De beste iPadene i 2024: Eksperttestet og anmeldt

0
26

Apples iPad-utvalg er uten tvil uovertruffen av noen annen nettbrettprodusent. Mens listen vår bare inneholder det ZDNET mener er de fire beste iPadene som er tilgjengelige, passer hver iPad for forskjellige fagfolk, kreative og studenter for flere bruksområder. Fra iPad Mini til iPad Air finner disse premium-nettbrettene konsekvent veien til toppen av ytelseskartene. De tilbyr opptil 10 timers batterilevetid, klare og skarpe skjermer og tilgang til tusenvis av apper i App Store.

Også: Den beste iPad tastaturer

Hva er den beste iPad-en akkurat nå? 

Nedenfor finner du Apples nåværende iPad-utvalg og detaljer om hva som skiller hver modell i et forsøk på å hjelpe deg med å finne den beste iPad-modellen for ditt budsjett og dine behov. Basert på ZDNETs praktiske testing med hver iPad-modell, er vårt beste valg sjette generasjons iPad Pro, på grunn av dens kraftige ytelse og funksjoner i M2-brikken som til slutt gjør den til en passende erstatning for en bærbar datamaskin. Men de tre andre modellene er også verdige i seg selv, avhengig av dine behov. Les videre for å finne ut hvilken iPad som passer best for deg.

De beste iPadene i 2024

Vis mindre Se nå på B&H Photo-VideoView nå på Best BuySe nå på Apple 4.3/5

Poengsum

Design 5 Ytelse 4 Batterilevetid 4 Verdi 4 Fordeler iPadOS 16.1s nye multitasking-funksjon Sterk ytelse takket være M2-brikke Ulemper Langtidsdyrest Ikke mange endringer sammenlignet med forrige modell

iPad Pro (6. generasjon)

Beste iPad totalt sett

iPad Pro (6. generasjon) spesifikasjoner: Skjerm : 11-tommers Liquid Retina-skjerm eller 12,9-tommers Liquid Retina XDR-skjerm med ProMotion og True Tone | Prosessor: Apple Silicon M2 | Lagring: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB eller 2 TB | Biometri: Face ID | Farger: Sølv, mellomgrå | Kameraer: 12 MP bred, 10 MP ultrabred bak og 12 MP TrueDepth FaceTime foran | Vekt: 11 tommer: 1,03 pund, 12,9 tommer: 1,5 pund | Dimensjoner: 11 tommer: 9,74 x 7,02 x 0,23 tommer, 12,9 tommer: 11,04 x 8,46 x 0,25 tommer| Tilkoblinger: USB-C Thunderbolt/USB-4 | Batteritid : 10 timer

Apples 2022 iPad Pro-serie er den desidert mest dyktige og imponerende iPad-serien jeg har sett, noe som gjør den til mitt beste generelle valg. Designet har ikke endret seg mye på utsiden, men på innsiden finner du Apples M2-prosessor, som består av 20 milliarder transistorer – 25 % mer enn M1. Det er nøyaktig samme prosessor som Apple bruker i den nye 13-tommers MacBook Pro og MacBook Air. Kunder som har kjøpt den, roser denne prosessoroppgraderingen og sier at den gjør iPad Pro “fremtidssikker” og verdt prisen i det lange løp.

ZDNET-skribent Jason Cipriani brukte litt tid på 12,9-tommers iPad Pro og fant ut at den var raskere og mer kapabel enn noen annen iPad-modell han har testet til dags dato. Du kan forvente nedlastingshastigheter på opptil 2,4 Gbps, dobbelt så rask som den forrige modellen, 15 prosent raskere ytelse og opptil 35 prosent raskere grafikkytelse. 

Anmeldelse: iPad Pro (2022): Jeg er forsiktig optimist. Eller tåpelig

Cipriani ble spesielt imponert over proffens kraft når han håndterer en stor arbeidsmengde. “Kombinasjonen av Stage Manager og ekstern skjermstøtte betyr at du kan ha opptil åtte apper åpne og i bruk på iPad Pro samtidig. Dette vil selvfølgelig belaste ytelsen til nettbrettet, men Apples M2-prosessor er mest dyktige når det gjelder å klare det du kaster på den,» sa han. 

