AWS lanserer Generative AI Competency for å gradere AI-tilbud

0
19
Sabrina Ortiz/ZDNET

Siden ChatGPT populariserte generativ AI, har mange nye AI-modeller, programvare og maskinvare dukket opp, noe som gjør det vanskelig for bedrifter å finne ut hvilke som virkelig er nyttige og verdt å ta i bruk. For å hjelpe til med å løse dette problemet, lanserte Amazon Web Services (AWS) i dag en måte å validere nytten av disse AI-modellene. 

AWS' Generative AI Competency-programmet tar sikte på å validere generativ AI-ekspertise, programvare og maskinvare som oppfyller Amazons skyenhets standarder. Programmets kriterier inkluderer å ha fire repeterbare, utprøvde og reelle brukstilfeller, ifølge pressemeldingen.

Også: ChatGPT kan nå lese svarene sine høyt – her er hvordan du lytter til dem

Generativ AI-kompetanse har som mål å hjelpe AWS-kunder med å identifisere og ta i bruk de best egnede AI-løsningene for å utvikle en vellykket generativ AI-strategi i virksomheten deres og akselerere veksten.

"Vi er glade for å anerkjenne og fremheve partnere med bevist kundesuksess med generativ AI på AWS gjennom AWS Generative AI-kompetanse, noe som gjør det enklere for våre kunder å finne og identifisere de riktige partnerne for å støtte deres unike behov," AWS-leder Swami Sivasubramanian sa i en uttalelse. 

Amazons pressemelding sier at ved lanseringen har AWS Generative AI Competency over 40 partnere som tilbyr verktøy, tjenester og infrastruktur på tvers av forskjellige AI-sektorer, inkludert sikkerhet og applikasjoner. AWS Services Partnere tilbyr ekspertise for å hjelpe bedrifter med å ta i bruk generativ AI, mens AWS Software Partners kan automatisere forretningsdomenespesifikke operasjoner ved å bruke grunnlagsmodeller. 

Også: Braves AI-assistent er nå tilgjengelig for Android

Her er listen over AWS Services Partnere: Accenture, AllCloud, Booz Allen Hamilton, Capgemini, Caylent, Compass UOL, Crayon, Datastax, Deloitte, Devoteam A Cloud, DoiT International, Firemind, goML, HCLTech, Hugging Face, Innovative Solutions, Loka, Lumiq, Mission Cloud, ML6, Neurons Lab, Nomura Research Institute, Provectus, Quantiphi, Inc., Rackspace Technology, Reply, ScaleCapacity, Inc., Shellkode, SIA Partners, Slalom, SoftServe Inc., Tata Consultancy Services, TensorIoT. 

Her er listen over AWS Software Partners: AI21 Labs, AISERA, Anthropic, Bosch Global, Software Technologies Private Limited, Cohere, Elastic , Firemind, MongoDB, NLX, NVIDIA, Quantiphi, Inc., SingleStore, Stability AI og Weights & skjevheter.