Apple-produktene du ikke bør kjøpe denne måneden: mars 2024-utgaven

0
16
Appleprioritet= Jason Hiner/ZDNET

Februar var en stor måned for Apple. 

Selskapet lanserte Apple Vision Pro, det første nye produktet som kom ut av teknologigiganten på flere år, og det ser ut til at responsen var det vi kunne forvente av et førstegenerasjonsprodukt – blandet. Og for å gjøre ting verre, er det rapporter om at enheter sprekker uten noen åpenbar grunn.  

Også: MacBook Pro (M3 Max) anmeldelse: En bærbar datamaskin i klassen for en AI-drevet alder

Utover det virker Apples utvalg ganske sterk, fra iPhone 15 til Apple Watch-linjen, og 14- og 16-tommers bærbare MacBook Pro-maskiner drevet av M3-, M3 Pro- og M3 Max-brikkene (ingen M3 Ultra. .. ennå).

Men ikke la de skinnende, romalderbrillene lure deg. Ikke alt Apple selger er ferskt. Det er et par ting jeg anbefaler å gi en bred køye i butikken.

Listen «Slemme»

13-tommers MacBook Air: Med en M2-versjon av MacBook Air nå tilgjengelig for bare $100 mer, gir det ikke lenger mening å betale full pris for en basert på M1-brikken. 15-tommers MacBook Air: Denne snart ett år gammel og mest sannsynlig på vei til en oppfriskning, så unngå det og tenk kanskje på å kjøpe en 14-tommers MacBook Pro i stedet. 13-tommers MacBook Pro: Apple avviklet denne bærbare datamaskinen sent i fjor, men jeg ser fortsatt både M2- og M1-modeller på salg. Med mindre du får en god deal – og jeg mener en veldig god deal – unngå det og se etter en 14-tommers MacBook Pro i stedet. AirPods: Like mye som jeg elsker AirPods, de begynner å bli gamle. 3. generasjonsmodellen ble utgitt for over to år siden og er på tide med en oppdatering. Apple selger fortsatt 2. generasjons AirPods, og de ble utgitt for over fire og et halvt år siden! Mitt råd her er å holde deg til AirPods Pro (2. generasjon) eller kjøpe noe som ikke er laget av Apple.iPad Mini: Utgitt i september 2021, det er verdt å huske på alderen til dette nettbrettet. To år er lang tid i teknologien. Ville du betale full pris for en iPhone 13, som ble utgitt på samme tid? Nei, det ville du ikke.iPad Air: Denne ble utgitt i mars 2022 og er ikke like gammel som iPad Mini – men den har flydd forbi denne 18-månedersgrensen og nærmer seg raskt to år. merke, noe som gjør det til et tvilsomt kjøp for prisen.11-tommers og 12,9-tommers iPad Pro: Disse er ikke i en alvorlig tilstand, men med M3-brikkene som nå er ute, føles det litt rart betaler topp dollar for enheter drevet av M2-brikker. iPhone SE: Dette håndsettet ble utgitt i mars 2022, og ryktene sier at det ikke vil komme en til. Andre rykter sier at den neste vil lanseres i år, eller en gang i 2025. Vi får se.

'Nice'-listen

Apple Vision Pro< /strong>

Apple Vision Pro på stativ

Apple Vision Pro på stativ

Jason Hiner/ZDNET

Alle øyne er på Apples nyeste produkt og selskapets forsøk på romlig databehandling med blandet virkelighet.

Også: 10 grunner til at Apple Vision Pro i hemmelighet er strålende

Det er vanskelig å satse mot Apple, men et futuristisk sett med briller med en startpris på $3 499 føles ikke som det enkleste å selge. Likevel er Apple Apple, og hvis et selskap kan overbevise forbrukere om å skille seg av med store summer (og utviklere for å lage apper for en ny plattform som godt kan falle pladask), er det Apple.

Apple Vision Pro fra siden

Apple Vision Pro

Se nå på Apple

Apple iPhone 15 og 15 Pro Max

Apple iPhone 15 Pro (i blått), holdt opp i én hånd i Steve Jobs Theatre

Apple iPhone 15 Pro

Jason Hiner/ZDNET

Fjoråret brakte den etterlengtede oppdateringen av iPhone-serien. 

