De beste nettbrettene i 2024: Eksperttestet og anmeldt

0
9

Nettbrett har kommet langt siden den første iPad-en ble utgitt i 2010. En gang en enhet som ble designet ganske enkelt for å konsumere innhold og spille spill (noen som husker dagene med Fruit Ninja?), har for mange blitt en fullstendig -utviklet datamaskinerstatning, slik at de kan få skikkelig arbeid gjort. Når det er sagt, bør et godt nettbrett ha lang batterilevetid, et respektabelt utvalg av apper og tjenester og mer funksjonalitet enn bare en skjerm for å se YouTube-videoer. 

Også: < /strong>De beste iPad-modellene: Pro, Air og Mini sammenlignet

Med så mange nettbrett på markedet i dag fra merker som Apple, Samsung, Google, Amazon og mer, det kan være vanskelig å velge en, men til syvende og sist kommer det ned til hva du trenger nettbrettet til. 

Hva er det beste nettbrettet akkurat nå?

ZDNET har testet tonnevis av de beste nettbrettene på markedet – fra å bruke det på jobb, til underholdning eller til og med å teste det ut med barna våre. Vårt valg for det beste nettbrettet for de fleste er Apple iPad (10. generasjon), takket være dens allsidighet og lette form. Les videre for å finne det beste nettbrettet for dine behov. (Du kan også sjekke ut valgene våre for de beste billige nettbrettene og de beste nettbrettene for barn.) 

De beste nettbrettene i 2024

Apple iPad (10. generasjon)

Beste nettbrett totalt sett

Apple iPad 10th Gen with Apple Pencil June Wan/ZDNET Fordeler & Ulemper ProsModernisert design med en USB-C-port Liggende frontvendt kamera er overlegen andre iPad-modeller Fire nye farger å velge mellom Minus $120 prisøkning fra forgjengeren Dongle kreves for å lade Apple Pencil (1. generasjon) Flere detaljer

Apple iPad-spesifikasjoner: Skjerm: 10,9-tommers Liquid Retina-skjerm med True Tone&# xA0;| Prosessor: A14 Bionic-brikke med 16-kjerners Neural Engine | Lagring: 64GB eller 256GB |& #xA0;Biometri: Touch ID | Farger: Sølv, Rosa, Blå, Gul  | Kameraer: 12MP f/1.8 bred, 12MP Landscape f/2.4 foran | Vekt: 1,05 pund |  Dimensjoner: 9,79 x 7,07 x 0,28 tommer | Tilkoblinger: USB-C, smartkontakt | Batteritid:&# xA0;Opptil 10 timer med videoavspilling med USB-C-lading

Apples velprøvde nettbrett, grunnmodellen iPad, er uten tvil den beste verdien av Apples nettbrettsortiment – ​​spesielt takket være dets allsidighet og kompatibilitet. 

Når det Når det gjelder funksjoner, får du i hovedsak den samme suiten som de dyrere iPad Pro- og iPad Air-modellene, men i en lettere formfaktor og en 10,9-tommers Liquid Retina, True Tone-skjerm. I tillegg bryter denne modellen ut av iPads tradisjonelle romgrå og sølvfargepalett, og legger til rosa, blått og gult i tillegg til elegant sølv. 

Anmeldelse: iPad 2022 (10. generasjon): Bedre enn proffen på to måter

I sin praktiske testing, bestemte ZDNET-redaktøren June Wan at hvis du handler på et budsjett, bør fjorårets iPad “gi mest mening”," spesielt gitt A14 Bionic-prosessoren, USB-C-støtte, 5G-støtte for oppgaver mens du er på farten, og et nytt 12 MP ultrabredt kamera. Det er også en Magic Keyboard Folio laget spesielt for denne iPaden. Den inkluderer et justerbart stativ med en 14-tasters funksjonsrad for snarveier. 

Men Apple-kunder hevder at denne iPaden ikke støtter 2. generasjons Apple Pencil, noe som betyr at du' Jeg må bruke en dongle for å bruke den.

Se nå på AppleView nå på TargetView nå på Best Buy flere kjøpsvalg

Amazon Fire Max 11

Beste Amazon-nettbrett

fire-max-11-1 Jason Cipriani/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Rimelig priset, spesielt når det er samlet Solid batterilevetid Ny, modernisert design IdelesYtelsen er helt ok Viktige produktivitetsapper mangler Flere detaljer

Amazon Fire Max 11 spesifikasjoner: Skjerm: 11-tommers, 2000 x 1200, 410 nits lysstyrke , 213 ppi | Prosessor: MediaTek MT8188J, 2,2Ghz Octacore-prosessor | Lagring: 64GB eller 128GB |&# xA0;Minne: 4GB | Farger: Grå | Kameraer: 8 MP bak og 8 MP frontvendt kamera | Vekt: 490 gram | Dimensjoner: 259,1 x 163,7 x 7,50 millimeter | Tilkoblinger: 3,5 mm hodetelefonkontakt, USB-C-port | Batteritid: 14 timer

Fire Max 11 er Amazons nyeste og beste nettbrett hittil. Den kjører fortsatt Fire OS, noe som betyr at du mister tilgangen til noen av Googles apper og tjenester. Amazons egen App Store har imidlertid mange av de samme appene som vanlige Android-enheter har tilgang til – inkludert Netflix, Facebook og Spotify.

