De beste Samsung-telefonene å kjøpe i 2024

0
15

Hvis du kjøper en Samsung-telefon, har du alternativer. Mange alternativer. Fra selskapets Galaxy S-serie med flaggskiptelefoner til den verdidrevne A-serien med telefoner til Z-serien som omfatter alle de formskiftende sammenleggbare enhetene, jeg har testet omtrent hver eneste av Samsungs største hits i det siste tiår. For å hjelpe deg med å finne den beste passformen, har jeg satt sammen en oppdatert liste over de beste alternativene nedenfor.

Hva er den beste Samsung-telefonen akkurat nå?

Samsung Galaxy S24 Ultra er den beste Samsung-telefonen akkurat nå, med selskapets toppfunksjoner og spesifikasjoner, inkludert en S Pen-penn for presisjonsinnganger, et 200 MP kamerasystem og den mest holdbare skjermen på en hvilken som helst Galaxy-telefon til nå. S24 Ultra kan nesten være overveldende for noen brukere, men hvis du vil ha den beste Samsung-telefonen som er tilgjengelig nå, trenger du ikke lete lenger enn denne modellen.

Også: De beste Android-telefonene du kan kjøpe akkurat nå

Beste Samsung-telefoner i 2024

Samsung Galaxy S24 Ultra< /h2>

Beste Samsung-telefon totalt sett

Samsung Galaxy S24 Ultra på lilla bakgrunn Jason Hiner/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Beste skjerm tilgjengelig i enhver smarttelefon Pålitelig quad-kamera oppsett Batterilevetiden er fortsatt blant de beste i klasse AI-funksjoner gir ny verdi Undeler Koster mer enn noen premium bærbare datamaskiner Ingen Qi2 magnetisk lading Kan være uhåndterlig for noen, spesielt med et deksel Flere detaljer

Samsung Galaxy S24 Ultra-spesifikasjoner: Prosessor:Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 | Skjermstørrelse: 6,8 tommer | Lagringsalternativer: Opptil 1 TB | Bakkameraer: 200 MP hoved, 12 MP ultravid, 50 MP tele (5x), 10 MP tele (3x) | Frontkamera: 12 MP | Batteri: 5 000 mAh

Samsungs nyeste Galaxy S24-linje er den første som går all-in på AI, og S24 Ultra, den mest premium av de tre, imponerte oss mest. Den nye Galaxy AI-modellen innebygd i enheten har en rekke generative funksjoner, inkludert sanntids telefonoversettelser, muligheten til å sirkle et objekt på skjermen for å utføre et bildebasert Google-søk, AI-assistert bilderedigering og transkripsjoner, og til og med en Chat Assist-funksjon for å finne ut hvordan du kan formulere en melding i forskjellige toner.

I likhet med forgjengeren, S23 Ultra, er S24 Ultra bygget med en stor 6,8-tommers AMOLED-skjerm og et pålitelig 5000 mAh batteri. Selv om prisen har gått opp til $1299 ($100 mer enn S23 Ultra), gjør telefonens oppgraderinger det vel verdt det: S24 Ultra er laget av en lett, men slitesterk titanramme, sammenlignet med fjorårets aluminium, og inneholder Cornings nye Gorilla Armor. 

Forskjellen i skjermbeskyttelse betyr at S24 Ultra er mer blendingsfri enn noen gang, noe ZDNET-anmelder Jason Hiner foreslo: “gjør skjermen mer behagelig å bruke enn iPhone 15 Pro Max og andre flaggskiptelefoner.” Reddit-brukere ser ut til å være enige med Hiner, inkludert en som sa at han tror “det antirefleksglass” virkelig gjør en forskjell.

Under panseret inkluderer S24 Ultra et oppgradert Snapdragon 8 Gen 3-brikkesett for forbedret grafikk og AI-funksjoner, 12 GB RAM (en økning fra fjorårets 8 GB) og 2600 nits lysstyrke – en stor forbedring sammenlignet med fjorårets. 1750. Når det gjelder det nye kamerasystemet, kommer den store oppgraderingen i form av et 50 MP teleobjektiv med 5x optisk zoom. Resultatene, som Hiner oppdaget, var skarpere og mindre støyende bilder, og et samlet kamerasystem som kan trekke inn mer lys enn noen gang før.

