Meta sletter Oculus-kontoer og alt i dem: Slik lagrer du dine

0
11
VR-headset

Meta Quest 2

Jason Hiner/ZDNET

Hvis du eier den originale Oculus Quest, står du i fare for å miste kontoen din – inkludert prestasjonene dine, kredittene dine og til og med alle appene dine og kjøp i appen. Men du har sjansen til å redde alt.

For flere år siden endret Facebook til Meta og la planer om å gjøre unna Oculus-merket. Opprinnelig var det nødvendig med en Facebook-konto for å logge på Oculus, men det ble til slutt lagt til et alternativ for å opprette og logge på med en metakonto i stedet.

Også: Apple Vision Pro-anmeldelse: Fascinerende, feil og må fikse 5 ting

Muligheten til å logge på med en original Oculus-konto forsvant til slutt helt, men noen brukere migrerte aldri kontoene sine til Meta — og de som ikke har brukt Quest på en stund er de som er i fare. 

Hvis du risikerer å miste alt, burde du ha mottatt en e-postadvarsel. Men i tilfelle du brukte en gammel adresse og gikk glipp av meldingen, står det her. “Den 31.10.22 sendte vi deg en e-post angående Oculus-kontoen din og behovet for å migrere til en Meta-konto,” begynner e-posten til berørte brukere. “Oculus-kontoen din er nå planlagt for sletting 29.3.24.”

Og hvis en konto slettes uten å migrere til Meta, advarer selskapet, alt som er knyttet til den kontoen vil også bli slettet, inkludert kjøpte spill.

Mens originale brukere har hatt godt over et år på seg til å gjøre endringen, er det absolutt folk som savnet meldingen. 

Også:  Jeg har prøvd Vision Pro og andre topp XR-hodesett, og her er det de fleste burde kjøpe

Heldigvis er det enkelt å holde kontoen din. Hvis du trenger å migrere kontoen din eller bare vil forsikre deg om at din er migrert, må du gå til denne lenken og registrere deg for en Meta-konto med samme e-postadresse som du brukte da du registrerte deg for Oculus. Når du har gjort det, vil du ha tilgang til alt som er knyttet til den gamle kontoen din, og alle kjøpene dine blir lagret.