De beste Discover Samsung-tilbudene: Kjøp Galaxy S24-telefoner, skjermer og mer

0
12

Våren har ikke akkurat kommet, men Samsung feirer sesongen tidlig ved å sparke i gang med en rekke besparelser på toppprodukter som TV-er, telefoner, apparater og mer under teknologigigantens Discover Samsung Spring Sale.& #xA0;

Også: De beste Apple-tilbudene du kan kjøpe akkurat nå

Dette salget varer nå til 10. mars, og du kan handle Samsungs dagens tilbud, pakketilbud og ukelange tilbud på deres toppteknologiske produkter fra og med i dag. Og for første gang tilbyr Samsung mystiske overraskelsestilbud på tvers av kategorier for mobil, hjemme, apparater, skjermer og hjemmeunderholdning som du eksklusivt kan handle hos Samsung fra kl. 09.00 ET til 08.59 ET neste morgen.  

Og når du kjøper $100 eller mer på Samsung.com, vil du automatisk vinne en tur til OL 2024 i Paris. Så fra telefoner til vaskemaskiner og tørketromler til TV-er, nå har du sjansen til å skaffe deg tidlige besparelser på topp flaggskip Samsung-enheter. Vi kommer til å oppdatere denne listen med nye tilbud hver dag, så husk å komme tilbake snart. 

De beste Discover Samsung Spring Sale-tilbudene du kan handle 

Galaxy Watch6 Classic: Spar opptil $70 Galaxy Tab S9 Ultra: Spar opptil $120 Galaxy S24-serien: Få opptil $1000 i innbyttekreditt og en Samsung-kreditt på $100Mega Capacity 3-dørs fransk dørkjøleskap: Spar $950Smart Slide-in Range (utvalgte modeller): Spar $55049-tommers Odyssey OLED G9 Curved Gaming Monitor: Spar opptil $600Samsung 34-tommers View Finity S65TC Ultra-WQHD Curved Monitor: $449 (spar $350) Dagens tilbud 3/7Galaxy Fold5-telefon: Spar penger til $920 med innbytte Dagens Deal 3/765-85-tommers Q80C QLED 4K TV: Spar opptil $1400 Dagens Deal 3/7Sound Tower Party Audio ST40B: $249 (spar $250) Dagens Deal 3/7Sound Tower Party Audio ST50B: $449 (spar $250) Dagens tilbud 3/7Sound Tower Party Audio ST90B: $799 (spar $400) Dagens tilbud 3/7970 Evo PlusSSD 1TB: $79 (spar $60) Dagens avtale 3/7 Ultra Capacity Electric Dryer med Super Speed ​​Dry og AI Smart Dial: $899 (spar $500) Ukelangt tilbud  Skreddersydd Ultra Capacity Front Load Wash med Super Speed ​​Wash og AI Smart Dial: $899 (spar $500) Ukelangt tilbudThe Frame TV: Fra kl. $799 (spar opptil $1 000) Ukelangt tilbudQ900C Wireless Dolby Atmos Soundbar: $899 (spar $500) Ukelangt tilbud 49-tommers Odyssey G9 Curved Gaming Monitor: $1 099 (spar $700) 65-tommers S90C, $590 ($0save) OLED-TV: 0 $s. Ukelangt tilbud

Samsung Frame TV

Spar opptil $1000

SAMSUNG 50 Samsung/ZDNET

Alle størrelser på Samsungs populære The Frame TV er rabattert under Discover Samsung Spring Sale denne uken. Så hvis du har lett etter en kvalitets-TV som ikke vil ødelegge estetikken til stuen din, trenger du ikke lete lenger. 

Frame er en QLED 4K TV, med en antirefleks matt skjerm for å begrense gjenskinn dag og natt. Når du slår på kunstmodus, blir TV-en en skjerm for din personlige kunst- eller fotosamling, eller for ikoniske gjenstander fra Metropolitan Museum of Art. 

