Google Wallet vil nå automatisk legge til kinobilletten eller boardingkortet ditt

0
12
Google Wallet-logo på en telefon SOPA Images/Contributor/Getty Images

Bare noen få dager etter at du har lagt til støtte for mer enn 40 små, regionale banker, blir Google Wallet litt dypere.

Takket være en ny oppdatering vil Google Wallet nå automatisk legge til kinobilletter og boardingkort fra Gmail.

Ingen av disse billetttypene er nye for Google Wallet, men inntil nå måtte de legges til manuelt. Fremover vil de bli lagt til så snart du får bekreftelsesmailen din, uten at du trenger å gjøre noe ekstra.

Også: 5 grunner til at jeg byttet til en digital lommebok, og du bør også

Google spesifiserte ikke nøyaktig hvilke selskaper dette tillegget fungerer med, men la bare merke til i en utgivelse at “denne integrasjonen er live for noen globale filmkjeder og flyselskaper.” Flere kinoer og flyselskaper vil bli lagt til i fremtiden, sa selskapet.

Det er en viktig advarsel: integreringen fungerer bare hvis e-postbillettbekreftelsen sendt til din tilkoblede konto inneholder en QR-kode. Hvis en kontopålogging kreves for å få tilgang til billetten, må du fortsatt legge den til manuelt.

Dette er bare det siste trinnet i Googles forsøk på å erstatte den fysiske lommeboken din med en digital versjon. Selskapet la til transittkort og forsikringskort i fjor sommer, klubblojalitetskort og treningsstudiomedlemskap i høst, flere statlige førerkort i oktober 2023 og over 40 flere banker i desember 2023.

Også som en en del av denne utgivelsen har Google lagt til muligheten til å manuelt arkivere pass i lommeboken din. Hvis du har et aktivt pass som du ikke vil skal vises, kan du velge arkiv, og det vil bli flyttet fra hovedskjermen til et lavere "arkivert pass" seksjonen.

I tillegg lanserte Google Wallet i Den dominikanske republikk, Monaco og Peru, samt muligheten for lojalitetskort for å fremheve medlemsfordeler mens brukere blar gjennom produkter i Google Søk og Shopping.