Pro-en støtter også 2. generasjons Apple Pencil, og det er en ny svevefunksjon takket være M2-brikken. Funksjonen fungerer slik: Når spissen av Apple Pencil kommer innenfor 12 millimeter fra skjermen, kommer deler av grensesnittet til live i apper som støtter den nye funksjonen. 

Appel iPad Pro 2022 Vis ekspert Ta Vis mindre Vis mindre Se nå på B&H Photo-VideoSe nå på Best BuySe nå på Amazon 4.3/5

Poengsum

Design 5 Ytelse 5 Batterilevetid 4 Verdi 3 Fordeler Moderne design USB-C-port Liggende frontvendt kamera er overlegen andre iPad-modeller Fire farger å velge mellom Ulemper $120 mer enn forgjengeren Dongle kreves for å lade Apple Pencil (1. generasjon)

iPad (10. generasjon)

Beste grunnmodell iPad

iPad (10. generasjon) spesifikasjoner: Skjerm: 10,9-tommers Liquid Retina-skjerm med True Tone | Prosessor: A14 Bionic-brikke med 16-kjerners Neural Engine | Lagring: 64 GB eller 256 GB | Biometri: Touch ID | Farger: Sølv, Rosa, Blå, Gul | Kameraer: 12 MP f/1.8 bred, 12 MP Landskap f/2.4 foran | Vekt: 1,05 pund | Dimensjoner: 9,79 x 7,07 x 0,28 tommer | Tilkoblinger: USB-C, Smart Connector | Batteritid: Opptil 10 timer med videoavspilling med USB-C-lading

Apples velprøvde nettbrett, grunnmodellen iPad, er uten tvil den beste verdien i gruppen. Du får de samme funksjonene som de dyrere Pro- og Air-modellene i en lett formfaktor med en 10,9-tommers Liquid Retina-skjerm med True Tone og tynnere rammer enn forrige generasjon. Basert på kundeanmeldelser, vil denne iPaden være et godt alternativ for de som er nye hos Apple, så vel som de som leter etter noe som er enkelt å bruke for barn eller eldre.

Anmeldelse: iPad 2022 (10. generasjon): Bedre enn proffen på to måter

Apple oppdaterte iPad høsten 2022 med A14 Bionic-prosessoren, USB-C-støtte, 5G-støtte for on- fartsoppgaver, og et nytt 12 MP ultrabredt kamera. Den har også støtte for Magic Keyboard Folio laget spesielt for denne iPaden og inkluderer et justerbart stativ med en 14-tasters funksjonsrad for snarveier. 

ZDNET-redaktør June Wan gikk hands-on med iPad og setter modellen foran selv M2 iPad Pro. “Området der den vanlige iPaden kanter ut av Pro er kameraplassering,” sa han. “Generelt sett vil det å ha kameraet plassert på langsiden virkelig gi en forbedring av hvordan du blir presentert i videosamtaler og bilder.”

En stor ulempe med den nye iPaden er at den ikke gjør det. støtter 2. generasjons Apple Pencil. I stedet må du koble 2. generasjons Apple Pencil til en dongle for å bruke den, noe som gjør det til et unødvendig problem.

Apple iPad 10th Gen with Apple Pencil Vis ekspert Ta Vis mindre Vis mindre Se nå på B&H Photo-VideoSe nå på Best BuySe nå på Amazon 3.8/5

Poengsum

Design 4 Ytelse 3 Batterilevetid 4 Verdi 4 Pros M1-prosessor 5G-tilkobling Touch ID-sensor fungerer også som en av/på-knapp Kompatibel med Magic Keyboard og 2. generasjons Apple Pencil Ulemper Samme design vi så Apple bringe på lufta i slutten av 2020

iPad Air (5. generasjon)

