Instagram DM-er får en redigeringsfunksjon og Threads får bevegelser

0
17
Instagram= Meta

Meta rullet ut oppdateringer for to av sine sosiale medienettverk, inkludert muligheten for Instagram-brukere til å redigere meldinger innen 15 minutter etter sending og bevegelser i Threads-appen for raske interaksjoner, som å sveipe til høyre for å like et innlegg eller å sveipe til venstre for å skjule en .

Som andre meldingsapper kan Instagram-brukere nå trykke lenge på en direktemelding (DM) de har sendt til en meny dukker opp, velg "Rediger" og send den redigerte meldingen på nytt. Denne prosessen kan bare gjøres innen 15 minutter etter at meldingen ble sendt. 

Også: Hva er Lapse? Alt du trenger å vite om den populære appen for sosiale medier kun for invitasjoner

Instagram kan nå også bytte lesekvitteringer i DM-er, som lar andre vite at du har lest meldingen deres – eller ikke. Brukere kan aktivere lesebekreftelser for DM-ene sine i Instagram-kontoinnstillingene. 

I tillegg kan Instagram-brukere svare på meldinger med klistremerker, GIF-er, videoer, bilder og talemeldinger, samt lagre deres favorittklistremerker. Brukere kan også feste opptil tre chatter til toppen av innboksen for rask tilgang ved å trykke lenge på chatten og trykke på “Pin”.

Også: Jeg prøvde å erstatte Twitter med Bluesky, Threads, and Mastodon: What I found

Endelig har Instagram inkorporert temaer i DM-er, slik at brukerne kan endre hele temaet for en chat. Dette vil endre bakgrunnen, fargene på meldingsboblene og resten av det visuelle.

Trådene fikk også litt kjærlighet. Selv om appen ikke har fått prangende grafikk eller lesebekreftelser (ennå), mottok den bevegelser i den siste appoppdateringen. Bevegelser lar brukere sveipe til høyre for å like et innlegg eller til venstre for å skjule et for raske interaksjoner, men bare i For deg-fanen.