Få Microsoft Office Pro 2019 for Mac eller Windows for $33 akkurat nå

0
23
fetchmicrosoft

Kjøp en livstidslisens til Microsoft Office Pro Plus 2019 for Windows eller Mac med rabatt akkurat nå.< /p> StackSocial

Å levere profesjonelle eller akademiske oppgaver krever en pålitelig pakke med programvare, spesielt hvis de involverer skriving, presentasjon eller kommunikasjon. For å hjelpe, er livstidslisenser for Microsoft Office Professional Plus 2019 for Windows og Microsoft Office Professional Home og Office for Mac til salgs for kun $33 (reg. $229) i en begrenset periode med koden ENJOY20. Denne avtalen avsluttes søndag. 

Microsoft Office Professional Plus 2019

Microsoft Office Professional Plus 2019

Se nå på StackSocial

Disse engangsnedlastingslisensene kan få deg i gang på kort tid. For Windows-brukere er det viktig å vite at du må ha Windows 10 eller 11 installert før du laster ned lisensen din. (Du kan oppgradere til Windows 11 Pro for en lav pris her.)

En ting å merke seg: Mens StackSocial tilbyr "livstid" tilgang til Office, er det mulig at Microsoft kan avslutte lisensen. Men avtalen har vart i over et år, og lisensen som ZDNETs Alison DeNisco Rayome kjøpte gjennom den for en personlig MacBook i fjor, fungerer fortsatt. Du vil heller ikke få fordelene med det nyeste Microsoft Office 365-abonnementet, men du trenger ikke å betale en årlig avgift på USD 70 for å få tilgang til Office-apper heller.