De beste støyreduserende hodetelefonene i 2024: Eksperttestet og anmeldt

0
12

Distraherer høylytte naboer, summende gressklippere og uendelig kontorprat deg? I så fall høres det ut som du kan dra nytte av å investere i et par hodetelefoner med sterk støyreduserende teknologi. Støyreduserende øreplugger kan også fungere, men å måtte lade etter noen timer kan ta deg ut av ditt dype fokus tidligere enn beregnet.

Også: De beste støyreduserende øreproppene : Ekspert testet og vurdert

Støyreduserende hodetelefoner er din beste venn under din daglige pendling, arbeidsdag på kontoret eller lange reiser. Du trenger timer med sterk støydemping for å holde verdens distraherende eller irriterende lyder i sjakk. 

Hva er de beste støyreduserende hodetelefonene akkurat nå?

Bose QuietComfort Ultra-hodetelefonene er de beste støyreduserende hodetelefonene akkurat nå. Deres sterke støyreduserende teknologi, flotte lyd, enorme komfort og utrolige allsidighet gjør dem ikke bare til de beste støyreduserende hodetelefonene, men også de beste hodetelefonene for daglig bruk. 

De beste støyreduserende hodetelefonene i 2024

Bose QuietComfort Ultra-hodetelefoner

Beste støyreduserende hodetelefoner totalt sett

Bose QuietComfort Ultra i hvit røyk Jada Jones/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Konkurransedyktig ANC Komfortabel passform Balansert lyd Imper Batterilevetiden kan være lengre Bærevesken er begrenset Flere detaljer

Bose QuietComfort Ultra&# xA0;spesifikasjoner: Vekt: 8,96 oz. | Batteritid: 24 timer (ANC av) |  Bluetooth: Ja (5.3) | Multipoint: Yes | Støyreduksjon (i dB): -28 dB

Bose QuietComfort Ultra-hodetelefonene er mest kjent for sine imponerende støy- kansellerer eiendommer og komfort hele dagen, og lever opp til QuietComfort-navnebroren. Boses siste støyreduserende over-ear-hodetelefoner er de beste i klassen i støyreduserende avdeling.

QuietComfort Ultra-hodetelefonene er ideelle for å pendle, studere og jobbe på et kontor, siden den støyreduserende teknologien i disse hodetelefonene gjør en god jobb med å dempe samtalelyder. Gjennom testingen min fant jeg ut at QuietComfort Ultras støyreduksjon gjør en god jobb med å dempe lavfrekvente lyder, for eksempel et kjøleskap, en AC-enhet eller en flymotor. 

Så stor som støyreduksjonen er, leverer QuietComfort Ultra-hodetelefonene også førsteklasses transparensmodus, slik at du raskt kan veksle mellom å slippe verden inn og blokkere den ut. Enda mer, QuietComfort Ultra har flott lydgjengivelse og en liste over fremtidssikre programvarefunksjoner.

Anmeldelse: Bose QuietComfort Ultra

Se nå på BoseView nå på Best BuySe nå på Amazon flere kjøpsvalg

Sony WH-1000XM5

Beste støyreduserende hodetelefoner for programvarefanatikere

Nærbilde av Sony WH-1000XM5-hodesett Matthew Miller/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Beste ANC på markedet Utmerket stemmelydkvalitet Hurtigladingsalternativer Ideles Splittende estetikk Ikke sammenleggbar Større bæreveske Flere detaljer

Sony WH-1000XM5 spesifikasjoner: Vekt: 8,81 oz. | Batteritid: 40 timer (ANC av) Bluetooth: Ja (5.2) | Multipoint: Ja | Støyreduksjon (i dB): -27 dB

Sony er et av de største navnene i forbrukerhodetelefonverdenen, og vi tror det er med god grunn. Sonys WH-1000XM5 leverer suveren lydkvalitet, effektiv støydemping, en elegant design og batterilevetid hele dagen. Da vi anmeldte XM5-hodetelefonene i fjor, likte vi XM5s oppslukende ANC og klare, skarpe lyd.

Sony XM5-hodetelefonene er utstyrt med automatisk adaptiv aktiv støyreduksjon (ANC), som betyr mikrofonene på utsiden av øreklokkene lytter konstant til omgivelsene dine. Disse mikrofonene sender deretter støyen inn i interne lydprosessorer som dikterer hvor mye støyreduserende teknologi du trenger basert på miljøets støynivåer.

