De beste iPhone 15-dekslene i 2024

0
12

iPhone 15-serien er her, og med lanseringen av de nye telefonmodellene kommer alle de stilige og solide dekselene du kan sette på den nye enheten din. Apple introduserte iPhone 15 -serien som inkluderer iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max. I alle modellene bytter Apple fra sin signatur Lightning-port til den universelle USB-C-porten og legger til en Dynamic Island-skjerm. Morsomme oppgraderinger til iPhone 15 Pro og Pro Max inkluderer en titankonstruksjon for en tøffere, men likevel lettere følelse og en handlingsknapp som erstatter demp-bryterknappen på siden av telefonen for enklere tilgang til apper og snarveier. 

Også: Beste iPhone 15 Pro- og Pro Max-deksler du kan kjøpe

Du kommer til å trenge et deksel på den nye enheten din (med mindre du' er villig til å teste tyngdelovene og din egen uunngåelige klønetehet). 

Hva er det beste iPhone 15-dekselet akkurat nå? 

Vi har samlet iPhone 15-dekslene som vi er ekstra begeistret for, og vår favoritt er Torras Ostand MagSafe-dekselet for sin multifunksjonalitet, 12 fot fallbeskyttelse og magnetisk ring som kan være stativ og holder.  

De beste iPhone 15-dekselene i 2024

Torras Ostand MagSafe-deksel

Torras Ostand MagSafe-deksel for iPhone 15 Pro Max Jason Hiner/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Magnetisk metallring brettes ut som et stativ Fargevariant Fallbeskyttelse av militærkvalitet Ideles Av/på-knappen kan være mer taktil Holdbarheten til metallringen er et spørsmål Flere detaljer

< sterk>Torras Ostand MagSafe Case-funksjoner: Forskjellige farger avhengig av hvilken iPhone-modell du har | 12 fot militær fallbeskyttelse | Magnetisk metallring-stativ eller grep

ZDNETs sjefredaktør, Jason Hiner, satte Torras Ostand MagSafe-dekselet på listen over beste iPhone 15 Pro og Pro Max-deksler, for dets multifunksjonelle, praktiske design , og kaller det “den mest allsidige og innovative av gjengen”." 

Det MagSafe-kompatible stativet har en 360-graders ring som kan fungere som holder eller støtte. I tillegg kan selve magneten festes til alt fra et kjøleskap til en stang, slik at du kan feste telefonen hvor som helst for å ta videoer, se opplæringsprogrammer og mer. 

Mer:& #xA0;De beste iPhone 15 Pro- og Pro Max-dekslene du kan kjøpe 

Ostand-dekselet er solid, men ikke vanskelig eller klumpete, bemerket Hiner. "Etuiet føles veldig solid og klart til å tåle et fall, men uten det massive marshmallow-utseendet og følelsen til de fleste robuste veskene," skriver han. 

Du kan få dekselet til alle iPhone 15-modeller, men fargeutvalget varierer avhengig av hvilken modell du velger — våre favoritter inkluderer det blå og grønne fargedekselet du får med iPhone 15-dekselet. Med fallbeskyttelse av militærkvalitet på 12 fot er dette etuiet støttende, elegant og multifunksjonelt. Og Reddit-brukere ser ut til å være enige: bruk når som helst på teknologiske Reddit-tråder for iPhone, og du vil se Redditors synge Torras lovprisninger. 

Se nå på Torras

Speck Presidio2 Pro-deksel med MagSafe ClickLock

Beste grunnleggende iPhone 15-deksel

Speck Presidio Grip 2 med MagSafe Lock June Wan/ZDNET Fordeler & Ulemper ProsGod pris for nivået av fallbeskyttelse Fallbeskyttelse opptil 13 fot Nok fargetilpasbarhet Bygget for MagSafe Undeler strong> Nøytrale dekselfarger Flere detaljer

Speck Presidio2 Pro-dekselfunksjoner: Tilgjengelig for alle iPhone 15-modeller | 13 fot fallbeskyttelse | Kommer i åtte farger 

Koble telefonen til MagSafe-tilbehøret ditt, som en trådløs lader eller en telefonholder i bilen, med dette dekselet. Specks iPhone 15-telefondeksel tilbyr 13 fot fallbeskyttelse og en ny ClickLock Interlock sklisikker teknologi bygget spesielt for dine MagSafe-vedlegg. Med rammer som beskytter skjermen og kameraet, fallbeskyttelse forseglet med panserskyteknologi og antimikrobiell produktbeskyttelse vil den nye telefonen din være trygg og sikker med dette dekselet som kommer i en rekke farger. 

