Denne kompakte SSD-stasjonen er flott for reisende og over 40 % rabatt

0
10
fetchstorage=

Få en liten SSD-stasjon med tonnevis med lagringsplass for over 40 % rabatt.

StackSocial< /figur>

Det er uendelige bruksområder for å ha en pålitelig og kompakt harddisk. For de som trenger å kunne frakte en betydelig mengde data enkelt rundt uten vekten og ledningene til noen mer komplekse stasjoner, her er en avtale verdt å sjekke ut. Denne Mini Ultra Portable SSD-en er til salgs for kun $44 (reg. $75) i en begrenset periode. 

Lå som en tyggegummipakke gir denne pålitelige og avanserte stasjonen 256 GB av lagringsplass. Det gir mulighet for tonnevis av skriftlige dokumenter og en god del musikk og til og med videoinnhold som du kan bære rundt i lommen. For de som liker stasjonen, finnes det også en versjon laget for 512 GB, og en annen for 1 TB data.

Mini Ultra Portable SSD

Mini Ultra Portable SSD

$44 hos StackSocial

Denne stasjonen kommer med en minimalistisk og enkel design som er både lett å gripe og enkel å pakke i rygg eller bære i en liten lomme. Til tross for størrelsen støtter stasjonen høyhastighets dataoverføringer med lesehastigheter på opptil 550 MB/s, skrivehastigheter på opptil 500 MB/x og et USB 3.2-grensesnitt. Den leveres også kompatibel med en lang rekke datamaskiner, stasjonære, PC-er, Mac-er, Windows, Android-er og andre systemer. 

Denne avanserte stasjonen kommer også med en støtsikker og fallsikker design. Enten du er en eventyrreisende eller bare en forretningsreisende, kan du aldri være for trygg. Denne stasjonen lover sikkerhet og brukervennlighet med sin enkle design, lette konstruksjon og omfattende kompatibilitet.

Denne Mini Ultra Portable SSD-en er i salg for kun $44 (reg. $75) i en begrenset periode. .