De beste iPadene for studenter i 2024: Eksperttestet og anmeldt

0
19

Når teknologien blir mer bærbar, blir nettbrett et populært alternativ for studenter. Nettbrett er lettere og bærbare å bære fra klasse til klasse, og som det mest populære nettbrettet på markedet i dag, har iPad blitt et flott alternativ for studenter. Enten du trenger et kraftig alternativ for å kjøre profesjonelle programmer som iPad Pro, eller en bærbar enhet å laste opp bøkene dine til, vil en iPad ta deg langt i college-karrieren. 

Også: De beste iPad-modellene

Hva er den beste iPad-en for studenter akkurat nå? 

Etter ZDNETs praktiske testing sammen med å vurdere funksjonalitet, ytelse og batterilevetid, vinner 5. generasjons iPad Air vårt valg for den beste iPad-en for studenter totalt sett takket være sin kraftige A1-brikke og portabilitet. Imidlertid er andre modeller og generasjoner fortsatt vel verdt å vurdere. Fortsett å lese for å finne ut. 

De beste iPadene for studenter i 2024

iPad Air (5. generasjon)

< h3>Beste iPad for studenter generelt

Apple iPad Air (5. generasjon) Jason Cipriani/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Apple M1 Chip Rimelig alternativ for rask USB-C-tilkobling av utrolig kvalitet Imper 64 GB er ikke nok Ingen SD-kortspor Flere detaljer

iPad Air (5. generasjon) Tekniske spesifikasjoner: Skjerm: 10,9-tommers Retina-skjerm | < strong>Prosessor: Apple Silicon M1 | Lagring: 64 GB eller 256 GB | Biometri: Touch ID |&# xA0;Farger: Space grey, starlight, rosa, lilla, blå | Kameraer: 12 MP bak, 4K-video. 12 MP Ultra Wide-kamera | Vekt: 1,02 pund | Dimensjoner: 9,74 x 7,02 x 0,24 tommer | Tilkoblinger: USB-C-port | Batteritid:&# xA0;10 timer

Dette lette nettbrettet kan gjøre alt – inkludert å ta notater for college. Kompatibel med Apple Pencil (andre generasjon), iPad Air gjør det enkelt å ta notater i klassen og se seminarer virtuelt om nødvendig. Apples produkter kan stort sett tilpasses, og dette er ikke annerledes: du kan velge én av fem farger og få mer eller mindre lagringsplass avhengig av hva du trenger. 

I tillegg kan du utstyr også iPad-en din til å bruke mobildata hvis Wi-Fi ikke føles tilstrekkelig for timene. For studenter som kanskje trenger å bruke nettbrettet mens de er på farten ofte, sikrer et mobildataabonnement at du alltid kan komme deg på nettet for å få tilgang. 

Gjennomgang: iPad Air (2022): Så bra at jeg nesten angrer på at jeg kjøpte iPad Pro

ZDNET-bidragsyter, Jason Cipriani, gikk praktisk med iPad Air og ble imponert over dens 2-i-1-kompatibilitet takket være Apple Keyboard og Apple Pencil tillegg. “Den er like kraftig som iPad Pro, men koster hundrevis av dollar mindre – selv når du får maksimalt ut lagringsplassen – med en skjerm som er på nivå med 11-tommers iPad Pro”," skrev han. 

Totalt sett ville 98 % av Best Buy-kundene som kjøpte iPad Air anbefale den til andre og ga den en samlet vurdering på 4,8 av 5.

