Apples første visionOS-oppdatering gir personas en ansiktsløftning: Her er hva annet som er nytt

0
22

Vision Pro på gul bakgrunn Jason Hiner/ZDNET

Det er bare Det er omtrent en måned siden utgivelsen av Apple Vision Pro, men vi får allerede den første visionOS-oppdateringen.

Mest bemerkelsesverdig er personas – 3D-representasjoner av en brukers hode og overkropp som kan brukes til videosamtaler som Zoom og FaceTime – blir bedre. I versjon 1.1 av visionOS vil personas ha forbedret hår- og sminkeutseende, pluss bedre nakke- og munnrepresentasjon, sa Apple. Tidlige rapporter fra Reddit og andre nettfora bekrefter at virtuelle avatarer faktisk er litt mer realistiske nå.

Også: Apple Vision Pro-anmeldelse: Fascinerende, feilaktig og må fikse 5 ting

I tillegg kan brukere nå sette opp en persona uten å holde enheten. Bare gå til Innstillinger > Persona og velg deretter "Handsfree capture." Før måtte en bruker holde enheten og se inn i frontkameraet mens bilder av ansiktet deres ble tatt fra flere vinkler. Nå kan Vision Pro plasseres på et bord eller noen andre kan holde hodesettet for denne prosessen.

Også på grafikkfronten har det visuelle blitt forbedret for EyeSight, som er gjengivelsen av brukerens øyne som vises på utsiden av enheten for å hjelpe dem med å få kontakt med folk rundt seg.

For bedrifter som bruker Vision Pro, Mobile Device Management har kommet, som lar bedrifter enkelt administrere flere enheter samtidig, inkludert å sette opp tilpassede konfigurasjoner, installere apper og fjernslette ting.

Til slutt ble flere små funksjoner introdusert , inkludert muligheten til å slette systemapper fra Home View (tidligere kunne ikke forhåndsinstallerte apper fjernes), endringer for å gjøre tekstinntasting på det virtuelle tastaturet bedre og fikse noen feil, forbedrede kontroller for lukket teksting for oppslukende video, og enklere tilkobling til en Mac med Virtual Display.

Også: Apple Vision Pro-triks: Slik tar du perfekte skjermbilder og opptak (og unngår rart)

For de fleste brukere bør automatiske oppdateringer være slått på, så det er ingenting du trenger å gjøre for å få denne oppdateringen. Men hvis du vil se etter en oppdatering eller slå dem på automatisk, gå til Innstillinger > Generelt > Programvareoppdatering.