De beste robuste nettbrettene i 2024: Eksperttestet

0
11

Selv om du kanskje ikke automatisk tenker på holdbarhet når du kjøper de beste nettbrettene, er robuste nettbrett ypperlige for å håndtere den generelle slitasjen som følger med daglig bruk, så vel som eventuelle ulykker som kan skje underveis. 

Mange robuste nettbrett er testet mot MIL-STD-810-standarder (amerikanske militærstandarder) for å motstå fuktighet, skitt og rusk, ekstreme temperaturer og fall og støt. Dette betyr at du kan være trygg på at de ømfintlige komponentene inne i det nye nettbrettet ditt vil være beskyttet mot skade, korrosjon og elektrisk kortslutning fra vanninfiltrasjon. 

Hva er det beste robuste nettbrettet akkurat nå?< /h2>

Heltidsjobben min som marinearkitekt er ganske unik, og gir meg muligheten til å komme meg ut på verft fylt med sand, skitt, olje og flere elementer som kan ødelegge typiske nettbrett som en iPad. Etter å ha testet og utforsket funksjonene, funksjonene og ytelsen til robuste nettbrett, er Samsung Galaxy Tab Active5 mitt valg for det beste robuste nettbrettet akkurat nå. Les videre for de andre robuste nettbrettene jeg anbefaler å vurdere. 

Beste robuste nettbrett i 2024

Samsung Galaxy Tab Active5

Det beste robuste nettbrettet totalt sett

samsung-galaxy-tab-active5 Samsung

Pros & Ulemper ProsFeltvennlig 8-tommers skjerm IP68 og MIL-STD 810H holdbarhet IP68-kompatibel S Pen Promise av fire Android OS-oppgraderinger Nedeler 128 GB intern lagring er eneste alternativ Flere detaljer

Samsung Galaxy Tab Active5 teknologiske spesifikasjoner: Skjermstørrelse: 8 tommer | Lagring: 128 GB med microSD-kortspor | RAM: 6GB |  Prosessor: Samsung Exynos 1380 | Oppløsning: 1920 x 1200 | Batteritid:& #xA0;8 timer | Operativsystem: Android 14 | Tilkobling: USB-C, Wi-Fi, Bluetooth 5.3, microSD, NFC og LTE (valgfritt) 

Dette robuste nettbrettet er designet med behovene til frontlinje- og feltarbeidere i tankene, med et utskiftbart batteri, 5G-tilkobling, sikkerhet i forsvarsklasse og tilleggsverktøy for å hjelpe arbeidere på tvers av bransjer hold deg tilkoblet, digitaliser arbeidsflyter og øk produktiviteten og effektiviteten på jobben. 

Det er en etterfølger til Tab Active3 med oppgraderinger over hele linja. Tab Active5 drives av en Samsung Exynos-prosessor med alternativer for en modell med kun WiFi eller dobbel eSIM-modell for å gi kommunikasjon der og når du trenger det. S Pen er også IP68-kompatibel, slik at du kan merke tegninger, ta notater og mer mens du er ute i felten med nettbrettet ved din side.

Den lanseres med Android 14 og Samsung lover fire store Android OS-oppgraderinger, noe som sikrer at dette robuste nettbrettet vil tjene deg trofast i årene som kommer. Den er også priset til under $600, så det er lett å anbefale dette for alle nettbrettbehovene dine utenfor kontoret.

Også: Samsung Galaxy Tab Active Pro-anmeldelse : Robust, rimelig nettbrett bygget for arbeid i felten

Se nå hos Samsung

Acer Enduro T1

Beste rimelige robuste nettbrett

acer-enduro-t1 Acer/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Kompakt God batterilevetid Hurtiglading MIL-STD-810G-kompatibel NFC-leser Ideles Ingen pekepenn inkludert Ingen Wi-Fi 6-støtte Flere detaljer

Acer Enduro T1& #xA0;tekniske spesifikasjoner: Skjermstørrelse: 8 tommer | Lagring: 64 GB eMMC | RAM: 4 GB | Grafik: Mali-G72 MP3 integrert grafikk | Oppløsning: 1280 x 800 | Batteritid: 9 timer | Operativsystem: Android | Tilkobling: USB-C, Wi-Fi, Bluetooth, microSD, NFC 

Acer Enduro T1 er et nesten perfekt alternativ hvis du leter etter et robust nettbrett. Skjermstørrelsen på 8 tommer gjør den liten nok til å skli ned i en ryggsekk eller arbeidsveske mens batteriet gir deg opptil 9 timers bruk på full lading. Og hvis du har glemt å lade nettbrettet ditt over natten, kan du dra nytte av hurtigladefunksjonen som gir deg omtrent 50 % batteri på 42 minutter. 

