Denne velprøvde oppgavebehandleren får 20 % rabatt under et tidsbegrenset salg

0
20
297297

En levetid med Rizen Premium er 20 prosent ekstra rabatt til og med 10. mars.

StackSocial

Administrer tiden din effektivt, hold deg oppdatert med oppgaver du bruker betydelige mengder tid på å fullføre, og hold tempoet du trenger på tvers av alle områder – dette kan være en vanskelig balanse for den gjennomsnittlige profesjonelle. I den digitale tidsalderen er det progressive og intuitive verktøy tilgjengelig for å hjelpe med oppgavehåndtering og nå mål. 

Et godt eksempel på en, dette livstidsabonnementet på Rizen Premium er til salgs for bare $24 (reg. $59) til og med 10. mars med kupongkode ENJOY20. Rizen-appen er utformet rundt Kaizen-prinsippene, og den skal hjelpe deg med å bedre spore vanene dine, holde oversikten med å administrere oppgavene dine og multitaske med visualiseringsverktøy og kalenderintegreringsfunksjoner. 

Rizen Premium: Lifetime Subscription

Rizen Premium: Lifetime Subscription

$24 hos StackSocial

Rizen er flott for en hektisk profesjonell som sjonglerer med flere prosjekter. Den har påminnelser og varsler for å hjelpe deg med å holde tritt med å nå målene dine. Den har også funksjoner for å lage gjøremålslister, og derfra kan du bryte ned individuelle oppgaver i trinnvise guider slik at du kan jobbe deg mot dine større mål. Rizen gjør det også enkelt å holde oversikt over fremgangen din mens du går. 

I tillegg til Kaizen-prinsippene som brukes for å hjelpe til med å kurere Rizen-appen, bruker den også funksjoner inspirert av Eisenhower Decision Matrix , Pomodoro-teknikken og mer. Du kan bygge et tilpasset oppdragskart og mer med Rizen.

Ikke glem at dette livstidsabonnementet på Rizen Premium er til salgs for bare $24 (reg. $59) frem til kl. 23:59 Pacific 10. mars med kupongkode ENJOY20