Anmeldelse: Samsung Galaxy S24 Ultra

Se nå på SamsungSe nå på AmazonSe nå på Best Buy flere kjøpsvalg

Samsung Galaxy S24 Plus

Beste Samsung-telefon for de fleste mennesker

Samsung Galaxy S24 og S24 Plus June Wan/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Polert og slank design føles bedre enn noen gang Snappy ytelse med en prosessor på ultranivå og display Utmerket batterilevetid 7 år med OS-oppdateringer ConsSamsungs programvare kan være anmassende Ingen Qi2/raskere ladehastigheter Usikkerhet med Galaxy AI-funksjoner Flere detaljer

Samsung Galaxy S24 Plus-spesifikasjoner: Prosessor: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 | Skjermstørrelse: 6,7 tommer | Lagringsalternativer: Opptil 512 GB | Bakkameraer: 50 MP hoved, 12 MP ultravid, 10 MP tele (3x) | Frontkamera: 12 MP | Batteri: 4 900 mAh

Galaxy S24 Plus er kanskje ikke like prangende som Ultra-søsken, men til $300 mindre er den fortsatt et formidabelt alternativ for kunder som ser på en meningsfull oppgradering. Faktisk er kjerneopplevelsen til Ultra-modellen til stede i Plus, som jeg fant under min månedslange testing av den mellomstore S24-modellen.

For eksempel, Samsungs nye Galaxy AI-modell og alle de nyttige funksjonene den gir (som sanntidsoversettelser av telefonsamtaler og muligheten til å sirkle et objekt på skjermen for å utføre et bildebasert Google-søk), Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 brikkesett, 256 GB grunnlagring og et firekamerasystem er til stede på både Ultra og Plus.

For de fleste er Galaxy S24 i plussstørrelse også mindre skremmende å bruke. Dens 6,7-tommers skjerm er den ideelle størrelsen for både vanlige forbrukere og superbrukere, og sammenlignet med fjorårets S23 Plus, har den en skarpere QHD, 1440 x 3088 oppløsning. Som jeg nevnte i min fullstendige anmeldelse, er det en stor oppgradering hvis du ser filmer og videoer på telefonen, redigerer bilder og videoer eller leser sider med tekst fordi alt ser skarpere ut.

En annen stor faktor er pris: Galaxy S24 Plus starter på $999, det samme som forgjengeren – selv med all maskinvare- og programvareoppgradering. På toppen av det lover Samsung nå opptil syv år med operativsystemoppdateringer for alle Galaxy S24-modeller. En Amazon-kunde sa: “Jeg har en fantastisk telefon som ser fenomenal ut og som vil vare i minst syv år til.”

Anmeldelse: Samsung Galaxy S24 Plus

Se nå på SamsungSe nå på Amazon flere kjøpsvalg

Samsung Galaxy Z Fold 5

Beste sammenleggbare Samsung-telefon

Samsung Galaxy Z Fold 5 June Wan/ZDNET

Pros & Ulemper ProsEn nyskapende gapless folding design Armour Aluminium materiale for en lettere og slankere telefon Høy IPX8 vannmotstand S Pen støtte Forbedret prosessor og programvare optimalisert for sammenleggbare Ulemper Fortsatt dyrt, men sjenerøse innbyttetilbud florerer S Pen kjøp og lagring separat Flere detaljer

Samsung Galaxy Z Fold 5 tech  spesifikasjoner: Prosessor: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 | Hovedskjerm: 7,6 tommer | Dekselskjerm: 6.2 tommer | RAM/lagring: 12GB RAM med 256GB/512GB/1TB interne alternativer | Kameraer: 12MP ultravid, 50 MP vidvinkel, 10 MP 3x tele, 10 MP dekselskjerm, 4 MP under hovedskjermen | Batteri: 4400mAh 

2020 Galaxy Z Fold 2 setter standarden for sammenleggbare enheter som også fungerer som mininettbrett. Z Fold 3 ble forbedret på den telefonen med to av de mest etterspurte funksjonene fra Fold-brukere (S Pen-støtte og IPX8 vannmotstand), mens Z Fold 4 forbedret bakkameraene og formfaktoren til telefonen. xA0;

Og nå, med Z Fold 5, får du en oppgradert prosessor i Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, som forbedrer telefonens generelle ytelse, fra batterieffektivitet til fotografering i lite lys. Denne siste modellen er også betydelig tynnere enn den forrige, og takket være hengselmekanismen uten mellomrom sa ZDNETs Jason Hiner i sin anmeldelse at “Fold 5 føles slik sammenleggbare alltid burde vært.”

