De beste elektriske skrutrekkerne i 2024: Eksperttestet og anmeldt

0
10

Håndverktøy er bra, men noen ganger trenger jeg bare kraften og hastigheten som en elektrisk skrutrekker tilbyr, spesielt når jeg står overfor en av oppgavene som innebærer å gjøre opp eller angre det som føles som et uendelig antall festemidler. De er en viktig del av verktøykassen min, og gjør ikke bare jobbene raskere, men lar meg også få bedre kontroll over hvor mye jeg bruker på festemidler. 

Også: >De skarpeste lommelyktene du kan kjøpe

Jeg har flere elektriske skrutrekkere som jeg bruker regelmessig, alt fra kraftige skrutrekkere rettet mot store byggejobber til små elektriske presisjonsskrutrekkere for å håndtere minste, mest delikate jobb.

Hva er den beste elektriske skrutrekkeren akkurat nå?

Jeg gikk hands-on med flere av de beste elektriske skrutrekkerne på markedet, og satte dem gjennom vanskelige, virkelige tester for å vurdere kraften, holdbarheten, batterilevetiden og verdien for pengene. Mitt valg for den beste elektriske skrutrekkeren totalt sett er Lifegoo Mini elektrisk skrutrekker, takket være sin lange batterilevetid, kompakte form og USB-C-lading. Den er ikke den kraftigste, men den er den mest allsidige.

De beste elektriske skrutrekkerne fra 2024 

Lifegoo Mini elektriske skrutrekker med 48 bits

Beste elektriske skrutrekker totalt sett

Lifegoo Mini elektrisk skrutrekker Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Stor presisjon Kompakt Anstendig strømutgang USB-C-lading Lang batterilevetid IdelesKan ikke lade skrutrekker i kassen Ikke slipp kassen på gulvet, siden bitene vil gå overalt. Flere detaljer

Tekniske spesifikasjoner for Lifegoo Mini Electric Screwdriver: Rotasjonshastighet: 200 rev/min | Batteritype: 3,7V 350mAh litiumbatteri | Moment: 0,25~0,35Nm elektrisk/3Nm manuell

Lifegoo Mini Electric Skrutrekker er kompakt og lett, noe som gjør den perfekt å bruke i trange rom. 

Dreiemomentet (kraften den gir ut) er rimelige 0,25-0,35Nm, som er nok til å feste et feste, men ikke nok til å mangle noe. Hvis du ønsker å stramme en feste mer, lar skrutrekkeren deg manuelt ta kraften opp til 3Nm, som er en anstendig mengde "håndstrammer" makt. Nok kraft, uten å ta den til et sted hvor du kan begynne å skade dekselet.

Sammen med skrutrekkeren får du også et presisjonsbitsett med 48 deler, som kommer i vanlig og ekstra lang, og de lange er perfekte for dypt forsenkede skruer.

Omtale:&# xA0;Lifegoo oppladbar elektrisk miniskrutrekker

Se nå på Amazon

HOTO elektrisk skrutrekker

Beste mellomstyrke elektrisk skrutrekker

 HOTO elektrisk skrutrekkerAdrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Utrolig kraftutgang USB-C-lading Kan kjøre 1000 på en enkelt lading Cons Ganske tykk i hånden Flere detaljer

HOTO elektrisk skrutrekker tekniske spesifikasjoner: Rotasjonshastighet : 220 rev/min Batteritype: 3.7V 150mAh litiumbatteri  | Dremoment: 0,25~3,0Nm elektrisk/3Nm manuell

Denne elektriske HOTO-skrutrekkeren har en veldig robust, kraftig følelse. I den ene enden av denne suverene skrutrekkeren er det en standard 1/4-tommers sokkel som tar de forskjellige bitene, og bak den er en dreieknapp som slår skrutrekkeren av og på og også bytter mellom tre momentinnstillinger. < /p>

Det er også en sirkulær LED-lampe uten skygge, slik at du kan se hva du gjør, noe som er en fin detalj fordi det betyr at du ikke trenger å krangle med en lommelykt mens du bruker skrutrekkeren.