Skjermen er behandlet med et antirefleksbelegg for å redusere gjenskinn og forbedre visningsvinklene, og den er også laget av Corning Gorilla Glass for å motstå sprekkdannelse, vridning og flising. Acer Enduro T1 er testet mot MIL-STD-810G-standarder og er motstandsdyktig mot fall fra opptil 4 fot høye samt fuktighet, smuss, støt og ekstreme temperaturer. 

Sammen med Bluetooth og Wi-Fi, du kan sette opp NFC-tilkobling slik at nettbrettet kun kan nås ved å skanne medarbeider- eller student-IDer for å forhindre misbruk eller tyveri av data. Den har også to tilpassbare taster som du kan sette opp for å få tilgang til de viktigste programmene dine raskere.

Se nå på AmazonSe nå på Walmart flere kjøpsvalg

Amazon Fire HD 8 Kids Pro (12. generasjon)

Beste robuste nettbrett for barn

< img src="https://www.zdnet.com/article/1" width="640" height="360" fetchpriority="low" alt="amazon-fire-hd-8-kids-pro" height= "0" width="0" title="De beste robuste nettbrettene i 2024: Eksperttestet" /> Matthew Miller/ZDNET

Pros & Ulemper ProsTo års bekymringsfri garanti Foreldrekontroll Inkludert støtfangerdeksel Opptil 30 % raskere enn forrige generasjon Undeler Lav RAM er kanskje ikke bra for noen mediestrømming Skjermkvaliteten er ikke like god Flere detaljer

Amazon Fire HD 8 Kids Pro (12. generasjon) t ech spesifikasjoner: Skjermstørrelse: 8 tommer | Lagring: 32 GB eller 64 GB | RAM: 2 GB | Grafik:Hexa-core prosessor | Oppløsning: 1280 x 800 | Batteritid: 13 timer | Operativsystem: Amazon FireOS | Tilkobling: USB-C (2.0), Wi-Fi 6, microSD, 3,5 mm AUX, Bluetooth

Hvis du trenger et nettbrett som kan håndtere daglig bruk av yngre barn både hjemme og på skolen, er Amazon Fire HD 8 Kids et godt alternativ. Denne 2022-modellen kommer med et slitesterkt støtfangerdeksel for å beskytte nettbrettet mot støt, støt og fall, samtidig som det gjør det lettere for små hender å holde seg fast. Dekselet har også et integrert stativ som er flott for å se videoer til undervisningen, delta på virtuelle klasser og bruke pedagogiske apper. 

Skjermen er laget av forsterket aluminiumsilikatglass som gjør det vanskeligere å ripe eller sprekk. I tillegg kommer dette nettbrettet med to års bekymringsfri garanti, så hvis det går i stykker, kan du returnere det og få et erstatningsnettbrett gratis. 

Også: De beste Amazon-nettbrettene: Det handler om å leke med Fire

Amazon Fire HD 8 Kids kommer med 32 GB intern lagring, men du kan utvide den opp til 1 TB med et microSD-kort, gi barnet ditt god plass til bilder, videoer og dokumenter. Batteriet gir deg opptil 13 timers bruk på full lading, slik at barnet ditt ikke trenger å bekymre seg for å huske ladekabelen når de går til skolen. 

Med integrert foreldrekontroll kan du angi skjermtidsgrenser, blokkere enkelte apper fra å bli lastet ned og overvåke barnets profil for å sikre at de ikke misbruker nettbrettet når de skal gjøre lekser eller sove. 

Se nå på AmazonSe nå på Best Buy flere kjøpsvalg

Samsung Galaxy Tab Active4 Pro

Beste batterilevetid i et robust nettbrett

Samsung Galaxy Tab Active4 Pro Samsung/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Sikkerhet og holdbarhet av militærkvalitet Utmerket batterilevetid Stor skjerm for video og apper LTE-alternativer tilgjengelig Nedeler Eldre versjon av Android Flere detaljer

Samsung Galaxy Tab Active4 Pro teknologiske spesifikasjoner: Skjermstørrelse: 10,1 tommer | Lagring: 64 GB eller 128 GB | RAM: 4 GB eller 6 GB | Prosessor: Qualcomm SM7325 | Oppløsning: 1920 x 1200 | Batteritid: 15 timer | Operativsystem: Android 12 | Tilkobling: Bluetooth, Wi-Fi, 3,5 mm AUX, GPS, microSD, LTE (på enkelte modeller) 

Du trenger et nettbrett som ikke bare er tøft, men som også har et batteri som kan vare hele dagen mellom pendler, aktiviteter etter skoletid og jobbe-e-poster sent på kvelden. Samsung Galaxy Tab Active4 Pro gir deg opptil 15 timers bruk på full lading, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å huske ladekabelen eller hvor nærmeste stikkontakt er når du går ut døren om morgenen for jobb eller skole. 