Android 13-programvaren som finnes i Z Fold 5 gir telefonen noen seriøse produktivitetsoppgraderinger, spesielt når det gjelder bruk av flere apper takket være den forbedrede oppgavelinjen og bredere støtte for bevegelsesnavigering som letter overgangen fra flere aktive vinduer .

I likhet med Z Fold 4, er ikke Fold 5-kameraene like gode som S24 Ultras suite, men maskinvaren er klart overlegen enhver sammenleggbar forgjenger, og Samsungs største konkurrent, Pixel Fold. Det hjelper absolutt at Z Fold 5, fem generasjoner inn, ikke er så tung og klumpete som Googles første sammenleggbare store format. Når det gjelder den salgsprisen på 1799 USD, rettferdiggjør en Best Buy-kunde den ved å tenke på “verdien den (Z Fold 5) gir intellektuell vekst fra det faktum at jeg har gått fra en rulle til en dypere leser.”

Anmeldelse: Samsung Galaxy Z Fold 5

Se nå på SamsungSe nå på Amazon flere kjøpsvalg

Samsung Galaxy Z Flip 5

Beste kompakte Samsung-telefon

Samsung Galaxy Z Flip 5 foldet June Wan/ZDNET< /figur>Fordeler & Ulemper Pros Materialer av høy kvalitet, passform og finish IPX8 vanntett Større ekstern skjerm er et spill -changing Den mest lommevennlige Galaxy-telefonen til nå Imper Ingen telefotokamera Batteri er rimelig underveldende sammenlignet med større telefoner Flere detaljer

Samsung Galaxy Z Flip 5 tekniske spesifikasjoner: Prosessor: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 | Hovedskjerm:&# xA0;6,7 tommer | Dekselskjerm: 3,4 tommer | RAM/lagring: 8 GB RAM med 256 GB/512 GB interne alternativer | Kameraer: To bakre 12MP, 10MP selfie | Batteri: 3700mAh 

Mens Z Fold 5 er den beste sammenleggbare Samsung, er det Z Flip 5 som sannsynligvis vil selge mest og appellere til massene. Ikke bare er clamshell-håndsettet rimeligere enn Z Fold, men det er mer kompakt og bærbart og har en mer brukervennlig læringskurve.

Skjermer som skifter form, er Z Flip 5 veldig lik til standard flaggskipet i Samsung Galaxy S-serien, med et stort 6,7-tommers AMOLED-panel som er skarpt og lyst, opptil 512 GB RAM for høyoppløselige bilder og videoer, og en sunn 3700 mAh-celle som driver det hele.< /p>

Jeg testet flip-telefonen i flere uker og ble imponert over hvor mange forbedringer Samsung hadde gjort sammenlignet med siste generasjons Z Flip 4. Takket være den nye 3,4-tommers ytre skjermen, den gapløse hengseldesignen som en Reddit-bruker  sier er “veldig solid”," og forbedret holdbarhet, bemerket jeg i min fullstendige anmeldelse at med mindre Samsung avduket en form for XR-headset innen slutten av fjoråret (som det aldri gjorde), ville Z Flip 5 utvilsomt være selskapets mest ambisiøse produkt i 2023.< /p>

Folk som trives spesielt med sosiale medier og innholdsskaping vil elske Z Flip 5s evne til å bytte mellom opptaksstiler som videokameramodus og flexmodus, omtrent som forgjengeren Z Flip 4. Kamerasystemet på denne er kanskje ikke på på linje med Samsungs nyeste S24 Ultra og Plus-modeller, men den er pålitelig nok for daglige opptak.

Anmeldelse: Samsung Galaxy Z Flip 5

Se nå på SamsungSe nå på AmazonSe nå på Best Buy flere kjøpsvalg

Samsung Galaxy A54 5G

Beste Samsung-telefon under $450

Samsung Galaxy A54 5G på en bordplate. June Wan/ZDNET

Pros & Ulemper ProsPrisen er mer enn rimelig. smarttelefon Pålitelig 5 000 mAh batteri Opptil fem år med programvare- og sikkerhetsoppdateringer Imper Lavbånd 5G støtte Plasticky byggekvalitet Kameraer er ikke like dyktige som flaggskip Flere detaljer

Samsung Galaxy A54 5G tech spesifikasjoner: Prosessor:< /strong> Samsung Exynos 1380 | Skjerm: 6,4 tommer| RAM/lagring: 6GB/128GB | Kameraer: 50MP brede, 12 MP ultrawide, 5 MP makro og 32 MP frontvendt kamera | Batteri: 5000mAh

Hvis det er valuta for pengene du er ute etter, vil jeg si hopp over S- og Z-serien med enheter og se til Galaxy A54 5G. Det er egentlig tre hovedgrunner til at du bør kjøpe Galaxy A54 5G over en hvilken som helst annen telefon under 500 dollar: For 449 dollar får du en fantastisk 6,4-tommers AMOLED-skjerm som øker til 120Hz oppdateringsfrekvens, et trippelkameraoppsett som inkluderer en 50 MP hovedsensor og et kraftig 5000 mAh batteri. 

