Abonner på dette AI-drevne videoredigeringsverktøysettet for 20 % ekstra rabatt

0
21
fetch5videopriority=

Winxvideo får 20 % ekstra rabatt til og med 10. mars.

StackSocial

Videoredigerings- og produksjonsverdenen er ganske snudd i disse dager på grunn av introduksjonen av avanserte AI-drevne verktøy på arbeidsplassen. Det er et argument for de som prøver å ligge i forkant av spillet, og for hverdagsbedrifter som kan dra nytte av å spare på postproduksjonstjenester for videoinnhold, at det er mest fornuftig å jobbe med disse verktøyene. Du kan nå eksperimentere med en marginal investering. 

Et livstidsabonnement på Winxvideo AI er til salgs for 2 % ekstra rabatt på bare $30 (reg. $69) til og med 10. mars med kode ENJOY20 . Winx er designet for å være et “one-stop video toolkit” som bruker kraften til kunstig intelligens til å strømlinjeforme avanserte handlinger og tjenester som vanligvis krever mye tid, dyktighet og erfaring fra profesjonelle videoredigerere. 

Utvalget av Winxvideos evner er virkelig noe å beundre. Den har oppskaleringsfunksjoner som går så høyt som 4K. Plattformen kan også stabilisere rystende videoer, noe som er flott for eventyrlystne innholdsskapere som bruker kameraer som GoPro eller iPhone. Den er i stand til å endre bildehastigheten til video og gjøre den om til sakte film, samt konvertere en videofiltype til en av dine mest kjente filtyper. 

Winxvideo AI: Lifetime Subscription

Winxvideo AI: Livstidsabonnement

$30 hos StackSocial

Winxvideos teknologi er kjent som CineAI, og den beskrives som i stand til å lage en video så mye som fem ganger så jevn og fire ganger så skarp, og den lover å være i stand til å reduser jitter ned til null. Hvis du vil se selv, gjør dette tidsbegrensede prisfallet Winx mer enn tilgjengelig. 

Et livstidsabonnement på Winxvideo AI er til salgs for 20 % ekstra rabatt for bare $30 ( reg. $69) til kl. 23.59 PT 10. mars med kupongkode ENJOY20.
For små bedrifter og familier er et livstidsabonnement på WInxvideo AI Family (5 PC-er) til salgs for bare $40 (reg. $119) frem til kl. 23.59 Pacific 10. mars med kupongkode ENJOY20. >