De beste musikkhodetelefonene i 2024: Eksperttestet og anmeldt

0
10

Alle hodetelefoner skal i teorien levere fantastisk lyd for musikklytting. Lydkvalitet er imidlertid en veldig subjektiv beregning som varierer fra person til person. Likevel kan enhver lydentusiast være enig i at hodetelefoner høres best ut over en kablet tilkobling.

De fleste av hodetelefonene på denne listen oppnår den beste lydkvaliteten når de er kablet. Mange av disse alternativene er ikke sterke kandidater for de beste støydempende hodetelefonene, da mikrofonene som kansellerer støyene rundt deg kan forvrenge det du hører i øreklokkene. Som et resultat er det færre støyreduserende alternativer på denne listen sammenlignet med noen av våre andre lister. 

Også: De beste over-ear-hodetelefonene: Eksperttestet og anmeldt< /strong>

Disse hodetelefonene er ikke laget av de dyreste materialene og er ikke de beste audiofil-godkjente hodetelefonene der ute, men de vil tjene alle som ønsker å høre mer av musikken deres. Jeg har gjort praktiske tester og undersøkelser på mange hodetelefoner for å lage en kuratert liste over de beste hodetelefonene for å lytte til musikk som du også vil elske å bruke. 

Hva er de beste hodetelefoner for musikk akkurat nå?

Audio-Technica ATH-M50xBT2 er de beste hodetelefonene for musikk akkurat nå, og du vil ofte se dem på ørene til lydprofesjonelle. Disse hodetelefonene har et maratonbatteri og kan fungere over en kablet tilkobling selv om batteriet er tomt. ATH-M50xBT2 er ikke de mest funksjonsrike hodetelefonene der ute, men hvis musikk er din prioritet, vil de ikke skuffe.

Beste musikkhodetelefoner i 2024

Audio-Technica ATH-M50xBT2

Beste hodetelefoner for musikk generelt

Audio-Technica ATH-M50xBT2-hodetelefoner i svart Jada Jones/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Maratonbatteri Enkel programvare Kablet alternativ Ideles Tett passform Bretter ikke hele veien Flere detaljer

Audio-Technica ATH-M50xBT2 tekniske spesifikasjoner: Formfaktor: Over-ear | Vekt: 10,8 oz (307 g) | Batteritid: 60+ timer |& #xA0;Frekvensrespons: 15Hz – 28kHz | Bluetooth: Ja (5.0) |&#xA0 ;Kablet alternativ(er): 3,5 mm hodetelefonkontakt | Støy kansellering: Nei | Drivertype: 45 mm dynamisk

Audio-Technica ATH-M50xBT2-hodetelefonene er den siste iterasjonen av Audio-Technicas ikoniske profesjonelle studiohodetelefoner. De har drivere med 45 mm stor blenderåpning for eksepsjonell og nøyaktig lydgjengivelse.

Disse hodetelefonene er egnet for lydprofesjonelle, siden de inkluderer en AK4331 digital-til-analog-omformer og en intern hodetelefonforsterker. ATH-M50xBT2 er imidlertid ikke reservert for proffer, siden de er optimalisert for spilling og har Bluetooth-tilkobling for lytting mens du er på farten.

ATH-M50xBT2 kan støtte opptil 24-bit/44,1 kHz samplingsfrekvens, noe som betyr at du kan få tilgang til HD-lyd med riktig utstyr. For de som ønsker å gå trådløst, kan du få tilgang til Sonys høykvalitets LDAC Bluetooth-kodek.

Disse hodetelefonene gir en veldig nøytral lyd og mangler en bassstøt eller for sterk diskant. Hvis du vil ha en spennende, dynamisk, basstung lyd, kan det hende du ikke liker disse. Disse hodetelefonene mangler støyreduksjon, så du vil nyte lyden best under lytteøkter i et stille rom. 

Jeg testet ATH-M50xBT2-hodetelefonene og liker å lytte til favorittsangene mine på Apple Musikkens Hi-Res Lossless-katalog. Disse hodetelefonene tilbyr klar, balansert og detaljert lyd og gir nok passiv støyisolering til å holde musikken min i sentrum.