Se nå på B&H Photo-VideoView nå på AmazonSe nå på Best Buy flere kjøpsvalg

iPad (10. generasjon)

Beste iPad-design for studenter

Apple iPad 10th Gen Blue June Wan/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Rimelig USB-C erstatter lightning-porten Mange farger å velge mellom Cons Er ikke kompatibel med Smart Keyboard Folio Fungerer ikke med 2. generasjons Apple Pencil Kun tilgjengelig i 64 GB og 256 GB Flere detaljer

Apple iPad-spesifikasjoner: Skjerm: 10,9-tommers Liquid Retina-skjerm med True Tone | prosessor: A14 Bionic-brikke med 16-kjerners Neural Engine | Lagring: 64GB eller 256GB | Biometri: Touch ID |  Farger: Sølv, Rosa, Blå, Gul  | Kameraer: 12MP f/1.8 bred, 12MP Landscape f/2.4 foran | Vekt: 1,05 pund |  Dimensjoner: 9,79 x 7,07 x 0,28 tommer | Tilkoblinger: USB-C, smartkontakt | Batteritid: Opptil 10 timer med videoavspilling med USB-C-lading

Apples velprøvde nettbrett, grunnmodellen iPad, er uten tvil det beste designet av Apples nettbrettutvalg — spesielt takket være dens allsidighet og kompatibilitet. Når det kommer til funksjoner, får du i hovedsak den samme suiten som de dyrere iPad Pro- og iPad Air-modellene, men i en lettere formfaktor og en 10,9-tommers Liquid Retina, True Tone-skjerm. 

Gjennomgang: iPad 2022 (10. generasjon): Bedre enn proffen på to måter

I sin praktiske testing fastslo June Wan at hvis du handler på et budsjett (som de fleste studenter er), bør denne iPaden “gi mest mening”," spesielt gitt A14 Bionic-prosessoren, USB-C-støtte, 5G-støtte for oppgaver mens du er på farten, og et nytt 12 MP ultrabredt kamera. Det er også en magisk tastaturfolio som er laget spesielt for denne iPaden, noe som gjør den perfekt for å gjøre nettbrettet om til en bærbar datamaskin på sovesalen, biblioteket eller campussenteret. I tillegg inkluderer den et justerbart stativ med en 14-tasters funksjonsrad for snarveier. 

En melding for å merke seg som noen bekreftede kunder gjør, er at denne iPaden ikke støtter den andre. -gen Apple Pencil, som betyr at du må bruke en dongle for å bruke den.

Se nå på B&H Photo-VideoSe nå på AmazonView nå på Best Buy flere kjøpsvalg

iPad Mini (6. generasjon)

Beste bærbare iPad for studenter

apple-ipad-mini-6th-generation Jason Cipriani/ZDNET

Pros & Ulemper ProsBatterilevetiden er imponerende Elegant design Liten størrelse gjør at den passer østover i en ryggsekk Imper Ikke kompatibel med Magic Keyboard eller Smart Keyboard Folio Ingen UltraWide-kamera Flere detaljer

iPad Mini tekniske spesifikasjoner: Skjerm: 8,3-tommers Liquid Retina-skjerm | Prosessor: A15 Bionic | Lagring: 64 GB eller 256 GB | Farger: Space grey, rosa, lilla, starlight |&#xA0 ;Kameraer: 8 MP bak, 1080p video. 12 MP FaceTime-kamera med Center Stage | Vekt: 0,65 pund | Dimensjoner: 7,69 x 5,3 x 0,25 tommer |  Tilkoblinger: USB-C | Batteritid: 10 timer

Apples iPad Mini har en A15 Bionic-brikke, noe som gjør den til et kraftig nettbrett pakket inn i en liten pakke. iPad Mini ble sist oppdatert høsten 2021 med nye funksjoner som støtte for 2. generasjons Apple Pencil, en litt større skjermstørrelse og en USB-C-port for lading og dataoverføring.

Anmeldelse: Apple iPad Mini (6th Gen.) anmeldelse

Det er en plass på høyre side av nettbrettet for å lade Apple Pencil , noe som gjør det til et flott nettbrett å tegne eller skrive klassenotater på. I tillegg gjør størrelsen den bærbar nok til å ta med deg dit du trenger den på campus.

