Det beste iPhone-tilbehøret du kan kjøpe: Eksperttestet

0
11

Hvis du er en iPhone-eier, vet du allerede at Apples økosystem gjør det superenkelt å integrere flere enheter og maksimere tilbudene deres. Mange iPhone-tilbehør – som MagSafe-håndtak, batterier og bilfester – kan bidra til å gjøre det samme. Men med hundrevis, om ikke tusenvis, av iPhone-tilbehør på markedet, kan det være vanskelig å vite hva som er verdt pengene dine. 

ZDNET undersøker og tester regelmessig de beste Apple- og Apple-kompatible produktene på markedet som kan forbedre din iPhones allerede funksjonsrike funksjoner, beskytte enheten din eller gi den en ekstra batteriøkning. Vi har gått hands-on med tonnevis av MagSafe-batteripakker, telefonlommebøker, håndtak, bilfester, stativer, deksler og mer – alt designet for iPhone – og undersøker og oppdaterer kontinuerlig våre toppvalg for å sikre at du finner de beste produktene på markedet. 

Også: Det beste MagSafe-tilbehøret fra 2024

Hva er det beste iPhone-tilbehøret til 2024?

Vi har undersøkt og personlig testet hvert iPhone-tilbehør på denne listen, og kan bekrefte hvert produkts stil, funksjon og verdi. Fra stiften AirPods Pro (2nd Gen) til den hendige AirTag, vi har dekket alt det beste iPhone-tilbehøret for 2024. Sjekk ut de beste valgene som kom på listen vår for å oppgradere iPhone-funksjonaliteten i 2024. 

Det beste iPhone-tilbehøret i 2024

AirPods Pro (2. generasjon)

Beste lydtilbehør for iPhone

AirPods Pro 2 på et fly Christina Darby/ZDNET< /figur>Fordeler & Ulemper Pros Adaptiv gjennomsiktighetsmodus Personlig tilpassede romlige lydinnstillinger Fire forskjellige øretuppstørrelser Kan enkelt kobles til Apple-enheter Ideleger Dyrt Flere detaljer

AirPods Pro (2. generasjon) funksjoner strong>Tilkobling: Bluetooth | Batteritid: 6 timer | Frekvensområde: NA | Støyreduksjon: Ja |  Vanntetthet: IPX4

Apple har ikke endret nesten noe om AirPods Pro (2. generasjon) fra i fjor til i år, foruten den nye USB-C-porten. Apple erstattet sin signatur Lightning-port med en USB-C-port for sin nyeste serie av iPhones, AirPods Pro og Apple Watches. Takket være en forbedret H2-brikke har disse AirPods bedre ytelse, mer nedsenking via høybåndstilkobling og en lyddriver med lav forvrengning med en tilpasset forsterker. Teknologiene kombineres for å sikre klarere lyd på tvers av ulike lydfrekvenser, noe som gjør dem til de best lydende AirPods du kan kjøpe til dags dato. 

Også: < strong>Apple AirPods Pro (2. generasjon) anmeldelse

Når det gjelder støyreduksjon, har disse AirPodene to ganger mer støyreduksjon enn den forrige versjonen. En oppgradert adaptiv transparensmodus senker også automatisk volumet av skadelige støy over terskelen på 85dB. I tillegg kan du tilpasse de romlige lydinnstillingene dine for å skape den ideelle lydopplevelsen (ved bruk av iOS 16). 

Mer: AirPods Pro 2 vs. Sony WF-1000XM5: Hvilken bør du få?

Nåværende Best Buy-anmeldere elsker USB-C-tilkoblingen, lydkvaliteten og batterilevetiden til AirPods Pro (2. generasjon). Brukere likte også hvor feilfritt disse ørepluggene fungerer med deres Apple-produktøkosystem, og likte oppgraderingene fra den forrige modellen. 

