De beste Android-telefonene å kjøpe i 2024

0
20

Som journalist som dekker alt som er mobil, bruker jeg usunn mye tid på å teste og konsumere de nyeste smarttelefonene, inkludert de med lysende bakdeksler, de som kan brettes i to og de som får plass i den minste håndflatene. Så blant alle alternativene fra Android-produsenter som Samsung, Google og OnePlus, har jeg samlet de aller beste nedenfor.

Hva er den beste Android-telefonen akkurat nå?

Samsung Galaxy S24 Ultra er den beste Android-telefonen akkurat nå, med selskapets toppfunksjoner og spesifikasjoner, inkludert en S Pen-penn for presisjonsinnganger, et 200 MP kamerasystem og den mest holdbare skjermen på enhver Galaxy telefon ennå. Med Ultra har Samsung også matchet Googles standard for programvarestøtte, og har forpliktet seg til minst syv år med operativsystem- og sikkerhetsoppdateringer.

De beste Android-telefonene i 2024

Samsung Galaxy S24 Ultra

Beste Android-telefon totalt sett

Samsung Galaxy S24 Ultra på lilla bakgrunn Jason Hiner/ZDNET

Pros & Ulemper ProsBeste skjerm tilgjengelig i alle smarttelefoner Pålitelig quad-kamera oppsett Batterilevetiden er fortsatt blant de beste AI-funksjonene i klassen gir ny verdi Ulemper Koster mer enn noen premium bærbare datamaskiner Ingen Qi2 magnetisk lading Kan være uhåndterlig for noen, spesielt med et deksel Flere detaljer

Samsung Galaxy S24 Ultra-spesifikasjoner: Prosessor: sterk> Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 | Skjermstørrelse: 6,8 tommer | Lagringsalternativer: Opptil 1 TB | Bakkameraer: 200 MP hoved, 12 MP ultravid, 50 MP tele (5x), 10 MP tele (3x) | Frontkamera: 12MP | Batteri: 5000 mAh

Samsungs nyeste Galaxy S24-linje er den første som går all-in på AI, og S24 Ultra, den mest premium av de tre, er den beste Android-telefonen i dag. Den nye Galaxy AI-modellen innebygd i enheten har en rekke generative funksjoner, inkludert sanntids telefonoversettelser, muligheten til å sirkle et objekt på skjermen for å utføre et bildebasert Google-søk, AI-assistert bilderedigering og transkripsjoner, og til og med en Chat Assist-funksjon for å finne ut hvordan man formulerer en melding i forskjellige toner.

Som forgjengeren, S23 Ultra, er S24 Ultra bygget med en stor 6,8-tommers AMOLED-skjerm og en pålitelig 5000 mAh batteri. Selv om prisen har gått opp til $1299 ($100 mer enn S23 Ultra), gjør telefonens oppgraderinger det vel verdt det: S24 Ultra er laget av en lett, men slitesterk titanramme, sammenlignet med fjorårets aluminium, og inneholder Cornings nye Gorilla Armor. 

Forskjellen i skjermbeskyttelse betyr at S24 Ultra er mer blendingsfri enn noen gang, noe ZDNET-anmelder Jason Hiner foreslo: “gjør skjermen mer behagelig å bruke enn iPhone 15 Pro Max og andre flaggskiptelefoner.” Reddit-brukere ser ut til å være enige med Hiner, inkludert en som sa at han tror “det antireflekterende glasset virkelig gjør en forskjell.”

Under panseret inkluderer S24 Ultra et oppgradert Snapdragon 8 Gen 3-brikkesett for forbedret grafikk og AI-funksjoner, 12 GB RAM (en økning fra fjorårets 8 GB) og 2600 nits lysstyrke – en stor forbedring sammenlignet med fjorårets. 1750. Når det gjelder det nye kamerasystemet, kommer den store oppgraderingen i form av et 50 MP teleobjektiv med 5x optisk zoom. Resultatene, som Hiner oppdaget, var skarpere og mindre støyende bilder, og et samlet kamerasystem som kan trekke inn mer lys enn noen gang før.

