De beste iPad-skjermbeskytterne fra 2024

0
16

En iPad er en investering. Og akkurat som du ønsker å beskytte store investeringer – som hjemmet eller bilen – mot risiko og skade, trenger iPad-en også denne sikkerheten. En skjermbeskytter er en rimelig måte å utstyre iPad-en din med et ekstra lag med skjermbeskyttelse. 

Også: De beste iPad Air-dekslene

I tillegg tilbyr noen iPad-skjermbeskyttere ekstra funksjoner, som blålysfiltrering og personvernskjerming i tillegg til å beskytte mot fingeravtrykk, støv, skitt, fall, sprekker og riper. 

Hva er den beste iPad-skjermbeskytteren akkurat nå? 

Vi undersøkte grundig de beste iPad-skjermbeskytterne på markedet, og brukte praktiske tester med flere iPad-modeller som en veiledning for å hjelpe oss med å velge de beste skjermbeskyttelsestilbudene basert på faktorer som holdbarhet, enkel installasjon, kostnader og ekstra funksjoner . Vårt favorittvalg for den beste iPad-skjermbeskytteren er Zagg InvisibleShield Glass Elite Screen Protector takket være dens enkle påføring, antimikrobielle belegg, ClearPrint anti-smuss-teknologi, herdet glasskonstruksjon og begrenset livstidsgaranti. 

< p>Mer: De beste iPadene du kan kjøpe: Eksperttestet

De beste iPad-skjermbeskytterne fra 2024

Zagg InvisibleShield Glass Elite skjermbeskytter

Beste iPad-skjermbeskytter totalt sett

zagg-glass-elite-ipad-screen-protector Zagg/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Livstidsgaranti Antimikrobielt belegg Smetebestandig Enkel å påføre Ingen bobler Imper Dyrere enn andre alternativer Flere detaljer

Zagg InvisibleShield Glass Elite Screen Protector funksjoner: Slag- og ripebeskyttelse | Antimikrobielt belegg | ClearPrint flekkfri teknologi | Forsterkede kanter | EZ-applikasjon | Begrenset livstidsgaranti

Zagg InvisibleShield Glass Elite-skjermbeskytter gir utrolig beskyttelse for iPad-en din mot hverdagens farer. Den glatte skjermen er laget av herdet glass som har den ultimate trioen: Ripemotstand, smussmotstand og oljemotstand for utrolig klarhet. Skjermen i herdet glass har også forsterkede kanter for ekstra støtbeskyttelse og et antimikrobielt belegg for å avverge bakterier og bakterier. 

Den passer godt inn på skjermen din med en EZ Apply Tray for å forenkle påføringen, og hvis du er så bekymret for påføringen, kan du til og med få den påført hos forhandlere som Best Buy for en liten avgift. Til tross for en høyere prislapp enn noen andre alternativer på denne listen, er Zagg InvisibleShield vårt toppvalg for sin begrensede livstidsgaranti, som beskytter enheten din mot slitasje og skade i løpet av levetiden til enheten som skjermbeskytteren ble kjøpt for. 

Kunder hos Best Buy hyller Zagg-beskytteren for dens verdi, kvalitet og brukervennlighet, og denne skjermbeskytteren har en nesten perfekt total vurderingsscore på 4,8 av 5, med mange kunder som fremhever den begrensede livstidsgarantien som en utmerket beskyttelse. En anmelder sa at Zagg-skjermbeskytteren sørget for en sprekkfri skjerm etter at datterens iPad falt av taket på en bil. 

En annen anmelder ga en kortfattet analyse av deres Zagg-beskytter: «Zagg-skjermbeskyttere er den beste. Jeg kommer ikke til å kjøpe noe annet merke lenger.” 