Beste iPad for alle

iPad Air ( 5. generasjon) spesifikasjoner: Skjerm: 10,9-tommers Retina-skjerm | Prosessor: Apple Silicon M1 | Lagring strong>: 64 GB eller 256 GB | Biometri: Touch ID | Farger: Space grey, starlight, rosa, lilla, blå | Kameraer: 12 MP bak, 4K-video. 12 MP Ultra Wide-kamera | Vekt: 1,02 pund | Dimensjoner: 9,74 x 7,02 x 0,24 tommer | Tilkoblinger: USB -C-port | Batteritid: 10 timer

Apples siste oppdatering til iPad Air er mer en innhentingskunngjøring enn noe annet. 5. generasjons iPad Air beholder samme design som vi så Apple bringe til Air på slutten av 2020, men den har nå en M1-prosessor og 5G-tilkobling. Det er mye ytelse for kostnaden, som starter på $599. 

Anmeldelse: iPad Air (2022): Så bra at jeg nesten angrer på at jeg kjøpte iPad Pro

Cipriani kjørte tester på ytelsen, og iPad Air er nesten like kraftig som iPad Pro. “Geekbench 5 på iPad Air resulterte i en enkeltkjernescore på 1701 og en flerkjernescore på 7137,” sa han. “Jeg kjørte den samme testen på min personlige 12,9-tommers iPad Pro med den samme M1-prosessoren med 16 GB minne, sammenlignet med iPad Airs 8 GB, og poengsummene var mye nærmere enn jeg forventet: iPad Pro fikk 1708 for enkeltkjerne. og 7 297 i flerkjernetesten.”

Med en 10,9-tommers skjerm og en Touch ID-sensor som fungerer som en strømknapp på siden av huset, er iPad Air rimeligere og litt annerledes enn iPad Pro. Den nye iPad Air fungerer fortsatt med Magic Keyboard og 2. generasjons Apple Pencil. 

Totalt sett sa 98 % kunder som har kjøpt iPad Air på Best Buy at de ville anbefale denne modellen, og ga den en gjennomsnittlig vurdering på 4,9 av 5 stjerner. 

Apple iPad Air (5. generasjon) Vis ekspert Ta Vis mindre Vis mindre Se nå på AmazonSe nå på Best BuySe nå på Apple 3.5/5

Poengsum

Design 4 Ytelse 3 Batterilevetid 4 Verdi 3 Pros USB-C-port Støtte for 2. generasjons Apple Pencil Lader Apple Pencil Touch ID i den øverste knappen Ulemper $150 mer for mobiltilkobling Den er mindre, men også dyrere Med mindre du virkelig setter pris på størrelse, er det bedre å bruke en annen iPad

iPad Mini (6. generasjon)

Beste kompakte iPad

iPad Mini (6. generasjon) spesifikasjoner: Skjerm: 8,3-tommers Liquid Retina-skjerm | Prosessor: A15 Bionic | Lagring: 64 GB eller 256 GB  | Biometri: Touch ID | Farger: Space grey, rosa, lilla, starlight | Kameraer: 8MP bak, 1080p video. 12 MP FaceTime-kamera med Center Stage | Vekt: 0,65 pund | Dimensjoner: 7,69 x 5,3 x 0,25 tommer | Tilkoblinger: USB-C | Batteritid: 10 timer

Hvis du vil ha noe mindre og mer håndterlig, passer Apple iPad Mini regningen. Apples nylige oppdatering av Mini brakte den oppdatert med selskapets nye flatkantdesign, en USB-C-port for lading og dataoverføring, og støtte for 2. generasjons Apple Pencil. Den drives av A15 Bionic-prosessoren, og skjermstørrelsen ble økt fra 7,9 tommer til 8,3 tommer. Ved å fjerne hjem-knappen og sette Touch ID i den øverste knappen, ble den totale størrelsen på Mini faktisk redusert. 