Anmeldelse: < strong>Samsung Galaxy S24 Ultra

Se nå på SamsungSe nå på AmazonSe nå på Best Buy flere kjøpsvalg

OnePlus Open

Beste sammenleggbare Android-telefon

OnePlus Åpen brettet åpen på energigul bakgrunn Kerry Wan/ZDNET

Pros & Ulemper ProsFungerer som et nettbrett Stort 7,8-tommers, 120 Hz, OLED-panel Intuitive multitasking-funksjoner Lett og komfortabel design Ideles strong> Ingen trådløs lading Mangel på offisiell vann- og støvmotstand Flere detaljer

OnePlus Open teknologiske spesifikasjoner: Prosessor: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 | Skjermstørrelse: 6,3 (ytre) og 7,8 tommer (indre) | Lagringsalternativer: 512GB | Bakkameraer: 48 MP hoved, 48 MP ultravid, 64 MP telefoto |  Frontkamera: 32MP (ytre) 20MP og (indre)

Antallet sammenleggbare telefoner på markedet har aldri vært høyere, takket være den kollektive innsatsen fra omtrent alle produsenter, inkludert Google med Pixel Fold, Motorola med Razr-serien og OnePlus med OnePlus Open. Mens Samsung har holdt tømmene for den beste sammenleggbare æren i årevis, gir jeg førsteplassen akkurat nå til OnePlus Open. 

I motsetning til konkurrentene, har OnePlus Open den beste balansen mellom vekt-til-størrelse-forhold. Når den er brettet, er telefonen like lett som en iPhone, og når den brettes ut, utvider den seg til en tynn skive av visuell godhet. OnePlus utnytter 7,8-tommers skjermen ved å tilby noen av de mest intuitive multitasking-funksjonene jeg har testet, med overskriften “Open Canvas”. Med den kan du åpne opptil tre apper samtidig, og etter hvert som du trykker på hver av dem, vil den andre eller to legge seg til siden, klar til å dukke opp igjen når det trengs.

Trippelkameraoppsettet , mens den presenteres i et omslag som stikker ut mer enn jeg foretrekker, tar spektakulære bilder og videoer, med vekt på blå og oransje nyanser som kinematografer og fotointeresserte kjenner og elsker. På grunn av den sammenleggbare formfaktoren er Open også i stand til å ta håndfrie selfies og gruppebilder.

OnePlus fikk det grunnleggende med Open også, inkludert 65W hurtigladefunksjoner (med en lader i esken) som blåser forbi Samsungs Z Fold 5 og Googles Pixel Fold-standarder, en basiskonfigurasjon på 16 GB RAM og 512 GB lagring og en krøllfri indre skjerm. Kirsebæret på toppen for meg er prislappen på $1699. En Amazon-kunde sier til og med at Open var en overraskende jevn inngang til Android, “etter å ha brukt bare iPhones siden iPhone 7.”

Anmeldelse: OnePlus Open

Se nå hos Amazon

Nothing Phone 2

Android-telefon med beste design

Ingenting telefon 2 rød bakgrunn Kerry Wan/ZDNET

Pros & Ulemper ProsGlyph Interface er dristig og praktisk å bruke Ingenting OS 2.0-programvare er bloatware-fri Hele dagen batterilevetid Priset godt Undeler Glatt uten et deksel Ingen telelinse Ingen Verizon-støtte Flere detaljer

Ingenting Tekniske spesifikasjoner for telefon 2: Prosessor: Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 | < strong>Skjermstørrelse: 6,7 tommer | Lagringsalternativer: 128GB/256GB/512GB | Bakkameraer: 50MP hoved, 50MP ultravid | Frontkamera:&# xA0;32MP

Ingenting er lett den hotteste Android-produsenten de siste årene, med et prangende gjennomsiktig designspråk som trekker i hjertestrengene til retroteknologientusiaster. Det er også en av få (om ikke bare) nye aktører på smarttelefonmarkedet, og melder seg inn i kampen på et tidspunkt da andre har trukket seg ut.

Heldigvis bringer Nothing Phone 2, selskapets etterfølger til Nothing Phone 1, suse og substans for å sikkerhetskopiere det. Telefonen drives av en forbedret Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1-prosessor med opptil 12 GB RAM, som – fra ZDNETs tester – viste seg å være mer enn nok for Nothings minimalistiske og digitale velværefokuserte programvareopplevelse. En Reddit-bruker påpekte at Nothing Phone 2 “kjører jevnt og batteriet er ekstraordinært.”