Se nå på Best BuySe nå på WalmartView nå på Amazon flere kjøpsvalg

Esr Screen Protector

Beste rimelige tynne iPad-skjermbeskytter

esr-screen-protector Esr/ZDNET

Pros & Ulemper Pros 9H-beskyttelse Boblefri installasjon Enkel justering 2-Pack Tynn design Mellompris UndelerIngen antimikrobiell belegg Ingen ekstra sikkerhetsfunksjoner Noen rapporterte lyd-/frontkameraforstyrrelser Flere detaljer

Esr Screen Protector funksjoner: Enkel påføring med justeringsveiledning | Ripebestandig  |Face ID-kompatibel | Boblefri installasjon | 2-pakke  | HD Clarity | Oleofobisk belegg 

Esr Screen Protector er enkel å installere boblefri takket være den praktiske bruksanvisningen som følger med i settet. Dette alternativet med to pakker har en blank skjermfinish som er ripebestandig for å bekjempe hverdagsfarer som riper, riper og støt. 

I likhet med andre alternativer på denne listen er den laget av herdet glass, men likevel har en tykkelse på bare 0,3 mm for å opprettholde et slankt og elegant utseende. Med en hardhetsgrad på 9H trenger du ikke å bekymre deg for skjermens sikkerhet. ESR-beskytteren har også et oleofobisk belegg for å motvirke opphopning av fingeravtrykk og muliggjør enkel rengjøring. Og med HD-klarhet trenger du ikke å bekymre deg for iPads skjermkvalitet. 

Kunden på Esrs nettsted likte beskyttelsen, verdien og den enkle installasjonen av skjermbeskytteren, som kommer med to skjermer, to justeringsguider og to rengjøringssett. Noen kunder bemerket imidlertid at avhengig av applikasjonen din, kan frontmikrofonen bli dekket av skjermbeskytteren. 

Se nå på Amazon

Spigen Tempered Glas.tR EZ Fit iPad Skjermbeskytter

Beste iPad-skjermbeskytter som er enkel å bruke

spigen-ez-fit-ipad-screen-protector Spigen/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Innovativt, automatisk justeringsbrett for enkel installasjon Oleofobisk belegg 9H hardhet Ripebestandig Sømløs kompatibilitet med Spigen-deksler Ulemper På den dyrere siden Kun 1 skjermbeskytter inkludert Flere detaljer

Spigen Tempered Glas.tR EZ Fit skjermbeskytterfunksjoner: Automatisk justeringsbrett | Oleofobisk belegg | 9H hardhet | Ripebestandig | Sømløs kompatibilitet med Spigen-deksler 

Spigen Tempered Glas.tR EZ Fit iPad-skjermbeskytter har 9H-hardhet for å bekjempe riper, støt og sprekker, og beskytter iPad-en din med ekstra holdbarhet og sikkerhet. Med et oleofobisk belegg trenger du heller ikke bekymre deg for flekker eller fingeravtrykk på skjermen. Skjermbeskytteren i herdet glass er sømløst kompatibel med Spigens iPad-dekselprodukter, og tilbyr noe av den enkleste applikasjonsteknologien vi har sett. 

Bare bruk den innovative automatiske justeringen for å eliminere bortkastet tid eller problemer med å prøve å sette skjermbeskytteren på linje med skjermen (som, etter min mening, er den vanskeligste delen). Bare plasser brettet over skjermen, trykk på midten og se at glasset lett fester seg på plass. Så enkelt som det. Glas.tR EZ Fit-beskytteren er et dyrere alternativ, men den enkle installasjonen kan være verdt det hvis du tror det er sannsynlig at du vil slite med å bruke beskyttelse på iPad-en din. 

Kunde på Amazon elsket det luftige søknadsprosess, sikker passform og førsteklasses ytelse til Spigen-skjermbeskytteren. Noen brukere sa at de fortsatt slet med å bruke beskytteren og så synlige bobler under skjermen, men de fleste likte en feilfri finish. 

