Disse Anker-ørepluggene er vår favoritt for en stille natt – og de får $80 i rabatt

0
27
Søvn A10s i deres tilfelle. Jason Hiner/ZDNET

Sommertid har rotet til søvnplanene våre, og hvis du er noe som meg, vil du gjøre alt for å få tilbake de tapte timene med søvn. Det er til tross for støy utenfor hjemmet ditt, partneren som snorker ved siden av deg, eller naboen i andre etasje som spiller musikken deres høyt til langt på natt. Hvis du ønsker å få lengre og bedre søvn uten noen av de midt på natten vekking, bør du vurdere soveøreplugger. 

Disse Anker Soundcore A10 soveøreproppene er bittesmå , hold deg i ørene, og masker lydene rundt deg for en uforskrekket søvn. I tillegg, i en begrenset periode, er de $80 rabatt på ordinær pris. Du kan få dem for bare $90 på Amazon akkurat nå. 

Soundcore by Anker Sleep A10 ørepropper for $90 (spar $80 på Amazon) )

Soundcore by Anker Sleep A10 ørepropper for $90 (spar $80 på Amazon)

$89,99 hos Amazon

Ørepluggene kommer i et klumpete etui, men er mindre enn en nikkel selv. I stedet for aktiv støydemping, bruker øreproppene firepunkts støymaskering. Dette betyr at de blokkerer støy med en tett og sikker forsegling og bruker smart volumtilpasning for å dempe ekstern støy. Da den tidligere assisterende redaktøren for ZDNET, Christina Darby, testet ut øreproppene, elsket hun de omfattende søvnsporingsfunksjonene, multifunksjonaliteten, den smarte bryterfunksjonen som justerer lyden når du sovner, og den innebygde vekkerklokken. Ved 10 timer i hvilemodus skal batterilevetiden vare i mer enn én natts søvn, pluss at dekselet tilbyr ytterligere 40 timers ladetid. 

Mer: Beste sovehodetelefoner

"Mens knoppene ikke har aktiv støyreduksjon (ANC), velger de i stedet for støymaskering, har de funksjoner som hjelper deg å få en god natts søvn , og samle inn dataene du trenger for å gjøre gradvise forbedringer," Darby skriver. 

Du kan få øreproppene til å vekke deg om morgenen også, med ørealarmfunksjonen. Og når du er våken kan du spore søvnkvaliteten og varigheten din gjennom Soundcore-appen. 

Anmeldelse: Soundcore Sleep A10-øreplugger

"Soundcores Sleep A10-øreplugger kan ha noen knekk, men de er et forfriskende tillegg til en ganske knapt marked," Det skriver Darby i sin anmeldelse. Hvis du leter etter et steg opp fra de pålitelige ørepluggene dine, kan disse Soundcore Sleep A10-øreproppene være din bestevenn ved sengen. Og du kan like gjerne hoppe på dem nå, med deres rabatt på $80, og kutte prisen til $90 på Amazon. 

Når vil denne avtalen utløpe?

Tilbudene kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt forplikter seg til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du oppnår de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å score besparelser og deler dem med deg på ZDNET.com.