Det viktigste salgsargumentet til Phone 2 er det Nothing kaller Glyph Interface, en samling av LED-strips på baksiden av telefonen som blinker i unike mønstre avhengig av innkommende varsler og varsler. Det er en smart måte å utnytte det gjennomsiktige bakpanelet og oppfordrer brukere til å stirre mindre på telefonskjermene sine. Fet designfilosofi, jeg vet.

For $700 underbyr Nothing Phone 2 de fleste flaggskipene på markedet i dag, som Samsung Galaxy S24 Plus og OnePlus 12, samtidig som den tilbyr en pålitelig sjarmerende smarttelefonpakke som de fleste designfreaks og fashionistaer vil elske.

Anmeldelse: Nothing Phone 2

Se nå på AmazonSe nå på NothingView nå på Walmart flere kjøpsvalg

Google Pixel 8 Pro

Android-telefon med beste kamera

Google Pixel 8 Pro i Bay Blue Kerry Wan/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros 7 år med programvare-, sikkerhets- og funksjonsoppdateringer Pålitelig og konsekvent trippelkameraoppsett En rekke nyttige AI-funksjoner Ideles En prisøkning på 100 USD fra den siste modellen Grunnlagring på 128 GB kablet Lading er bare overkommelig ved 30 W. Flere detaljer

Google Pixel 8 Pro teknologiske spesifikasjoner: Prosessor: Google Tensor G3 | Skjermstørrelse: 6,7 tommer |&# xA0;Lagringsalternativer: 128GB/256GB/512GB/1TB | Bakkameraer: 50MP hoved, 48MP ultrawide, 48MP telefoto& #xA0;| Frontkamera: 10,8 MP

Pixel 8 Pro er ikke lenger det høyeste flaggskipet som Google tilbyr — det vil være $1799 Pixel Fold – men 8 Pro er fortsatt selskapets mest raffinerte og testede enhet til dags dato. 6,7-tommers modellen er nå utstyrt med en mer ensartet og buet glass-til-aluminium-kropp og ser en oppdatert Google Tensor G3-brikke ved roret. 

Med den nye prosessoren får Pixel 8 Pro et løft i effektivitet, ytelse og en rekke AI-funksjoner som kontekstbevisste samtalescreeningssvar, muligheten til å oppsummere og oversette tekster, og til og med støtte for samtidig stemme-til -tekstinntasting med flere språk. Disse funksjonene, i skrivende stund, er tilgjengelige eksklusivt for 8 Pro takket være den oppgraderte Tensor G3-prosessen (fra Pixel 7 Pros G2).

Det er dette fokuset på "tilgjengelig kreativitet" som gir Google-telefonen et under som er fraværende fra nesten alle andre smarttelefonmerker. Til ære for Pixel 8 Pro er det trippelkameraet, sammen med selskapets beregningsmessige hakker, det som setter den foran konkurrentene. Fra naturfargede foto- og videoopptak til HDR-forbedret fotografering i lite lys, flaggskipet Pixels kamerasystem er mer kapabelt enn noen gang før. En nylig Best Buy-kunde bemerket i sin anmeldelse at “kamerapakken kan være så bra at jeg faktisk begynner med fotografering og video som en hobby.”

Og hvis du ikke er fornøyd med bildene dine, lar flere AI-funksjoner som Best Take, Audio Magic Eraser og Magic Editor deg justere ansiktene til motiver, fjerne distraherende bakgrunnsstøy fra videoer og til og med endre belysningen og stemningen på et bilde i innlegget. 

