De beste iPhone 15-skjermbeskytterne fra 2024

0
10

IPhone er ikke billig. Det er derfor det er verdt det å investere tidlig i riktig utstyr for å beskytte og ta vare på din iPhone, og en av de enkleste oppgraderingene du kan gjøre er med en skjermbeskytter. Selv om du alltid kan endre skjermen hvis den sprekker, gir en skjermbeskytter et ekstra lag med sikkerhet og beskytter telefonen din mot fall eller riper. Det er en av de dumt enkle berøringene som du aldri vil tenke på igjen – før den redder iPhone fra en ekkel sprekk eller skjermbrudd. 

Også: Apple iPhone 15 hands-on: Nye funksjoner ga meg ingen misunnelse av Pro-modeller i det hele tatt

Og hvis du har oppgradert til den nye iPhone 15 eller iPhone 15 Pro, bør du vurdere å skaffe deg en skjermbeskytter hvis du ikke allerede har en. Mens iPhone 15 Pro er laget av titan, som tilbyr en mye lettere, mer robust og mer holdbar design, tåler telefonen din fortsatt sprekker og riper – noe som gjør den skjermbeskytteren verdt det. 

< p>Også: De beste iPhone 15-telefondekslene du kan kjøpe akkurat nå

Hva er den beste iPhone 15-skjermbeskytteren akkurat nå? 

De beste iPhone 15-skjermbeskytterne er laget av herdet glass, som gir den jevneste følelsen, forhindrer mest skade og er mer robust og holdbar enn plast. Vårt beste valg for å beskytte din nye iPhone 15 eller iPhone 15 Pro er Spigen EZ Fit Screen Protector på grunn av prisen for verdi. Men hvis du ønsker å legge til en personvernskjerm eller et blått lysfilter, har ZDNET samlet en liste over de beste skjermbeskytterne for å beskytte din iPhone 15. 

De beste iPhone 15-skjermbeskytterne av 2024

Spigen EZ Fit Screen Protector

Beste iPhone 15-skjermbeskytter totalt sett

Spigen Glasr EZ Fit-skjermbeskytter Spigen/ZDNET

Fordeler & Ulemper ProsEnkel installasjon med brettet for automatisk justering Rask responstid for berøring Ingen flekker fra glasset Rimelig Imper Nøyaktig justering er kritisk Flere detaljer

Spigen EZ Fit Screen Protector tech spesifikasjoner: Kompatible enheter: iPhone 15 |Materiale: Herdet glass  | Varehardhet: 9H | Produktdimensjoner: 5,66 x 2,67 x 0,02 tommer | Finish Type: Blanket | Antal enheter: 2 Antall  

Når du har en ny telefon, er det siste du vil gjøre å ødelegge skjermen. Det er der en skjermbeskytter kan være en frelsende nåde for å bevare skjermens glass lenger. 

Spigen EZ Fit er vårt valg for den beste iPhone-skjermbeskytteren du kan kjøpe. Den er laget av herdet glass og har en hardhet på 9H for å beskytte telefonen mot støt og riper hele dagen. Enda bedre, det er et spesielt oleofobisk belegg integrert i designet. Dette belegget hjelper til med å avvise fingeravtrykk, slik at du har mye lettere for å holde skjermen ren og klar. I tillegg inkluderer dette beskyttelsessettet to påfyllinger, rengjøringsservietter og til og med et brett for automatisk justering for rask og enkel installasjon.

Også: Hvordan får du iPhone til å se ut som du bare har kjøpte den

Hver gang ZDNETs Adrian Kingsley-Hughes får en ny iPhone, settes denne Spigen-skjermbeskytteren opp ASAP. 

"Øverst på listen over funksjoner jeg elsker med disse skjermbeskytterne er at de er enkle å montere, takket være rammesystemet som holder beskytteren på plass og gjør påføringer enkelt," Kingsley-Hughes sa om EZ Fit-beskytteren. 

