Ta tak i disse Beats støydempende hodetelefonene for nesten halvparten

0
12
5

Få et par Beats Studio Pros for bare $180.

StackSocial

Hør her, hvis du er på utkikk etter førsteklasses hodetelefoner som ikke er like høyt priset som noen av disse ferske-på-markedet-utgavene, så har du kommet til rett sted. Bare i en begrenset periode kan du få disse Beats Studio Pro trådløse støyreduserende hodetelefonene i åpen boks for bare $180 (reg. $349). 

Disse avanserte hodetelefonene kommer med sine egne tilpasset akustisk plattform, som gir deg kraften til å fordype deg i rike, levende lyder. Den høye kvaliteten på lydytelsen disse Beats Studio-proffene leverer, er også muliggjort av deres egen tilpassede 40 mm aktive driver og integrerte digitale prosessor.

Beats Studio Pro trådløse støyreduserende hodetelefoner - sandstein (åpen boks)

Beats Studio Pro trådløse støyreduserende hodetelefoner – Sandstone (Open Box)

$180 på StackSocial

Disse avanserte hodetelefonene tilbyr også støyreduserende funksjoner, samt en gjennomsiktighetsmodus som lar deg høre og samhandle med lydene fra den virkelige verden rundt deg. For de som reiser mye og jobber lange dager, er den lange, 40-timers batterilevetiden på disse Beats-hodetelefonene noe å beundre. De kommer også med nyttige kontroller på enheten som gjør det enkelt å justere musikken din, ta en samtale, stille spørsmål til Siri og ha kontroll over en gitt dag. 

Dette produktet er et nytt Open Box Item, som betyr at den har vært gjennom verifisering og fortsatt er i ny stand og i ny, ren emballasje. Hodetelefonene er fra årsmodell 2023, så de er fortsatt ganske nye. 

For de som elsker hi-fi-lytteopplevelser, vil dette tidsbegrensede prisfallet gjøre å gå inn i det anerkjente og respekterte universet av Beats-hodetelefoner desto mer mulig. Ikke gå glipp av denne begrensede muligheten. 

Bare i en begrenset periode kan du få disse Beats Studio Pro trådløse støyreduserende hodetelefonene i åpen boks for bare $180 (reg. $349) .