Sony XM5 over-ear-hodetelefonene er ideelle for pendling og reise, siden deres støyreduserende teknologi gjør en god jobb med å dempe og redusere samtalelyder. Disse hodetelefonene sliter imidlertid med å redusere ekstern støy med lavere frekvenser, som den lave rumlingen fra en tog- eller flymotor. 

Omtale: Sony WH-1000XM5

Se nå på AmazonSe nå på Best BuySe nå på Målrett mot flere kjøpsvalg

Sony WH-1000XM4

Beste bærbare støyreduserende hodetelefoner

sony-wh-1000xm4-2.jpg Matthew Miller/ZDNET

Fordeler & Ulemper ProsSammenleggbar design og bærbart deksel Pauses automatisk når hodetelefonene tas av Støtter to samtidige enhetstilkoblinger Imper Mer tidløs , elegant visuell estetikk Brukere med store ører kan føle at innsiden av øreklokkene tar kontakt Dyrt for en 3 år gammel modell Flere detaljer

Sony WH-1000XM4 spesifikasjoner : Vekt: 8,85 oz. | Batteritid: 38 timer (ANC av) | Bluetooth: < /strong>Ja (5.0) | Multipoint: Ja | Støyreduksjon (i dB): -28dB

Mens WH-1000XM5 er de nyeste over-ear-hodetelefonene fra Sony, er WH-1000XM4-hodetelefonene, som debuterte i 2020, et annet flott alternativ. Denne modellen mangler kanskje den sekundære ANC-prosessoren som finnes i den nyere versjonen, men den gir fortsatt suveren lyd og støyreduserende kvalitet. 

Da vi vurderte XM4-hodetelefonene, fant vi at ANC var ekstremt effektivt til å blokkere eksterne støy. Disse hodetelefonene har beholdt sin verdi gjennom årene, og ANC er fortsatt sterk og enestående. 

Faktisk er Sony XM4 over-ear-hodetelefonene' støydemping er litt sterkere enn etterfølgeren, XM5. XM4-hodetelefonene er flotte for reiser og pendling, ettersom ANC-en deres gjør det bra med å minimere lavfrekvente lyder og stille stemmeskravling.

Anmeldelse: Sony WH -1000XM4

Se nå på AmazonSe nå på Best BuySe nå på Walmart flere kjøpsvalg

Apple AirPods Max

Beste støyreduserende hodetelefoner for Apple-brukere

< img src="https://www.zdnet.com/article/1" width="640" height="360" fetchpriority="low" alt="AirPods Max på en Apple Store, fanget av iPhone 15 Pro Max" height="0" width="0" title="De beste støyreduserende hodetelefonene i 2024: Ekspert testet og anmeldt" /> Jason Hiner/ZDNET

Fordeler & Ulemper Fordeler Fordeler for eiere av Apple-enheter Metallkonstruksjon og solid hodebånd Universelt hyllet lydkvalitet Cons Proprietær lynkabellading Bulky Inkludert etui har blitt et pinlig meme Flere detaljer

Apple AirPods Max spesifikasjoner: Vekt: 13,6 oz. | Batteritid: 20 timer (ANC av) | Bluetooth: Ja (5.0)  | Flerpunkt: Nei | Støyreduksjon (i dB): -25 dB

Hvis du er dedikert til Apples økosystem, vil du ha AirPods Max. Vi berømmet AirPods Max for deres klare, detaljerte lyd og effektive ANC-egenskaper. AirPods Max kan sømløst kobles til alle dine kompatible Apple-enheter og kan enkelt bytte mellom Apple-enhetens lydutganger.

AirPods Max er laget av titan og tungmetaller, noe som gir dem en førsteklasses og solid konstruksjon . For ikke å nevne, deres futuristiske og rene design fungerer også som en moteerklæring.

AIrPods Max er utstyrt med adaptiv støydemping, noe som betyr at mikrofonene på de ytre øreklokkene lytter etter lyder, og hodetelefonene' ANC justerer seg selv basert på eksterne volumnivåer. AirPods Max's ANC yter bra, og disse hodetelefonene er en flott følgesvenn for pendling og reise.