Med en startpris på $229, bringer Fire Max 11 en 11-tommers skjerm, 4 GB minne og 64 GB lagringsplass med støtte for 1 TB microSD-kortlagring. Hvis du leter etter et nettbrett for arbeid og lek, koster FIre Max 11 Productivity Bundle $329, men kommer med et tastatur med pekeplate, etui og en pekepenn.

Anmeldelse:&#xA0 ;Amazon Fire Max 11: Enkelt det beste Fire-nettbrettet til nå

ZDNET-bidragsyter, Jason Cipriani, gikk hands-on med Amazon Fire Max 11 og sa at det er “lett det beste Fire Tablet Amazon har laget ennå.” Fire Max 11-produktivitetspakken gir alt du trenger for å få litt arbeid gjort på det lille og rimelige nettbrettet, så lenge arbeidet ditt kan gjøres i Microsofts pakke med apper og tjenester, eller på nettsteder som fungerer riktig med Amazon. ;s Silk Browser," skrev han.

Totalt sett vil 94 % av Best Buy-kundene anbefale dette nettbrettet, noe som gir det en gjennomsnittlig vurdering på 4,7 av 5.

Se nå på Best BuySe nå på AmazonSe nå på Målrett flere kjøpsvalg

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

Beste Samsung-nettbrett

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra Maria Diaz/ZDNET

Pros & Ulemper Fordeler Forbedret dynamisk AMOLED-skjermIP68 vann- og støvbestandigUltraresponsiv S Pen Ikke mest bærbare nettbrett Sporadiske app-krasj Flere detaljer

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra-spesifikasjoner: Skjerm: 14,6-tommers, 120 Hz oppdateringsfrekvens, dynamisk AMOLED 2X 2960 x 1848-skjerm | Prosessor : Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy | Lagring: 256GB, 512GB, 1TB | Minne: 12GB, 16GB | Farger: Grafitt og beige |&#xA0 ;Kameraer: Bak: 13 MP hoved, 8 MP ultrabred, foran: 12 MP hoved, 12 MP ultrabred | Vekt: 1,6 lb |&# xA0;Dimensjoner: 12,85 x 8,21 x 0,22 tommer | Tilkoblinger: 5G, LTE, Wi-Fi 6E, Wi-Fi Direct Bluetooth 5.3  | Batteri: 11 200 mAh

Hvis du leter etter et Android-nettbrett, er Samsung Galaxy Tab S9 Ultra et av de beste Android-nettbrettene. Tab S9 Ultra har en 14,6-tommers dynamisk AMOLED-skjerm, kjører på Android 13-operativsystemet, og Samsungs S Pen-penn er inkludert i esken. 

Basismodellen kommer med 12 GB minne og 256 GB lagringsplass, og et microSD-kort for å legge til opptil 1 TB ekstra lagringsplass til nettbrettet, og kombinasjonen av dette burde være nok for de fleste. I tillegg er nytt for denne generasjonen IP68 vann- og støvbestandig, som verken iPad eller noen premium nettbrett på markedet er sertifisert for.

Anmeldelse: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra: Dette nettbrettet kan virkelig bytt ut den bærbare datamaskinen

ZDNETs Maria Diaz anmeldte Galaxy Tab S9 Ultra og sa at selv om den ser ut og føles den samme som i fjor, gir oppgraderingene den et definitivt forsprang på konkurrentene. Hun beskrev også nettbrettet som “Den perfekte enheten for en profesjonell som søker kraften til en bærbar datamaskin og fleksibiliteten til et nettbrett.”

Hvis du velger tastaturet til $350,- du vil kunne bruke Samsung DeX på S9 Ultra, og effektivt gjøre nettbrettet om til en Android-drevet 2-i-1-enhet med god plass for multitasking og bruk av mer enn én app om gangen. Reddit-brukere sier at S9 Ultra med dette tastaturdekselet vil føles som en bærbar datamaskin når det gjelder utseende og vekt.

Se nå på SamsungSe nå på AmazonSe nå på Best Buy flere kjøpsvalg

OnePlus Pad

Beste Android-nettbrett for underholdning

oneplus-pad-hero Jason Cipriani/ZDNET

Pros & Ulemper ProsSkjermen ser bra ut Solid ytelse Batterilevetid Imper Android-apper trenger fortsatt nettbrettforbedringer Ikke et nettbrett for produktivitet Den ser ut og fungerer mye som en iPad. Flere detaljer

OnePlus Pad-spesifikasjoner: Skjerm: 11,61-tommers, 144Hz oppdateringsfrekvens, LCD 2800×2000 skjerm | < strong>Prosessor: MediaTek Dimensity 9000 Mobile Platform | Lagring: 128GB | Minne: 8GB |&#xA0 ;Farger: Halo grønn | Kameraer: 13 MP bak. 8 MP frontkamera | Vekt: 555 gram | Dimensjoner: 189,41 x 258,03 x 6,54 mm |  Tilkoblinger: USB-C | Batteri: 9,510mAh

OnePlus er bedre kjent for sitt smarttelefonutvalg der selskapet har ledet an med å produsere telefoner som inkluderer massevis av funksjoner og ytelse samtidig som det underbyr konkurrentene når det kommer til kostnader. Og for det meste er det akkurat det som skjedde med OnePlus Pad. 