Også: iPhone 15 Pro-anmeldelse: Kommer fra iPhone 12 Pro eller tidligere? Denne oppgraderingen vil imponere deg

Standard iPhone 15-linjen får prosessoren som for øyeblikket er i iPhone 14 Pro-linjen, et nytt 48-megapiksel hovedkamera og USB-C, mens iPhone 15 Pro og Pro Max får en ny A17 Pro-brikke, en titanstruktur og oppdaterte kameraer, inkludert et 5x telefoto.

iPhone 15 og iPhone 15 Plus

iPhone 15

Se nå på Apple

Apple 14-tommers og 16-tommers MacBook Pro

Denne siste serien av MacBooks debuterer hele utvalget av M3-brikker — fra kraftig M3 til vanvittig kraftig M3 Max.

Drevet av M3-, M3 Pro- eller M3 Max-brikkene, Apples mest avanserte brikker for personlige datamaskiner Opptil 22 timers batterilevetid8GB til 128GB enhetlig minne512GB til 8TB med SSD-lagringLiquid Retina XDR-skjermporter i massevis, med opptil tre Thunderbolt 4-porter , et SDXC-kortspor, en HDMI-port, en MagSafe 3-port og en hodetelefonkontakt

Også: M3 MacBook Pro-kjøpsråd: Hvem det egentlig er for (og hvem bør holde seg til M2 MacBook Air)

Apples helt nye M3 MacBook Pro

2023 M3- drevet MacBook Pro

Se nå på Apple

Apple iMac 24-tommer

Apple oppdaterte iMac, og mens den har samme 24-tommers, 4,5K Retina-skjerm, den mottok M3-brikkeoppgraderingen. 

Apple M3-brikke (ingen M3 Pro eller M3 Max-alternativ) 24-tommers 4,5K Retina-skjerm8GB til 24GB enhetlig minne512GB til 2TB SSD-lagringSupertynn alt-i-ett-stasjonær Syv livlige farger

Også: Apples M3 iMac skuffer tilhengere av 27-tommers skjerm, men er det noen som virkelig trenger det?

imac-m3-apple.png

Apple iMac 24-tommers

Se nå på Apple

Apple Watch Series 9

Mer kraft takket være S9 SiP-brikken, nye funksjoner som dobbelttrykksbevegelser og en ny, lysere skjerm Apple Watch. Hvis du ønsker å kjøpe denne klokken fra Apple, bør du handle raskt. Apple er involvert i en juridisk kamp med et medisinsk teknologiselskap, noe som forårsaker en midlertidig stans i salget av Apple Watch Series 9 og Apple Watch Ultra 2.

Også: Apple Watch Series 9 anmeldelse: Ikke nøy deg med de rimeligere modellene i år. Her er hvorfor

På tidspunktet for skriving av denne artikkelen gjenopptok Apple salget av begge smartklokkene, men flere juridiske problemer er i horisonten og et nytt forbud kan oppstå. Men hvis Apple må slutte å selge klokkene igjen, kan du fortsatt finne dem hos andre forhandlere som Amazon og Best Buy så lenge beholdningen rekker.

S9 SiP chip45mm eller 41mm aluminium eller rustfritt stål kasseOpp til 2000 nits display lysstyrke50 meter vannmotstand Apple Watch Series 9

Apple Watch Series 9

Se nå på Apple

Apple Watch Ultra 2

Apples flaggskipsmartklokke får en oppgradering i form av den nye S9 SiP-brikken, mer lagringsplass og en lysere skjerm.

S9 SiP chip49 mm titan-dekselOpptil 3000 nits displaylysstyrke100 meter vannmotstand

Også: Apple Watch Ultra 2 vs. Ultra: Er det på tide å oppgradere?

Apple Watch Ultra 2

Apple Watch Ultra 2

Se nå hos Apple

2023 Apple Mac Pro

M2 Ultra Mac Pro

M2 Ultra Mac Pro

Jason Hiner/ZDNET

Dette monstersystemet fikk endelig Apple Silicon-behandlingen. Med en startpris på $7 000 er det ikke billig, men når du begynner å legge til ekstrautstyret er det mye billigere enn forgjengeren.