Anmeldelse:& #xA0;AirPods Max

Se nå på B&H Photo-VideoView nå på AppleView nå på Amazon flere kjøpsalternativer

Bose QuietComfort 45

Beste komfortable støyreduserende hodetelefoner

Bose QuietComfort 45 i svart i hodetelefonvesken Jada Jones/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Slitesterk Komfortabel passform Sterk ANC Nedeler Litt datert design Kort batterilevetid Flere detaljer

Bose QuietComfort 45 spesifikasjoner: Vekt: 8,46 oz. | Batteritid: 22 timer (ANC av) | Bluetooth: Ja (5.1) |&# xA0;Multipoint: Ja | Støyreduksjon (i dB): -24 dB

Hvis du vil ha hodetelefoner som er lette, komfortable og pålitelige, Bose QuietComfort 45-hodetelefonene er for deg. QuietComfort 45 er en forgjenger til QuietComfort Ultra, og tilbyr mange av de samme elskede funksjonene.

Gjennom testingen min har Bose QuietComfort 45 spektakulær ANC, som kan forventes fra Bose. Støy i det lavere frekvensområdet, som summing og rumling fra motorer, blokkeres ekstremt godt av QuietComfort 45.

Disse hodetelefonene' imponerende ANC gjør dem ypperlige for pendling og reise, men du må huske å lade dem siden batterilevetiden er på den korte siden. Hvis QuietComfort Ultra er for dyre, men du fortsatt vil ha Bose-hodetelefoner, bør du sjekke ut QuietComfort 45.

Anmeldelse: Bose QuietComfort 45

Se nå på BoseView nå på AmazonSe nå på Målrett mot flere kjøpsvalg

Monoprice BT-600ANC

Beste budsjett støyreduserende hodetelefoner

 Monoprice BT-600ANC-hodetelefonene liggende på et trebordJada Jones/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Effektiv ANC Lang batterilevetid Reisevennlig Ideles Ingen EQ-innstillinger Mangler programvarefunksjoner Flere detaljer

Monoprice BT-600ANC tekniske spesifikasjoner: Vekt: 10 oz. | Batterilevetid: 40 timer (ANC av) | Bluetooth: Ja (5.0) | Multipoint: Ja | Støyreduksjon (i dB): -30 dB

Hvis du vil svært effektiv støyreduksjon for mindre enn $150, tenk på Monoprice BT-600ANC-hodetelefonene.

Da jeg testet Monoprice BT-600ANC-hodetelefonene, konkluderte jeg med at disse hodetelefonene' støyreduserende egenskaper kan lett konkurrere med Bose. Andre funksjoner som oppdatert programvare og lydkvalitet er imidlertid i den laveste kvaliteten. Likevel, hvis du vil ha hodetelefoner med imponerende støydemping for mindre enn $150, vil disse tilfredsstille deg.

BT-600ANC-hodetelefonene blokkerer støy med høyere, mellom- og lavere frekvenser og undertrykker effektivt stille stemmeskravling . Disse hodetelefonene er flotte for pendling og reise, men vil også fungere godt for kontorarbeidere, studenter eller personer som deler boareal.

Anmeldelse: Monoprice BT-600ANC

Se nå på Monoprice

Hva er de beste støyreduserende hodetelefonene?

Bose QuietComfort Ultra er et flott alternativ for folk som tar med seg hodetelefonene overalt. Disse hodetelefonene har svært effektiv støyreduserende teknologi og myke, myke øreklokker. Disse to faktorene gjør dem nyttige, komfortable og egnet for bruk hele dagen. For å se hvordan de henger sammen, her er et sammendrag av de beste støyreduserende hodetelefonene.

Hodetelefoner Pris Vekt Batteriliv Bluetooth versjon
Bose QuietComfort Ultra td>

$429 8,96 oz. 24 timer (ANC av) 5,3
Sony WH-1000XM5 $400 8,81 oz. 40 timer (ANC av) 5.2
Sony WH-1000XM4 $348 8,85 oz. 38 timer (ANC av) 5,0
Apple AirPods Max $549 13,6 oz. 20 timer (ANC av)< /td>

5,0
Bose QuietComfort 45 $329 8,46 oz. 22 timer (ANC av)< /td>

5.1
Monoprice BT-600ANC $100 10 oz. 40 timer (ANC av) 5.0

Hvilke støyreduserende hodetelefoner passer for deg?

Enten du er på arbeidsplassen eller hjemme, kan miljøstøy være en hindring for produktivitet og underholdning. Selv om alle alternativer på denne listen kan bidra til å dempe støy, kan ingen støyreduserende hodetelefoner eliminere støy fullstendig, spesielt i støyende omgivelser. Likevel tilbyr hvert alternativ et unikt sett med funksjoner som gjør det best egnet for bestemte brukere med mer spesifikke mål enn bare å blokkere støy.