Redditors liker den ekstra beskyttelsen EZ Fit legger til iPhone-skjermene sine, så vel som den enkle installasjonen som tilbys av applikasjonssettet. Mange nåværende Redditors sa at EZ Fit-beskytteren var verdt pengene og har en utmerket verdi. 

Se nå på Amazon

AmFilm OneTouch Screen Protector

Beste budsjett iPhone 15 skjermbeskytter

AmFilm OneTouch iPhone 15-skjermbeskytter på hvit bakgrunn AmFilm/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Rimelig Tar med to skjermbeskyttere Inkluderer kameralinsebeskyttere i glass Autojusteringsverktøy Imper Noen brukere rapporterer problemer med vedheft Flere detaljer

AmFilm OneTouch Screen Protector  teknologi spesifikasjoner: Kompatible enheter: iPhone 15 | Materiale: Herdet glass  | Varehardhet: 9H | Produktdimensjoner: 7,00 x 3,5 tommer |  Finish Type: Blank | Antal enheter: 2 Antall  

Hvis du leter etter en budsjettskjermbeskytter, er AmFilm One Touch den for deg. For bare $10 inkluderer denne 2+2-pakken to verktøysett for automatisk justering, to installasjonstilbehør og to kameralinsebeskyttere i glass. Husk at skjermbeskytteren er forhåndsinstallert i verktøyet for automatisk justering. Skjermbeskytteren er også mindre enn telefonstørrelsen, noe som gjør den kompatibel med de fleste deksler du velger til din nye iPhone 15. 

Andre iPhone 15-skjermbeskyttermodeller finner du her: iPhone 15 Plus , iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max. 

Se nå på Amazon

MagGlass Blue Light Screen Guard

Beste skjermbeskytter for iPhone 15 med blått lys

MagGlass Bluelight Screen Protector on white background MagGlass/ZDNET

Pros & Ulemper ProsBlått lysreduksjonslag Installasjonsbrett Innkapslet Begrenset livstidsgaranti Undeler Har bare én skjermbeskytter Flere detaljer < p>MagGlass Blue Light Screen Guard Tekniske spesifikasjoner: Kompatible enheter: iPhone 15 | Materiale: Herdet glass  | Varehardhet: 9H | Produktdimensjoner: 6,1 x 3 x 0,5 tommer&#xA0 ;| Finish Type: Glanset | Antal enheter: 1 Antall  

Hva er bedre enn en skjermbeskytter som beskytter telefonen mot riper og sprekker? En som beskytter øynene og den generelle helsen. Langvarig eksponering for digitale skjermer kan ha en betydelig innvirkning på helsen din ved å påvirke søvnen og anstrenge øynene. 

Også: De beste glassene som blokkerer blått lys

Å bruke en skjermbeskytter som MagGlass Blue Light Screen Guard kan redusere belastningen på øynene og forbedre din generelle søvnkvalitet. Denne skjermbeskytteren er best for folk som jobber fra telefonene sine eller bruker mesteparten av dagen tilkoblet. Den fulle kant-til-kant-skjermdekningen gir maksimal beskyttelse, og det medfølgende applikatorbrettet gir mulighet for boblefri installasjon. 

Andre iPhone 15-skjermbeskyttermodeller finner du her:  iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max. 

Se nå på Amazon

ZAGG InvisibleShield Glass XTR3

Beste iPhone 15-skjermbeskytter for støt

ZAGG InvisibleShield Glass XTR3 skjermbeskytter på hvit bakgrunn ZAGG/ZDNET< /figur> Fordeler & Ulemper ProsSkjermbeskytter Styrke Eyesafe blått lys-filter Resirkulert glassinnhold EZ Apply installasjonssystem Ideles Dyrt Bare én skjerm beskytter Flere detaljer

ZAGG InvisibleShield Glass XTR3 tekniske spesifikasjoner: Kompatible enheter: iPhone 15  | Materiale: Herdet glass  | Item Hardness: 9H | Finish Type: Glanset | Antal enheter: 1 Antall  

Hvis du leter etter den beste beskyttelsen for din nye iPhone 15, ZAGG InvisibleShield Glass XTR3 tilbyr en av de mest avanserte slagteknologiene som er tilgjengelige. Denne skjermbeskytteren har en selvklebende, honeycomb-lignende struktur som absorberer støt og styrker skjermen når du mister den eller riper den.

