En annen stor telefonprodusent blir offisielt med i smartringkonkurransen, og det er ikke Apple

0
18
Person som tar et bilde av Samsung Galaxy Ring på MWC 2024 Kerry Wan/ZDNET

Mens Samsungs Galaxy Ring utløste det meste av helse- og treningspraten ved starten av Mobile World Congress, en stor telefonprodusent vil at smartringen skal være det siste deltakerne husker.

Også: Jeg prøvde Samsung Galaxy Ring og den slår Ouraen på 2 meningsfulle måter

Det kinesiske teknologiselskapet Honor kunngjorde i dag at det vil lansere en smart ring senere i år, muligens før eller i tråd med Samsung. “Internt, har vi denne typen løsning. Nå jobber vi med den delen, så i fremtiden kan du få æresringen,” bekreftet George Zhao, Honor CEO, overfor CNBC.

Selv om Zhao ikke avslørte noen spesifikasjoner eller antydet funksjonene til ringen i intervjuet, kan det være trygt å anta at Honor Ring vil ha lignende funksjoner som Samsung Galaxy Ring, inkludert generell helse- og treningssporing – hjertefrekvens , søvn, stressnivåer osv.

The Honor Ring forventes også å synergi med merkevarens eksisterende produktportefølje, som inkluderer smarttelefoner, smartklokker, trådløse ørepropper og bærbare datamaskiner. Zhao nevnte også til CNBC at “Denne maskinvarefunksjonen vil fungere sammen med AI-aktiverte apper (og) kan hjelpe deg med å gjøre det profesjonelle opplæringskurset skreddersydd for deg fordi de studerte dine vaner og helsedata for å gi deg profesjonelle forslag.”

Der ringen kanskje ikke er like konkurransedyktig som Samsung Galaxy er overvåking av kvinners helse; sistnevnte har inngått samarbeid med Natural Cycles for å gi FDA-godkjent hudtemperatur og fruktbarhetssporing, og setter det i tråd med funksjonssettet til markedslederen Oura. Selvfølgelig har Honor fortsatt året til å samle ting, så vi får vente og se.

Også: De beste smartringene: Eksperttestet

Ifølge DataHorizon Research ble markedet for smartringer verdsatt til 147,1 millioner dollar i 2022 og forventes å ha en markedsstørrelse på 1 405,1 millioner dollar innen 2032. Med nye aktører som Samsung og Honor, og sannsynligvis flere (inkludert Apple) , den eksponentielle veksten i markedet er ikke uten grunn. 

Det er verdt å merke seg at Honor tradisjonelt har solgt produktene sine i store europeiske og asiatiske land, ikke så mye i Nord-Amerika, så hvis du i markedet for en ny smart ring (og basert i USA), vil alternativene dine være begrenset… for nå.