Se nå hos Speckproducts

Spigen Tough Armor Case

Beste iPhone 15-deksel for verdi

Spigen Tough Armor for iPhone 15 June Wan/ZDNET

Fordeler & Ulemper ProsStativ for enkel hvile Eksepsjonelt slitesterk Kompatibel med MagSafe-tilbehør Ulemper Kan føles klumpete for noen. kommer i et klart alternativ for å vise frem iPhone-fargen din. Flere detaljer

Spigen Tough Armor-dekselfunksjoner: Tilgjengelig for alle iPhone 15-modeller | Dråpebeskyttelse gjennom Air Cushion-teknologi | Kommer i grønn, svart, gunmetal og metallskifer 

Spigen's Tough Armour-deksel har vært en go-to for mange gjennom årene med iPhone-modeller. Det er fordi den tilbyr fantastisk skjerm- og hjørnebeskyttelse samtidig som den føles gripende i hånden takket være det gummilignende materialet. Den har også et slankt stativ innebygd. Hvor mange telefondeksler har det? Sett den opp mens du jobber for enkel tilgang til e-poster og tekstmeldinger, eller mens du forbereder og følger en oppskrift på middag. 

Spigen-dekselet kommer med fallbeskyttelse av militærkvalitet gjennom Air Cushion-teknologi, og det er litt mer demping i dekselet for å lette støt og fall. Selvfølgelig kan du sette en trådløs lader eller annet hendig MagSafe-tilbehør på dette dekselet også. 

Brukere på Reddit sier at Spigen-deksler tilbyr enorm verdi for billigere pris. Hvis du velger denne saken, får du en beskyttelsesveske som du ikke betalte ut tonnevis med penger for. 

Se nå på Amazon

Casetify Ultra Bounce Case

Beste iPhone 15-deksel for stilinnstilte mennesker

Casetify Ultra Bounce iPhone 15 June Wan/ZDNET

Pros & Ulemper Pros32 fot fallbeskyttelse Sekslags robust beskyttelsessystem Tilpassbar 10X Military Grade Standard Udemper Dyrt Mer Detaljer

Casetify Ultra Bounce-dekselfunksjoner: Tilgjengelig for alle iPhone 15-modeller | Slippbeskyttelse på opptil 32 fot | Kommer i én farge på dekselet, men har hundrevis av design å velge mellom 

Snakk om et beskyttende telefondeksel: Casetify Ultra Bounce-dekselet kan overleve opptil 32 fot i en enkelt dråpe og tåler 260 fall fra alle vinkler. Det er et kraftig, beskyttende telefondeksel, og ifølge Casetify er det det sterkeste etuiet selskapet noen gang har laget. 

Dekselet tilbyr et seks-lags robust beskyttelsessystem med fire ultrasprette hjørner. Hvert lag absorberer støt ved en dråpe, og kompresjonsribber er innebygd i støtfangerbuene for strukturell støtte og ekstra stivhet. Det er en hevet kameraring og et innebygd linsedeksel, pluss tre lag med Ecoshock-materiale på interiørdekselet og bakplaten. Den er også MagSafe-kompatibel, slik at du enkelt kan koble til trådløse ladere. I tillegg kan du tilpasse dekselet ditt med forskjellige farger, navn og fonter. 

De fleste brukere på Reddit sier at selv om dekselene er beskyttende og søte, kan mange av dem ikke ofre det høye pris på sakene. 

Se nå på Casetify

Apple silikondeksel med MagSafe

Beste originale iPhone 15-deksel

iPhone 15 Plus silikondeksel nye farger Apple

Pros & Ulemper Pros Morsomme farger Gripende, men jevn tekstur Apple-bekvemmelighet Ideles Uspesifisert fallbeskyttelse Flere detaljer

Apple silikondeksel med MagSafe-funksjoner: Laget for alle iPhone 15-modeller | Kommer i 12 forskjellige farger | MagSafe-kompatibel 

Hvis du planlegger å kjøpe din nye iPhone, skjermbeskyttere og deksel i ett Apple Store-besøk, vil du være smart å plukke opp Apples nyeste silikondeksel for iPhone 15-serien. De gripende telefondekselene kommer i fire nye lunefulle farger (solskinn, lyseblå, myk mint og rosa) og har MagSafe-kompatibilitet, for alle dine MagSafe-batteripakker og lommebokbehov. 

Selv om Apple ikke spesifiserer nivået av fallbeskyttelse de nye silikondekslene tilbyr, nevner det det myke mikrofiberfôret på innsiden av dekselet for et ekstra lag med beskyttelse. For $49 betaler du for Apple-merkenavnet, pluss de morsomme og lunefulle fargene på disse telefondekselene. 

