5 måter studenter kan bruke Copilot for Microsoft 365 på, fra og med neste måned

0
12
Microsoft Copilot Sabrina Ortiz/ZDNET

En av de største fryktene angående generativ AI er hvordan det kan påvirke studentene negativt' utdanning ved å legge til rette for juks. Men når den brukes riktig, kan generativ AI være et kraftig verktøy som kan fremme læring, forståelse og oppbevaring av materiale – og Microsoft deler noen måter elevene kan dra nytte av disse fordelene på. 

Også: De beste AI-chatbotene i 2024: ChatGPT og alternativer

Onsdag holdt Microsoft sitt verdensomspennende digitale arrangement, Reimagine Education, som fokuserte på de innovative måtene skoler bruker teknologi på. Mye av arrangementet konsentrerte seg om den hotte trenden med generativ AI. Microsoft benyttet til og med anledningen til å dele at den fra 1. april vil gjøre Copilot for Microsoft 365 tilgjengelig for kjøp av institusjoner for høyere utdanning som et tillegg for deres studenter i alderen 18+.

For å hjelpe med å forberede lærere og studenter til å utnytte generativ AI på best mulig måte, delte Microsoft et Microsoft Education AI Toolkit, en AI in Education-rapport og et utvalg måter elever kan utnytte AI i sine Microsoft 365-arbeidsflyter. Du finner sammendraget nedenfor.  

1. Ikke gå glipp av noe i Microsoft Teams

Med Copilot i Microsoft Teams kan elevene få raske oppsummeringer av chatter, eksterne klasser, møter eller samtaler de er en del av. Denne funksjonen gjør det lettere for elevene å holde seg oppdatert, gå tilbake til viktig informasjon og avlede oppmerksomheten til andre viktigere oppgaver. De kan også få hjelp til å skrive svar, noe som kan spare studentene for tid og hjelpe dem å kommunisere tankene sine mer effektivt med jevnaldrende og lærere.

Også: Hvordan ChatGPT (og andre AI chatbots) kan hjelpe deg skrive et essay

2. Få tilgang til skrivehjelp i Microsoft Word 

Selv om Copilot i Microsoft Word kan generere tekst fra bunnen av, ligger verdien for studenter utover denne muligheten. Studenter kan øke forståelsen av dokumenter ved å fremheve delene de ikke forstår. Deretter kan Copilot gi ytterligere innsikt om seksjonen, generere et sammendrag eller konvertere det til et visuelt element, for eksempel en tabell. Copilot kan også redigere tekst mer grundig enn tradisjonelle stavekontroller, redigering for syntaks, konsisitet og mer. 

3. Gå aldri glipp av en e-post i Outlook

Som student kan det å sjekke innboksen din suge opp mye tid som kan brukes bedre til andre oppgaver, for eksempel å studere, gjøre oppgaver eller gjennomgå materiell. Det er der Copilot i Outlook kan gi en velsignelse, og bidra til å oppsummere lange e-posttråder til korte sammendrag. Copilot kan også hjelpe elevene med å lage og redigere e-poster, slik at skrevne meldinger tar kortere tid og kommuniseres bedre.

4. Lag presentasjoner fra en ledetekst i Microsoft PowerPoint

Presentasjoner kan være skremmende for studenter fordi det å snakke foran folk ikke er alles kopp te. Derfor er den beste måten elevene kan forberede seg på ved å sette seg inn i materialet og øve på det de planlegger å si til publikum. Men tid som kan brukes til å øve blir ofte brukt på å lage et lysbildekort som inkluderer visuelt behagelig tekst og bilder. Med Copilot i PowerPoint er det enklere enn noen gang å lage en lysbildeserie. Copilot kan lage utkast til en hel presentasjon fra en enkelt melding. Det kan også omstrukturere presentasjonen din til forskjellige seksjoner for en bedre flyt. 

Også: OpenAI-roboter og MWC-teknologileder ZDNETs innovasjonsindeks

< h2>5. Samhandle med data med Copilot i Excel

Å jobbe med Microsoft Excel er en ferdighet som er oppnådd med tid og mye trening. Copilot i Excel hjelper til med å lukke det ferdighetsgapet ved å identifisere innsikt, visualisere data og svare på spørsmål. En student som bygger et Excel-regneark kan også få tilgang til Copilot for å få hjelp til å sortere, filtrere og lage data, noe som hjelper dem å bruke mindre tid på formatering og mer tid på å forstå.