Det er klart at Samsung vet hvilke funksjoner brukere verdsetter mest, og selv om du har preferanser utover den listen, har tiden min med å teste Galaxy A54 5G gitt meg nok tillit til at den vil dekke dine mobilbehov. Den nyeste modellen kommer fra den eldre A53 5G, og har glassbakside (mot plast), et mer ytelsessterkt Exynos-brikkesett og et forbedret kamerasystem. En Amazon-kunde kaller til og med A54 5Gs kamerasystem “det mest undervurderte på markedet for en mellomtonetelefon”.

A-serien med smarttelefoner faller også inn under Samsungs femårige satsing på programvare og sikkerhetsoppdateringer, noe som er en stor fordel sammenlignet med konkurrerende telefoner fra Motorola og OnePlus. Som jeg sa det i min anmeldelse av enheten, “Denne telefonen på 450 dollar klarer absolutt det viktigste — ting som en stor skjerm som føles like jevn som den ser ut, batterilevetid som varer og programvarestabilitet som telefoner med lignende priser ganske enkelt kan” ;t match."

Anmeldelse: Samsung Galaxy A54 5G

Se nå på AmazonView nå på SamsungView nå på Best Buy flere kjøpsvalg

Samsung Galaxy A15 5G

Beste billige Samsung-telefon

Samsung Galaxy A15 5G June Wan/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Rimelig priset og tilgjengelig ulåst Stor 6,5-tommers skjerm med batterilevetid hele dagen Langt programvarestøtte ImperPlastbygging er ikke for alle Begrenset til 128 GB lagringsstørrelse MediaTek-prosessoren er bare anstendig for ytelse. Flere detaljer

Samsung Galaxy A15 5G tech spesifikasjoner: Prosessor: Mediatek Dimensity 6400+ | Skjerm: 6,6 tommer|  RAM/lagring: 4GB/128GB | Kameraer: 50 MP bred, 5 MP bred, 2 MP makro og 13 MP frontvendt kamera |& #xA0;Batteri: 5000mAh 

De mest prangende smarttelefonfunksjonene har en tendens til å eksistere bare på flaggskip, men mange vil finne appell i Samsungs ydmyke Galaxy A15 5G, som kan skryte av 5G-tilkobling, et massivt 5000 mAh-batteri og en budsjettvennlig prislapp på $200. Det er en overbevisende pakke i en tid da forbrukere kutter ned på utgifter.

Og ikke la de lavere kostnadene lure deg; Galaxy A15 5G har alle spesifikasjonene du ønsker for en gjennomførbar mobil følgesvenn, fra den relativt store 6,5-tommers 90Hz AMOLED-skjermen – en sjeldenhet i denne prisklassen – til den utvidbare lagringen (opptil 1 TB) til Samsung. s fire år lange satsing på sikkerhetsoppdateringer. Åh, og årets modell får et bemerkelsesverdig 5MP ultrabredt kamera, en oppgradering fra fjorårets 2MP makroobjektiv.

Jeg har testet Galaxy A15 5G-modellen i litt mer enn en uke, og selv om telefonen ikke vil føles som en million dollar, er den overraskende solid å holde, og 90Hz-skjermen så flott ut for appsurfing og -navigering rundt. One Best Buy-kundeanmeldelse sier det best, “(Galaxy A15 5G) er en telefon til 200 dollar… Den kommer ikke til å slå deg bort, men for prisen gir den en kraft.”

< p>Også: De beste billige 5G-telefonene ZDNET er testet

Se nå på Amazon

Hva er den beste Samsung-telefonen?

Mens Samsung Galaxy S24 Ultra sitter på toppen av årets rangeringsliste, her er et bredere spekter av ZDNETs beste valg og deres respektive funksjonssett. 