Gjennomgang: Hvorfor iPad Mini 6 er Apples mest spennende nye produkt på mange år

ZDNET-skribent Jason Perlow sa at iPad Mini med 5G ville være hans “ørkenøy-enhet.” “Den er kraftig nok til å være den eneste Apple-enheten som en stor gruppe kunder noen gang vil trenge,” sa han og la til, “Den har den samme A15 Bionic SoC som brukes på iPhone 13 og iPhone 13 Pro/Max.”< /p>

Også: De beste iPad-appene for produktivitet

Det er også en plass på høyre side av nettbrettet for lading Apple Pencil, og det er et fantastisk nettbrett å tegne eller skrive notater på. 

Kunder som kjøpte iPad Mini rapporterte i anmeldelser at de var imponert over batterilevetiden, holdbarheten og skjermen. , og merker også at den er bærbar for å passe i vesker og vesker, spesielt for underholdningsformål. 

iPad Mini Vis ekspert Ta Vis mindre

Hva er den beste iPad?

Basert på vår førstehåndstesting er iPad Pro den beste iPad penger kan kjøpes. Det er den mest dyktige når det gjelder ytelse og kan brukes til alt fra grafisk design til underholdning.

td>

iPad modell Pris (startkostnad) Skjerm Prosessor Vekt
iPad Pro $799 11-tommers Liquid Retina-skjerm eller 12,9-tommers Liquid Retina XDR-skjerm Apple Silicon M2 1,03-1,5 pund
iPad $449 10,9-tommers Liquid Retina-skjerm med True Tone A14 Bionic 1,05 pund
iPad Air $599 10,9-tommers Retina-skjerm Apple Silicon M1 1,02 pund
iPad Mini $499 8,3-tommers Liquid Retina-skjerm A15 Bionic 0,65 pund

*MSRP i skrivende stund. Vær oppmerksom på at faktiske priser kan variere avhengig av tilgjengelige salg, tilbud, rabatter og kuponger.

Hvilken iPad er best for deg?

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe grunnmodellen iPad eller iPad Air (eller for den saks skyld iPad Air eller iPad Pro), anbefaler vi å sette deg ned og tenke på alle måtene du vil bruke iPad på. 

Hvis listen din primært består av forbruksaktiviteter, som å se videoer og lese nyheter, er oddsen grunnmodellen iPad du bør gå med. Men hvis du vil gjøre en god del e-post, meldinger, skrive og surfe på nettet, er iPad Air der søket ditt skal begynne. Når det gjelder iPad Pro, er det tydelig at den nå er ment for brukere som planlegger å presse den til sine grenser mens de jobber ved å koble til flere tilbehør og skjermer eller annet periferiutstyr.

Hvis du trenger en bærbar datamaskin og kjærlighet iPad, så er iPad Pro hvor du skal starte søket.  

Velg denne iPad…

Hvis du vil…

iPad Pro

Det beste generelle alternativet. Denne iPaden kan erstatte den bærbare datamaskinen fullstendig med sin imponerende kraft.

iPad

Berbarheten til et nettbrett, men ønsker ikke å erstatte datamaskinen. Det nye 12 MP ultravide kameraet slår til og med Pro-en.

iPad Air

For å bruke nettbrettet til arbeid og lek. På litt over et pund er Air kompatibel med 2. generasjons Apple Pencil. 

iPad Mini

En mindre, mer håndterlig iPad-modell med en 8,3-tommers Liquid Retina-skjerm med mektig grafikk. 

Faktorer du bør vurdere når du velger den beste iPad

Hvis du ønsker å kjøpe en iPad, her er de viktigste faktorene du bør vurdere før du kjøper:&nbsp ;

Tilgjengelighet: Til syvende og sist har Apple bare fire iPad-modeller, så det er lite utvalg. Hver iPad er imidlertid forskjellig nok til å dekke ulike behov. Kompatibilitet: Selv om hver iPad er et Apple-produkt, bør du vurdere hvilke iPader som er kompatible med tilbehør som andregenerasjons Apple Pencil, og hvilke som har det nyeste operativsystemet. Pris: The forskjellige iPad-modeller vil variere i pris siden de fokuserer på forskjellige ting. For eksempel fokuserer iPad Mini på bærbarhet, så den er liten og koster mindre, mens iPad Pro er et kraftsenter som er ment å erstatte en bærbar datamaskin, så du vil se en høyere prislapp. 