Laget med 30 % resirkulert glass, har XTR3 også et blått lysfilter og anti-reflekterende teknologi, slik at du kan nyte de livlige fargene på skjermen dag eller natt. Antistøvklebemidlet og EZ-applikasjonssystemet gjør det enkelt å installere den nye skjermen. 

Andre iPhone 15-skjermbeskyttermodeller finner du her: iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max. 

Se nå på AmazonView nå på Best BuySe nå på Målrett flere kjøpsvalg

Ailun 3-Pack Privacy Screen Protector

Beste iPhone 15 skjermbeskytter for personvern

Ailun 3 Pack Privacy Screen Protector på hvit bakgrunn Ailun/ZDNET

Pros & Ulemper ProsLeveres med tre skjermbeskyttere og kameralinsebeskyttere Skjermen er kun synlig for de rett foran skjermen Mørkere skjerm er mer behagelig for øynene om natten Face ID-kompatibel Ideles Å ha lysstyrkevisning på maks reduserer batterilevetiden Kan ikke vise flere personer skjermen din samtidig Flere detaljer

Ailun 3-Pack Privacy Screen Protector  tekniske spesifikasjoner: Kompatible enheter: iPhone 15 | Materiale:  sterkt> Herdet glass | Varehardhet: 9H | Produktdimensjoner: 5,62 x 2,63 x 0,5 tommer | Finish Type: Blank | Antal enheter: 3 Antall  

Hvis du er noe som meg og ikke liker at folk ser over telefonskjermen din, er en skjermbeskytter for personvern veien å gå. For omtrent et år siden bestemte jeg meg for å investere i en til telefonen min, og av personlig erfaring tror jeg aldri jeg kan gå tilbake. Ikke fordi jeg har ting jeg vil skjule på telefonen min, men heller fordi jeg nyter tryggheten ved å vite at når jeg skriver passordet mitt eller sender en tekstmelding, kan ikke personen som sitter ved siden av meg lese det ord for ord.& #xA0;

Ailun 3-Pack Privacy Screen Protector beskytter den sensitive informasjonen din i tillegg til eventuelle riper, riper og støt den nye skjermen kan tåle. Husk at fordi den ultratynne glassskjermen bare er synlig for de rett foran skjermen, kan du ikke vise bilder eller videoer til flere personer samtidig. Men hvis personvern når du pendler eller når du er ute i offentligheten er din største bekymring, så er denne skjermbeskytteren noe for deg. 

Andre iPhone 15-skjermbeskyttermodeller finner du her : iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max. 

Se nå på Amazon

Hva er den beste iPhone 15-skjermbeskytteren?

Vi valgte Spigen EZ Fit Screen Protector på grunn av prisen for verdi. For $35 får du to skjermbeskyttere av topp kvalitet som beskytter din nye iPhone fra kant-til-kant med et anti-flekkbelegg og hurtig-touch-respons. Den automatiske justeringen er en ekstra bonus som muliggjør rask og enkel installasjon.  

Beste skjermbeskytter

Kostnad 

Kompatibilitet

Antal enheter  xA0;

Materiale 

Spigen EZ Fit Screen Protector

$35

iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max

2 Count 

9H herdet glass

AmFilm OneTouch-skjermbeskytter

$8

iPhone 15 , iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max

2 Count

9H herdet glass

MagGlass Blue Light Screen Guard

$19

iPhone 15, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max

1 telling

9H herdet glass

ZAGG InvisibleShield Glass XTR3

$60

iPhone 15 , iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max

1 telling

9H herdet glass

 Ailun 3-Pack Privacy Screen Protector

$8

iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max

3 Count

< p>9H Tempered Glass

 *Laveste, ikke-rabatterte pris i skrivende stund. Vær oppmerksom på at prisene kan variere basert på forhandler og tilgjengelige kampanjer, salg eller rabatter.

