefoner har ofte større batterier enn tradisjonelle telefoner, og kan vare lenger i felten. Mange har også uttakbare batterier slik at du kan bytte til et nytt uten å måtte lade opp. Funksjoner: Selv om robuste telefoner mangler noen av klokkene og fløytene til din typiske iPhone- eller Samsung Galaxy-telefon, har de ofte fortsatt imponerende kameraer og andre funksjoner som er verdt å merke seg. Pris: Robuste telefoner koster ofte mindre enn flaggskiptelefoner, men er fortsatt en investering. Vi vil sørge for at du får mest mulig igjen for pengene. 

Hva er en robust telefon?

En robust telefon er en herdet versjon av en typisk smarttelefon eller flip-telefon. Robuste telefoner har gjennomgått en streng designprosess for å gjøre dem mer motstandsdyktige mot væsker, smuss, støv, fall, støt og ekstreme temperaturer. 

De er ofte testet mot militære standarder for holdbarhet, slik at du kan være trygg på at den nye telefonen din kan håndtere omtrent alt du vil møte på et utendørs eventyr.

Er robuste telefoner verdt det?

Hvis du er en person som er tøff med en typisk smarttelefon, kanskje på grunn av jobben din eller hobbyene dine, er en robust telefon en investering verdt. Robuste telefoner er designet for å vare gjennom tøffe forhold, med høye IP-klassifiseringer for støv- og vannbestandighet, og militærstandardtesting for holdbarhet. De fleste har ekstra batterikapasitet, eller muligheten til å bytte ut batterier, slik at du ikke trenger å bruke tid på å lade. 

Er det bedre å bare kjøpe et robust etui?

Hvis du er en Apple-merkelojalist og må bruke en iPhone, er et robust deksel det beste alternativet for å beskytte telefonen din, siden selskapet ennå ikke har laget en mer solid versjon av iPhone. 

Det er mange alternativer der ute for værfaste og robuste deksler, og OtterBoxUrban Armor Gear (UAG) er to av våre favoritter. Deksler er tilgjengelige med flere lag med beskyttelse mot fall og støt, samt portdeksler som er designet for å holde vann og skitt ute av knapper og ladeporter. Noen dekselmodeller har stativ for å støtte telefonen din for håndfri bruk også.

Hva er den mest robuste Samsung-telefonen?

Etter min mening er Samsung Galaxy XCover6 Pro den beste robuste telefonen for merkevarelojalister. Den har IP68-klassifisert vann- og støvbestandighet samt støt- og fallmotstand av militær klasse. Den støtter også Samsung DeX slik at du kan bruke den med en ekstern skjerm for en PC-lignende opplevelse.

Finnes det alternative robuste telefoner verdt å vurdere?

Disse valgene har kanskje ikke gjort vår liste, men er fortsatt verdt å sjekke ut hvis du trenger en ny robust telefon. 

Baksiden av en blågrønn Nokia-smarttelefon

Nokia XR20 5G

$349,99 hos Amazon Forsiden og baksiden av en Ulefone-smarttelefon

Ulefone Armor 11 5G

$470 hos Amazon