ZDNET-bidragsyter Jason Cipriani gikk hands-on med iPad Mini og sa: “Jeg ville lyve hvis jeg sa at jeg ikke var absolutt fascinert av den.” “Den kompakte størrelsen er mer håndterlig”," skrev Cipriani. “Jeg trenger ikke å flytte tastaturet og musen eller styreflaten ut av veien for å få plass. I løpet av noen få timer ble iPad Mini raskt min foretrukne enhet for å ta notater."

ZDNET-sjefredaktør Jason Hiner bemerket også at “Sammenlignet med en telefon er [iPad Mini] bedre for å lese e-bøker, PDF-er, dokumenter, nyhetsapper og annet digitalt innhold”," noe som betyr at du ikke trenger å slepe rundt på tunge lærebøker fra klasse til klasse – du kan bare legge iPad Mini ned i ryggsekken. 

Se nå på AmazonView nå på Best BuySe nå hos Apple flere kjøpsvalg

iPad Pro (5. generasjon)

Beste iPad for studenter for innholdsskaping

Appel iPad Pro 2022 Jason Cipriani/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Tilgjengelig med 12,9-tommers skjerm Kompatibilitet med eksterne skjermer Alltid-på 5G-funksjon Ulemper Dyrt valg for studenter Flere detaljer

iPad Pro (6. generasjon) spesifikasjoner: Skjerm: 11-tommers Liquid Retina-skjerm eller 12,9-tommers Liquid Retina XDR-skjerm med ProMotion og True Tone | Prosessor: Apple Silicon M2 |&# xA0;Lagring: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB eller 2 TB | Biometri: Face ID | Farger: Sølv, plassgrå | Kameraer: 12 MP bred, 10 MP ultrabred bak og 12 MP TrueDepth FaceTime foran | Vekt: 11 tommer: 1,03 pund, 12,9 tommer: 1,5 pund | Dimensjoner: 11 tommer: 9,74 x 7,02 x 0,23 tommer, 12,9 tommer: 11,04 x 0245 tommer: 11,04 x 0245 tommer. #xA0;| Tilkoblinger: USB-C Thunderbolt/USB-4 | Batteritid: 10 timer

Det er ingen tvil om at iPad Pro er kraftig, takket være M2-brikken, som også er utstyrt i 2023 MacBook Air. Kunder som har kjøpt den, roser denne prosessoroppgraderingen og sier at den gjør iPad Pro “fremtidssikker”; og verdt prisen i det lange løp. 

Den alltid-på 5G er uten tvil den beste funksjonen, fordi den alltid slår å måtte bruke telefonen som et hotspot i biblioteket mens du studerer– eller enda verre, offentlig Wi-Fi fra den bærbare datamaskinen. iPad Pros digitale tegnefunksjoner med Apple Pencil (2. generasjon) gjør den nyttig for kunststudenter som ønsker å tegne, skissere eller lage annet innhold. 

En Reddit-bruker kalte til og med iPad Pro det “beste kjøpet jeg noen gang har gjort som illustratør”." 

Se nå på B&H Photo-VideoView nå på Best BuySe nå hos Apple flere kjøpsvalg < h2 class="c-shortcodeListicle_hed">iPad (9. generasjon)

Beste iPad for høyskolestudenter for verdi

ipad-9th-gen-2.jpg Mål

Fordeler & Ulemper Pros Frontkamerafunksjoner Center Stage-teknologi Kan bruke flere apper samtidig Rimelig pris for mye lagringsplass Ideleger Kameraet bak kan trenge litt arbeid Litt tyngre enn de andre alternativene Flere detaljer

Apple iPad (9. generasjon) tech-spesifikasjoner: Skjerm: 10,2-tommers med True Tone | Prosessor: A13 Bionic-brikke | Lagring: 64 GB eller 256 GB | Biometri: Touch ID |& #xA0;Farger: Sølv og romgrå  | Kameraer: 8MP f/2.4 bak, 12MP Ultra Wide f/2.4 foran | Vekt: 1,08 pund |&#xA0 ;Dimensjoner: 9,8 x 6,8 x 0,29 tommer | Tilkoblinger: USB-C, smartkontakt | Batteritid: strong> Opptil 10 timer