I den andre enden av skrutrekkeren er det en USB-C-port for lading av enheten – en annen fin funksjon fordi den fjerner behovet for enhver proprietær lader. 

Anmeldelse: HOTO elektrisk skrutrekker

Se nå på Amazon

Bosch GO

Beste kraftige elektriske skrutrekker

Bosch GO Smart skrutrekker Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Pros & Ulemper ProsAll kraften du kan trenge Svært ergonomisk håndtak Mange innebygde sikkerhetsfunksjoner Cons microUSB-lading Flere detaljer

Tekniske spesifikasjoner for Bosch GO skrutrekker: Rotasjonshastighet: 360 omdreininger/min Batteritype : 3,6V 1500mAh litiumbatteri  | Moment: 2,5~5,0Nm elektrisk

Bosch GO ser ut som en tykk skrutrekker, men til tross for bulken er den faktisk veldig ergonomisk og passer godt i hånden. Det gummierte elastomerbelegget gjør en god jobb med å gjøre den behagelig å holde i lengre perioder. Det er to kontroller – en treveis skyveknapp og en knapp. Skyvekontrollene har en feste-, låse- og løsneposisjon, mens knappen aktiverer skrutrekkeren.

Omtale: Bosch GO

I tillegg til å trykke på knappen, kan du også aktivere skrutrekkeren ved å trykke selve skrutrekkeren godt ned, noe som, selv om det krever litt øvelse å venne seg til, er veldig praktisk når du har bygget muskelminnet.

Skrutrekkerens hode roterer for å kontrollere dreiemomentet, og tilbyr fem dreiemomentinnstillinger fra myk til maks. 

Se nå på Amazon

DeWalt 20V MAX XR slagtrekker

Beste elektriske skrutrekker med høy effekt

dewalt DeWalt/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Perfekt for tungt arbeid Flott for skruer og muttere/bolter Ulemper Store og tykke Kun for oppgaver som trenger en kraftig driver Flere detaljer

DeWalt 20V MAX XR impact driver tekniske spesifikasjoner: Rotasjonshastighet: 3250 rev/min Batteritype: 20V, fra 1,5Ah til 5Ah litiumbatteri | Moment: opptil 190Nm

DeWalt 20V MAX XR-støtdriveren er i riket av kraftig elektriske skrutrekkere.

I stedet for å stole på ren dreiekraft, har DeWalt 20V MAX XR en slagkraft, noe som betyr at den kan skrangle gjenstridige fester fra hverandre, slik at den kan bruke mye mer kraft enn en vanlig skrutrekker. Faktisk er denne perfekt for ikke bare skruer, men også muttere og bolter, og jeg har til og med brukt min til å løsne bilhjulmuttere.

Den har en tre-trinns slagdriver med en kraftig børsteløs motor som leverer 1825 in-lbs med maks dreiemoment for å drive skruer med stor diameter. De innebygde LED-ene hjelper til med å lyse opp arbeidsområder med svakt lys.

Se nå på AmazonSe nå på Walmart flere kjøpsalternativer

Hva er den beste elektriske skrutrekkeren?

Mens vårt toppvalg er Lifegoo Mini Electric Screwdriver, er poenget at alt avhenger av hvor mye kraft du trenger. Jeg bruker den elektriske presisjonsskrutrekkeren mest til elektroniske reparasjoner, den store slagkraftdriveren for større konstruksjons- og biljobber, og de andre for de mellomliggende jobbene.

Så til syvende og sist, det jeg har gjort her er å velge det beste av det beste i hver kategori, og det er nå opp til deg å bestemme hvor mange elektriske skrutrekkere du har plass til i livet ditt.< /p>

Elektrisk skrutrekker

Pris

Lader< /strong>

Moment

Utskiftbart batteri

Bits inkludert

Innebygd LED-lys

Lifegoo elektrisk skrue

$47

USB-C

Lav 

Nei

Ja, 48

Ja

HOTO elektrisk skrutrekker

$42

USB-C

Middels

Nei

Ja, 12

Ja

Bosch GO elektrisk skrutrekker

$83

microUSB

Middels til høy

Nei

Ja, 2

Nei

DeWalt 20V MAX XR slagdriver

$98

Eiendomsbeskyttet

Høy effekt

Ja

Nei

Ja

Hvilken elektrisk skrutrekker passer for deg?