Dette Android-drevne nettbrettet har månedslang batteristandby, sammen med imponerende daglig batterilevetid. Cipriani vurderte dette nettbrettet og fant det raskt og greit for daglige oppgaver som å sjekke e-post, spille spill eller surfe på nettet, alt på en skjerm som ser fantastisk ut. 

Anmeldelse:& #xA0;OnePlus Pad: Et nettbrett for Android-fans som i all hemmelighet vil ha en iPad

“Et aspekt av den generelle opplevelsen jeg likte å bruke var multitasking-funksjonene innebygd i OxygenOS, operativsystemet Pad kjører, skrev Cipriani. “Mer spesifikt fant jeg meg selv ofte ved å bruke en rask bevegelse på skjermen for å effektivt dele skjermen i to, og plassere en app på venstre side av skjermen og en andre på den andre halvdelen. Et sveip med to fingre ned fra toppen av skjermen var alt som skulle til."

OnePlus selger også et tastaturdeksel og en pekepenn til OnePlus Pad, som mer eller mindre gjør OnePlus Pad til en iPad Pro-dupe. Verifiserte kunder som har kjøpt og brukt dette nettbrettet sier imidlertid på nettet at styreflatens bevegelser og navigering er kresne, og mye av de samme grensesnittfunksjonene – som musepekeren – på OnePlus Pad kommer rett fra Apples; s iPadOS-grensesnitt for samme funksjon. 

Se nå på Amazon

Microsoft Surface Go 3

Beste kompakte Windows-nettbrett

Surface Go 3 (venstre) har en slankere skjermramme enn førstegenerasjonsmodellen (til høyre), men er uendret fra Surface Go 2. Mary Branscombe/ZDNET

Pros & Ulemper ProsWindows Hellow Massevis av porter Opptil 256 GB lagringsplass Cons Kan bare installere apper fra Microsoft Store i Windows 10 S-modus Flere detaljer

Microsoft Surface Go 3 tekniske spesifikasjoner: Skjerm: 10,5-tommers PixelSense-skjerm | Prosessor: Intel Pentium Gold eller Intel Core i3 | Lagring: 64 GB eller 256 GB | Minne: 4 GB eller 8 GB | Biometri< /strong>: Windows Hello face-pålogging | Farger: Platinum | Kameraer: 8 MP bak, 1080p video. 5 MP frontvendt kamera | Vekt: 1,07 pund | Dimensjoner: 9,65 x 6,9 x 0,33 tommer | Tilkoblinger< /strong>: 1 x USB-C, 3,5 mm hodetelefonkontakt, 1 x Surface Connect-port, microSD-kortleser | Batteritid: 11 timer p>

Designet har ikke endret seg for Go 3, noe som betyr at den skal fungere med alt det originale tilbehøret, inkludert Type Cover-tastaturet. Go 3 har raskere internt som gir en bedre totalopplevelse og ytelse, og denne gangen bruker alle tre konfigurasjonene til Go 3 en SSD i stedet. Tidligere var kombinasjonen av langsommere lagring via en eMMC-stasjon og Intel Pentium-prosessoren ingen hyggelig opplevelse. 

Omtale: Microsoft Surface Go 3-anmeldelse: En bærbar og allsidig 2-i-1, men batterilevetiden skuffer

ZDNETs Mary Branscombe testet Surface Go 3 tilbake i 2021 og sa at den “glanser” som en bærbar enhet." Den er perfekt for å jobbe på et flybrettbord eller et overfylt tog, og for å kaste i en ryggsekk. Det er et lite nettbrett med en skjerm på bare 10,5 tommer, men den kjører hele Windows-operativsystemet som du kan tilpasse.

Den kan også kjøre Windows 10 i S-modus, som begrenser deg til å installere apper fra kun Microsoft Store, sammen med noen få andre sikkerhetsfunksjoner. Men du kan velge hele Windows 10-opplevelsen ved å forlate S-modus.

En Reddit-bruker berømmet Surface Go 3 og sa: “Ingen problemer med å kjøre en haug med Edge-faner, Excel, Word og PP dokumenter alt på samme tid," og legger til, “Selv medieforbruk er mye enklere på farten 3.”

Se nå på Amazon

Apple iPad Pro (6. generasjon)

Best laptop erstatning nettbrett

Appel iPad Pro 2022 Jason Cipriani/ZDNET

Pros & Ulemper Pros iPadOS 16.1s nye multitasking-funksjon Sterk ytelse takket være M2-brikke Ulemper Den dyreste på lang sikt Ikke mange endringer sammenlignet med forrige modell Flere detaljer

Apple iPad Pro-teknologiske spesifikasjoner: Skjerm: 11-tommers Liquid Retina-skjerm eller 12,9-tommers Liquid Retina XDR-skjerm med ProMotion og True Tone | Prosessor: Apple Silicon M2 | Lagring: 128GB, 256GB, 512GB, 1TB eller 2TB | Biometri: Face ID | Farger: Sølv, mellomgrå | Kameraer: 12 MP bred, 10 MP ultravid bak og 12 MP TrueDepth FaceTime foran | Vekt: 11 tommer: 1,03 pund 12,9 tommer: 1,5 pund |&#xA0 ;Dimensjoner: 11 tommer: 9,74 x 7,02 x 0,23 tommer, 12,9 tommer: 11,04 x 8,46 x 0,25 tommer| Tilkoblinger: USB-C Thunderbolt /USB-4 | Batteritid: 10 timer