Anmeldelse: Audio-Technica ATH-M50xBT2< /strong>

Se nå på Amazon

Shure Aonic 50 Gen 2

Beste hodetelefoner for musikk med støyreduksjon

Shure Aonic 50 Gen 2-hodetelefoner på et skrivebord Jada Jones/ZDNET

Pros & Ulemper ProsKomfortabel Svært tilpassbar EQ USB-C-lyd Ikke Bulky Foldes ikke Flere detaljer

< strong>Shure Aonic 50 Gen 2 tekniske spesifikasjoner: Formfaktor: Over-ear | Vekt:& #xA0;11,8 oz (334 g) | Batteritid: 45 timer | Frekvensrespons:& #xA0;20Hz – 22kHz | Bluetooth: Ja (5.0) | Kablet alternativ(er):< /strong> 3,5 mm hodetelefonkontakt; USB-C | Støy kansellering: Ja | Drivertype: 50mm Dynamic

Den Shure Aonic 50 Gen 2-hodetelefoner er fantastiske for lytting mens du er på farten og reflekterende lytteøkter hjemme. Sammenlignet med førstegenerasjons Aonic 50, har andregenerasjons hodetelefoner en USB DAC-modus, noe som betyr at du kan få tilgang til høyoppløselig lyd via en kablet tilkobling med en USB-C-kabel.

Jeg testet Aonic 50 Gen 2-hodetelefonene og fant ut at disse hodetelefonene leverer stor, overbetonet, kraftfull bass, som gir en fornøyelig bom til musikken du hører på. Standarddiskanten deres var for lys for meg, men jeg kunne enkelt justere dette problemet med Shures omfattende EQ-innstillinger. 

Aonic 50 Gen 2 støtter en rekke Snapdragons AptX Bluetooth-kodeker for trådløs lytting av høy kvalitet. I tillegg kan du lytte i høy oppløsning på opptil 32-bit/384 kHz, noe som gjør kablet lytting morsomt for audiofile. 

Disse hodetelefonene er utstyrt med hybrid aktiv støyreduksjon. Støyreduseringen er svak, men sterkere enn Sennheiser Momentum 4. ANC påvirker lydkvaliteten litt, hovedsakelig i de øvre og nedre frekvensene. Disse er imidlertid et flott alternativ hvis du vil ha hodetelefoner som yter godt i lydkategorien og tilbyr anstendig støyreduksjon.

Se nå på B&H Photo-VideoView nå på Crutchfield flere kjøpsalternativer

Edifier Stax Spirit S3

Beste rimelige plane magnetiske hodetelefoner

The Edifier Stax Spirit S3-hodetelefoner liggende på et trepult Jada Jones/ZDNET

Pros & Ulemper ProsProfesjonell lyd Komfortable Ørekoppputer som kan byttes Cons Tung Ikke ideell for pendling Flere detaljer

Edifier Stax Spirit S3 tekniske spesifikasjoner: Formfaktor: Over-ear | Vekt:  11,6 oz (329 g) | Batteritid: 60+ timer | Frekvensrespons: 20Hz – 40kHz | Bluetooth: Ja (5.2) | Kablet alternativ(er) : 3,5 mm hodetelefonkontakt | Støy kansellering: Nei |  Drivertype: 70 x 89 mm plan magnetisk

Edifier Stax Spirit S3 er selskapets lukkede bakside på plane magnetiske hodetelefoner. Plane magnetiske hodetelefoner bruker andre metaller og metoder for lydoverføring enn de dynamiske driverne du vanligvis finner i forbrukerhodetelefoner.

Disse hodetelefonene gir en jevn, klar og svært fornøyelig lytteopplevelse, og tilfører dimensjon og detaljer til enhver sang du lytter til, kablet eller trådløs, takket være de plane magnetiske driverne. 

The Stax Spirit S3-hodetelefoner støtter høyoppløselig lyd med en 24-bit/96 kHz samplingsfrekvens og støtter også en rekke høykvalitets AptX Bluetooth-kodeker. Med begge disse lydfunksjonene har du tilgang til høykvalitetslyd til enhver tid.