Anmeldelse: Google Pixel 8 Pro

Se nå på WalmartView nå på Best BuySe nå hos Amazon flere kjøpsvalg

OnePlus 12

Beste hurtigladede Android-telefon

OnePlus 12Kerry Wan/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Smidig og jevn ytelse 80W hurtiglading (og 50W trådløs) med lader i boks Førsteklasses byggekvalitet for prisen Konkurransedyktig hovedkamera for bilder ConsIP65-klassifiseringen er ikke like vannbestandig som flaggskiptelefoner. Buet glass/rammedesign kan være glatt for noen Videoopptak er ikke den beste Flere detaljer

OnePlus 12 tekniske spesifikasjoner: Prosessor: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 | Skjermstørrelse: 6,8 tommer | Lagringsalternativer:  256GB/512GB | Bakkameraer: 50 MP hoved, 48 MP ultravid, 64 MP telefoto | < strong>Frontkamera: 32MP

OnePlus har hatt sine opp- og nedturer de siste fire årene, og har gått fra verdidrevne smarttelefoner til ultra-premium og deretter tilbake til utgangspunktet med fjorårets OnePlus 11. I år dobler den ned på sin verdidrevne flaggskip.

OnePlus 12 starter på $899, som underbyr sine nærmeste konkurrenter, $999 Samsung Galaxy S24 Plus og Google Pixel 8 Pro, og her er alt du får for prisen: en stor 6,8-tommers AMOLED 120Hz-skjerm, et 5400 mAh batteri, et trippelkameraoppsett med en kompetent 50MP hovedlinse ved roret, den nyeste Snapdragon 8 Gen 3-prosessoren og mer. Igjen: $899, og det er før $100-rabatten når du bytter inn en hvilken som helst telefon til OnePlus uansett tilstand. Dra nytte av det.

Sett verdiaspektet til side, skinner OnePlus 12 med sin ladehastighet, noe du raskt vil ta for gitt når du innser at telefoner ikke trenger å sitte ved et uttak i to timer hver dag. 80W kablet lading på telefonen kan gi strøm fra 0 til 50 % innen 10 minutter. En full lading tar mindre enn 30 minutter. “80W hurtiglading er livsforandrende”," en fornøyd Best Buy-kunde legger til.

Akkurat like imponerende er OnePlus 12s nye 50W trådløs lading, en funksjon mange brukere har etterspurt og ble sårt savnet på fjorårets modell. Mens OnePlus 12 ikke er like “all in”; på generative AI-funksjoner tilbyr den en godt avrundet, høyytende Android-opplevelse for et par hundre dollar mindre enn andre flaggskiptelefoner.

Anmeldelse: OnePlus 12

Se nå på OnePlusView nå på AmazonSe nå på Best Buy flere kjøpsalternativer

Google Pixel 7a

Beste budsjett Android-telefon

Baksiden av Google Pixel 7a ved siden av et silikondeksel. Kerry Wan/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Glatt utseende 90Hz OLED-skjerm Første A-serie med trådløs lading Pålitelig dobbeltkamera system Imper Middels batterilevetid med akseptable ladehastigheter Bare én lagringskonfigurasjon Skjermen er kanskje ikke lys nok for noen flere detaljer

Tekniske spesifikasjoner for Google Pixel 7a: Prosessor: Google Tensor G2 | Skjermstørrelse: 6,1 tommer | Lagringsalternativer: 128 GB | Bakkameraer: 64 MP hoved, 12 MP ultrawide | Frontkamera: 13 MP p>

For en brøkdel av prisen på Googles Pixel 8 Pro gir Pixel 7a deg en nesten lik smarttelefonopplevelse. Jeg testet mellomklassen Pixel i to uker og spurte meg selv om en “Pro” telefonen var til og med en nødvendighet lenger. Det er hvor kompetent dette håndsettet til $499 er. (En annen merknad: Det har gått nesten et år siden Pixel 7a ble utgitt, så du kan ofte finne den for rundt $374 hos store forhandlere.)

For å være ærlig hadde Pixel 6a fra 2022 allerede satt standarden for mellommarkedet, og tilbyr viktige funksjoner som en OLED-skjerm, et pålitelig kamerasystem som støttes av Googles beregningsekspertise, og en programvareopplevelse som inkluderer alle de fantastiske Pixel-funksjonene vi har blitt glad i, som  Photo Unblur og Magic Eraser. Som en Reddit-bruker sa, “Googles egne funksjoner er strålende – Screen Calling er så nyttig!”