Se nå på B&H Photo-VideoView nå på AmazonView nå på Best Buy flere kjøpsvalg

Spigen skjermbeskytter i herdet glass

Beste iPhone-tilbehør for skjermbeskyttelse

Spigen Glasr EZ Fit skjermbeskytter Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Enkel installasjon med autojusteringsbrettet Rask responstid for berøring Ingen flekk fra glasset Rimelig Cons Nøyaktig justering er avgjørende Flere detaljer

Spigen EZ Fit Screen Protector  funksjoner: Materiale: Herdet glass | Artikelhardhet: 9H | Oleofobisk belegg | Produktdimensjoner: 5,66 x 2,67 x 0,02 tommer | Finish Type: Blanket | Antal enheter: 2

Når du har en ny telefon, er det siste du vil gjøre å ødelegge skjermen. Det er der en skjermbeskytter kan være en frelsende nåde for å bevare skjermens glass lenger. 

Spigen EZ Fit er vårt valg for den beste iPhone-skjermbeskytteren du kan kjøpe. Den er laget av herdet glass og har en hardhet på 9H for å beskytte telefonen mot støt og riper hele dagen. Enda bedre, det er et spesielt oleofobisk belegg integrert i designet. Dette belegget hjelper til med å avvise fingeravtrykk, slik at du har mye lettere for å holde skjermen ren og klar. I tillegg inkluderer dette beskyttelsessettet to påfyllinger, rengjøringsservietter og til og med et brett for automatisk justering for rask og enkel installasjon.

Også: Hvordan får du iPhone til å se ut som du bare har kjøpte den

Hver gang ZDNETs Adrian Kingsley-Hughes får en ny iPhone, settes denne Spigen-skjermbeskytteren opp ASAP. 

“Øverst på listen min over funksjoner jeg elsker med disse skjermbeskytterne, er at de er enkle å montere, takket være rammesystemet som holder beskytteren på plass og gjør applikasjoner på et blunk”," Kingsley-Hughes sa om EZ Fit-beskytteren. 

Redditorer liker den ekstra beskyttelsen EZ Fit legger til iPhone-skjermene sine, så vel som den enkle installasjonen som tilbys av applikasjonssettet. Mange nåværende Redditors sa at EZ Fit-beskytteren var verdt pengene og har en utmerket verdi. 

Se nå på Amazon

Satechi Magnetic Wallet Stand

Satechi Magnetic Wallet Stand Satechi/ZDNET

Pros & Ulemper Pros ID-vindu Slank design Stående eller liggende stativ Rimelig luksus Ideles Ingen kontanter eller alternativ lagringsplass Begrenset fargevalg Flere detaljer

Satechi Magnetic Wallet Stand-funksjoner: Kompatibel med: iPhone 12 -15-modeller, inkludert Pro og Max | Multifunksjonell | Dimensjoner: 4,1 x 2,6 x 0,4 tommer | Kortkapasitet:&# xA0;4 kort 

Hvis du elsker å holde lommeboken og telefonen sammen (eller du glemmer det ene eller det andre), bør du vurdere en MagSafe-lommebok. Satechi Magnetic Wallet-stativet kombinerer en rimelig, men førsteklasses luksuskonstruksjon og design med hverdagsfunksjonalitet. Med fire kortspor og en bestemt plass for ID-en din, er det et sted for de viktigste kortene dine for å holde deg på farten. 

ZDNET-ekspertanmelder Adrian Kingsley-Hughes kaller Satechis modell den perfekte balansen mellom stil og funksjonalitet. "Det viktigste jeg liker med denne lommeboken er byggekvaliteten," Kingsley-Hughes skrev i sin anmeldelse. "Materialene ser ut og føles førsteklasses, og konstruksjonen er slik at den ikke kommer til å falle fra hverandre uten en skikkelig kamp." 

Også:  Jeg har testet dusinvis av MagSafe-lommebøker på min iPhone, og dette er en du bør kjøpe

Satechi-lommeboken kan også fungere som et telefonstativ som kan orientert enten horisontalt eller vertikalt og er laget av ripebestandig vegansk lær som er lett å tørke av. Satechi-lommeboken er utstyrt med sterke magneter og er MagSafe, og den vil ikke falle av baksiden av enheten din. 

Amazon-kunder liker den sikre magnetstyrken og robustheten til Satechi-lommeboken, og nevner at lommeboken føles av topp kvalitet. Hvis du leter etter en ren, premium telefonlommebok, leverer Satechi med en tøff, men elegant design og konstruksjon. 