Mer: Apple lanseres stille og rolig 10 nytt tilbehør denne uken

Se nå hos Apple

Burga Tough MagSafe Case

Beste iPhone 15-deksel for utseende

 Burga-deksel mot grått bakteppe Burga/ZDNET

Pros & Ulemper ProsStilig design Dobbeltlags beskyttelsesdeksel Over 200+ design MagSafe Imper Ingen garantert fallbeskyttelse Flere detaljer

Burga Tough MagSafe-dekselfunksjoner: Tilgjengelig for alle iPhone 15-modeller | Kommer i over 200 design

For de som ønsker å dekke sin nye iPhone med deksler som er stilige og støttende, har Burga en kolleksjon av deksler som spenner fra lette deksler med snap-on til skybeskyttere støtdempende deksler. Burgas Tough MagSafe-deksel har dobbel-lags beskyttelse med et hardt plasteksteriør og en silikoninnside for å absorbere støtet fra en dråpe. Forhøyede rammer gir et ekstra lag med beskyttelse for skjermen og kameraet hvis du mister telefonen, og du kan sikre dine favoritt bærbare ladere eller lommebøker gjennom MagSafe-tilbehøret. 

Burga-dekslene kommer i over 200 design, slik at de lett kan tilpasses. Og for et ekstra lag med forsikring tilbyr Burga en 12-måneders garanti. 

Se nå på Burga

Hva er det beste iPhone 15-dekselet?

Vi valgte Torras Ostand MagSafe-dekselet som vår favoritt av flere grunner. Den første er den slanke, men beskyttende konstruksjonen av dekselet: det er robust, men ikke vanskelig eller veldig klumpete. Med 12 fot fallbeskyttelse vil dekselet sikre telefonen din i tilfelle fall eller riper, og dens hendige magnetiske ring festet (som også er MagSafe-kompatibel) kan støttes opp på enhver magnetisk overflate. Til slutt, og viktigst av alt, er det 40 dollar, en flott midtveispris å betale for et beskyttende og stilig telefondeksel. 

< td>Ja

iPhone deksel Pris Slipp beskyttelse (< /strong>hvis noen) Tilgjengelig for alle > modeller?
Torras Ostand MagSafe Case $40 12 fot
Speck Presidio2 Pro Case $50 13 fot Ja
Spigen Tough Armor $26 Noen (spesifiserer ikke opptak) Ja
Casetify Ultra Bounce Case $112 32 fot Ja
Apple silikonetui med MagSafe $49 Noen (spesifiserer ikke opptak) Ja
Burga Tough MagSafe Case $40 NA Ja

Som er riktig iPhone 15-deksel for deg?

Avhengig av hvor mye du er villig til å bruke, hvor mye beskyttelse du vil at etuiet skal ha, og hvor mange farge- og designalternativer du foretrekker, vil noen etuier være mer eller mindre attraktive for deg. 

td>

Velg dette iPhone dekselet… > Hvis du vil…
Torras Ostand MagSafe Case Det beste generelle iPhone-dekselet for sin multifunksjonalitet. Du får 12 fot fallbeskyttelse, en hendig magnetisk ring for å støtte opp som støtte eller bære rundt, MagSafe-kompatibilitet og en overkommelig pris. Til $40 er dekselet et av de mer budsjettvennlige alternativene på denne listen med enorm verdi.
Speck Presidio2 Pro-deksel Et rimelig telefondeksel med konkurransedyktig fallbeskyttelse og litt fargetilpasning.
Spigen Tough Armor Case Et stativ-støttet deksel som er bygget for å vare.
Casetify Ultra Bounce Case Dråpebeskyttelse på opptil 32 fot og mye tilpasning for en høyere pris.
Apple Silikonetui med MagSafe Et gripende etui fra iPhone-produsenten selv. Dekselet kommer i morsomme, lunefulle farger og tilbyr MagSafe-kompatibilitet.
Burga Tough MagSafe-deksel Over 200 deksler du kan tilpasse telefonen din med hele tiden. Dette er ikke det mest robuste telefondekselet, selv om det tilbyr dobbeltlagsdekselbeskyttelse.

Faktorer du bør vurdere når du velger et iPhone 15-deksel:

Mens vi valgte valgene våre, husket vi visse aspekter ved disse nye iPhone-dekslene som var verdt å vurdere på best liste. 

Beskyttelsesnivå:Et telefondeksel skal beskytte telefonen din – det er derfor du kjøper en. Så vi ga spesiell oppmerksomhet til hvert telefondeksels nivå av fallbeskyttelse. Vårt beste valg beskytter telefonen din i opptil 32 fot med et fall. Andre valg på denne listen tilbyr en viss demping og beskyttelse på 10 til 13 fot. Tilpasning:Selv om beskyttelse mot elementene er viktig, er det også å bære rundt på et pent telefondeksel. Å ha nok alternativer til å tilpasse telefonen til å matche stilen og stemningen din er avgjørende når du kjøper et deksel du vil ha på telefonen i årevis. Hvis du prioriterer stil fremfor sikkerhet, har vi inkludert ett telefondeksel som kan skilte med litt pute og tilbyr over 200 design. Våre to beste har en rekke design og farger for å gjøre den saken virkelig din. Spesielle funksjoner: Noen av disse alternativene tilbyr MagSafe-fester og støttestøtter som holder telefonen oppreist mens du jobber og spiller. Kostnad: Saker på denne listen varierer fra $26 til $92. Selv om det kan virke opprørende å bruke så mye på en sak, er det en investering i telefonens sikkerhet. I tillegg er et dyrt etui som beskytter kameraet og skjermen mot sprekker langt billigere enn å reparere den skjermen eller kameraet fordi du kjøpte noe som feilaktig dekket telefonen din. 