Apple M2 Ultra-brikke, med 24-kjerners CPU og opptil 76-kjerners GPUOpp til 192GB enhetlig minne32-bit Neural EngineOpptil 8TB lagringsplass 2 x HDMI2 x 10Gb EthernetRack- eller skrivebordsmonteringsalternativer Mac Pro på WWDC 2023

M2 Ultra Mac Pro

Se nå på Apple

2023 Apple MacBook Air

Apples “tynne og lette” bærbare datamaskin får en 15-tommers skjerm og en M2-brikke. 15-tommers Air er allerede utstyrt med en 10-kjerners GPU, noe som gjør den mer egnet for 4K-videoredigering enn 13-tommers Air.

15,3-tommers LED-bakgrunnsbelyst skjerm med IPS-teknologi 2880-by-1864 oppløsning med 224 piksler per tomme
8-kjerners CPU med 4 ytelseskjerner og 4 effektivitetskjerner10-kjerners GPU16-kjerne Neural Engine

Også: MacBook Air (15-tommer) vs MacBook Air (13-tommer): Hvilken modell bør du kjøpe?

MacBook Air 15-tommer på WWDC

2023 15-tommers MacBook Air

Se nå på Apple

2023 Apple Mac Mini med M2-brikke

Mac Mini med M2-brikke

Mac Mini med M2-brikke

Apple

Apples “starter” Mac får M2 Apple Silicon-behandlingen, og selv om den ble sluppet i fjor, er den fortsatt et solid system.

Apple M2- eller Apple M2 Pro-brikkeTo Thunderbolt 4-porter (M2) eller fire Thunderbolt 4-porter (M2 Pro) 
To USB-A-porter (opptil 5Gb/s)HDMI-portGigabit Ethernet-port (konfigurerbar til 10Gb Ethernet)3.5 mm hodetelefonuttak 8- til 12-kjerners CPU10- til 19-kjerners GPU8GB til 32GB enhetlig minne256GB til 8TB lagring

Også: Denne dokkingstasjonen på $75 gjør Mac Mini til et Mac Studio (sorts av)

2023-01-17-16-42-38

2023 Apple Mac Mini med M2-brikke

Se nå på Apple

2nd-gen AirPods Pro (nå med USB-C)

Airpods Pro 2 i hånden. Christina Darby/ZDNET

AirPods Pro (2. generasjon)  tilbyr en stor oppgradering i forhold til den forrige modellen, noe som gir Apples premium-knopper en enorm ledelse over konkurrentene. Apple har nå oppdatert ladevesken til å bruke USB-C i stedet for Lightning – flott hvis du har en ny iPhone, men enda en kabel eller dongel å ha med seg hvis ikke.

Aktiv støyreduksjon reduserer uønsket bakgrunnsstøy.Adaptiv gjennomsiktighet slipper inn ytre lyder samtidig som den reduserer høy omgivelsesstøy.Personlig tilpasset romlig lyd med dynamisk hodesporing plasserer lyden rundt deg.Flere ørepropper (XS, S, M, L).Berøringskontroll lar deg du sveiper for å justere volumet, trykker for å dirigere medieavspilling, besvare eller avslutte anrop, og trykker og holder nede for å bytte mellom lyttemodus.Svette- og vannbestandig for AirPods Pro og ladeveske.MagSafe ladeveske inkluderer en høyttaler.Etuiet har funksjoner en snorløkke.USB-C-lading.

Også: Apple AirPods Pro (2nd Gen) anmeldelse: To store oppgraderinger, temmet av én kjent feil

2nd Gen AirPods Pro < h4 class="g-text-small-bold g-outer-spacing-bottom-small">2nd Gen AirPods Pro

$239,99 på B&H Photo-Video

AirTag

< figure class="c-shortcodeImage u-clearfix c-shortcodeImage-large">Hånd som holder Airtag. CNET

Apples AirTags er den perfekte gaven for konkurrentene. noen som stadig mister ting. Du kan legge dem til bagasjen, sykkelen, fjernkontrollen eller til og med flytteboksene dine – mulighetene er uendelige. 

Også: Hvordan finne ut om en AirTag sporer deg

Vellaget, robust og med en utskiftbar batteri, vil disse lage feilplasserte nøkler eller tapte lommebok til ting fra fortiden.

AirTags på hvit overflate

AirTag< /h4> $26,99 hos B&H Photo-Video