Se nå på B&H Photo-Video

Baseus 10 000 mAh magnetisk bærbar lader

Beste MagSafe-batteripakke for iPhone

Baseus magnetisk batteripakke Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Sterkt grep til telefonen Opptil to oppladinger Trådløst Lad to enheter samtidig IdelesAndroid-brukere trenger tilbehør for å bruke Bare litt klumpete Flere detaljer

Baseus 10 000 mAh magnetisk bærbar lader spesifikasjoner: Kapasitet:  10 000mAh/18,5Wh | Ladeport: Trådløs lading (7,5W og 15W) + USB-C (20W PD) | < strong>Strømknapp:  Ja

Hvis du er en hyppig reisende eller bare befinner deg borte fra en stikkontakt for ofte, er en MagSafe-batteripakke et stift iPhone-tilbehør. Denne Baseus 10 000 mAh magnetiske kraftbanken er ZDNETs valg for den beste generelle MagSafe-batteripakken, og med god grunn. Mens de fleste batteripakker bare kan supplere en liten batteriøkning, kan du få opptil to oppladinger på en iPhone med denne strømbanken, og lade to forskjellige enheter samtidig. 

Denne kraftbanken er for iPhones med MagSafe, men Android-brukere kan også høste fordelene av denne banken med et par ekstra tilbehør. Da ZDNET-bidragsyter Adrian Kingsley-Hughes prøvde ut batteripakken, sa han at magnetforbindelsen var “en av de beste jeg har sett” og sa at kraftbanken er “mer enn nok” for å komme deg gjennom en dag med hardt arbeid. 

Anmeldelse: Glem kabelen: Denne MagSafe-batteripakken er god for opptil to fulle oppladninger

Hvor mye juice du kan få ut av powerbanken avhenger av iPhone-versjonen du eier. Hvis du har en iPhone 13, kan du lade den opp omtrent 1,8 ganger med Baseus ladekapasitet, og 2,1 ganger med en iPhone 12. For rundt $46 er det også en ganske rimelig bank for batteriet den fyller på.&#xA0 ;

Amazon-anmeldere bemerket også at de likte kvaliteten, utseendet og ladeytelsen til Baseus-kraftbanken. Mange sa at de satte pris på den doble ladefunksjonen og det sterke magnetiske vedlegget for å sikre sikkerheten til iPhone. 

Mer: De beste MagSafe-batteripakkene i 2024

Se nå på Amazon

Anker Nano Power Bank

Beste iPhone-ladetilbehør på farten

Anker 22,5W Power Bank Sabrina Ortiz/ZDNET

Fordeler & Ulemper ProsRimelig Super-bærbar Enkel å bruke Sammenleggbar USB-C-kontakt Kommer i flere farger Imper Begrenset ekstra juice Mer for de som er “i en klemme” situasjoner Flere detaljer

Anker Nano Power Bank-funksjoner: Sammenleggbar USB-C-kontakt | 5000 mAh kapasitet | Ekstremt bærbar 

Din iPhone er ikke komplett uten ladetilbehør underveis. Og hvis en tradisjonell MagSafe-batteripakke er for mye for deg, kan den ekstra kompakte Anker Nano Power Bank være perfekt. Denne kraftbanken fra Anker har en kapasitet på 5000 mAh, som er nok til å lade en iPhone 15 Pro til 68 %, ifølge Anker. Da ZDNETs Sabrina Ortiz testet miniladeren i 2023, fant hun ut at den ladet Samsung Z Flip 4 fra null til 30 % på en halv time, og hun elsket batteriet på størrelse med leppestift for dets enkle bærbarhet. 

Les mer: Denne Anker USB-C-strømbanken løste mitt største problem med bærbare ladere

"Selv om det kanskje ikke virker som et enormt løft, husk at denne bærbare laderen er ment å få deg ut av en klype," sa Ortiz. Powerbankens lille formfaktor, USB-C-kontakt og kapasitet på 5000 mAh gjør den til en solid reiselader for alle dine behov på farten, men hvis du eier en ikke-USB-C iPhone (alt før iPhonen) 15), vil ladeporten ikke være kompatibel.