Se nå på Amazon

Paperlike 2.1 iPad Screen Protector

Beste iPad-skjermbeskytter for Apple Pencil

papirlignende-ipad-skjermbeskytter Paperlike/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros2-Pack Ekte papirlignende følelse Fingeravtrykksbestandig Flott for tegning og skriving Enklere skjermlesbarhet Imper Potensielt vanskelig installasjon Begrenser skjermoppløsningen Dyrere enn andre alternativer Flere detaljer

Papirlignende iPad-skjermbeskytter funksjoner: Ripebestandig | Forsterkede kanter | Flekkbestandig | Papirlignende følelse | Mikroperleteknologi

Hvis du bruker en Apple Pencil ofte, men ikke vil miste den nostalgiske følelsen av bærbart papir, vil du elske Paperlike for sin enkelhet og kompatibilitet. Den Paperlike skjermbeskytteren forvandler skjermen til å føles som et stykke papir og etterligner en mer realistisk skrive-, tegne- og skisseopplevelse. Den er laget av herdet glass med en jevn, ripebestandig overflate og forsterkede kanter for bedre levetid. Og den er også smussavvisende for å holde skjermen ren og forbedre synligheten. 

Papirliknende kunder elsket papirfølelsen til denne skjermbeskytteren, og la merke til en ganske enkel søknadsprosess. Noen brukere sa at det ble slitt ned Apple Pencil raskere, men de fleste er fornøyd med den oppgraderte tegne-, skrivings- og kreative opplevelsen, med en samlet vurdering på 4,78 av 5. 

Se nå på Amazon < h2 class="c-shortcodeListicle_hed">Sahara iPad ZeroDamage UltraStrong+ skjermbeskytter i herdet glass

Beste iPad-skjermbeskytter for personvern

sahara -privacy-ipad-screen Sahara/ZDNET

Pros & Ulemper ProsRipebestandig Anti-spion, personvernskjerm Smetebestandig installasjonssett inkludert Imper På den dyrere siden Potensielt for mørkt for noen Flere detaljer

Sahara iPad ZeroDamage UltraStrong+ Skjermbeskytter i herdet glass: Ripebestandig | Herdet glass | Anti-spion, personvern skjermbeskytter | Motstår fingeravtrykk og flekker | | Hydrofobisk og oleofobisk belegg | Justeringsklistremerker og installasjonssett for mikrostøv inkludert | Begrenset livstidsgaranti 

Sahara iPad ZeroDamage UltraStrong+ skjermbeskytter tilbyr maksimal HD-beskyttelse for iPad-skjermen din, og beskytter mot skader, riper, flekker og sprekker uten å ofre berøringsskjermens følsomhet. Du vil også være trygg på at det du ser på, jobber med, forblir usett av forbipasserende takket være personvernskjermen. Personvernskjermen blokkerer visningen til enhver person som prøver å se skjermen din, enten til venstre eller høyre for deg, innenfor en 38-graders vinkel. 

Hydrofobisk og oleofobisk belegg sørger for at skjermen din er fri for svette, fingeravtrykk, oljerester og opphopning. Og en avansert anti-ripe overflate gir ekstra beskyttelse mot mindre fall, utilsiktede støt og daglig slitasje. 

Best Buy-kunder likte den generelle verdien, kvaliteten og brukervennligheten til Sahara personvernskjerm, selv om noen kunder bemerket at den gjør skjermen mye mørkere. 

Se nå på Best BuySe nå på WalmartView nå på Amazon flere kjøpsvalg

Jetech iPad Screen Protector

Beste billige iPad-skjermbeskytter

je-tech-screen-protector Jetech/ZDNET

Pros & Ulemper ProsEkstremt rimelig Anti-ripe HD-klarhet Fingeravtrykksikker 2-Pack installasjonssett inkludert Imper Mulige bobler Flere detaljer

Jetech iPad Screen Protector funksjoner: Herdet glass | Anti-ripe | HD klarhet | Fingeravtrykksikker | Installasjonssett inkludert | Svært responsiv skjerm | 

Jetech iPad-skjermbeskytteren har 0,33 mm herdet glass med 9H hardhet for å bedre beskytte iPad-en din. Den forstyrrer ikke FaceID, og ​​den er kompatibel med Apple Pencil. Det er en støvfri og fingeravtrykkfri design som sikrer at du ikke trenger å bekymre deg for å hele tiden tørke bort flekker. 

Denne skjermbeskytteren kommer i en to-pakning og sikrer en antiripe men likevel svært responsiv skjermvisning, slik at du ikke trenger å gå på akkord med seeropplevelsen. 