Alle studenter vet viktigheten av et høyskolebudsjett, og denne 9. generasjons iPad er perfekt for de som leter etter et kraftig Apple-produkt med et budsjett på mindre enn $400. Du finner mange av de samme funksjonene du forventer fra Apples andre nettbrett, som iPadOS-oppdateringer i årevis og tilgang til App Store.

Anmeldelse: Apple iPad (2021) anmeldelse: Hvis den ikke er ødelagt, ikke fiks den

Mens 10. generasjons iPad ble annonsert i 2022, sa Wan at 2021-versjonen fortsatt er et godt kjøp – pluss at den er $120 billigere. “Selv om du handler for personlig bruk, hvis de tiltenkte bruksområdene hovedsakelig er videostrømming, notater og spilling av nettbrettspill, bør niende generasjons iPad være tilstrekkelig,”" Sa Wan. 

Selv om denne iPaden ikke har den nesten kantløse designen som noen av de nyere enhetene som er inkludert i denne listen, med en 10,2-tommers skjerm er det fortsatt god plass til å tegne eller skrive med Apple Pencil og koble til Smart Keyboard for å transformere iPad-opplevelsen din. 

En Reddit-bruker la merke til at den eldre designen ikke var en avskrekkende faktor ved å kjøpe 9. generasjons iPad: “Den ikke-laminerte skjermen er ærlig talt ikke en avtalebryter, og det er definitivt ikke så ille som tekniske anmeldere gjør det til."

Se nå på B&H Photo-VideoView nå på Best BuySe nå hos Apple flere kjøpsvalg

Tidligere ZDNET-bidragsytere Josh Slate og Lena Borrelli bidro også til denne historien.

Hva er den beste iPad-en for studenter?

Drevet av Apple M1-brikken og en Liquid Retina-skjerm med True Tone , er det vanskelig å argumentere for at det finnes en bedre iPad for studenter enn denne iPad Air. Fra den slanke, slanke designen tilgjengelig i en rekke farger til dens kraftige funksjoner internt, gir denne iPaden deg “wow” faktor med bruken og prisen.

Selv om iPad Air er vårt beste valg, er det fortsatt mange gode alternativer i Apples flåte av nettbrett. Tabellen nedenfor hjelper deg med å sammenligne de fem iPadene etter noen av hovedfunksjonene deres.

Beste iPads for college studenter

Kostnad

Skjermstørrelse

Chip

iPad Air (5. generasjon)< /p>

$599

10,9 tommer

M1

< /td>

iPad (10. generasjon)

$449

10,9 tommer

A14 Bionic

iPad Mini (6. generasjon)

$499

8,3 tommer

A15 Bionic

iPad Pro (5. generasjon)

Fra $799

11 tommer eller 12,9 tommer

M2

iPad (9. generasjon)

$329

10,2 tommer

< /td>

A13 Bionic

*MSRP i skrivende stund. Vær oppmerksom på at faktiske priser kan variere avhengig av tilgjengelige salg, tilbud, rabatter og kuponger.

Hvilken iPad for studenter passer for deg?

Det er en overflod av faktorer som spiller inn. inn i avgjørelsen når du kjøper noe, spesielt høykvalitetsteknologi. Fra å surfe på nettet til å redigere videoer og bilder av høy kvalitet, iPads kan tilsynelatende gjøre alt. Vurder denne tabellen når du bestemmer deg for hvilken iPad som blir neste tillegg til ryggsekken.