Sammenlignet med hodetelefoner med store dynamiske drivere, leverer Stax Spirit S3 en jevnere lyd som er nøyaktig med svært liten harmonisk forvrengning, selv ved høyere volum. Fordi disse er plane magnetiske hodetelefoner med lukket bakside, er ikke lydbildet så åpent, luftig eller romslig som plane magnetiske hodetelefoner med åpen rygg.

Hvis du ønsker å få føttene våte i hi- res lydbasseng, Stax Spirit S3 er et flott sted å starte.

Anmeldelse: Edifier Stax Spirit S3

Se nå på Amazon

Sennheiser Momentum 4

Beste hodetelefoner for trådløs lytting

Sennheiser Momentum 4 trådløse hodetelefoner mot rød murstein Jada Jones/ZDNET

Pros & Ulemper ProsStilig Imponerende lyd Marathon-batteri Imper Svak ANC klumpete Flere detaljer

Sennheiser Momentum 4 tekniske spesifikasjoner: Formfaktor: Over-ear | Vekt: 10,3 oz ( 292 g) | Batteritid: 60 timer | Frekvensrespons: 6Hz – 22kHz& #xA0;| Bluetooth: Ja (5.2) | Kablet alternativ(er): 3,5 mm hodetelefonkontakt | Støy kansellering: Ja |  Drivertype: 42 mm dynamisk

Sennheiser Momentum 4 er selskapets nyeste over-ear flaggskiphodetelefoner, og de leverer super lydkvalitet for de som foretrekker å dra trådløst. Sennheiser er kjent for sitt lydutstyr av profesjonell kvalitet, og selskapet implementerte mye av sin høykvalitets lydteknologi i Momentum 4.

Disse hodetelefonene tilbyr opptil 60 timers spilletid, noe som gjør dem ypperlige for maratonlytteøkter. De 42 mm dynamiske driverne leverer dyp bass som ikke er overveldende, og disse hodetelefonene kan gjengi sanger med enorm klarhet.

Momentum 4 mangler et virtuelt lydbilde, for eksempel romlig lyd, så Momentum 4s lydbilde er naturlig, men inkluderer fortsatt en fornøyelig overbetonet bass. Disse hodetelefonene tilbyr 60 timers kontinuerlig spilletid, noe som gjør dem til et eksepsjonelt alternativ for å lytte til musikk på lange reisestrekninger.

Momentum 4 er utstyrt med en rekke AptX Bluetooth-kodeker, som vil komme godt med da disse hodetelefoner er ikke optimalisert for kablet lytting. Over en kablet tilkobling syntes jeg Momentum 4 var for stillegående og manglet dybden og klarheten jeg hørte over en Bluetooth-tilkobling.

Anmeldelse: Sennheiser Momentum 4

strong>

Se nå på AmazonSe nå på WalmartView nå på B&H Photo-Video flere kjøpsvalg

Audio-Technica ATH-TWX7

Beste øreplugger for musikk

ATH-TWX7-øreproppene i noens hånd Jada Jones/ZDNET

Fordeler & Ulemper ProsStilige ørepropper som kan tilpasses Flott lyd Imper Berøringskontrollene er vanskelige Klumpete etui Flere detaljer

< strong>Audio-Technica ATH-TWX7 tekniske spesifikasjoner: Formfaktor: In-ear | Vekt:  4,7 oz (.17 g) | Batteritid: 24 timer | Frekvensrespons: 10Hz ​​- 40kHz | Bluetooth: Ja (5.1) | Kablet alternativ(er): N/A | Støy kansellering: Ja | Drivertype: 5,8 mm Dynamic

Hvis du ikke liker over-ear- eller on-ear-hodetelefoner, men ikke vil ofre lydkvalitet, kan Audio-Technica ATH-TWX7 ørepropper er for deg. Audio-Technica ga ut disse øreproppene under CES 2024, og selskapets nyeste flaggskip-øreplugger leverer en liste over imponerende funksjoner.

ATH-TWX7 har 5,8 mm høyoppløselige drivere som artikulerer enhver sangs subtile detaljer med imponerende klarhet. Disse øreproppene er også kompatible med Sonys høykvalitets LDAC Bluetooth-kodek. 