Amazon-anmeldere elsket Nano-kraftbanken for dens brukervennlige funksjoner, sammenleggbare USB-C-port, ekstrem portabilitet og rikelig med ekstra oppstartstilbud. Nåværende brukere, akkurat som Ortiz bemerket, sa at de må huske på at denne laderen ikke vil gi en full kraftøkning for din iPhone, men akkurat nok til å klare seg. 

Se nå på Amazon < h2 class="c-shortcodeListicle_hed">Apple Watch Series 9

Beste følgeenhet for iPhone

Apple Watch Series 9 med boks og Nike Sport Band Jason Hiner/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Lysere skjerm Fullt utvalg av helsesensorer Håndfri dobbelttrykkbevegelse Mer nøyaktig Siri kommandoer Sømløs kompatibilitet med iPhone Ulemper Mobiltilkobling koster ekstra Ikke like holdbar som Ultra 2 Flere detaljer

Tekniske spesifikasjoner for Apple Watch Series 9: Skjermstørrelse: 41 eller 45 mm |  Batteritid: Opptil 36 timer | Lagringskapasitet: 64GB | < strong>Funksjoner: Nye funksjoner inkluderer en 2x lysere skjerm, dobbelttrykksbevegelser, ny rosa farge, robust S9-prosessor, alle de beste helsesensorene Apple har å tilby

Hvis du har en iPhone, er det beste alternativet for en smartklokke eller treningsmåler en Apple Watch. Apple Watch Series 9 er ZDNETs valg for den beste Apple Watch-bærbare for de fleste, takket være dens suverene funksjonspakke. Series 9 kobles sømløst til din iPhone, og tilbyr den enkleste måten å nyte alt om en smartklokke. 

Apple Watch Series 9 kan spore aktivitet, skritt, hjertefrekvens, respirasjonsfrekvens, blodoksygen (lungefunksjon), håndleddstemperatur, søvn og miljølydnivåer (for å beskytte hørselen din), noe som kunder som har anmeldt klokken sier "gjør hverdagen så mye enklere." Og den bruker algoritmer og maskinlæring for å oppdage farlige mønstre og varsle deg om å søke lege om nødvendig. Det er nå mange historier om mennesker som har hatt livreddende opplevelser med helsevarsler fra en Apple Watch.  

Les hele anmeldelsen: Apple Watch Series 9: Hvorfor du ikke bør nøye deg med de rimeligere modellene i år

ZDNET-sjefredaktør Jason Hiner gikk hands-on med Series 9 i 2023, og hans testing fremhevet to store oppgraderinger: En skjerm på 2000 nit som er dobbelt så høy lysstyrke som fjorårets S8 og en ny S9 SiP-prosessor, som har en 30 % raskere GPU og behandler maskinlæring dobbelt så raskt. 

Også: De beste Apple Watches i 2024

Hiner sier at hvis du leter etter en iPhone-kompatibel klokke, er Series 9 det. “Hvis du vil ha de nyeste helsesensorene og sikkerhetsfunksjonene, god batterilevetid (spesielt hvis du vil gjøre søvnsporing), og du ikke trenger de ekstreme funksjonene i Ultra 2, kan du spare mye penger ved å går med aluminiumsmodellen til Apple Watch Series 9 fra $399." 

Redditors likte dobbelttrykksfunksjonen som er tilgjengelig på Series 9, men sa at den siste bærbare manglet betydelige endringer fra tidligere iterasjoner. Så vi foreslår at du nøye vurderer hvilke behov du har i en smartklokke før du kjøper noe. 

Se nå på Amazon

Nomad Sport-deksel for iPhone

Best case for iPhone

Nomad Sport Case for iPhone 15 Pro Max Max Buondonno/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros MagSafe og trådløs lading kompatibel 8 fot fallbeskyttelse Grip beskyttende støtfanger og bakplate Lett Stilig Ideles Litt dyrt Begrenset antall farger og design Flere detaljer

Nomad Sport-deksel for iPhone funksjoner: Høyglans, gripende bakplate | Grippy TPU beskyttende støtfanger | Anodiserte aluminiumsknapper | MagSafe og trådløs lading kompatibel | 8 fot fallbeskyttelse | Luksusfølelse

Nomad's Sport Case for iPhone er ZDNET-sjefredaktør Jason Hiner godkjent. Hiner sier at dette Nomad-dekselet er en “flott blanding av beskyttende, lett å gripe, lett, og den har et veldig særegent utseende.”" 

