Legg til Apple CarPlay eller Android Auto til bilen din med denne skjermen til $83

0
16

Moderniser turen din med denne berøringsskjermen for biler for USD 96.&#xA0 ;

StackSocial

Biler har blitt veldig tech-forward de siste årene. Dette er tydeligst på displayene på dashbordet som de fleste av de nyere modellene har. Men hvis bilen din er litt eldre, har du kanskje ikke tilgang til den funksjonen. 

Det er ingen grunn til å gå glipp av dette når du har denne 6,8-tommers sammenleggbare berøringsskjermen. Med muligheten til å skjermkaste fra telefonen og Apple CarPlay og Android Auto-støtte, kan du trådløst få tilgang til mobilapper for å forbedre enhver biltur eller pendling. Og i en begrenset periode kan du få den for bare $83 når du oppgir kupongkoden ENJOY20.

foldable-touchscreen-stack-social

6,8" Sammenleggbar berøringsskjerm for bil med Apple CarPlay & Android Auto-støtte

Se nå på StackSocial

Koble til navigasjonsappene dine som Google Maps eller Waze for å få et stort bilde av ruten din på dashbordet. Send til og med meldinger eller ring gjennom denne sammenleggbare huben. Og fordi du har tilgang til talekommandoer med et trykk på en knapp, gjør dette displayet det enklere og tryggere å underholde deg selv på veien. Bruk Siri eller Google Assistant på telefonen for å spille musikk, lytte til lydbøker eller ringe uten å ta hendene fra rattet.

Og hvis du er bekymret for en kompleks installasjon, ikke bekymre deg. Den er laget for å være enkel å installere, med to forskjellige monteringsbraketter å velge mellom, en for dashbordet og den andre for frontruten. Og du kan koble til en rekke måter via en innebygd FM-sender, Bluetooth eller AUX-kontakt.

Med sin elegante, sammenleggbare design, smarte integrering av Apple CarPlay og Android Auto, og brukervennlige funksjoner , denne enheten er mer enn bare et biltilbehør – den er en følgesvenn som hjelper deg å holde deg tilkoblet uansett hvor du går.

Få denne 6,8-tommers sammenleggbare berøringsskjermen for bare $83 med kode ENJOY20.