Designet til iPad Pro har ikke endret seg så mye på utsiden fra tidligere generasjoner, men på innsiden finner du Apples M2-prosessor som består av 20 milliarder transistorer – 25 % mer enn M1. Det er nøyaktig samme prosessor som Apple bruker i den nye 13-tommers MacBook Pro og MacBook Air. Kunder som har kjøpt den, roser denne prosessoroppgraderingen og sier at den gjør iPad Pro “fremtidssikker”; og verdt prisen i det lange løp.

Anmeldelse: iPad Pro (2022) anmeldelse: Jeg er forsiktig optimistisk. Eller tåpelig

I vår testing fant vi ut at den var raskere og mer kapabel enn noen annen iPad-modell vi har testet til dags dato, og la merke til at maskinvaren “fortsetter å overmanne programvaren.” Du kan forvente nedlastinger på opptil 2,4 Gbps, dobbelt så raskt som den forrige modellen, 15 % raskere ytelse og opptil 35 % raskere grafikkytelse.

Pro-en støtter også 2. generasjons Apple Pencil, og det er en ny svevefunksjon takket være M2-brikken. “[Funksjonen] overvåker når tuppen av blyanten kommer nær iPad Pros skjerm — innenfor 12 millimeter — for å frembringe unike appinteraksjoner via den nye svevefunksjonen," skrev Cipriani i sin anmeldelse. "I Notes-appen betyr det for eksempel at du vil se en liten forhåndsvisning av hvordan det valgte verktøyet vil se ut når du setter blyantspissen på skjermen."

Og selv om forskjellene mellom 5. generasjons og denne 6. generasjons modellen er mer subtile, er M2-brikken virkelig det som skinner her, og gjør den til et kraftfullt nettbrett. iPad Pro, kombinert med iPadOS og M2-brikken, er så nært du kan komme til en bærbar datamaskin uten å egentlig kjøpe en bærbar datamaskin. 

Se nå på B&H Photo-VideoView nå på Best BuyView nå hos Apple flere kjøpsvalg

Google Pixel-nettbrett

Beste Android-nettbrett

pixel-tablet-3 Jason Cipriani/ZDNET

Pros & Ulemper Pros God ytelse og batterilevetid Endelig er Android-nettbrett-apper gjort riktig. Charging Speaker Dock gjør det er en Nest Hub Nedeler Ingen offisiell tastaturdeksel Hub Mode kan bruke litt livskvalitet forbedringer Flere detaljer

Tekniske spesifikasjoner for Google Pixel Tablet: Skjerm: 10,95-tommers LCD, 2560×1600, 500 nits | Prosessor: Google  Tensor G2| Lagring: 128 GB eller 256 GB | Biometri: Fingeravtrykksensor | Farger: Hassel, rose, porselen  | Kameraer: 8 MP foran, 8 MP bak | Vekt: 17,39 gram | Dimensjoner : 10,2 x 6,7 x 0,3 tommer | Tilkoblinger: USB-C, pogo-pinner | Batteritid: Opptil 12 timer med videoavspilling 

Googles første Android-nettbrett på mange år er akkurat hva Android-nettbrett burde vært hele tiden. Det er sant, ikke alle apper er optimalisert for større skjermer, men Google har blitt smart i måten den håndterer disse appene på, samtidig som de får en haug med utviklere med på å oppdatere appene sine for større skjerm.&#xA0 ;

Gjennomgang: Google Pixel-nettbrett: Hva Android-nettbrett burde vært hele tiden

"Når du åpner en app på Pixel-nettbrettet, vil appen forblir begrenset til en telefonlignende kolonnevisning som effektivt tar opp en tredjedel av nettbrettets skjerm," Cipriani bemerker i sin praktiske anmeldelse. "Appen kan leve på venstre kant av skjermen, i midten eller på høyre kant. Du flytter den ved å dobbelttrykke på den tomme plassen på hver side av den."

Ikke bare er appopplevelsen bedre med Pixel-nettbrettet, men den fungerer som en smarthushub når den ikke er i bruk takket være den medfølgende ladehøyttalerdokken. Tilbehøret på $129 (hvis du vil kjøpe ekstrautstyr) har en innebygd høyttaler som øker bassen med 4x, samtidig som den aktiverer en hub-modusfunksjon som effektivt gjør Pixel-nettbrettet mer som en Nest Hub, i stedet for et nettbrett.&#xA0 ;

Dessverre, akkurat nå er det ingen form for offisielt tastatur eller pekepenn for de som ønsker å få gjort litt arbeid på Pixel-nettbrettet. Kunder som har kjøpt nettbrettet har gitt uttrykk for på Reddit at de hovedsakelig bruker det til medieforbruk og at det gjør jobben til det formålet. 