Hvilken iPhone 15-skjermbeskytter passer for deg?

Selv om mange av disse skjermbeskytterne er gode alternativer, kommer det til syvende og sist ned på hvilken type skjermbeskytter du vil ha, hvor mange du vil ha, og hvor mye du er villig til å bruke på en.

Velg denne skjermbeskytteren…

Hvis du vil…

Spigen EZ Fit Screen Protector

Det beste generelle alternativet av et pålitelig teknisk maskinvaremerke. Den er enkel å installere, har to skjermbeskyttere og har et anti-flekkebelegg. 

AmFilm OneTouch Screen Protector< /p>

En budsjettvennlig skjermbeskytter. For bare $10 får du to skjermbeskyttere, to kameralinsebeskyttere i glass og to verktøy for automatisk justering. 

MagGlass Blue Light Screen Guard

En skjermbeskytter som reduserer belastningen på øynene forbedrer søvnen og beskytter øynene dine mot skadelig blått lys.

ZAGG InvisibleShield Glass XTR3

Den mest robuste skjermbeskyttelsen for din nye iPhone og bryr deg om miljøet. Glass XTR3 har også blått lysfiltrerende antireflekterende teknologi og et EZ-påføringssystem.

 Ailun 3-Pack Privacy Screen Protector

En skjermbeskytter som hindrer folk i å se over telefonen din og beskytter den sensitive informasjonen din samtidig som den beskytter skjermen mot sprekker eller riper . 

Hvordan valgte vi disse iPhone 15-skjermbeskytterne?

Vi valgte disse skjermbeskytterne etter omfattende undersøkelser av produktkategorien, og vurdert følgende faktorer:

Materiale:Når vi valgte de beste skjermbeskytterne, valgte vi de som var laget av 9H herdet glass siden dette materialet klarer seg bedre mot andre fall eller riper enn plast. 
Tell:  Siden det ofte kan være vanskelig å bruke skjermbeskyttere, vurderte vi de som tilbød et variert utvalg av tellealternativer, i tilfelle du ville ha en skjermbeskytter for mer enn én iPhone, eller bare ville ha et sikkerhetskopialternativ hvis installasjonen ble vanskelig.Pris: Når det kommer til skjermbeskyttere, er det et bredt utvalg av prisalternativer tilgjengelig. De på denne listen varierer fra $10 til $60 for å passe til en rekke forskjellige budsjetter. Funksjoner: Skjermbeskyttere kan gjøre mer enn bare å beskytte skjermen mot riper, støt, eller sprekker. Det er grunnen til at vi inkluderte forskjellige alternativer med funksjoner, som anti-smussteknologi, blått lysfiltrering eller til og med beskyttelse av personvern.

Hvis jeg bruker en skjermbeskytter, trenger jeg virkelig et deksel?

Med mindre du liker å leve på kanten, anbefaler vi å skaffe deg en skjermbeskytter til din nye iPhone 15. Mens iPhone 15 Pro er laget av Titanium, som er et lettere og mer holdbart materiale, kan telefonen fortsatt sprekke hvis den blir stående bar og uten en etui. 

Smarttelefoner er store investeringer i disse dager, og hvis du vil at telefonen skal se helt ny ut, er det beste alternativet å legge til både en skjermbeskytter og et deksel. < /p>

Hvilken type skjermbeskytter er best?

Den beste typen skjermbeskytter er en laget av herdet glass siden den har en hardhetsgrad på 9H og er mye solidere og mer robust enn plast eller keramikk. Skjermer i herdet glass forhindrer også overdreven fingeravtrykk og oljeflekker. 

Finnes det alternative iPhone 15-skjermbeskyttere verdt å vurdere?

Det er mange andre skjermbeskyttere tilgjengelig, spesielt med lanseringen av den nye iPhone 15-serien. Her er noen alternativer du kan sjekke ut:

Se på SaharacaseView på CasetifyView på Dbrand