Frame TV inkluderer også et slim-fit veggfeste, slik at du kan henge TVen inntil veggen for å se ut som en bilderamme. Samsung har også som mål å begrense skjemmende kabler med bare én kabel som trengs, og holde øynene på selve skjermen. Du kan også velge en tilpassbar ramme for å få The Frame til å passe inn i hjemmeinnredningen din. 

Se nå på Samsung

Samsung Freestyle 2

Lagre $200

Nærbilde av Samsung Freestyle 2-projektorlampen Allison Murray/ZDNET

Nåværende pris: $600Originalpris: $800

Samsungs Freestyle 2 kombinerer en projektor og en spillhub alt-i-ett, og Freestyle 2 bygger på forgjengeren med større funksjonalitet, en bedre fjernkontroll og noen bokstavelig talt spill- skiftende funksjoner. Det som faktisk er helt unikt med Samsung Freestyle 2 Gaming Hub er at du ikke trenger en fysisk konsoll for å spille et spill, men bare Freestyle 2, internettilgang og spillkontroller.

Les mer: Samsungs siste svingbare projektor er i hemmelighet den beste spillkonsollen du kan kjøpe

Da ZDNETs Allison Murray og mannen hennes testet Freestyle 2 i hjemmet deres, ble de imponert over den bærbare projektoren. ;s kraftfulle verdi, og muligheten til å spille videospill fra taket – eller et hvilket som helst rom i huset med en åpen vegg. 

“Min mann var i stand til å spille Rocket League med et gratis medlemskap til GeForce Now, og andre gratis spill som Fortnite var også tilgjengelig. Den generelle spillopplevelsen vil avhenge av Wi-Fi-tilkoblingen din, men grafikken var krystallklar, og Freestyle 2 lastet spillene raskt uten praktisk talt noen feil," Murray sa. 

Og Freestyle 2's projiseringsevner var heller ikke mangelfulle. 

"Samsung Freestyle 2 imponerte meg med både bildekvalitet, evnen til autofokus – enten det var projisert på et skrånende tak eller en projektorskjerm – og den generelle opplevelsen av oppsett og streaming," Murray skrev i anmeldelsen sin. 

Se nå hos Samsung

Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB – Blå

Spar $200 og få opptil $800 i innbyttekreditt

fold -5-x-3-colorsJason Hiner/ZDNET

Gjeldende pris: $1600Opprinnelig pris: $1800

Samsungs Galaxy Z Fold 5 er også i salg akkurat nå. Og teknologigigantens sammenleggbare telefon er ikke en du bør gå glipp av. Hvis du er ny i verden med sammenleggbare telefoner, sier ZDNET-sjefredaktør Jason Hiner å tenke på Samsung Galaxy Z Fold 5 som et 7-tommers nettbrett som du bretter sammen og legger i lommen, i stedet for å sammenligne det med telefoner som Galaxy S23 Ultra eller iPhone 14 Pro Max. 

Mer: Samsung Galaxy Z Fold 5 hands -on review

Hiner gikk hands-on med Z Fold 5 i 2023, og hyllet oppgraderingene fra Fold 4, og la vekt på de multifunksjonelle egenskapene den kan tilby deg.&# xA0;

“Hvis du har komplisert arbeid å gjøre mens du er på farten – for eksempel videosamtaler, håndtering av regneark, arbeid i prosjektstyringsdokumenter og andre former for komplisert multitasking der du kommuniserer og ser på dokumenter samtidig — da kan Fold 5 spare deg for tid, gjøre deg mer effektiv og hjelpe deg med å fungere med full kapasitet mens du er på farten," Hiner skrev i sin anmeldelse. 

Se nå hos Samsung

Når vil disse avtalene utløpe?

Samsungs Discover-vårsalg starter offisielt mandag 4. mars og varer til og med søndag 10. mars. Det er mystiske tilbud, dagens tilbud, ukelange rabatter og mer gjennom hele arrangementet, så hold øye med favorittproduktene dine denne uken. 

Som alltid kan avtaler bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du oppnår de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av disse avtalene, men vær ikke bekymret – vi finner stadig nye sjanser til å score besparelser og deler dem med deg på ZDNET.com.