Se nå på Amazon

Apple iPad Air (5. generasjon)

Det beste nettbrettet for midtveis

Apple iPad Air (5. generasjon) Jason Cipriani/ZDNET

Pros & Ulemper Pros God batterilevetid M1-prosessor 4K-videokapasitet Opptil 256 GB lagring Ideles Bare én USB-C-port Flere detaljer

Tekniske spesifikasjoner for Apple iPad Air: Skjerm strong>: 10,9-tommers Retina-skjerm | Prosessor: Apple Silicon M1 | Lagring: 64 GB eller 256 GB | Biometri: Touch ID |  Farger: Space grey, starlight, rosa, lilla, blå | Kameraer: 12 MP bak, 4K-video. 12 MP Ultra Wide-kamera | Vekt: 1,02 pund | Dimensjoner: 9,74 x 7,02 x 0,24 tommer | Tilkoblinger: USB-C-port | Batteritid: 10 timer

Apples siste oppdatering av iPad Air er mer en innhentingskunngjøring enn noe annet. 5. generasjons iPad Air beholder samme design som vi så Apple bringe til Air i slutten av 2020, men den har nå en M1-prosessor og 5G-tilkobling. 

Apple iPad Air sitter fortsatt trygt mellom base-iPad og iPad Pro når du ser på prisen, men den er effektivt fanget opp til iPad Pro når det gjelder ytelse. Med en 10,9-tommers skjerm, en Touch ID-sensor som fungerer som en strømknapp på siden av huset, er den rimeligere og litt annerledes enn iPad Pro. Den nye iPad Air fungerer fortsatt med Magic Keyboard og andre generasjons Apple Pencil. 

Anmeldelse: iPad Air (2022) anmeldelse : Så bra at jeg nesten angrer på at jeg kjøpte iPad Pro

Der iPad Pro er modellen for de som ikke vil ha annet enn det beste, er iPad Air modellen for de som vil bruke nettbrettet til jobb og lek, uten store ofre i ytelse eller funksjoner. I vår anmeldelse sa vi at iPad Air er “der søket ditt skal begynne og sannsynligvis slutte” hvis du er på markedet for en iPad.

Til syvende og sist tror vi at jo mer Apple tar hensyn til iPad Air, jo mindre er 11-tommers iPad Pro fornuftig, og kundene er enige. Totalt sett vil 98 % av Best Buy-kundene som kjøpte iPad Air anbefale den til andre og ga den en samlet vurdering på 4,8 av 5.

Se nå på B&H Photo-VideoSe nå på AmazonSe nå på Best Buy flere kjøpsvalg

Wacom Intuos Pro

Beste nettbrett for tegning

Overheadbilde av en persons hånd som holder en penn og skriver på et svart Wacom tegnebrett Allison Murray/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Tre størrelser å velge mellom Bransjeledende mengde trykkfølsomhetsnivåer Inkludert pekepenn Ideles Trenger en ekstern skjerm for å bruke Trenger ofte å bytte ut pennene til pennen Flere detaljer

Tekniske spesifikasjoner for Wacom Intuos Pro: Skjerm: Liten, middels eller stor | Vekt: 0,99-2,86 pund | Dimensjoner: ‎16,79 x 11,19 x 0,31 tommer | Tilkoblinger: USB og Bluetooth< /p>

Når det kommer til tegnebrett, er Wacom en av bransjelederne. Med praktisk talt ingen etterslep og 8 192 nivåer av trykkfølsomhet i den medfølgende batterifrie pennen, er dette nettbrettet uten skjerm det beste på markedet for profesjonelle kunstnere som ønsker å lage samtidig som de gir en naturlig tegneopplevelse.

Selv om denne skribentens erfaring med å bruke den som en ikke-artist bare var for moro skyld, vil profesjonelle kunstnere og grafiske designere sette pris på Pro Pen 2s følsomme trykkpunkter som lar deg bli lys og tynn eller mørk og tykk med strøkene dine. Du kan bruke nettbrettet til å zoome inn og ut av kunstverket ditt, noe som gjør finjustering av detaljer til en lek. Reddit-brukere legger merke til at Pro Pen 2 er bedre enn noe de har opplevd i en pekepenn, og at det alene er verdt å kjøpe Wacom Intuos Pro for. 

Anmeldelse: Dette Wacom-tegnebrettet føles som å sette penn på papir

Mulighetene er uendelige når det kommer til kreativitet med Wacom Intuos Pro-nettbrettet, og det er forsterket med en fullt tilpassbare ExpressKeys plassert på siden av det aktive området. Disse knappene lar artister legge til sine mest brukte verktøy for enkel tilgang. Den lette designen er perfekt for å bruke den på et skrivebord eller på fanget, og med flere tilgjengelige størrelser kan du bruke denne praktisk talt hvor som helst. Dette nettbrettet kobles til både Windows- og Mac-enheter.

Du får også gratis tilgang til tegnespesifikke apper og tjenester, som Clip Studio Paint Pro i to år, Boris Optics i ett år, og har muligheten til å å teste Corel Painter Essentials 8 og Corel AfterShot Pro 3 i 90 dager. 