Velg disse støyreduserende hodetelefonene…

Hvis du vil…

Bose QuietComfort Ultra Sony& #xA0;

De beste hodetelefonene fra Bose. QC Ultra er de nyeste over-ear-hodetelefonene fra selskapet, og leverer det beste Bose har å tilby

Sony WH-1000XM5

Eksepsjonell støyreduserende teknologi og imponerende lydkvalitet. Disse hodetelefonene tilbyr omfattende programvarefunksjoner for fremtidige brukere.

Sony WH-1000XM4

Premium Sony-hodetelefoner til en lavere premiumpris. Hvis du ønsker et par førsteklasses bokser fra Sony, men du ikke vil betale $400, er disse for deg.

Apple AirPods Max

Det beste alternativet som vil fungere godt med Apple-enhetene dine. Disse hodetelefonene vil levere flott lyd og ANC mens de smelter inn i Apple-økosystemet ditt.

Bose QuietComfort 45

Bose-hodetelefoner til en rimeligere pris. QuietComfort 45 er noen år eldre enn Ultra, men tilbyr mange av de samme premiumfunksjonene for mindre penger.

Monoprice BT-600ANC

Den beste ANC for den laveste prisen. BT-600ANC leverer støyreduksjon som kan konkurrere med de dyreste hodetelefonene på denne listen for bare $100.

Faktorer du bør vurdere når du velger støyreduserende hodetelefoner

ZDNET-teamet gjennomførte grundige, praktiske tester av hodetelefonene på denne listen. Bortsett fra å inkludere alternativer som annonserer støyreduserende teknologi, testet vi styrken til hvert par hodetelefoner. støyreduserende egenskaper. Vi vurderte også andre beregninger som design, byggekvalitet og batterilevetid.

Design: Noen ønsker at hodetelefonene deres skal ha en slank og enhetlig design, mens andre foretrekker prangende, fremtredende designelementer. Vi vurderte hodetelefoner som kan passe inn i hver kategori for å tilby mest mulig designmangfold.Byggekvalitet:Hvis hodetelefonene dine er med deg overalt i løpet av dagen, vil du ha et par som tåler noen korte fall, støt og riper. Vi valgte hodetelefoner med rammer laget av hard plast og tøffe metaller for å sikre at de tåler daglig slitasje.Batteritid:Støyreduserende hodetelefoner vil sannsynligvis holde seg med deg gjennom dine daglige aktiviteter, og batterilevetiden deres bør ikke gi deg opp halvveis i løpet av dagen. Vi valgte hodetelefoner som har minst 24 timers kontinuerlig batterilevetid, slik at du kan holde fokus hele dagen.

Hvordan vi tester hodetelefoner

ZDNET-teamet bruker flere uker med et par hodetelefoner, og bruker dem i mange miljøer som biblioteker, kaffebarer, dagligvarebutikker, tog og kontoret. Vi gjør det for å teste hvor godt et par støyreduserende hodetelefoner presterer i ulike miljøer, siden hvert miljø tilbyr en annen symfoni av lyder.

Selv om du kan teste støyreduserende hodetelefoner objektivt på en graf for støyisolering, bør du utføre dine egne tester i dine besøkte miljøer for å se hvordan de holder seg. På slutten av dagen er den eneste måten å vite om et par hodetelefoner fungerer for deg å prøve dem selv.

Hva er de forskjellige typene støyreduksjon?

Hodetelefoner bruke flere typer støyreduserende teknologi, hvor den vanligste er aktiv støyreduksjon (ANC). Noen hodetelefoner bruker imidlertid hybrid eller adaptiv støyreduksjon, og alle hodetelefoner bruker en viss grad av passiv støyreduksjon.

Aktiv støydemping bruker mikrofoner på innsiden av øreklokkene for å oppdage ekstern støy og produsere en lik, men motsatt lydbølge for å avbryte den fremmede støyen inne i øreklokkene. Hodetelefoner med bare interne mikrofoner har mindre effektiv støyreduksjon, men lydkvaliteten har en tendens til å forbli uberørt av lydene som produseres av mikrofonene.