Velg denne iPad for studenter

Hvis du vil ha…

iPad Air

Det beste iPad for studenter på markedet. Den er superlett og har mange av de samme funksjonene som iPad Pro, men for mindre penger.

iPad (10. generasjon)

p>

En pålitelig iPad med en elegant design. Det er også en Magic Keyboard Folio laget spesielt for denne iPaden.

iPad Mini

Et mindre nettbrett som fortsatt er svært kapabelt. Dens størrelse gjør den til en flott erstatning for å dra rundt i lærebøker i ryggsekken.

iPad Pro

En iPad som kan gi næring til lidenskapen din for innholdsskaping. Alltid-på 5G betyr at du ikke trenger å bruke telefonen som en hotspot. 

iPad (9. generasjon)

For å spare litt penger med en eldre, men fortsatt kapabel iPad. 

Hvordan valgte vi disse iPadene for studenter?

Mellom de fire forskjellige iPad-modellvariantene (iPad-grunnmodellen, Pro, Air og Mini), er det mange funksjoner som gjør beslutningstaking, spesielt for studenter, enda vanskeligere. Men ved å sammenligne spesifikasjonene til hver iPad og lese anmeldelser fra noen av ZDNETs eksperter, klarte jeg å rangere dem med trygghet.

Dette er noen av nøkkelfaktorene jeg vurderte. < /p>

Chip: Apples signaturprosessor kommer i noen få forskjellige former. M2-brikken er den nyeste og beste, og tilbyr lynrask ytelse, men teamet vårt hos ZDNET har også satt stor pris på M1-brikken i testingen vår. 

Skjermstørrelse: iPader er tilgjengelige i en rekke skjermstørrelser, som kjører alt fra mindre enn 8,5 tommer til 13 tommer. Som universitetsstudent foretrekker du kanskje en større skjerm, men en mindre størrelse gir bedre mulighet for portabilitet. 

Lagring: En iPad har mer begrenset lagringsplass enn en Mac, så husk å vurdere hvor mye lagringsplass som følger med din valgte iPad. Studenter håndterer vanligvis mange filer, men hvis dette er en enhet som supplerer datamaskinen eller den bærbare datamaskinen din, er lagring vanligvis ikke et problem. 

Kostnad: Apple-produkter er ikke de billigste, men du finner en lavere prislapp med iPad-linjen. Kostnaden for de beste iPadene for studenter varierer fra rundt $400 til $729, avhengig av modellen du velger. 

Bør jeg få en iPad eller en bærbar datamaskin for college?

< p>Generelt er nettbrett billigere enn bærbare datamaskiner siden de har mindre behandlingsmuligheter og lagringsmuligheter. Det avhenger virkelig av hovedfaget ditt og hvilke klasser du tar hvis du velger et nettbrett fremfor en bærbar datamaskin. For eksempel kan engelske hovedfag sannsynligvis klare seg med en iPad i stedet for en bærbar datamaskin, mens en ingeniørstudent mest sannsynlig vil trenge en bærbar datamaskin for å jobbe med spesifikke programmer. 

Får studenter rabatt på iPads?

Apple tilbyr flere studentrabattalternativer når du kjøper en iPad med en bekreftet college-e-postadresse. Studenter kan få alt fra $50-$100 i rabatt på populære iPad-modeller. Apple og andre forhandlere tilbyr også tilbud på nettbrett til studenter nærmere eksamen eller skolestart, så hold alltid øye med disse tilbudene.

Passer iPad-deksler på alle iPader?

Nei. På samme måte som telefondeksler, endres størrelsen og utformingen av disse iPadene med hver modell som utgis. Men du kan finne deksler for alle iPad-er på steder som Best Buy, Amazon og Target.

Finnes det alternative iPad-er for studenter som er verdt å vurdere?

Det finnes alltid alternativer når ta beslutninger, men når det kommer til høykvalitetsteknologi som iPads, er antallet alternativer smalt. Likevel tilbyr Apple en rekke enheter som kan hjelpe deg med å få en vellykket college-karriere. 

Se på AmazonView på Amazon