Også: De beste iPhone 15-dekselene i 2024: Eksperttestet

Hiner la til at oppmerksomheten på detaljer er fremtredende i den aldri så små innrykket nedover sidene av dekselet som gjør det lettere å holde, samt de hakkede linjene i metallstrømknappen som har en behagelig taktil følelse. Sportsdekselet har også 8 fot fallbeskyttelse, slik at du ikke trenger å bekymre deg for hverdagslige støt, fall og riper. 

Dette dekselet er tilgjengelig for de forskjellige iPhone 13, 14, og 15 modeller, og med MagSafe og trådløse lademuligheter, vil du enkelt kunne starte opp. 

Nåværende Nomad-brukere elsker stilen, lavprofilen, fallbeskyttelsen og metallknappene, ifølge nylige nettstedanmeldelser. En kunde la til og med merke til at Nomad-deksler er “det eneste utstyret [de] virkelig liker og føler seg komfortable med”." 

Se nå på Nomad Goods

Ugreen 65W USB-C 3-ports GaN hurtiglading

Beste iPhone veggladertilbehør

Ugreen Robot GaN 65W 3-portslader Jason Hiner/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Kan lade flere enheter samtidig Hurtiglading Ansiktet på skjermen indikerer ladestatus Morsomt design Cons Det er lett å miste hetten for laderen. Flere detaljer

Ugreen Robot GaN 65W 3-ports laderfunksjoner: Kompakt GaN-lader | Kompatibel med iPhone, iPad, MacBook Air, Dell XPS og mer | 3 USB-porter (1 USB-A-port og 2 USB-C-porter)

Ugreen 3-Port-laderen er ZDNETs beste valg for det beste trådløse iPhone-tilbehøret og laderen, ifølge sjefredaktør Jason Hiner. Og siden nye iPhones ikke lenger kommer med vegglader, må du investere i en nesten umiddelbart hvis du ikke allerede har et solid alternativ tilgjengelig. 

Også: De beste USB-C-laderne og tilbehøret til din iPhone

Siden USB-C er en universallader som kan lade mange av enhetene dine , toppladeren for nåværende iPhones kommer til å være en som kan bytte flere enheter om gangen. Og Hiner anbefaler denne fra Ugreen. 

Den har 2 USB-C-porter og en USB-A-port (for dine eldre enheter), har en skjerm på forsiden som bekrefter at enhetene dine faktisk lader, den er ganske kompakt, og den kommer i en morsom og stilig formfaktor. som får den til å se ut som en liten (og bedårende) robot. Med den kan du ikke bare hurtiglade en iPhone 15 Pro, men også lade en MacBook Air, en iPad, AirPods, en Kindle, en Nintendo Switch, hodetelefoner og nesten alle andre enheter. 

Amazon-kunder likte den kompakte hurtigladingen av høy kvalitet, samt den morsomme robotdesignen. 

Se nå på UgreenSe nå på Amazon flere kjøpsvalg

Hva er det beste iPhone-tilbehøret?

Når det kommer til daglig bruk av din iPhone, er det flere topptilbehør som vi anbefaler for kompatibilitet med din iPhone . Fra øreplugger, til ladere, til skjermbeskyttere, vi har alt det beste tilbehøret sammenlignet med deg. 

Se dette fugleperspektivet av det beste iPhone-tilbehøret fra 2024.  

< td>Anker Nano Power Bank
Beste iPhone-tilbehør Type< /strong> produkt Startpris
AirPods Pro (2. generasjon) Trådløse ørepropper $250
Spigen Glas.tr EZ Fit iPhone-skjermbeskytter $35< /td>
Baseus 10 000 mAh MagSafe bærbar lader iPhone MagSafe batteripakke $46
iPhone bærbar lader $30
Apple Watch Series 9 iPhone kompatibel smartklokke $399
Nomad Sport-deksel for iPhone iPhone-deksel $50
Ugrønn 65 W USB-C 3-porter GaN Rask lading iPhone-kompatibel USB-C vegglader $26

*MSRP i skrivende stund. Vær oppmerksom på at faktiske priser kan variere avhengig av tilgjengelige salg, tilbud, rabatter og kuponger.

