De beste Discover Samsung-tilbudene du kan kjøpe nå

0
29
Samsung-logo på CES 2024

Spar stort under Discover Samsungs vårsalg. 

juni Wan/ZDNET

Våren har ikke akkurat startet, men Samsung feirer sesongen tidlig ved å sette i gang med en rekke besparelser på toppprodukter som TV-er, telefoner, apparater og mer. 

Også:&nbsp ;De beste Apple-tilbudene du kan kjøpe akkurat nå

ZDNET-lesere kan få tidlig tilgang til noen av salgsvarene nedenfor. Salgsfunksjonæren varer fra 4. til 10. mars, når du kan handle Samsungs dagens tilbud, pakketilbud og ukelange tilbud på deres toppteknologiske produkter. Og for første gang tilbyr Samsung mystiske overraskelsestilbud på tvers av kategorier for mobil, hjemme, apparater, skjermer og hjemmeunderholdning som du eksklusivt kan handle hos Samsung fra kl. 09.00 ET til 08.59 ET neste morgen.  

Og når du foretar et kjøp på $100 eller mer på Samsung.com, vil du automatisk vinne en reise til de olympiske leker 2024 i Paris. Fra telefoner til vaskemaskiner og tørketromler til TV-er, nå har du sjansen til å skaffe deg tidlige besparelser på topp flaggskip Samsung-enheter. 

De beste Discover Samsung Spring Sale-tilbudene du kan handle nå

Galaxy Watch6 Classic: Spar opptil $70 Galaxy Tab S9 Ultra: Spar opptil $120 Galaxy S24-serien: Få opptil $1000 i innbyttekreditt og en $100 Samsung-kredittMega kapasitet 3-dørs fransk dørkjøleskap: Spar $950Smart Slide-in Range (utvalgte modeller): Spar $55049-tommers Odyssey OLED G9 Curved Gaming Monitor: Spar opptil $60043-tommers ViewFinity S65VC Curved Monitor: Spar opptil $150

De beste Discover Samsung Spring Sale-tilbudene du kan handle snart

Skreddersydd 4-dørs fransk dørkjøleskap med Family Hub-panel: $2,799 (spar $1,400) Dagens tilbud 3/4Galaxy S24+ 512GB: Spar opptil $650 med umiddelbar innbyttekreditt Dagens avtale 3/4Spesifisert ultrakapasitet elektrisk tørketrommel med superkapasitet Speed ​​Dry og AI Smart Dial: $899 (spar $500) Ukelang avtale  Skreddersydd Ultra Capacity Front Load Washer med Super Speed ​​Wash og AI Smart Dial: $899 (spar $500) Ukelang tilbudThe Frame TV: Starter på $799 (spar opptil $1000) Ukelang dealQ900C Wireless Dolby Atmos Soundbar: $599 (spar $500) Ukelangt tilbud 49-tommers Odyssey G9 Curved Gaming Monitor: $1299 (spar $500) Dagens tilbud 3/965-tommers S90C OLED-TV: $1599 (spare $1,00) Ukelang deal. vil disse avtalene utløpe?

Samsungs Discover-vårsalg starter offisielt for alle mandag 4. mars til og med søndag 10. mars. Men akkurat nå kan du handle eksklusive tidlig-tilgangssalg via ZDNET før alle andre.  

Tilbudene kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt forplikter seg til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du oppnår de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av disse tilbudene, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å oppnå besparelser og deler dem med deg på ZDNET.com.