Hvordan valgte vi disse iPhone 15-dekslene?

Vi utfører omfattende undersøkelser av våre beste valg for teknologiske produkter, enten de er iPhone-deksler, TV-er, hodetelefoner eller iPhones selv. Først graver vi inn i hva alle bruker gjennom å lese Reddit-tråder, artikler og mer. Så får vi tak i noen av de produktene selv. Når vi virkelig liker et produkt, vil vi skrive et søkelys på det, og når vi synes du bør kjøpe det produktet, setter vi det på en besteliste som den du leser akkurat nå. 

Hva er de beste merkene for iPhone 15-deksler?

Alle merkene på listen vår er merker du kan stole på for å lage flotte, beskyttende deksler til din iPhone. Disse inkluderer Torras, Speck, Spigen og mer. 

Hvorfor er Casetify så dyrt?

Casetify er et mobiltilbehørsmerke som alltid har en tendens til å selge produktene sine til mye høyere priser enn konkurrentene. Det er noen årsaker til dette. 

Den første er Casetifys mainstream-popularitet og stående som et trendy og funksjonelt mobiltilbehørsmerke med telefondeksler som mange influencere og kjendiser bruker. Den populariteten kan øke prisene. Den andre grunnen gjelder materialene Casetify bruker, som TPU og polykarbonat, som har høyere kvalitet og har en tendens til å koste mer. Disse materialene gjør dekselet ditt mer holdbart og holder fallbeskyttelsen på en konkurransedyktig høy standard. 

Til slutt er Casetifys deksler ultratilpassbare, noe som betyr at merkevaren krever en høyere pris. for et unikt telefondeksel som de ikke kan masseprodusere og selge til hundrevis av mennesker. Du vil legge merke til at noen av de billigere veskene pleier å ha én eller to farger. 

Hva er det beste iPhone 15-tilbehøret?

Siden det nye utvalget av iPhones erstatter Lightning-laderen med en USB-C-port, er det hotteste tilbehøret for årets iPhone 15-modeller en USB-C-ladeport. I tillegg vil ethvert MagSafe-tilbehør, som en bærbar batteripakke eller lommebok, øke iPhone-batteriet mens du er på farten og holde alle kontanter og kort på ett sted. 

Trenger jeg en telefon sak?

Ja, du trenger et telefondeksel. Kanskje telefonen din har overlevd mange fall, støt og smell uten så mye av en ripe. Men du vil ikke teste lykken når det kommer til en splitter ny iPhone som du har betalt minst $800 for. Tyngdelovene gjelder for alle. 

Hva er størrelsene på de nye iPhone 15-modellene?

IPhone 15 og iPhone 15 Pro er 6,1 tommer mens iPhone 15 Plus og iPhone 15 Pro Max er 6,7 tommer.

Hva er forskjellene mellom hver iPhone 15-modell?

iPhone 15 er den mest grunnleggende modellen i serien med nye funksjoner som Apples Dynamic Island og pastellfarger for $799. iPhone 15 Plus tilbyr en større skjerm enn iPhone 15 med de samme fargene og koster $899. iPhone 15 Pro tilbyr en mindre størrelse enn Pro Max, men mange av Pro Max's fordeler, som A17 Pro bionisk brikke, handlingsknappen som erstatter mute-knappen, og iOS17, alt for $999. iPhone 15 Pro Max tilbyr det vår vurderingsredaktør kaller “den beste iPhone-kameraopplevelsen” med sitt periskopobjektiv som kan zoome opptil 5x nærmere, en titankonstruksjon og den beste iPhonen for multimediavisning for $1 199.

Mer: Hver iPhone 15-modell sammenlignes

Finnes det alternative iPhone 15-deksler verdt å vurdere?

Det er så mange deksler du kan vurdere når du kjøper din nye iPhone 15. Vi tror de nevnt ovenfor er verdt din vurdering, men hvis du leter etter flere alternativer og funksjoner, som MagSafe-vedlegg eller etuier som fungerer som lommebøker, har vi samlet noen alternativer nedenfor. 

Se på Nomad GoodsView på TorraslifeView på eple