Den 10,1-tommers skjermen gir deg mye synlighet for virtuelle klasser og møter, pedagogiske videoer og produktivitetsapper, mens Wi-Fi- og LTE-tilkoblingsalternativer lar deg få tilgang til e-post, skylagring og internett selv om en hotspot ikke er tilgjengelig . 

Med 64 GB eller 128 GB intern lagring og muligheten til å sette inn et microSD-lagringskort, vil du ha god plass til bilder, dokumenter og apper for jobb eller skole, mens sikkerhetsprogramvare av militær kvalitet forhindrer uautorisert tilgang til filene og personlige data. 

Galaxy Tab Active4 Pro er MIL-STD-810G-kompatibel og IP68-sertifisert for å motstå fuktighet, skitt, ekstreme temperaturer, fall og støt. 

Se nå på Amazon

Dell Latitude 7220 Rugged Extreme-nettbrett

Beste lyse, robuste nettbrett

dell-latitude-7220-rugged-extreme-tablet-main.jpgCharles McLellan/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros 1000 nits lysstyrke FirstNet Ready Drop-testet og IP65 kompatibel med Windows 11 Udemper Dyrt Relativt klumpete og tunge Flere detaljer

Dell Latitude 7220 Rugged Extreme Tablet&# xA0;Tekniske spesifikasjoner: Skjermstørrelse: 11,6 tommer | Lagring: 256GB SSD | RAM: 16GB | Grafik : Intel® Kjerne™ i5-8365U | Oppløsning: 1920 x 1200 | Batteritid: N/A' xA0;| Operativsystem: Windows 10 Pro eller Windows 11 Pro | Tilkobling: Bluetooth , Wi-Fi 6

Dell bygde dette nettbrettet for å være robust, og det er tydelig i den 11,6-tommers utendørs lesbare, hanskekompatible berøringsskjermen med gorillaglass og robust design. Den er klassifisert IP65 for maksimal beskyttelse mot støv, smuss og vanninntrengning. I tillegg er den falltestet for å tåle et fall på 4 fot, og temperaturtestet fra 145 grader til -20 grader Fahrenheit. 

Men den lyse skjermen er det som virkelig får dette robuste nettbrettet til å skille seg ut på listen vår. Skjermen på 1920 x 1080 oppløsning kan sees i direkte sollys med 1000 nits lysstyrke, noe som gjør det til det perfekte nettbrettet for bruk ute i felten eller på fabrikkgulv.

Også:& #xA0;Dell Latitude 7220 Rugged Extreme-nettbrett, praktisk: Fullt utstyrt for tøffe miljøer

Dell inkluderer også FirstNet Ready i Latitude 7220, som betyr førstehjelp og offentlige sikkerhetsorganisasjoner kan få prioritert tilgang til raske, pålitelige og høykapasitets LTE-nettverk. 

Andre flotte nettbrettfunksjoner inkluderer et 5 MP RGB + IR FHD-webkamera og et 8 MP bakkamera, Wi-Fi 6 og Windows 10 eller Windows 11 operativsystemer. 

Se nå på DellView nå på AmazonView nå hos Newegg flere kjøpsvalg

Hva er det beste robuste nettbrettet?

Vårt beste valg for det beste robuste nettbrettet er Samsung Galaxy Tab Active5. Den har en kompakt og lett design som er perfekt for studenter og profesjonelle som er på farten. I tillegg har den en S Pen med IP68-klassifisering, mobilalternativ, de nyeste trådløse teknologiene og MIL-STD-810G-kompatibilitet for smuss, fuktighet, temperatur og støtmotstand.

Beste robuste nettbrett

Pris

Skjermstørrelse

Lagring

Samsung Galaxy Tab Active5

$550

8 tommer

64GB eller 128GB

Acer Enduro T1

$259

8 tommer

64 GB eMMC

Amazon Fire HD 8 Kids Pro

$150

8 tommer

Opptil 1TB

Samsung Galaxy Tab Active4 Pro

$709

10.1 tommer

64GB eller 128GB

Dell Latitude 7220 Rugged Extreme-nettbrett

< /td>

$1100

11,6 tommer

256 GB SSD

Hvilket robust nettbrett passer for deg?