Se nå på AmazonSe nå på Best BuySe nå på Walmart flere kjøpsvalg

Amazon Kindle Scribe

Beste nettbrett for lesing

kindle-scribe-81 Matthew Miller/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Imponerende batterilevetid Inkludert penn for håndskrevne notater Kompatibel med Microsoft Word IdelesPremium pennoppgradering vil koste deg mer Støtter ikke notattaking av magasiner eller aviser Flere detaljer

Tekniske spesifikasjoner for Amazon Kinde Scribe: Visning: 10,2-tommers 300 ppi Paperwhite-skjerm | Lagring: 16 GB, 32 GB eller 64 GB | Vekt: < /strong>15,3 unser | Dimensjoner: 7,7 x 9,0 x 0,22 tommer | Tilkoblinger: Wi-Fi, Bluetooth, USB-C | Batteritid: Opptil 12 uker (ved 30 minutter per dag)

Kindle Scribe er kanskje det perfekte eksempelet på en del e-leser, delt et nettbrett for å tilfredsstille dine lese- og notatbehov. Den har de samme funksjonene som du har blitt kjent med og elsket i en Kindle, som 300 ppi blendingsfri skjerm, uker med batterilevetid og justerbart varmt lys. Den er også kompatibel med Amazons Basic eller Premium Pen, slik at du kan ta håndskrevne notater eller understreke viktige sitater i boken du leser. 

Notatene dine blir automatisk organisert på ett sted for hver bok, slik at du kan bla gjennom, se gjennom og eksportere dem via e-post. Kindle Scribe kommer også med forhåndsinnstilte maler for å hjelpe deg med å lage notatbøker, journaler og lister, og du kan lage klistrelapper i Microsoft Word og andre kompatible Word-dokumenter. 

Gjennomgang : Amazon Kindle Scribe

ZDNET-bidragsforfatter, Matthew Miller, gikk hands-on med Kindle Scribe og kalte den “nær perfekt.” "Jeg bruker Kindle Scribe daglig som min primære notatenhet, og vanen med å bære den har også resultert i at jeg har lest flere bøker enn jeg har gjort på mange år," Miller skrev. “Det er en utmerket e-bok-enhet samtidig som den fungerer som et funksjonsdyktig nettbrett.”

Kindle Scribe kommer med Basic-pennen, men bekreftede Amazon-kunder sier at det er best å velge $30 premium penn slik at du får mer avanserte funksjoner som et dedikert viskelær og snarveiknappen.

Se nå på Amazon

Amazon Fire HD 8 Kids Tablet

Beste nettbrett for barn

Amazon Fire HD 8 Kids Tablet Maria Diaz/ZDNET

Fordeler & Ulemper ProsAffordable Kids-utgaven har mange fordeler. Enkel å bruke Undeler Ytelse vil være et problem som Amazons Appstore er treff eller gå glipp av Flere detaljer

Tekniske spesifikasjoner for Amazon Fire HD 8 Kids: Skjerm: 8-tommers skjerm | Prosessor: Hexa-core 2,0 Ghz | Lagring: 32GB eller 64GB (kan utvides med opptil 1 TB) | Minne:  xA0;2 GB | Farger: Blå, lilla, Disney Mikke Mus eller Disney-prinsesse | Kameraer: 2 MP front- og bakovervendte kameraer med 720p HD-videoopptak | Vekt: 18,3 gram |  Dimensjoner: 8,7 x 7,1 x 1,1 tommer| Tilkoblinger: 3,5 mm hodetelefonkontakt, USB-C-port | Batteritid: 13 timer

Amazon oppdaterte nettopp denne nettbrettmodellen i 2022, noe som gjorde den raskere og med lengre batterilevetid. Ikke bare har den et barnesikkert etui bygget for å tåle 3 til 7-åringer, men det kommer også med et gratis ettårsabonnement på Amazon Kids+. 

Nettbrettet gir også brukere et Amazon FreeTime Unlimited-abonnement, som gir deg tilgang til tusenvis av barnevennlige annonsefrie bøker, samt filmer, spill og annet barnevennlig og pedagogisk innhold. Foreldre som har kjøpt dette nettbrettet på Best Buy gir det en gjennomsnittlig vurdering på 4,7 av 5, og 95 % vil anbefale det til andre foreldre. 

Anmeldelse: < /strong>Jeg kjøpte dette Amazon-nettbrettet for barn i stedet for en iPad og angret ikke

“Fire HD 8 Kids-nettbrettet er et godt bygget nettbrett på inngangsnivå som kommer med et solid barnesikkert deksel og har nyttige foreldrekontroller,” skrev ZDNETs Maria Diaz, som kjøpte nettbrettet til barna hennes. “Den 13-timers batterilevetiden betyr at du trenger å lade den sjeldnere enn andre konkurrenter, og kombinasjonen av et slitesterkt etui og skjerm sikrer integriteten til Fire-nettbrettet i mange år fremover.”

Nettbrettets barnevennlige etui er også verdt å nevne, fordi det beskytter mot fall og støt, og det leveres komplett med et justerbart stativ slik at barna dine kan gå håndfrie. Men Amazon tilbyr deg en to års bekymringsfri garanti i tilfelle nettbrettet bukker under for spilletid

Se nå på Target

Hva er det beste nettbrettet?

Etter å ha gått hands-on med alle disse nettbrettene, er 10. generasjons iPad vårt valg for det beste nettbrettet. Den har en batterilevetid på opptil 10 timer, opptil 256 GB lagringsplass og en lett design som er perfekt for arbeid eller streaming av filmer mens du er på farten. Den ganske rimelige prislappen gjør den også til et godt valg for studenter som trenger en mobil arbeidsdatamaskin. 