ATH-TWX7 har en varm lydprofil som ikke gjør ørene trette i de øvre eller nedre frekvensene. Audio-Technicas følgeapp tilbyr omfattende EQ-innstillinger, og det er mange lydmoduser å velge mellom.

I tillegg har ATH-TWX7 sterke støyreduserende egenskaper, og lydkvaliteten påvirkes bare litt av den støyreduserende teknologien. Disse øreproppene er perfekte for folk som liker en lytteopplevelse i øret hjemme og på farten.

Anmeldelse: Audio-Technica ATH-TWX7

Se nå på B&H Photo-Video

Audio-Technica ATH-M20x

Beste budsjettstudiohodetelefoner

Audio-Technica ATH-M20x-hodetelefoner i en kvinnes hånd Jada Jones/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Komfortabel Lang lydkabel Rimelig alternativ for studiohodetelefoner Ideles Ingen trådløst alternativ Billig bygg Flere detaljer

Audio-Technica ATH-M20x tekniske spesifikasjoner: Formfaktor: Over-ear | Vekt:&# xA0;10,8 oz (307 g) | Batteritid: 60 timer | Frekvensrespons:' xA0;15Hz – 20kHz | Bluetooth: Nei | Kablet alternativ(er):&# xA0;6,3 mm hodetelefonkontakt | Støy reduksjon: Nei | Drivertype: 40 mm dynamisk

Hvis du har et stramt budsjett eller ønsker et par hodetelefoner for nøytral lytting på inngangsnivå, prøv Audio-Technica ATH-M20x studiohodetelefoner. Dette er de mest enkle og enkle hodetelefonene som Audio-Technica tilbyr, og de mangler fancy tilbehør og programvarefunksjoner, inkludert Bluetooth-tilkobling.

Men da jeg testet ATH-M20x, var bassresponsen i de øvre frekvensene nøyaktig, men manglet dybde og fylde. Den generelle lyden er nøytral, men hyggelig og balansert. Disse hodetelefonene gjengir lyder med nøyaktighet, og det er liten forvrengning ved høyere volum. 

ATH-M20x er et flott par nybegynnerhodetelefoner for studenter som studerer musikk eller for noen som begynner en podcast.

Se nå på AmazonSe nå på Best Buy flere kjøpsvalg

Hva er de beste hodetelefonene for musikk?

Audio-Technica ATH-M50xBT2 er et flott alternativ for folk som ønsker å høre mer ut av musikken sin. Du kan lytte i høyoppløselig klarhet i timevis og bruke dem til spill med lav latens, pluss at de fungerer som hodetelefoner for profesjonell bruk. For å se hvordan de henger sammen, her er et sammendrag av de beste hodetelefonene for musikk. 

Beste hodetelefoner for musikk Kostnad Type Tilkobling
Audio-Technica ATH-M50xBT2 $199 Over-ear Bluetooth 5.0
Shure Aonic 50 Gen 2 $349 Over-ear Bluetooth 5.0
Edifier Stax Spirit S3 $399 Over-ear Bluetooth 5.2
Sennheiser Momentum 4 $380 Over-ear Bluetooth 5.2
Audio-Technica ATH-TWX7 $199 In-ear Bluetooth 5.1
Lyd- Technica ATH-M20x $69 Over-ear Kun kablet

Hvilke hodetelefoner for musikk passer for deg?

Hodetelefonopplevelser er personlige og subjektive. Det som fungerer for deg fungerer kanskje ikke for neste person, og omvendt. Du bør bestemme deg for om du vil ha hodetelefoner som er egnet for pendling eller hodetelefoner som holder seg hjemme. Noen alternativer, som Sennheiser Momentum 4, er pendlervennlige, mens Edifier Stax Spirit S3 ikke er det.

Du bør også vurdere om du vil ha hodetelefoner som er optimalisert for kablet lytting eller om du foretrekker trådløse hodetelefoner. Audio-Technica ATH-M20x har ikke Bluetooth-tilkobling, så det eneste alternativet er å lytte kablet. På den annen side kan Shure Aonic 50 Gen 2 være kablet eller trådløs, noe som gjør dem mer allsidige.

