Microsoft Copilot for Security flyttes til generell tilgjengelighet 1. april

0
16
Microsoft Copilot for Security Sabrina Ortiz/ZDNET

Copilot har vist seg å være en nyttig AI-chatbot på grunn av sine avanserte evner til behandling av naturlig språk, fotnoter , og mer. Microsoft brakte disse karakteristiske Copilot-egenskapene over til sikkerhetsområdet med Microsoft Copilot for Security-tilbudet, som nå nesten er klart for beste sendetid.

Onsdag kunngjorde Microsoft at Copilot for Security går fra tidlig tilgang til generell tilgjengelighet 1. april, noe som gjør det mulig for alle sikkerhetsteam å dra nytte av verktøyet på en betal-som-du-go-basis. < /p>

Også: Du kan nå lage din egen tilpassede Copilot GPT. Slik gjør du

Copilot for Security bruker AI for å hjelpe fagfolk med deres daglige arbeidsflyter. Copilot kan for eksempel lage hendelsesoppsummeringer med handlingsrettede sammendrag, vurdere virkningen av sikkerhetshendelser, omvendt utvikle skript, gi handlingsrettet trinn-for-trinn-veiledning for hendelsesrespons og mer.

"Jeg er begeistret. for å kunngjøre den generelle tilgjengeligheten av Microsoft Copilot for Security. Vi tror det vil være en styrkemultiplikator i sikkerhet, og bidra til å vippe skalaen for forsvarere," Microsofts sikkerhetsdirektør Vasu Jakkal sa.

Forskning utført av Microsofts kontor for sjeføkonom fant at 97 % av erfarne sikkerhetsanalytikere som brukte Copilot for Security ønsket å bruke det igjen, og mens de brukte Copilot, var fagfolk 22 % raskere til vanlige sikkerhetsoppgaver og 7 % mer nøyaktige.< /p>

Også: De beste VPN-tjenestene (og hvordan du velger den rette for deg)

Kopilot for Sikkerhet kan nås som en frittstående portal eller en innebygd opplevelse i et av Microsofts eksisterende sikkerhetsprodukter, for eksempel Microsoft Entra.  

I tillegg til å utvide tilgjengeligheten til Copilot for Security, avduket Microsoft noen nye funksjoner, inkludert tilpassede ledetekster, kunnskapsbase-integrasjoner, et flerspråklig grensesnitt på 25 språk, muligheten til å behandle og svare på spørsmål på åtte språk, bruksrapportering, Microsoft Entra revisjonslogger og diagnostiske logger, og muligheten til å koble til den kurerte eksterne angrepsoverflaten fra Defender EASM, ifølge pressemeldingen.

Jeg har sett en demo av egendefinerte ledetekster, som lar brukere opprette og lagre en serie av naturlig språk forespørsler om vanlige sikkerhetsoppgaver. Funksjonen virker verdifull for sikkerhetsteam fordi de kan fullføre repeterende arbeidsstrømmer ved å bruke en rekke meldinger på en oppgave med ett enkelt klikk.

Også: Hvordan AI-brannmurer vil sikre den nye forretningsapplikasjoner

Siden Copilot for Security vil bli tilbudt på en pay-as-you-go-modell, kan organisasjoner starte i det små og øke bruken etter eget ønske. Microsoft forventer at verktøyets kostnad vil bli fakturert månedlig via en ny Security Compute Unit til $4 per time.