Med Pixel 7a tar Google ting opp et hakk ved å legge til en jevnere 90Hz oppdateringsfrekvensskjerm, støtte for trådløs lading (selv om den er begrenset til 7,5 W), og det velprøvde Tensor G2-brikkesettet for forbedret maskinlæring og samlet ytelse. Prosessoren forbedrer også Pixels fotograferingsmuligheter, og gir bedre opptak av ulike motiver under ulike lysforhold. et 95-graders synsfelt, som — fra ZDNETs testing – viste seg å være telefonens mest undervurderte funksjon.

Anmeldelse:  Google Pixel 7a

Se nå på AmazonSe nå på Målrett mot flere kjøpsvalg

Asus ROG Phone 8 Pro

Beste Android-spilltelefon

Asus ROG Phone 8 Kerry Wan/ZDNET

Pros & Ulemper Pros6,78-tommers OLED-skjerm ramper opp til 165Hz 5500mAh batteri med 65W lading Inkludert kjølevifte fungerer også som en subwoofer Undeler Programvareopplevelsen kan føles rotete Støtter kanskje ikke operatørnettverket Dyrt, alt sagt og gjort Flere detaljer

Asus ROG Phone 8 Pro teknologiske spesifikasjoner:< /strong> Prosessor: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 | Skjermstørrelse: 6,78 tommer | < strong>Lagringsalternativer: 512GB/1TB | Bakkameraer: 50MP hoved, 13MP ultrabredt | Frontkamera: 32MP

Hvis det er ett område som Android dominerer iOS fullstendig på, er det ;s spilling. Enten du spiller på eksisterende mobilapper eller tar til skyen for strømming, har Android-produsenter brukt det siste tiåret på å smi en ny kategori av spilltilpassede smarttelefoner, og Asus ROG Phone 8 Pro er kanskje den beste i sin klasse.&# xA0;

Her er en oversikt over de viktigste funksjonene for spill: Telefonen har en 165Hz oppdateringsfrekvensskjerm for jevn grafikk, 16 GB RAM, det nyeste Snapdragon 8 Gen 3-brikkesettet for å drive gjennom spill og bakgrunnsoppgaver, kapasitive sidetriggere som kan kartlegges til forskjellige funksjoner i spillet, et ekstra LED-bakpanel som en Reddit-bruker sier “skriker navnet mitt”," og et 5500 mAh batteri som holder lysene på. Det er en munnfull, jeg vet.

Den nyeste modellen har også en rekke AI-verktøy, som en bakgrunnsgenerator for å passe dine temapreferanser. For spillere støtter telefonen X Sense 2.0, som bruker AI for å lære mønstrene dine i spillet slik at telefonen automatisk kan utføre oppgaver for deg, for eksempel å plukke opp objekter mens du beveger deg rundt i Genshin Impact. Jeg testet flere av disse AI-funksjonene på CES tidligere i år og ble imponert over hvor naturlig Asus hadde innebygd dem i telefonens programvare.

Men kanskje det viktigste tillegget til årets ROG Phone, og det er bisarr å tenke på at det er mer til all galskapen ovenfor, er den medfølgende AeroActive Cooler. På overflatenivå er det en kjølevifte som klikker på bakdekselet på enheten. Og når den er slått på, åpnes en liten ventil fra telefonen, slik at eventuell intern varme kan ventilere ut. Kjøleren fungerer som en subwoofer for forbedret lydutgang og har ekstra knapper for å gi deg flere kontroller når du er i spillet.

Også: Fem CES 2024-produkter jeg ville kjøpt så snart de ville ta pengene mine

Se nå på AmazonSe nå på Newegg flere kjøpsvalg

Motorola Razr Plus

Beste kompakte Android-telefon

Motorola Razr Plus 2023 Viva Magenta Display Kerry Wan/ZDNET

Pros & Ulemper ProsKompakt størrelse er forfriskende å bruke Kompromissløs byggekvalitet og ytelse. Først sammenleggbar med støvmotstand Imper Moderat batteri liv med kun 30W lading Ingen telefotokamera Flere detaljer

Motorola Razr Plus teknologiske spesifikasjoner: Prosessor: Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1&# xA0;| Skjermstørrelse: 3,6 tommer ekstern, 6,9 tommer intern | Lagringsalternativer: 256GB | Bakkameraer: 12 MP hoved, 13 MP ultrabred | Front kamera: 32MP

Telefoner blir raskere og kraftigere, men de tar også opp mer plass i lommene våre. Det er derfor Motorola Razr Plus skinner i havet av moderne smarttelefoner. Dette er en clamshell-stil som kan brettes, for å være tydelig, noe som betyr at formen skifter fra en mindre 3,6-tommers skjermfigur til en større 6,9-tommers størrelse når du trenger den. Når den er brettet, er naturligvis ikke telefonen større enn en kortlommebok.