Hvis du raskt vil se hvordan 10. generasjons iPad spesifikt kan sammenlignes med de andre nettbrettene som kom på listen vår, se det praktiske diagrammet nedenfor som sammenligner faktorer som pris, lagringsplass og skjermstørrelse.

< td>

Apple iPad (10. generasjon)

Nettbrett

Pris

Skjermstørrelse

Lagring

$449

10,9 tommer

Opptil 256 GB

Amazon Fire HD 10

$150< /p>

10,1 tommer

Opptil 512 GB med microSD-kort

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

$1000

14,6 tommer

Opptil 1 TB med microSD-kort

OnePlus Pad

$480

11,6 tommer

128 GB

Microsoft Surface Go 3

$450

10,5 tommer

Opptil 256 GB< /p>

Apple iPad Pro (6. generasjon)

$799

11 eller 12,9 tommer

Opptil 2 TB

Google Pixel-nettbrett

$499

10,95 tommer

Opp til 256 GB

Apple Gen iPad Air (5. generasjon)

$600

< /td>

10,9 tommer

Opptil 256 GB

Wacom Intuos Pro 

$500

Liten, middels eller stor

N/A

Amazon Kindle Scribe

$390

10,2 tommer

16 GB, 32 GB eller 64 GB

Amazon Fire HD 8 Kids

$150

8 tommer

32 GB eller 64 GB

Hvilket er riktig nettbrett for deg?

Det største spørsmålet du må svare på om ethvert nettbrettkjøp er det du planlegger å bruke det til: Vil du bare ha noe å lese en tegneserie og overse noen Netflix-serier mens du går på tredemøllen? I så fall vil et Fire-nettbrett eller basemodellen iPad være mer enn nok for deg. 

Men hvis du vil bruke et nettbrett mer som en bærbar PC, vil du vurdere iPad Pro, eller en av Surface-enhetene. Her er en beslutningsmatrise som kan hjelpe deg å velge hvilket nettbrett som er riktig for deg:

Velg dette nettbrettet…< /p>

Hvis du vil eller er…

Apple iPad (10. generasjon)

Det beste generelle alternativet når det kommer til strøm, lagring og brukervennlighet. Apple iPad er det beste nettbrettet for noe.

Amazon Fire HD 10

Et rimelig nettbrett med grunnleggende funksjoner som er flotte for streaming. Hvis du ønsker å bruke mindre på et nettbrett, er dette et godt valg. 

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

Et Android-nettbrett med utvidbar lagring på opptil 1 TB. Dette er Samsungs desidert beste nettbrett – og største – nettbrett. 

OnePlus Pad

Det beste Android-nettbrettet for underholdning og daglige oppgaver som å sjekke e-posten din og surfe på nettet.

Microsoft Surface Go 3

Et kompakt nettbrett for reiser og mobilt arbeid. En av de beste delene med dette nettbrettet er at det har MANGE porter.

Apple iPad Pro (6. generasjon)

Et nettbrett som erstatter den bærbare datamaskinen takket være sin kraftige Apple M2-brikke. Alt du trenger å legge til er et tastatur som kan festes, og du har en enhet like kraftig som MacBook Pro.

Google Pixel-nettbrett

Googles Pixel-nettbrett er et av de beste Android-nettbrettene på markedet. Den er rask, pålitelig og kommer med en ladehøyttalerdokk som endrer helt hvordan du bruker den. 

Apple iPad Air (5. generasjon)

Et lett nettbrett som ikke går i stykker banken. På litt over 1 pund fungerer denne iPaden med Magic Keyboard og andregenerasjons Apple Pencil. 

Wacom Intuos Pro

En digital kunstner eller grafisk designer som ønsker å lage på et nettbrett. Dette nettbrettet er laget spesielt for tegning, og det føles som å sette en penn på papir. 

Amazon Kindle Scribe

En delvis e-leser, delvis nettbrett med et enestående batteri liv og en medfølgende penn. Den er til og med kompatibel med Microsoft Word. 

Amazon Fire HD 8 Kids

Et barnevennlig nettbrett med innebygd foreldrekontroll. Den har til og med et barnesikkert etui og to års bekymringsfri garanti. 

Faktorer du bør vurdere når du velger de beste nettbrettene:

 Dette var faktorene som var viktigst for oss når vi gjorde våre toppvalg: 

Funksjonssett: Ikke alle nettbrett er skapt like. Noen er bedre for barn, andre er rett og slett for artister, og så er det en mini-laptop for arbeidere og studenter. Vi vurderte en rekke bruksområder for å dekke praktisk talt alle behov. Prispoeng: Nettbrett er en kostbar teknologi, spesielt hvis du planlegger å investere i kompatible tilbehør eller kjøp slik at barna dine uunngåelig kan slippe med et øyeblikks varsel, Integrasjoner med andre produkter: Vi vurderte alternativer som kan fungere med et smart etui, festbart tastatur, Apple Pencil eller Stylus og andre tilleggsprogrammer for arbeid og underholdning. Batteritid: Enten du bruker nettbrettet til jobb eller lek (eller begge deler), vil du at det skal vare hele oppgaven. 

Hvordan testet vi disse nettbrettene?

