Apple lanserte stille nytt tilbehør denne uken (og de er fulle av karakter)

0
18
iPhone 15 Plus silikondeksel nye farger Apple

Med denne ukens store Apple-nyheter på  M3-drevne 13- og 15-tommers MacBook Air-modeller var det lett å gå glipp av selskapets nyeste tilbud av mobiltilbehør.

På mandag oppdaget ZDNET at Apple la til en rekke nytt tilbehør til nettstedet sitt, inkludert vårfarger på iPhone 15 silikondeksler og Apple Watch-bånd, nye Hermes Apple Watch-bånd og et Belkin iPhone-feste med MagSafe for Apple TV 4K.& #xA0;

Også: M3 MacBook Air-anmeldelse: Referanseresultater for Apples AI-laptop kan overraske deg

Apples serie med silikondeksler – en fast del av selskapets tilbehørstilbud – er slanke, beskyttende og lette. Apple la til fire nye farger til sitt iPhone 15 silikondeksel med MagSafe-utvalg: Sunshine (en pastellgul), Lyseblå, Soft Mint og Pink. 

De nye dekselfargene er tilgjengelige på tvers av iPhone 15-serien, inkludert iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max for $49. Fargene er alle i pastellfargefamilien, noe som gjør dem til et betimelig tillegg for vårsesongen.

De samme fargene kommer også til Apple Watch.   

Nye Apple Watch-bånd Apple

Fargene er tilgjengelige på tvers av alle Apples forskjellige båndtyper, inkludert et nytt Soft Mint og Ocean Blue Sport Loop-bånd; Lyseblå, Soft Mint og Sunshine Sport Band; et lyseblått, solskinns- og bringebærflettet solo-band; og et Pink, Soft Mint og Ocean Blue Solo Loop-bånd. 

Apple Watch Hermès 45 mm Bleu Jean Tricot Single Tour

Apple Watch Hermès 45 mm Bleu Jean Tricot Single Omvisning

Apple

Apple Watch-brukere fikk også morsomme, nye, vårlige luksusband. Det nye Apple Watch Hermès Tricot Single Tour-band kommer i fire farger: Bleu Jean (blå), Jaune de Napoli (sennep), Orange og Beige de Weimar. 

Også: Hva er Apples Vision Pro? Pris, funksjoner, praktisk innsikt og alt du trenger å vite

Hermes Twill Jump Single Tour-bandet fikk to nye farger, Bleu Jean og Jaune d'Or (sennep). Hermès Toile H Single Tour har et nytt Bleu Celeste-fargealternativ. Til slutt har Hermès Kilim Single Tour Band tre nye farger: Bleu Céleste, Blanc (hvit) og Kaki (brun). Alle Hermes Apple Watch Bands selges for $349. 

Kanskje det mest unike tilleggsutstyret er et nytt Belkin iPhone-feste med MagSafe for Apple TV 4K for $49,95. Tilbehøret er ment å hjelpe brukere med å bruke iPhones bakkamera som et webkamera for applikasjoner som FaceTime på Apple TV 4K.