Samsung-telefon Pris Skjerm Kameraer Batter< /strong>y
Samsung Galaxy S24 Ultra $1299 6,8 tommer 200 MP bred, 50 MP med 5x optisk, 10 MP med 3x optisk og 12 MP ultrabredt, 12 MP frontvendt kamera 5000 mAh
Samsung Galaxy S24 Plus $999 6,7 tommer 50 MP bred, 10 MP med 3x optisk og 12 MP ultrabredt, 12 MP frontvendt kamera 4 900 mAh
Samsung Galaxy Z Fold 5 $1 799 7,6 tommer og 6,2 tommer 50 MP bred, 10 MP med 3x optisk og 12 MP ultrabred, 10 MP dekselskjerm, 4 MP under hovedskjermen 4400 mAh
Samsung Galaxy Z Flip 5< /td>

$999 6,7 tommer og 3,4 tommer 12 MP bred, 12 MP ultrabred, 10 MP frontvendt kamera 3 700 mAh
Samsung Galaxy A54 5G $449 6,4 tommer 50 MP bred, 12 MP ultrawide, 5 MP makro og 32 MP frontvendt kamera 5000 mAh
Samsung Galaxy A15 5G $199 6,5 tommer 50 MP bred, 5 MP ultrawide, 2 MP makro og 13 MP frontvendt kamera 5000 mAh

Hvilken Samsung-telefon passer for deg?

Det var mye lettere å velge et Samsung-telefonalternativ tidligere da bare S- og Note-seriene var tilgjengelige, sammen med noen grunnleggende telefoner på lavt område. Samsung har utvidet tilbudene sine betydelig med alternativene A Series, Fold og Flip. Så det første du bør vurdere nå er ønsket formfaktor.

Først må du bestemme om du vil ha et standard "glassrektangel" smarttelefon eller om du ønsker en sammenleggbar. For maksimal skjermeiendom, skaff deg en Z Fold 5. Eller, for å ta opp minst mulig plass i lommen, men likevel pakke en ytelse, se til Z Flip 5 eller S24.

Med Samsungs nåværende utvalg har du telefoner priset fra under $200 til over $1200. Budsjettet ditt bør også hjelpe deg med å finne ut hvilket prispunkt som er riktig for deg. Derfra kan du begynne å sammenligne individuelle funksjoner, som støtte for pekepenner, eller hvilken enhet som har den beste kameragruppen. 

< td>

Et nettbrett/smarttelefon hybrid sammenleggbart og en av de mest innovative Samsung-enhetene som er tilgjengelig. Det er uten tvil den beste sammenleggbare telefonen på markedet også.

Velg denne Samsung telefon…

Hvis du vil…

Samsung Galaxy S24 Ultra

Den førsteklasses flaggskipet Samsung-telefonen med alle klokkene og fløyter i en tradisjonell formfaktor. Det er dyrere enn de fleste, men er verdt pengene hvis du vil ha et enkelt håndsett som kan gjøre omtrent alt.

Samsung Galaxy S24 Pluss

En Galaxy-telefon som kan oppnå 80 % av det Ultra-modellen kan og koster mindre. Galaxy S24 Plus er også litt mindre, noe som gjør den enklere å administrere.

Samsung Galaxy Z Fold 5

Samsung Galaxy Z Flip 5

En stilig og lommevennlig smarttelefon som ikke går på akkord med ytelsen. Hvis du kjøper din første sammenleggbare telefon, er dette det beste stedet å begynne.

Samsung Galaxy A54 5G

Du handler på et budsjett på $500. Selv da vil du motta en generøs pakke med førsteklasses funksjoner som 120Hz OLED-skjerm, trippelkameraoppsett og langvarig batteri.

Samsung Galaxy A15 5G

Du handler på et budsjett på $200, men vil fortsatt ha et godt håndsett. Det er vanskelig å imponere i denne prisklassen, men A15 5G får jobben gjort.

Faktorer du bør vurdere når du velger en Samsung telefon

ZDNET-skribenter brukte måneder på å teste hver telefon i denne beste listen, mens de også hentet inn meninger og anbefalinger fra bransjeeksperter og analytikere som også har testet enhetene. Her er nøkkelfaktorene som vi ser etter når vi kuraterer de beste valgene.

