Vimeos nye AI-hub lover å organisere teamets videoer på alle måter

0
18
Vimeo Central Vimeo

Vimeo var raskt ute med å ta i bruk generativ AI inn på sin plattform. I juni 2023 la videoselskapet til en pakke med generative AI-verktøy for å optimalisere videooppretting. Nå retter Vimeo sin AI-innsats mot arbeidende profesjonelle med et nytt videoknutepunkt.

Torsdag avduket Vimeo Vimeo Central, et AI-drevet knutepunkt designet for forretningsteam for å utnytte det fulle potensialet til video kommunikasjon som utnytter generative AI-verktøy. 

Dessuten: YouTube Create utvides til flere land – her er grunnen til at du bør prøve det

“I dagens distribuerte arbeid-æra har effektivt teamsamarbeid og medarbeiderengasjement nytt behov,” sa Vimeos midlertidige administrerende direktør Adam Gross . “Med Vimeo Central kan selskaper i alle størrelser bli video-første organisasjoner.”

I følge Vimeo fungerer videohuben sammen med en kundes ulike videoplattformer – inkludert Zoom, Webex, Google Drive, Dropbox og Box – for å støtte opplasting av alt innhold til ett videobibliotek, en sikker sentralisert hub.< /p>

Ikke bare gjør dette det lettere å finne alle videoer som trengs, men det lar også teamene samhandle mer produktivt med all videorelatert informasjon ved å bruke avanserte verktøy som kan søke etter ikke bare videotitler, men også videotranskripsjoner .  

Vimeo Central har også AI-verktøy for å hjelpe brukere med å bli oppdatert med informasjonen de savner. For eksempel kan brukere kondensere timer med video til en kort høydepunktsrulle, og omgå behovet for å se hele videoen selv. 

AI-verktøyene kan også generere tekstsammendrag, legge til kapitler i videoer, generere titler og vanlige spørsmål, og til og med svare på spørsmål med det nøyaktige øyeblikket i opptaket som brukere bør se for å finne svarene sine. 

Også: Utover programmering: AI skaper en ny generasjon jobbroller

strong>

Vimeo Central har også et innspillingsstudio med en innebygd teleprompter, analyser for å spore team-se-data, inkludert informasjon om hvem i teamet som så hva, og en ny editor for meldingspolering.&nbsp ;

Selv om mange videokonferanseplattformer som Zoom og Otter.ai har implementert lignende funksjoner, er det som gjør at Vimeos tilbud skiller seg ut at det inkluderer video fra alle forskjellige plattformer på ett sted, noe som gjør det til et strømlinjeformet knutepunkt . Vimeo Central er en bedriftspakke, men noen av funksjonene, inkludert AI, tilbys som selvbetjente forbrukerplaner.