Til tross for sin lille størrelse, pakker Motorola Razr Plus mange funksjoner og ytelse, som jeg oppdaget i løpet av ukene med testing. Håndsettet drives av en eldre Snapdragon 8+ Gen 1-prosessor, men er fortsatt i stand til å kjøre den typiske mengden apper og tjenester som Instagram, WhatsApp, YouTube, spill og mer. Takket være den større eksterne skjermen (opp fra 2,7 tommer av den forrige modellen), kan du kjøre de samme programmene uten å måtte åpne telefonen. En Amazon-kunde bemerker: “Jeg får mye bruk av den eksterne skjermen, og det er mye mer nyttig å ha telefonen åpen halvveis enn jeg hadde trodd.”

Dette sitatet fra min fullstendige anmeldelse oppsummerer mine tanker: “Razr Plus er Motorolas tilbakevending til form, og moderniserer en klassisk flip-telefon til en av dagens beste sammenleggbare enheter.” Mens den nevnte OnePlus Open fortsatt er den beste i sin klasse, er Razr Plus like betydelig hvis du vil ha et håndsett med to skjermer til en brøkdel av prisen.

Anmeldelse:  Motorola Razr Plus

Se nå på MotorolaView nå på Best BuySe nå på Amazon flere kjøpsvalg

Hva er den beste Android-telefonen?

Etter å ha veid opp spesifikasjonene og anmelder-testede opplevelser, er den beste Android-telefonen for øyeblikket Samsung Galaxy S24 Ultra. Den har en vakker AMOLED-skjerm, en kraftig CPU og et toppmoderne kamera som dekker alle baser og vinkler. Slik er de beste av de beste sammenlignet med hverandre: 

< td>

$1 299

< td>

5 050 mAh

Modell

< p>Pris

Prosessor

Skjerm

Kameraer (bak )

Batteri

Samsung Galaxy S24 Ultra

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3

6,8 tommer, 120 Hz Dynamic AMOLED

< /td>

200 MP bred, 50 MP med 5x optisk, 10 MP med 3x optisk og 12 MP ultrawide, 12 MP frontvendt kamera

5000mAh

OnePlus Open

$1700

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2

< /td>

6,3 og 7,8 tommer, 120Hz fleksibel AMOLED

48 MP hoved, 48 MP ultravid, 64 MP telefoto

5 000 mAh

Ingenting Telefon 2

$599

Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1

6,7 tommer 120Hz AMOLED

50MP hoved, 50MP ultravide

4700 mAh

Google Pixel 8 Pro

$799

Google Tensor G3< /p>

6,7 tommer, 120Hz Dynamic AMOLED

50MP hovedlinje, 48MP ultravid, 48MP telefoto

OnePlus 12

$899

< /td>

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3

6,8 tommer, 120Hz AMOLED

50MP hoved, 48 MP ultravid, 64 MP telefoto

5500mAh

Google Pixel 7a

< /td>

$499

Google Tensor G2

6,1 tommer, 90Hz gOLED

64MP hoved, 12MP ultravide

4385mAh

Asus ROG Phone 8 Pro

$1 199

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3

6,78 tommer, 165 Hz AMOLED

50 MP hoved, 13 MP ultravid

5500 mAh

< p>Motorola Razr Plus

$700

Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1

3,6 og 6,9 tommer, 144Hz og 165Hz OLED

12MP hoved, 12MP ultravid

3800mAh

Hvilken Android-telefon er riktig for deg?

Alle disse telefonene kjører det samme basisoperativsystemet, men brukergrensesnittet varierer fra lager Android til mer forseggjorte alternativer. Først må du finne ut hva som passer dine behov best.