Hvilket er det beste iPhone-tilbehøret for deg?

Et raskt søk etter det beste iPhone-tilbehøret gir tusenvis og tusenvis av resultater, og etterlater mange kjøpere helt overveldet og ikke vet nøyaktig hvor de skal begynne. Disse vurderingene kan hjelpe deg med å finne det beste iPhone-tilbehøret for dine behov.

< td>Hvis du vil…

Velg dette beste iPhone-tilbehøret…
AirPods Pro (2. generasjon) Enkelt trådløs lytting uansett hvor du er, med ekstra lang batterilevetid og Apples eksklusive H2-brikke for topp ytelse.
Spigen Glas.tr EZ Fit For å beskytte iPhone-skjermen din mot sprekker og riper med en ekstra hardt herdet glassskjermbeskytter.
Baseus 10.000 mAh MagSafe bærbar lader For trådløst å bytte iPhone mens du er på farten med lite problemer eller problemer.
Anker Nano Power Bank På farten, kompakt lading for din iPhone.
Apple Watch Series 9 Sømløs smartklokkekompatibilitet og avanserte helsefunksjoner.
Nomad Sport Deksel for iPhone Stilig og praktisk beskyttelse for iPhone.
Ugrønn 65 W USB-C 3-ports GaN hurtiglading 3-ports, funksjonell USB-C vegglading for din iPhone.

Faktorer du bør vurdere når du velger iPhone-tilbehør

Det er ingen mangel på iPhone-tilbehør å velge mellom i disse dager, så det er en god idé å ha noen ting i bakhodet når du leter etter produktene som vil forenkle livet ditt og oppgradere din iPhone. Disse faktorene kan hjelpe deg mens du søker, og er faktorer jeg og andre ZDNET-eksperter må ta i betraktning når jeg tester og bygger ut våre beste lister. 

Funksjonalitet:Det er så mange forskjellige typer iPhone-tilbehør som er kompatible med telefonen din. Før du begynner søket, bør du vurdere eventuelle nylige eller pågående problemer du kan oppleve. Trenger du en høyttaler for bedre, mer oppslukende lytting? Eller vil du ha noe for å drive telefonen din mens du er på farten uten ledninger? Vi inkluderte tilbehør for flere bruksområder og preferanser slik at du nøye kan velge det som passer best for din livsstil.  

Kompatibilitet: Kompatibilitet er selvfølgelig viktig siden du handler spesielt for iPhone. Mange tilbehør tilbyr åpen kompatibilitet mellom ulike typer smarttelefoner, men det er noen som er begrenset til bare en mobiltelefontype, som Apple eller Google.  

Pris: Kostnaden for et iPhone-tilbehør avhenger av selve tilbehøret. For eksempel vil en iPhone-billader ikke koste det samme som et par trådløse ørepropper. Det beste iPhone-tilbehøret kan variere fra $10 til oppover over $100, avhengig av iPhone-tilbehøret du ønsker å velge. 

Hvordan valgte vi dette iPhone-tilbehøret?

ZDNET har gått praktisk med hvert iPhone-tilbehør på denne listen. Vi har brukt tid på å teste disse produktene i løpet av våre daglige aktiviteter og liv for å vurdere funksjonen, stilen, funksjonene og mer – ikke bare for en dag eller to, men i løpet av noen uker for å virkelig få en følelse av en produktets tilleggsverdi. Det vil si, kan du "tillegge" dette produktet inn i livet ditt og dra nytte av dets tilstedeværelse, eller er det bare enda et kjepphestprodukt som er for godt til å være sant eller samler støv etter at summingen forsvinner? 

Hvis vi mener et annet produkt er verdt pengene dine, oppdaterer vi denne listen eller skriver en spotlight-anmeldelse som fremhever dets beste kvaliteter og spesifiserer hvem det er for. 