Start med å spørre deg selv hvilket operativsystem du ønsker eller trenger. Du har i utgangspunktet to valg: Android eller Windows 10. Basert på det svaret har du begrenset valgprosessen ganske mye. Derfra kan du se på de finere detaljene til hver nettbrett. Kan du tilpasse bygget? Hva slags tilbehør er tilgjengelig? Hva trenger du at nettbrettet skal gjøre? 

Velg dette robuste nettbrettet…

Hvis du trenger…

Samsung Galaxy Tab Active5

Et tøft og robust nettbrett som ikke er for stort for feltarbeid og likevel gir muligheten til å bruke S Pen til å fange notater og markeringer utenfor kontoret. Samsungs nyeste er den foretrukne arbeidshesten for mange, og du kan stole på fire år med oppgraderinger.

Acer Enduro T1

Et godt avrundet, tøft Android-nettbrett med hurtigladefunksjoner og en NFC-leser. Den har en skjerm laget av Gorilla Glass.

Amazon Fire HD 8 Kids Pro

Et rimelig, slitesterkt nettbrett spesielt for barn med to års bekymringsfri garanti og brukervennlig foreldrekontroll. Skjermen er laget av forsterket aluminiumsilikatglass, noe som gjør den vanskeligere å sprekke.

Samsung Galaxy Tab Active4 Pro

Et robust nettbrett med lang batterilevetid, LTE-kompatibilitet , og sikkerhet av militær grad. Den er MIL-STD-810G-kompatibel og IP68-sertifisert for å motstå fuktighet, smuss, ekstreme temperaturer, fall og støt. 

Dell 7220 Rugged Extreme Tablet

Et robust nettbrett som er supersterkt og IP65-klassifisert . Den er falltestet for å tåle et fall på fire fot, og temperaturtestet fra 145 grader til -20 grader Fahrenheit.

Faktorer du bør vurdere når du velger et robust nettbrett

Hvis du er interessert i å kjøpe et robust nettbrett, kan du bør vurdere følgende:

Penn eller ingen penn?: I mange tilfeller er det å ha muligheten til å bruke en pekepenn for enkelt å markere tegninger eller bilder, ta notater og navigere i brukergrensesnittet med hansker på et viktig element i bruken av det robuste nettbrettet i felten. Hvis du bestemmer deg for at en pekepenn er avgjørende, vil det hjelpe deg med å begrense valget ditt av robust nettbrett.Størrelse og vekt: Miljøet du skal jobbe i og typen arbeid du planlegger å gjøre med nettbrettet kan hjelpe deg med å bestemme hvor stort nettbrettet kan være for å forbli produktivt. Selv om et nettbrett med stor skjerm kan være flott for å se store tegninger, kan det også være tungvint hvis du bruker det mens du kryper inn i små rom. Sjekk ut størrelsen og vekten på nettbrettene for å se hvilken som fungerer best for deg.Pris:Robuste nettbrett er generelt dyrere enn et standard nettbrett uten beskyttelse mot elementene. Prisen kan imidlertid variere ganske mye, så velg et utvalg som fungerer for deg når du begynner å eliminere nettbrettene som er dyrere enn du er villig til å betale.Spesifikasjoner: Prosessoren, RAM og lagringsmuligheter vil bidra til å definere ytelsesopplevelsen til det valgte nettbrettet. Hvis du planlegger å bruke det robuste nettbrettet med bare én eller to apper som kjører, er du kanskje ikke like bekymret for mengden RAM som er tilgjengelig. Mange av disse nettbrettene støtter også microSD-utvidelseskort, så mengden intern lagring er da ikke like viktig som mengden tilgjengelig RAM.

Slik tester vi robuste nettbrett

Vi valgte disse robuste nettbrettene gjennom personlig erfaring med nettbrett og anmeldelser på Internett fra både brukere og proffer. Vi så på anerkjente merker, tekniske spesifikasjoner, generell holdbarhet og mer når vi tok våre endelige valg.