Hvordan valgte jeg disse iPad-modellene?

Jeg, sammen med andre ZDNET-skribenter som Jason Cipriani og vår anmeldelsesredaktør June Wan, har testet og brukt nettbrett i årevis. Vi tester disse iPadene i virkelige situasjoner med fokus på funksjoner, design, ytelse og generell verdi. For produkter vi anbefaler, skriver vi en produktanmeldelse som vi oppdaterer med jevne mellomrom med nye funksjoner og prisinformasjon.

Totalt sett består utvelgelsesprosessen for den beste iPaden av å bruke nettbrettet, lese andre anmeldelser både fra forbrukere og produktanmeldere, og deretter bestemme hva som bør og ikke bør komme på listen.

Hva er den beste iPaden. for barn?

Grunnmodellen iPad er det beste nettbrettet for barn siden det er enkelt å bruke, lett og kan vokse med barnet ditt etter hvert som de trenger det til forskjellige formål. iPad Mini vil også være et godt valg siden det er den minste iPaden i serien, perfekt for små hender. 

Hva er den beste iPaden for å tegne?

Den beste iPaden for å tegne er definitivt iPad Pro, takket være dens mini LED-skjerm som Apple kaller Liquid Retina XDR, som er lysere og gir mer fargekontrast når du tegner. 

Proffen er også flott for tegning siden den støtter 2. generasjons Apple Pencil, med en magnetisk flekk på siden for å lade den. 

Hva er den beste iPad-en for studenter?

beste iPad for studenter er 5. generasjons iPad Air. Den har mange av de samme funksjonene som den kraftige iPad Pro, men koster mye mindre for elevenes budsjetter. 

Også: De beste notatappene for iPad

Den er også kompatibel med Magic Keyboard og 2. generasjons Apple Pencil, slik at elevene kan bruke den på forskjellige måter. 

< h2>Bør jeg få iPad Pro eller iPad Air?

Hvor iPad Pro er modellen for de som ikke ønsker annet enn de beste og mest oppdaterte funksjonene, iPad Air er modellen for de som vil bruke nettbrettet til arbeid og lek, uten store ofre i ytelse eller funksjoner. 

Også: iPad Air (2022) vs iPad Pro (2022): Hvordan velge

Hva er forskjellene mellom en iPad, Amazon Fire og et Samsung-nettbrett?

Det er lett å se prisforskjellen mellom et av Amazons Fire-nettbrett og en iPad. Du må imidlertid huske at Amazon designer og bygger nettbrettene sine som nettbrett på startnivå som gjør det minste. 

Ytelsen kommer til å bli tregere, og apputvalget kommer til å bli dårligere på Amazons Fire-nettbrett. iPad-en har tilgang til samme App Store som iPhone, med de fleste apper optimalisert for å dra nytte av den større skjermen på iPad. 

Når det gjelder Samsung-nettbrett, vil disse enhetene kjøre på Android OS og er nærmere iPads når det gjelder ytelse, design og funksjoner. Galaxy Tab S-serien er ideell for brukere som trenger kraft, som skapere og profesjonelle. Nettbrettene i denne serien har større skjermer og mer prosessorkraft, sammenlignet med iPad Pro. 

På den annen side lager Samsung også en Galaxy Tab A-serie, som kommer til et lavere prispunkt med mindre skjermer for de som trenger et enkelt nettbrett til hverdagslige gjøremål og underholdning. 

Finnes det alternative iPad-modeller å vurdere?

Hvis du fortsatt vil ha en iPad, men vil betale mindre og ikke bry deg om eldre versjoner, du kan kjøpe en fornyet iPad gjennom Amazons fornyede butikk, som selger høykvalitets, som nye produkter som er pusset opp og forhåndseide. 

Se på AmazonView på AmazonView på Amazon