Når de valgte de beste store nettbrettene, vurderte ZDNET-redaktørene våre egne erfaringer med å teste og bruke disse nettbrettene. Vi utfører omfattende praktiske tester av nettbrett, inkludert brukervennlighet til arbeid og underholdning, og tar hensyn til spesifikasjoner som skjerm, batterilevetid og generell opplevelse mens du bruker nettbrettet.

For produkter vi anbefaler, skriver vi en produktanmeldelse som vi oppdaterer med jevne mellomrom med nye funksjoner og prisinformasjon.

Hvilket merkenettbrett er best?

I det store og hele, Samsung og Apple-nettbrett har konsekvent de beste nettbrettene på markedet når det gjelder funksjoner, hastighet, kamera og kvalitet. OnePlus og Google er nykommere som har flotte førstegenerasjonsprodukter, men som ikke har samme beviste merittliste. 

Dan Gookin, en forfatter av teknologibøker, sa at Samsungs utvalg av nettbrett er det beste alternativet for Android-brukere som vil ha god maskinvare i et nettbrett: “Jeg tror Samsung er den eneste store aktøren igjen for Android-nettbrettmarkedet, som gjør dem til et godt valg hvis du vil bli på Planet Android," sa han. 

På den annen side sa Avi Greengart, en forbrukerteknologianalytiker hos Techsponential, at iPader er de beste nettbrettene for folk flest. 

“Det er et uendelig utvalg av tilbehør, det er mye iPad-spesifikk programvare, og du kan bruke den til å se på innhold, for å surfe på internett, for spill, for utdanning, osv.”," Greengart fortalte ZDNET. "For produktivitet kan du legge til et tastatur eller en blyant. Den er også kraftig nok for lette dataoppgaver som forbrukere tenker på når de leter etter et nettbrett." 

Til slutt avhenger det av hvilken programvare du foretrekker og hva du faktisk planlegger å bruke nettbrettet til.

Hva betyr det hvis et nettbrett bare er Wi-Fi?

Når et nettbrett sier at det er «bare Wi-Fi»," det betyr at det krever en trådløs internettforbindelse for å få tilgang til ting som e-post, nettsteder og apper. Det er tilgjengelige modeller som gir deg muligheten til å bruke LTE-mobildata for å koble til internett, men hvis du ikke planlegger å reise med nettbrettet ditt, kan du holde deg til en modell med kun Wi-Fi.

Hvilke funksjoner skal du se etter på et nettbrett?

Det avhenger av hva du spesifikt ser etter og dine preferanser. Gookin sier at han prioriterer operativsystemet: "Jeg ser etter programvare, og det er derfor jeg anbefaler iPad fremfor Android," han sa. “Mange Android-apper er tilpasset for en smarttelefonskjerm og kan se vanskelige ut på et nettbrett.” 

På samme måte er høyytende prosessorer også viktige, men Greengart sa at alt avhenger av hva du bruker nettbrettet til. “Hvis et nettbrett er på den trege siden til å starte apper, men hvis du bruker det til å skrive semesteroppgaver, eller til og med surfe på internett regelmessig, kan det være fornuftig å bruke et nettbrett som” har en prosessor med høyere ytelse," sa han. 

Greengart la også til at, i motsetning til smarttelefoner, er det ikke like sannsynlig at folk oppdaterer nettbrettmodellen hvert år, så han foreslo å tenke på hvor villig du er til å håndtere de små ulemper som hastighet eller batterilevetid som kan øke over tid. 

Er et nettbrett bedre enn en bærbar datamaskin?

Det avhenger av hva du vil bruke nettbrettet eller den bærbare datamaskinen til. Digitale kunstnere har en tendens til å foretrekke nettbrett siden de er lettere å tegne på med en pekepenn. Nettbrett er også flotte for bilderedigering og streaming av filmer hvis du får en med stor nok skjermstørrelse. Men hvis du vil gjøre ting som å lage regneark, skrive inn et tekstbehandlingsprogram eller gjøre intensiv 3D-animasjon eller modellering, har du det bedre med en bærbar datamaskin.

Hvilket nettbrett er best for studenter?< /h2>

For studenter er det spesifikke ting å se etter når det kommer til et nettbrett for læring og studier. Anne Leavitt, en tidligere lærer og grunnlegger og administrerende direktør for Homeschool Newbie, sa at i de fleste klasser bruker elevene et nettbrett for de grunnleggende funksjonene som internettsøk, skoleprosjekter eller kjører grunnleggende programmer som ikke krever fancy. spesifikasjoner. 

Hun anbefaler å prioritere funksjoner som lagringsplass (minst 32 GB), og en stor skjerm mellom 10-14 tommer. "For de fleste studenter vil du ha minst 4 GB RAM for å kjøre programmene dine uten forsinkelse. Vi har bare en begrenset mengde tid i klasserommet, og det er viktig å bruke den fornuftig," Leavitt sa.

Finnes det alternative nettbrett verdt å vurdere?

Selvfølgelig er nettbrettmarkedet mer enn bare disse 10 valgene ovenfor. Det er mange andre alternativer fra forskjellige merker til forskjellige prisklasser hvis du leter etter flere nettbrett. 

Se på AmazonView på AmazonView på AmazonView hos Apple