Amazon-kunder likte den enkle installasjonen av skjermbeskytteren og den generelle verdien, holdbarheten og kvaliteten til produktet. Mange fremhevet en stor verdi for prisen, selv om noen uttrykte litt problemer med luftbobler under skjermen. 

Se nå på Amazon

Hva er den beste iPad-skjermbeskytteren?

Vårt beste valg for den beste iPad-skjermbeskytteren er ZAGG InvisibleShield Glass Elite Screen Protector takket være den enkle påføringen, antimikrobielle belegget, ClearPrint anti-smuss-teknologi, herdet glasskonstruksjon og begrenset livstidsgaranti. Slik er den sammenlignet med våre andre toppvalg. 

< /tr>

Beste iPad-skjermbeskytter Kostnad Beskyttelsesmateriale
ZAGG InvisibleShield Glass Elite $50 Herdet glass
Esr $20 Herdet glass
Spigen Tempered Glass.tR EZ Fit $40 Herdet glass
Papirlignende 2.1 $45 Polyetylentereftalat (PET)
Sahara iPad ZeroDamage UltraStrong+ $50 Herdet glass
JETech 2-Pack $12 Herdet glass

*MSRP i skrivende stund. Vær oppmerksom på at faktisk utsalgspris kan variere avhengig av selger og tilgjengelige tilbud eller kampanjer.

Hvilken iPad-skjermbeskytter er riktig for deg?

Våre ekspertanbefalinger kan hjelpe deg med å finne den riktige iPad-skjermbeskytteren for dine behov. Til syvende og sist er den beste iPad-skjermbeskytteren en som fungerer sømløst for din livsstil og regelmessige bruk. 

Velg denne beste iPad-skjermbeskytteren…< /strong> Hvis du vil…
ZAGG InvisibleShield Glass Elite En topp -kvalitets skjermbeskytter støttet av en begrenset livstidsgaranti.
Esr Rimelig, tynn beskyttelse for skjermen din.
Spigen herdet glass.tR EZ Fit Enkel, innovativ installasjon hjemme.
Paperlike 2.1 En papirlignende følelse på skjermen.
Sahara iPad ZeroDamage UltraStrong+ En ultraprivat og sikker seeropplevelse.
JETech 2-Pack Et billig, men beskyttende alternativ.

Faktorer du bør vurdere når du velger en iPad-skjermbeskytter:

Når vi vurderer hver iPad-skjermbeskytter, vurderer vi flere faktorer som kan hjelpe deg i søket. 

Størrelse: Pass på å matche skjermbeskytteren til størrelsen på iPad-en for en sikker passform. Ta også hensyn til formen på iPad-en din slik at du kan kjøpe den rette.Holdbarhet: Se etter en iPad-skjermbeskytter som har en tøff design bygget for å tåle farer. Hvis det er en garanti inkludert, kan det også bidra til å garantere kjøpet ditt. Installasjon: Noen iPad-skjermbeskyttere er enklere å installere enn andre, så se etter en som har boblefri installasjon som ikke forstyrrer bruken din. Hvis du virkelig vet at du ikke vil kunne installere en beskytter, bør du vurdere et alternativ som tilbyr installasjon i butikk, for eksempel visse Best Buy-produkter. Kostnad: Budsjett er ofte et problem og noe vi tar hensyn til. Vurder hvor mye du er villig til å bruke for et ekstra lag med beskyttelse på iPad, men husk at en skjermbeskytter er mye billigere enn å måtte erstatte en ødelagt skjerm – eller enda verre – en hel iPad. 

Hvordan valgte vi disse iPad-skjermbeskytterne?

ZDNET utførte ekspertundersøkelser ved å bruke vår egen kunnskap med forskjellige iPad-modeller og tidligere erfaring med skjermbeskyttere for andre enheter. Vi brukte tid på å vurdere individuelle behov og ønsker for skjermbeskyttere, og prioriterte elementer som pris, materiale, tykkelse eller tynnhet, holdbarhet, ekstra funksjoner og mer. Vi ser etter den umiddelbare verdien disse beskytterne kan tilføre enheten din og livet ditt. Det vil si, kan du “legge til” dette produktet i livet ditt og dra nytte av dets tilstedeværelse, eller er det bare enda et moteprodukt som er for godt til å være sant?

