Verizon lar deg nå legge til et ekstra nummer til telefonen din for $10 i måneden

0
12
En iPhone som registrerer seg for Verizon5' eSIM-tjeneste. June Wan/ZDNET

Verizon-kunder som kan bruke et sekund telefonnummer, men ikke trenger eller ønsker en annen telefon kan nå dra nytte av et nytt tilbud. På torsdag avduket operatøren Second Number, en plan som lar abonnenter legge til et nytt nummer til sin eksisterende telefon for $10 i måneden, hvis de registrerer seg tidlig nok.

Planen er tilpasset telefonsamtaler og meldinger, og inkluderer ubegrenset snakk og tekstmeldinger over hele USA, Mexico og Canada. Ingen data er inkludert, da det fortsatt vil bli håndtert av ditt primære nummer.

Også: De beste VPN-tjenestene for iPhone og iPad (ja, du må bruke en)

Fram til 5. juni vil alternativet Second Number koste deg $10 (pluss de vanlige avgiftene, selvfølgelig). Registrer deg etter den datoen, og planen går opp til $15 i måneden. En annen bonus er at Verizon gir avkall på aktiveringsavgiften på $35 som du vanligvis betaler for en annen linje eller telefon.

For å kvalifisere deg må du være en ny eller eksisterende Verizon-kunde med et etterbetalt abonnement og en dobbel SIM-enhet (en iPhone XR eller nyere eller mange Samsung-telefonmodeller). Hvis du velger Second Number-abonnementet og oppgraderer telefonen din, vil det andre nummeret være med på turen.

Hvorfor kjøpe et annet nummer til telefonen din? På sin Second Number-nettside deler Verizon noen mulige scenarier.

Det kan være lurt å holde personlige samtaler atskilt fra jobb- eller forretningssamtaler. Du vil kanskje ha et nytt nummer for å erstatte den fasttelefonen du endelig har forlatt. Du vil kanskje ha et spesielt nummer bare for familie, venner og slektninger.

Du kan bruke det andre nummeret til å opprette kontoer og fylle ut skjemaer på nettet, vel vitende om at det kan tiltrekke seg flere spammere, men la hovednummeret ditt være. til mindre spam. Du vil kanskje ha et spesifikt nummer for tofaktorautentisering. Eller hva med et eget nummer for nettdating eller møte nye mennesker?

Det har lenge vært andre måter å score et nummer nummer to på uten å måtte kjøpe en annen telefon. Google Voice er absolutt ett alternativ, spesielt siden den grunnleggende tjenesten er gratis. Men Second Number kan være verdt å vurdere hvis du foretrekker å stole på Verizon.

Også: Jeg byttet til denne $150 Motorola-telefonen i to uker, og det gikk overraskende bra

Hvordan fungerer Second Number?

Først må du aktivere SIM-kortet for det andre nummeret. Kontaktlisten din vil bli delt av begge numrene, så ikke bekymre deg for å ha separate lister.

Når du ringer, kan du bytte mellom de to numrene ved å trykke på gjeldende nummer øverst av skjermen. Når du sender en tekstmelding, trykker du på Fra-feltet for å bekrefte gjeldende nummer og bytte til det andre, hvis du ønsker det.

Motta en telefonsamtale eller tekstmelding, så ser du hvilken linje den bruker. Og når du svarer på en tekstmelding, vil det samme nummeret bli brukt til å sende meldingen din.

For mer informasjon, sjekk ut Verizons Second Number FAQ-side.