Hybrid støyreduksjon er en type ANC som bruker mikrofoner i og utenfor øreklokkene for å lytte etter en større frekvens av ekstern støy. De ekstra eksterne mikrofonene gjør de støyreduserende egenskapene sterkere, men noen ganger blir lydkvaliteten kompromittert.

Adaptiv støyreduksjon fungerer på samme måte som passiv og aktiv støykansellering, men bruker datamaskinalgoritmer for å vurdere støyen i miljøet ditt. Hvis hodetelefonene dine med adaptiv støyreduksjon oppdager at du har kommet inn i et mer støyende miljø, vil de øke støyreduksjonen. 

Passiv støyreduksjon, noen ganger kalt støyisolering, refererer til hvor godt hodetelefoner naturlig blokkerer omgivelsene ved kun å dekke ørene. Det er ingen teknologi involvert i denne typen støyreduksjon. Lukkede hodetelefoner med tettsittende passform vil ha bedre passiv støykansellering, mens hodetelefoner med åpen rygg og løstsittende gjør at mer omgivelsesstøy når ørene dine.

Bør jeg kjøpe støyreduserende hodetelefoner?< /h2>

Hvis du jobber hjemmefra, er student, ofte reiser eller jobber på et felles kontor, vil støyreduserende hodetelefoner være til nytte for deg. Hvis du opplever at du bruker timer av dagen på dypt arbeid, men ofte blir distrahert av eksterne lyder, bør du investere i et par støyreduserende hodetelefoner.

Støyreduserende hodetelefoner kan også hjelpe deg hvis du føler deg overveldet av de høye lydene fra overfylte offentlige rom som flyplasser og dagligvarebutikker. Husk at støyreduserende hodetelefoner ikke kan dempe verden rundt deg fullstendig, og du vil sannsynligvis høre stemmer, biler som tuter og andre høye lyder, bare ved lavere volum.

Hvorfor gjør ørene mine føler du press med ANC-hodetelefoner?

Føler du press i ørene når du bruker støyreduserende hodetelefoner? Det du opplever kalles kabintrykk. Du kan føle trangen til å sprette ørene, på samme måte som det føles når du er på et fly. Imidlertid skaper ikke støyreduserende hodetelefoner trykk i ørene dine. 

Den trykklignende følelsen du opplever er at hjernen din spiller seg selv et puss. Det er mer sannsynlig at du opplever denne følelsen hvis du er ny på støyreduserende hodetelefoner. Dette fenomenet er normalt, og det vil forsvinne etter noen få bruk.  

Uten støyreduserende teknologi er hjernen din vant til å høre, behandle og filtrere ut omgivelsesstøy i miljøet ditt. Støyreduserende teknologi blokkerer imidlertid omgivelsesstøy fra ørene dine. Vanligvis signaliserer mangel på støy fra omgivelsene en endring i trykket i mellomøret, og du vil sprette ørene for å lindre ubehag.

Fortsatt skaper ikke støyreduserende hodetelefoner trykk i øregangen, og du bør ikke være bekymret for å oppleve mindre kabintrykk. 

Hvorfor kan jeg fortsatt høre med støyreduserende hodetelefoner?

Støyreduserende hodetelefoner kan dempe lydene rundt deg. Men støyreduserende teknologi har begrensninger. Støyreduserende hodetelefoner er mest effektive til å kansellere konsekvente lyder som en flymotor eller en gressklipper. De er ikke like effektive til å kansellere plutselige, skarpe lyder, som høy latter eller samtalelyder.

Dine støyreduserende hodetelefoner vil tjene deg best når du pendler eller reiser. Imidlertid kan støyreduserende hodetelefoner bidra til å redusere samtalelyder når du studerer eller jobber i offentlige rom.

I tillegg påvirker passformen og kvaliteten til støyreduserende teknologi dens styrke. Hvis hodetelefonene dine er for løse på hodet eller rundt ørene, kan eksterne støy slippe gjennom øreklokkene.

Hodetelefoner med støyreduksjonsteknologi av lavere kvalitet er ikke like effektive til å kansellere konsekvente eller plutselige lyder.

Er det alternative støyreduserende hodetelefoner å vurdere?

Markedet er fullt av støyreduserende hodetelefoner å vurdere. Merker som Audio-Technica, JBL og Sennheiser lager også flotte ANC-hodetelefoner. I tillegg til våre toppvalg, her er noen andre støyreduserende hodetelefoner som er verdt å se nærmere på.

Se på TargetView på Amazon