Feltest: Siden disse nettbrettene er designet for å fungere utenfor kontoret, brukte vi disse tabletter på verft, skog og i andre ytre miljøer med sand, skitt, regn og andre elementer i nærheten av nettbrettene.Hansker på: I noen situasjoner brukes disse robuste nettbrettene av folk som må bruke hansker på jobb. Noen av nettbrettene har en pekepenn som hjelper deg med å navigere på nettbrettet og skrive innhold. Andre nettbrett har moduser som støtter bruk av hansker mens de samhandler med skjermen på nettbrettet. Ytelse: Disse nettbrettene er ikke ment for avansert spilling og å presse grensene for moderne mobilteknologi. Dermed har de ofte en robust konstruksjon som består ulike holdbarhetssertifiseringer, men har vanligvis mellomlagsprosessorer, begrenset RAM, andre spesifikasjoner som finnes i mellomtoneenheter. Vi laster opp flere programmer for å teste merking av PDF-er, se tegninger, fange opp håndskrevne notater og lydnotater og andre apper som er vanlige for feltbruk. Kameraet er også testet for å ta bilder som brukes i tilstandsfunnet rapporter.

Også: De beste pekepennene

Hva er en robust nettbrett?

Et robust nettbrett er et nettbrett som er designet for å tåle ekstreme forhold. Enten det er dårlig vær, veldig høye eller veldig lave temperaturer, eller fall og støt, beskytter det ekstra slitesterke etuiet de ømfintlige interne komponentene mot skade og korrosjon. 

Robuste nettbrett er best for mobil fagfolk som gjør mye feltarbeid, som entreprenører og ingeniører. De kan imidlertid også gjelde familier med mindre barn, som, la oss bare si, straffer seg mer med elektronikk. 

Ville ikke et etui være like effektivt som et robust nettbrett?

Ja og nei. Noen av de avanserte dekselene, som de fra Otterbox, er definitivt designet for å beskytte nettbrettet ditt. Men det er noen aspekter ved et robust nettbrett som det ikke kan reprodusere. 

For eksempel er noen av tablettene i denne roundupen designet for å tåle alvorlige temperaturer i tillegg til at de er vanskeligere å bryte når de slippes. De tilbyr også fukt- og støvbestandighet — et must for å beskytte eiendelen din i et utendørs miljø. 

Hva betyr “militær karakter”? mener?

Hvis en enhet annonseres som «militær klasse»," det betyr ikke nødvendigvis at den ble utviklet for militær bruk, men snarere testet mot MIL-STD 810-standarder. Denne testprosessen kjører enheter gjennom ekstreme forhold for å simulere hva soldater kan møte under utplassering eller kamp. 

Standardene sammenligner enhetens ytelse i situasjoner der den kan falle, kastes eller til og med eksplodere. De tester også hvordan enheter holder seg i kraftig regn, høye og lave temperaturer, kommer i kontakt med kjemikalier, og motstår støv- og soppinfiltrasjon. 

Mest kommersielt tilgjengelige “militærkvalitet”; enheter er testet for fall, støt og vannmotstand.

Hvilket nettbrett er mest holdbart?

På denne listen er Acer Enduro T1, Samsung Galaxy Tab Active Pro og Dell Latitude 7220 alle super holdbare og har funksjoner som gorillaglass. I tillegg er de falltestet og beskyttet med imponerende IP-klassifiseringer. 

IP-klassifisering indikerer om enheten har motstand mot overflatepartikler som støv (I) og fuktighet (P). Det er derfor, når du ser etter et robust nettbrett, vil du være oppmerksom på enhetens IP-klassifisering. I begge tilfeller, jo høyere tall, jo bedre motstand gir det. 

Hvorfor bør jeg kjøpe et robust nettbrett?

Robuste nettbrett er på topp i de fleste prisklasser, så det kan være fristende å skaffe en vanlig modell av forbrukerkvalitet og legge den i en “robust” modell. sak. Og det vil fungere… en stund. 

Etuier kan bare gjøre så mye for å beskytte interne komponenter som prosessorer og lagringsstasjoner mot skade som kan oppstå fra støt, støt og fuktighet. Men et nettbrett som er designet av produsenten for å håndtere ekstreme forhold, er mye bedre rustet til å håndtere omtrent alt du kan kaste på det. 

Fra vanntette og forsterkede deksler til batterier som kan byttes ut , kan et robust nettbrett være en stor investering og verdifull ressurs for mobile profesjonelle som trenger å jobbe i all slags vær.

Finnes det alternative robuste nettbrett å vurdere?

Med mindre du' Hvis du er på markedet for å kjøpe en hel flåte med robuste nettbrett til din bedrift eller i militæret, er det ikke akkurat lett å finne et tøft nettbrett for vanlige brukere. Men her er noen andre valg som er robuste og holdbare nettbrett.

Se på Amazon