Les flere bøker med Headway Premium, til salgs for $48

0
15
466way=

Bruk mer tid på å lese med et Headway-abonnement, i salg nå.

StackSocial

Det kan være for lett å falle inn i doomscrolling dag etter dag på smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen – og det kan være på tide å revurdere innholdsdietten. Under et tidsbegrenset prisfall kan du forbedre inntaket ditt med et livstidsabonnement på Headway Premium, som er til salgs for bare $48 (reg. $299) med koden ENJOY20 – det er over 80 % rabatt.

Headway er en mobilapp som er utviklet for å gjøre det enklere og morsommere å vokse og lære med nøkkelinnsikt og raske utdrag fra bestselgende sakprosa om en rekke emner. Den lar deg konsumere nøkkelbegreper fra etablert litteratur via lytting, se og lese. Ved å gjøre gode lesninger mer tilgjengelige, er plattformen designet for å hjelpe brukere med å få motivasjon, kunnskap og erfaring, samtidig som den overvinner frykten for å gå glipp av populære ideer og historier. 

Headway Premium: Lifetime Subscription

Headway Premium: Lifetime Subscription

Se nå på StackSocial

Dens 15 millioner brukere har tilgang til 15-minutters sammendrag tilgjengelig på appen. Den kommer også med et sikkert og pålitelig utvalg av innsikt og widgets med anbefalinger om personlig lesing og mer. Hele konseptet med å fordøye ideer til verk på denne måten er inspirert av repetisjon med mellomrom, som er en læringsstil som sies å hjelpe brukere effektivt å huske fakta og innsikt. 

Headway-appen har over 1500 sammendrag og det legger til opptil 50 nye hver måned. For de som planlegger en tur denne høsten eller vinteren, kan de ekstra lesningene gå langt når det gjelder underholdning på veien. 

Få et livstidsabonnement på Headway Premium i salg for bare $48 (reg. $299) med koden ENJOY20.