Kameraytelsen over hele linja er solid for omtrent alle telefoner på listen, men noen er bedre enn andre. Hvis du planlegger å ta bilder som din primære funksjon, bør du se til Google, Samsung eller til og med OnePlus.

Hvis du planlegger å bruke $1000 eller mer, vil du kanskje også at telefonen skal vare i minst et par år. Du bør vurdere selskaper med gode resultater med jevnlige oppdateringer, spesielt Google og Samsung, som for tiden lover syv års programvarestøtte.

< td>

Asus ROG Phone 8 Pro

Velg denne Android-telefonen& #x2026;

Hvis du vil…

Samsung Galaxy S24 Ultra

Den totalt sett beste med nesten ingen kompromisser. Kjøp denne telefonen hvis du vil ha en enhet som leverer skjerm- og kamerakvalitet, AI-funksjoner og batterilevetid. Den leveres også med en S Pen-penn for presisjonsinnganger.

OnePlus Open

Den beste sammenleggbare telefonen på markedet akkurat nå, enten du er basert i USA eller ikke. OnePlus Open er bygget med komfort i tankene, spiker det viktigste smarttelefonen, samtidig som den underbyr konkurrentene med $100.

Nothing Phone 2

En flott Android-telefon som setter maskinvare- og programvaredesign først. Nothing Phone 2 har en unik Glyph Interface-funksjon og en relativt rimelig startpris på $599. 

Google Pixel 8 Pro

p>

En ren og minimal programvareopplevelse og flere Google-eksklusive fordeler, som Audio Magic Eraser og Best Take, skiller Pixel 8 Pro fra resten av konkurrentene.

< /td>

OnePlus 12

En telefon det tar mindre enn 30 minutter å fylle helt opp, med andre spesifikasjoner som er like dyktige . Det beste er startprisen på $899, som underbyr flaggskipkonkurrentene.

Google Pixel 7a

< p>Utententelig den beste telefonen på under 500 dollar på markedet akkurat nå, med et kamerasystem som konkurrerer med flaggskipene og en ganske komfortabel formfaktor sammenlignet med bransjenormen.

En høyytelsespakke som kommer med alle funksjonene som er nødvendige for en hyggelig spillopplevelse. Dette inkluderer sideutløsere og et tillegg for kjølevifte.

Motorola Razr Plus

En kompakt telefon som ikke går på akkord med ytelsen. Det er sjelden å finne en slik kombinasjon, men det er akkurat det du får med denne sammenleggbare muslingen.

Faktorer du bør vurdere når du velger en Android-telefon

Vi valgte disse smarttelefonene ved å teste telefonene i uker og måneder, evaluere dem basert på virkelige applikasjoner som telefonsamtaler, meldinger, nettsurfing og alt for mange bilder og videoer. 

ZDNETs mobileksperter har også kontakt med bransjekolleger og analytikere som har praktisk erfaring med håndsettene, og søker gjennom Android-haugen for å finne det beste av det beste. Her er en oversikt over hvilke faktorer vi ser etter.

Skjerm: Muligens den mest oversett funksjonen på en smarttelefon, skjermen er det du stirrer på, blar på og samhandler med dag ut og dag inn. Derfor, når du velger de beste Android-telefonene – uansett budsjett – legger ZDNET vekt på enhetene med paneler over gjennomsnittet. Ideelt sett dekker en god skjerm et bredt fargespekter, er holdbart og har en høy oppdateringsfrekvens for de jevneste bildene.Ytelse: De fleste Android-enheter er drevet av Qualcomms Snapdragon-brikkesett, og vi har funnet ut at de nyere tilbudene deres er svært i stand til å kjøre det daglige og ukentlige angrepet av apper og tjenester. Når du har en oppgave for hånden, er de beste Android-telefonene ovenfor mer enn i stand til å få jobben gjort.Kamerakvalitet: Fra gruppeselfier til saktefilmer, de beste Android-telefonene har kamerasystemer som er pålitelige og fleksible for å ta et hvilket som helst bilde du ønsker. Naturligvis vurderes en god mengde lagringsstørrelse også under utvelgelsesprosessen.Batterilevetid: For hvor avhengige vi har blitt av smarttelefoner, er toppvalgene på denne listen ikke bare i stand til å vare fra morgen til kveld, men støtter hurtiglading når det er på tide å fylle på.&#xA0 ;Pris: Det du ikke finner på denne listen er en enhet som ikke er verdt pengene, eller som belaster deg for mye for maskinvare-programvarepakken du får.