Design: I motsetning til hvordan vi sammenligner de beste Android-telefonene, koker det å sammenligne Samsung-telefoner på tvers av forskjellige prispunkter for det meste ned til maskinvare. Hvordan en telefon er utformet, hvilke materialvalg produsenten tar, og hvorvidt enheten kan ta et slag eller to, vurderes når du velger de aller beste.Kameraer: Kamerasystemene på Samsung-telefoner har blitt veldig bra de siste årene, så mye at du har det godt selv om du velger en mellomklasse som Galaxy A54.Spesielle funksjoner: Hvis det er én ting som skiller de fleste Samsung-telefoner fra andre produsenter, er det unike funksjoner. Fra S24 Ultra med innebygd pekepenn og 200 MP-kamera til de sammenleggbare skjermene til Z Fold og Z Flip, vil du føle en følelse av undring når du bruker noe som er bygget annerledes. Tilgjengelighet: Samsung har et rykte for å bringe de villeste telefonene til pressen, selv om de ikke er lett tilgjengelige. Derfor kan hvert valg på denne listen kjøpes i skrivende stund, enten det er på Samsungs nettsted eller hos en lokal operatørbutikk.

Slik tester vi Samsung-telefoner

ZDNETs vurderingsteam bruker over ett år på å teste alle Samsung-modeller, og evaluerer den daglige ytelsen, kamerakvaliteten, batterilevetiden og utholdenhet og mer. Ytelsestesting inkluderer bruksscenarier i den virkelige verden som surfing på sosiale medier, ta telefonsamtaler, spille spill og e-post. Gjennom året setter vi også Samsung-enheter sammen med sine nærmeste konkurrenter, inkludert den nyeste Google Pixel, iPhone og OnePlus.

Du kan gå mer i dybden med hver Samsung-modell nevnt i denne artikkelen gjennom ZDNETs dedikerte produktspotlight eller anmeldelse, som bryter ned detaljer som batterilevetid, programvareopplevelse og holdbarhet.

Hva er det nyeste Samsung-telefon?

De nyeste Samsung-telefonene er Galaxy S24, S24 Plus og S24 Ultra, som alle inkluderer oppgradert maskinvare og programvare, og flere generative AI-funksjoner.

Hvilken Samsung har telefonen det beste kameraet?

Samsung Galaxy S24 Ultra har det beste kameraet til enhver Samsung-telefon og et av de beste kameraene på telefonmarkedet. Den har et 200 MP hovedkamera sammen med fire medfølgende kameraer, som lar den ta bilder av ekstremt høy kvalitet, inkludert nærbilder og bilder som er ultrabrede. S24 Ultra kan også ta opp video i opptil 8K UHD-kvalitet ved 30 bilder per sekund, noe som gjør den til et av de mest kapable telefonkameraene man kan kjøpe for penger.

Hva er best i Samsung Series A eller S?

Dette avhenger i stor grad av budsjettet ditt, ettersom A-serien markedsføres mot kunder i mellomklassen ($300 til $500), mens S-serien er plassert høyere ($700 til $1300). Naturligvis har A-serien med enheter, som A54 5G, færre premium-funksjoner enn S-serien. Men selv til det lavere prispunktet, har Samsung gjort en prisverdig jobb med å balansere funksjonssettene sine, så mye at enheter som A54 5G er like overbevisende å kjøpe selv om det er under det forventede budsjettet.

Er Samsung S23 verdt å kjøpe?

Et år senere er Samsung Galaxy S23 fortsatt verdt å kjøpe. Sammenlignet med årets S-serietelefoner, kommer forrige generasjon hovedsakelig til kort på Galaxy AI-funksjoner og kameraytelse. Men selv da, for en nå avskrevet salgspris, dekker Galaxy S23 godt 80 % av S24-opplevelsen. Det gjør den til det perfekte alternativet til de nyeste Samsung-telefonene, selv om de er ett år eldre.

Hvorfor er Samsung A-serien så billig?

Det er flere grunner til de billigere pris, inkludert mindre premium byggematerialer som aluminium og plast kontra S-serien' titan og glass, kameramaskinvare og prosessorkraft. Du vil ikke finne det nyeste Qualcomm Snapdragon-brikkesettet eller den mest generøse mengden RAM i A-serien fordi Samsung, i likhet med andre produsenter i mellommarkedet, ofte kutter kostnader på områder som ikke umiddelbart er synlige for brukerne.

< h2>Andre Samsung-telefoner vi testet

Sørg for å sjekke ut ZDNETs sammenligninger av de beste telefonene og Android-telefonene som er tilgjengelige. For din videre vurdering, har jeg også listet opp de beste Samsung-valgene som ikke kom med på listen nedenfor.

Se på Best BuyView på AmazonView at Samsung