Velg disse hodetelefoner for musikk… Hvis du ønsker…
Audio-Technica ATH-M50xBT2 Hodetelefoner som høres bra ut kablet og trådløst, og kan fungere som mobile spillhodetelefoner og profesjonelle studiohodetelefoner.
Shure Aonic 50 Gen 2 Hodetelefoner som kan oppnå høyoppløselig lyd og tilbyr støyreduserende teknologi, som gjør dem egnet for pendling.
Edifier Stax Spirit S3 Hodetelefoner med mer sofistikert intern lydmaskinvare for lydgjengivelse av høyere kvalitet.
Sennheiser Momentum 4 Hodetelefoner som leverer høykvalitetslyd uten ledninger. Disse hodetelefonene har svak støyreduserende teknologi, men den trådløse komponenten gjør dem attraktive.
Audio-Technica ATH-TWX7 Lyd av høy kvalitet uten begrensninger for over-ear- eller on-ear-hodetelefoner.
Audio-Technica ATH-M20x Studio-hodetelefoner for mindre enn $100 som kan få jobben gjort . Disse hodetelefonene er et flott alternativ for musikkstudenter.

Faktorer å vurdere når du velger et par musikkhodetelefoner

Jeg har brukt det siste året på å teste mange hodetelefoner, 25, for å være nøyaktig. Gjennom testingen min har jeg prøvd anstendige hodetelefoner, mens andre har gitt meg en lytteopplevelse som holder meg oppe om natten. Selv om lydkvaliteten er svært subjektiv, er det noen objektive mål jeg vurderte før jeg kurerte denne listen.

Pris:For noen mennesker er prisen den første faktoren de vurderer når de kjøper et par hodetelefoner. Dette er forståelig, siden det ikke er mulig for alle å bruke hundrevis av dollar på hodetelefoner. Jeg inkluderte hodetelefoner som varierer fra $70 til $400. Drivere:Enkelt sagt er hodetelefondrivere høyttalerne inne i øreklokkene som konverterer elektriske signaler til lyd. Andre komponenter som magneter, spoler og diafragmaer bidrar også til lydskaping og bevegelse. Drivere varierer i størrelse, men mange dynamiske drivere er mellom 30 mm og 45 mm i diameter. Større driverstørrelse betyr ikke alltid bedre lyd, men det betyr vanligvis dypere bassrespons og noen ganger mer forvrengning. Formfaktor: Hodetelefoner kommer i forskjellige formfaktorer: Over-ear, on-ear, ekte trådløse og in-ear-skjermer. Jeg inkluderte mange over-ear-alternativer fordi disse hodetelefonene skaper en tetning rundt ørene dine for å fordype deg bedre i musikken du lytter til. Over-ear-hodetelefoner tilbyr et realistisk lydbilde, mer komfort og lengre batterilevetid. Imidlertid kan over-ear-hodetelefoner være store og tungvinte.Brukstilfeller: Noen hodetelefoner i denne listen er studiohodetelefoner, mens andre er tradisjonelle forbrukerhodetelefoner. Forskjellen ligger i deres brukstilfeller og lydgjengivelse. Studiohodetelefoner er laget for profesjonell bruk, så de høres nøytrale og balanserte ut. Forbrukerhodetelefoner er laget for daglig bruk, så de har en tendens til å ha en overbetonet bassrespons og støyreduserende teknologi.

Slik tester vi hodetelefoner

Selv om noen mennesker er opptatt av objektive lydmålinger som kan kvantifiseres på en graf, bruker jeg mesteparten av tiden min på å teste hodetelefoner i virkelige situasjoner. Jeg bruker dem i timevis mens jeg jobber ved skrivebordet for å teste komforten, jeg bruker dem i stille og høylytte omgivelser for å teste støyreduksjon, og jeg bruker dem daglig i flere uker av gangen for å måle batterilevetiden.

Lyd er utrolig subjektivt, og ørene dine kan være uenige i de konkrete målingene på lydkurver, diagrammer og grafer. Den eneste måten å vite om et par hodetelefoner fungerer for deg, er å teste dem ut selv. 