Slik tester vi Android-telefoner

ZDNETs vurderingsteam bruker over et år på å teste alle viktige Android-utgivelser, og evaluerer daglig ytelse, kamerakvalitet, batterilevetid og utholdenhet og mer. Ytelsestesting inkluderer bruksscenarier i den virkelige verden som surfing på sosiale medier, ta telefonsamtaler, spille spill og e-post. Gjennom året setter vi Android-enheter sammen med sine nærmeste konkurrenter, inkludert den nyeste Google Pixel, Samsung Galaxy og OnePlus.

Du kan gå mer i dybden med hver Android-modell nevnt i denne artikkelen gjennom ZDNETs dedikerte produktspotlight eller anmeldelse, som bryter ned detaljer som batterilevetid, programvareopplevelse og holdbarhet.

Hvilket merketelefon er best for Android?

Det fine med Android er at du har alternativer. Mange alternativer. Så svaret på "Hvilket merke er best?" avhenger av funksjon, brukergrensesnitt og designpreferanse. Hvis du foretrekker en mer minimalistisk tilnærming til maskinvare og programvare, vil Googles Pixel-linje tjene deg best. Hvis du vil ha alt annet enn kjøkkenvasken i en smarttelefon, gå med Samsung. For mer unike verdiforslag som ultrarask lading og et jevnt grensesnitt, prøv OnePlus-telefoner.

Budsjett er også verdt å vurdere, men i dag tilbyr alle store produsenter, inkludert Google og Samsung, Android-telefoner i hver priskategori (budsjett, mellomklasse og premium), så det vil ikke være din største avgjørelse.

Hvilken Android-versjon er best?

Den siste versjonen av Android er 99 % av tiden også den beste versjonen. For øyeblikket er det Android 14, som legger vekt på forbedrede sikkerhet og personverninnstillinger.

Hva er bedre, en iPhone eller en Android?

Tilpassbarhet er fortsatt et av de største utsiktspunktene til Android, selv om Apple har gjort en prisverdig jobb i løpet av de siste 2-3 iOS-versjonene for å gi brukerne mer autonomi. Du kan også forvente at Android-telefoner støtter de mest innovative funksjonene i mobilindustrien, som sammenleggbare skjermer og raskere USB-C-lading. Forbeholdet med å være mer eksperimentelt er at Android-telefoner generelt ikke er like konsekvente og pålitelige som iPhones.

På baksiden er iPhones beryktet for stabilitet og brukervennlighet. Hvis du ikke er en som tukler med dingsene dine, vil du passe rett inn i iOS-økosystemet. Funksjoner som iMessage og FaceTime er også viktige forskjeller når man sammenligner iPhones med Android. Disse to funksjonene alene kan diktere avgjørelsen din.

Kan jeg bruke eSIM på en Android-telefon?

Mens Apples iPhone 14 skapte overskrifter for sin eSIM-integrasjon, fungerer den digitale tjenesten også – og har vært det en stund – med Android-enheter, inkludert den nyeste Google Pixel, Samsung Galaxy og OnePlus smarttelefon. Som alltid er det beste praksis å rådføre seg med din lokale operatør før du konverterer til eSIM. 

Hva er den beste lille Android-telefonen?

Foruten Motorola Razr Plus , Samsung Galaxy Z Flip 5 er en verdig nummer to, med bare en 3,4-tommers skjerm når den er brettet sammen, opptil 512 GB lagringsplass og en hengsel uten gap. Under ZDNETs testing viste den lille, men mektige Android seg i stand til å håndtere apper og tjenester som vanligvis kjøres på større enheter.

Samsung Galaxy S24 er et annet godt valg hvis du foretrekker et kompakt håndsett.

p>

Andre Android-telefoner vi testet

Utenfor denne listen over utmerkede alternativer, er her verdige alternativer som garantert vil glede deg.

Se på Best BuyView på AmazonView på Amazon