Hvis vi mener et annet produkt er verdt ditt penger, oppdaterer vi denne listen eller skriver en spotlight-anmeldelse som fremhever de beste egenskapene og spesifiserer hvem den er til. 

I tillegg leter vi rutinemessig på nettet etter nye produkter som er verdt å teste, og følger nyheter om produktutrullinger og oppgraderinger, og innhenter de beste tilbudene. Vi vet at det å kjøpe hva som helst i den nåværende økonomien ikke bare er for dine innfall, og det er derfor denne listen, så vel som våre andre råd, er skreddersydd for dine behov, ønsker og budsjett, og hvorfor våre valg er eksperttestet eller ekspert- kontrollert. 

Er det greit å bruke en skjermbeskytter for iPaden min?

Ja. Å bruke en skjermbeskytter er en generelt rimelig måte å legge til ekstra beskyttelse til den mest sårbare delen av iPad-en din. Tenk på skjermbeskyttere som sikkerhetsbelter. De kommer ikke nødvendigvis til å forhindre at en ulykke eller fall skjer – men når du har en på, kan sjansene for mindre skade være betydelige. 

I tillegg betaler du for en skjermbeskytter på forhånd er mye billigere enn å eventuelt bytte ut en skjerm eller til og med en hel iPad senere. 

Vil disse iPad-skjermbeskytterne passe min iPad?

Vi evaluerte våre beste iPad-skjermbeskyttere ved å vurdere de tilgjengelige markedsalternativene for iPad 10th Gen (2022), som har en 10,9 tommers skjerm. Uansett modell er en iPad-skjerm fortsatt en skjerm, og det er liten eller ingen variasjon i hvilken type beskyttelse som trengs fra modell til modell. I tillegg er hvert valg på denne listen tilgjengelig i forskjellige skjermstørrelser for hver respektive iPad-modell. 

For å være sikker på at du kjøper riktig størrelse skjermbeskytter, dobbeltsjekk iPad-modellen og skjermstørrelsen din , og pass på å matche den mens du handler varen din og til slutt foretar et kjøp. 

Kan jeg bruke Apple Pencil med en iPad-skjermbeskytter?

Ja, iPad-skjermbeskyttere er laget for å fungere med Apple Pencil for enklere bruk.  Og hvis du leter etter en spesifikk skjermstil eller følelse – for eksempel en papirlignende følelse – husk å ta det med i søket. 

Gjør papirlignende skjermbeskyttere Føler du deg faktisk som papir?

Kort sagt, de fleste Redditors og anmeldere er enige om at skjermbeskyttere, slik som Paperlike 2.1, føles lik det til et ark med bærbart papir. Disse skjermbeskytterne vil selvfølgelig ikke gjøre iPad-en din om til en bokstavelig notisbok, men de kan hjelpe til med å gjenskape teksturen og den taktile opplevelsen til en. 

Bør jeg bruke en skjermbeskytter på en iPad for barn?

Svaret på dette er absolutt ja. Voksne opplever utilsiktede fall og støt, og du bør absolutt forutse at barn gjør det enda mer. Å legge til en skjermbeskytter på barnets enhet er en enkel oppgradering som legger til et ekstra lag med sikkerhet som betaler seg selv hvis du opplever sprekk, brudd eller fall. 

Hvor mye koster en iPad-skjerm beskytterkostnad?

iPad-skjermbeskyttere kan variere i pris avhengig av modell og funksjoner du velger. De fleste iPad-skjermbeskyttere varierer i pris fra $10 til oppover $70 basert på funksjoner og holdbarhet. 

Finnes det alternative iPad-skjermbeskyttere verdt å vurdere?

Selv om vi har rundet opp noen av de beste iPad-skjermbeskytterne på markedet, det er fortsatt mange andre å vurdere. Her er noen få alternativer vi også anbefaler. 

Se på ZaggView på Best BuyView på Amazon