Jeg foreslår at du kjøper et par hodetelefoner og bruker dem på jobb, på din daglige reise, og hjemme. Sørg for å ta vare på kvitteringen, siden du alltid kan returnere dem (innenfor en forhandlers returvindu) hvis du ikke liker dem.

Bør jeg kjøpe kablede eller trådløse hodetelefoner?

< p>Kablede og trådløse hodetelefoner har begge sine fordeler og ulemper avhengig av hvor, hvordan og hvorfor du planlegger å bruke et par hodetelefoner. Du bør kjøpe kablede hodetelefoner hvis du har et kresne øre for musikklytting eller hvis du ofte spiller videospill. Spillhodetelefoner er vanligvis koblet til for å oppnå lav ventetid.

Første av trådløse hodetelefoner er mangelen på ledninger. Du trenger ikke å være bundet til en enhet, og trådløse hodetelefoner tilbyr funksjoner som støyreduksjon, tilgang til taleassistenter og automatisk avspilling og pause. Hvis du planlegger å ta med deg hodetelefonene på den daglige pendlingen, til jobben eller treningsstudioet, bør du kjøpe trådløse hodetelefoner.

Bør jeg kjøpe hodetelefoner med åpen eller lukket rygg?

Hodetelefoner med åpen rygg gjør at musikken din kan lekke ut av de åpne øreklokkene, og gir en luftig, romslig og flerdimensjonal lytteopplevelse. Hodetelefoner med åpen rygg kan være dyrere, men lydgjengivelsen deres er mer naturlig enn hodetelefoner med lukket bakside. 

Hodetelefoner med åpen rygg gir liten eller ingen beskyttelse mot omgivelsesstøy, så de er best for kritiske lytteøkter i private innendørsmiljøer. Jeg anbefaler ikke at du kjøper hodetelefoner med åpen rygg hvis du liker å bruke hodetelefoner offentlig.

Hodetelefoner med lukket rygg er lukket på baksiden av øreklokkene og utgjør alle alternativene for over-ear-hodetelefoner på denne listen. Lukket hodetelefoner høres kanskje mindre naturlig ut enn hodetelefoner med åpen rygg, men de gir deg beskyttelse mot eksterne støy og gir andre mennesker rundt deg beskyttelse mot musikken din.

Avslutningsvis kan de fleste få mer av pengene sine fra lukkede hodetelefoner på grunn av deres allsidighet i ulike miljøer. Musikkfagfolk og alle som liker privat lytting hjemme bør imidlertid investere i et par åpne hodetelefoner.

Er kablede eller trådløse hodetelefoner bedre for å lytte til musikk?

Å lytte til musikk over en kablet tilkobling lar deg lytte til musikk tapsfritt eller i høyoppløsning. Tapsfrie og høyoppløselige lydfiler har ikke blitt komprimert, og du kan lytte til sangene like tett som hvordan de opprinnelig hørtes ut når de ble spilt inn i studio. Ukomprimerte lydfiler er store og krever mye data, og Bluetooth-tilkoblinger kan ikke opprettholde denne typen dataoverføring.

Menge forbrukerhodetelefoner er imidlertid kompatible med oppgraderte Bluetooth-kodeker, som Qualcomms AptX og Sonys LDAC. Lytteenheten din må likevel være kompatibel med disse Bluetooth-kodekene for at du skal få tilgang til dem, og mange populære smarttelefoner i USA er det ikke.

Så kablede hodetelefoner er bedre til å gjengi favorittsangene dine i sin originale form. , men trådløse hodetelefoner er bedre hvis bærbarhet og bekvemmelighet er viktigst for deg. Mange hodetelefoner på denne listen kan være kablet eller trådløse slik at du kan få det beste fra begge verdener.

Finnes det alternative hodetelefoner for musikk verdt å vurdere?

Det er mange av andre hodetelefoner på markedet som er gode alternativer å lytte til musikk med. Gjennom testingen min er disse hodetelefonene verdt å vurdere.

Se på AmazonView på Amazon