I tillegg leter vi rutinemessig på nettet etter nye produkter som er verdt å teste, og følger nyheter om produktutrullinger og oppgraderinger, og innhenter de beste tilbudene. Vi vet at det å kjøpe hva som helst i den nåværende økonomien ikke bare er for dine innfall, og det er derfor denne listen, så vel som våre andre råd, er skreddersydd til dine behov, ønsker og budsjett – og hvorfor våre valg er eksperter- testet og ekspert-godkjent. 

Hvilket tilbehør følger med iPhone?

Når du kjøper en ny iPhone, er det ikke mye annet i esken. De fleste modellene, som iPhone 15, kommer med en USB-C-laderkabel, og det er det. Borte er dagene med å få EarPods og en ladeblokk også. Det betyr at det er opp til deg å legge til det tilbehøret du ønsker, fra en skjermbeskytter til MagSafe-tilbehør. Selv om iPhone-tilbehør betyr ekstra utgifter, er plussiden at det gir deg en mulighet til å tilpasse iPhone og virkelig gjøre den til din. 

Hvilke iPhone-modeller støtter trådløs lading?

< p>Alle iPhone-modeller etter iPhone 8 har standard Qi trådløs lading. Dette betyr også at enheten din kan lade med opptil 7,5 watt for en langt raskere lader enn eldre modeller. Hvis du har en nyere telefon, som iPhone 12 eller nyere, kan du motta lading på opptil 15 watt.   

Hva iPhone-tilbehør trenger jeg?

Det beste iPhone-tilbehøret og hvilke du trenger avhenger alt av faktorer som hvordan du bruker telefonen og hvilken type budsjett du har. Hvis du stadig er tom for strøm, kan en MagSafe-batteripakke være verdt investeringen. På samme måte, hvis du liker det praktiske med lommebok og telefon sammen, kan en MagSafe-lommebok være et godt trekk for livsstilen din. Vi oppfordrer deg til å utstyre iPhonen din med en skjermbeskytter uansett hva – selv om til syvende og sist avgjørelsen om hvilket tilbehør du virkelig trenger er opp til deg. 

Hvorfor bry deg med MagSafe?

MagSafe-funksjoner kan forbedre brukeropplevelsen og iPhone-funksjonaliteten. I tillegg til å skape enklere og mer effektiv trådløs lading, åpner MagSafe-teknologien døren for diverse tilbehør som lommebøker, ventilasjonsklemmer og -fester, treningsfester, strømbanker, håndtak og nøkkelringtilbehør og mer for å utvide iPhone-opplevelsen og gjøre livet ditt så effektiv som mulig. 

Hva slags iPhone-tilbehør finnes?

Det finnes hundrevis av iPhone-tilbehør på markedet fra mange forskjellige merker og forhandlere. Noe av det vanligste iPhone-tilbehøret er: 

MagSafe-batteripakkerAnnet MagSafe-tilbehøriPhone-lommebøkerSiPhone-stativGrips og ringer Trådløse ladereLadeledninger og veggblokker iPhone-deksler OrepluggerSmartklokker Bilfester #xA0;Og mer

Hva er det mest grunnleggende iPhone-tilbehøret jeg bør ha?

Som en som ofte tester iPhone-tilbehør, har jeg en god ide om hva som er viktig – og hva som er en fin luksus. Siden iPhones bare kommer med en USB-C-ledning i esken, vil jeg anbefale å kjøpe en kompatibel veggladeadapter, en skjermbeskytter og et solid deksel som mine grunnleggende ting. Etter det ville en MagSafe-batteripakke, øreplugger og annet ikke-nødvendig tilbehør være neste i køen hvis jeg skulle starte iPhone-oppsettet fra bunnen av. 

Er det annet iPhone-tilbehør verdt å vurdere?  

Helt enkelt, ja, det er annet iPhone-tilbehør verdt tiden din. Selv om jeg og resten av ZDNET-teamet regelmessig tester nye og innovative Apple- eller Apple-kompatible produkter, og listen ovenfor ble arrangert med fokus på produkter med en rekke bruksområder, er det hundrevis (seriøst) av alternativer tilgjengelig for deg . Her er noen flere som vi har testet. 

Se på GetcaselyView på AmazonView på AmazonView på PopsocketsView på AmazonView på Anker