< /table>

 

Hvordan valgte jeg disse elektriske skrutrekkerne?

Når jeg testet og vurderte de beste elektriske skrutrekkerne for å samle denne listen, vektet jeg følgende faktorer : 

Strøm: Jeg har sett på en rekke forskjellige elektriske skrutrekkere, og den primære forskjellen mellom dem er kraft. Jeg vil at en presisjonsskrutrekker skal ha nok kraft til å løsne og stramme små skruer som finnes i ting som smarttelefoner og bærbare datamaskiner, men ikke så mye kraft at det kan forårsake skade. I den andre enden vil jeg ha all kraften et verktøy kan levere for å frigjøre rustne, fastsittende fester.Batteritid: Jeg trenger et verktøy for mer enn én skrue. Utrolig nok testet jeg utallige elektriske skrutrekkere som ikke kunne takle mer enn noen få skruer før de trengte å lades opp. Det er bare ikke bra.Holdbarhet: Jeg testet hver av de elektriske skrutrekkerne her på flere hundre festemidler for å filtrere ut verktøyene som kommer til å svikte deg.Kvalitet på tilbehør: Hvis den elektriske skrutrekkeren leveres med skrutrekkerbits, vil jeg ha disse er deler av høy kvalitet som ikke skader festene.Verdi: Verktøy er en av de tingene der du kan bruke vanvittige penger på ting. Selv om dette kan lønne seg hvis du er en handelsmann og bruker og stoler på dem daglig, kan den gjennomsnittlige hjemmebrukeren slippe unna med noe litt mer budsjettvennlig. Med disse valgene kan du være trygg på at du får best valuta for pengene. 

Er elektriske skrutrekkere kraftigere enn vanlige håndholdte skrutrekkere?

Vanlige elektriske skrutrekkere har omtrent samme kraft som du kan levere for hånd, og det er fordi den begrensende faktoren er hvor stramt du kan ta tak i skrutrekkeren. 

På grunn av sin forskjellige form og det faktum at den bruker en slaghammer for å jobbe med festeanordningen, kan slagdriveren få mer kraft.

Er elektriske skrutrekkere trygge å bruke i høyspenningsapplikasjoner?

Nei, ingen av disse verktøyene er klassifisert for høyspenning. Sørg for at strømmen er slått av før du begynner å jobbe, og hvis du er i tvil, få hjelp av en profesjonell.

Er det fare for å skade skruer når du bruker en elektrisk skrutrekker?

Ikke mer enn hvis du misbruker en vanlig skrutrekker. Men hvis du er ny til elektriske skrutrekkere, anbefaler jeg at du øver deg med verktøyet før du bruker det til virkelige jobber.

Finnes det alternative elektriske skrutrekkere verdt å vurdere?

Her er en et par alternative elektriske skrutrekkere verdt å vurdere. Begge disse er perfekte for noen som gjør litt gjør-det-selv av og til — kanskje setter sammen flatpakkede møbler eller setter opp hyller — men som heller vil bruke batterikraft i motsetning til muskelkraft.

Se på AmazonView på Amazon

Velg denne elektriske skrutrekkeren hvis… 

< p>Du ønsker/trenger… 

Lifegoo elektrisk skrutrekker

En laveffekts, presisjonsskrutrekker for fint arbeid. Hvis du bruker tid på å fikse elektroniske dingser, er dette skrutrekkeren din. 

HOTO elektrisk skrutrekker

En elektrisk skrutrekker med litt mer kraft. Dette er best egnet for generell gjør-det-selv-bruk.

Bosch GO elektrisk skrutrekker 

En mer profesjonell elektrisk skrutrekker med mer avanserte sikkerhetsfunksjoner. Hvis du er en håndverker og bruker verktøyene dine daglig, er dette et godt valg fordi det vil tåle tung daglig bruk. 

DeWalt 20V MAX XR slagdriver

Denne handler om makt. Bare hjemme ved å gjøre opp eller løsne rustmuttere og bolter mens den skrus, er dette perfekt for de tunge, vanskelige jobbene.