Amazons nye AI-verktøy lar selgere lage oppføringer ved å bruke bare en URL

0
15
Amazon-nettstedet på en bærbar datamaskin åpen på "Amazon-selgersentralen" Amazon

Amazon-kunder er vant til å se gjennom tusenvis av produkter oppføringer for å finne akkurat det de vil ha, og de fleste selgere legger ned mye arbeid for å sikre at hver oppføring er så detaljert og nøyaktig som mulig. Ved hjelp av kunstig intelligens (AI) vil dette snart bli enklere enn noen gang.  

Amazon har annonsert en funksjon som lar selgere konvertere sine eksisterende produktsider fra andre nettsteder til detaljerte Amazon-oppføringer ved å kopiere og lime inn en lenke. Designet for å strømlinjeforme oppføringsprosessen, er funksjonen drevet av AI gjennom Amazons cloud computing-tjeneste, AWS, og utnytter proprietære grunnleggende modeller tilgjengelig på Amazon Bedrock.

Også: De 45+ beste Amazon Big Spring Sale-tilbud du kan handle nå

Selgere vil kunne legge inn en lenke til en produktoppføring fra deres eget nettsted direkte til forbrukeren på Amazon, og Amazons generative AI-verktøy vil analysere informasjonen og lage engasjerende oppføringer. Amazon sier at den nye funksjonen vil rulle ut gradvis og være tilgjengelig for amerikanske selgere i løpet av de kommende ukene.

“Vi finner ut at generativ kunstig intelligens har en dyp kapasitet til å forenkle innsatsen som kreves for våre salgspartnere for å lage gode produktoppføringer, og vi vil fortsette å innovere på disse egenskapene,”" forklarte Mary Beth Westmoreland, Amazons visepresident for verdensomspennende salgspartnererfaring, i et blogginnlegg. "Når vi utvider bredden av attributter som vi kan generere automatisk og ytterligere forbedrer kvaliteten på generert innhold, reduserer vi stadig innsatsen som trengs for selgere for å lage produktdetaljsider av høy kvalitet som resonerer hos kundene." 

Også: De 40+ beste Amazon-teknologitilbudene i mars 2024

Netthandelsgiganten har integrert generative AI-funksjoner i plattformen sin siden i fjor høst . Disse AI-verktøyene lar selgere generere produkttitler, beskrivelser og detaljer ved å gi noen få beskrivende ord eller bilder av produktet. På kjøpers side har Amazon integrert AI-genererte anmeldelsessammendrag som gir brukerne en oversikt over hva kjøperne har sagt i produktanmeldelserne sine. , rapporterte Amazon at mer enn 100 000 selgere har brukt de generative AI-funksjonene som er gjort tilgjengelige for dem.