De beste bærbare datamaskinene under $1000 av 2024: Ekspert anbefalt

0
18

Dagene da enorme PC-tårn tok opp plass på skrivebordet for å oppnå kraftig ytelse er forbi. Nå lever vi i en tid hvor strøm kan kondenseres og pakkes tett inn i en slank bærbar PC. Mange lette bærbare datamaskiner lover til og med lynraske hastigheter, detaljert grafikk og 1 TB SSD-lagringsalternativer for kreativ, akademisk eller profesjonell bruk. 

Også: De beste bærbare datamaskinene under $500< /strong>

Etter å ha gått hands-on med 2020 Apple MacBook Air da den først kom ut, vinner den nå tre år gamle modellen fortsatt ZDNETs ettertraktede tittel som den beste bærbare datamaskinen under 1000 dollar takket være dens hastighet, portabilitet og relativt budsjettvennlige prislapp. Det er imidlertid langt fra det eneste alternativet. 

Enten du er noen som spiller videospill på rommet ditt eller jobber på en kaffebar, kan dine behov som forbruker være drastisk forskjellige. Du vil kanskje ha best mulig maskinvare, eller kanskje du foretrekker noe enkelt. Med det i tankene er dette de beste bærbare datamaskinene under $1000 for din daglige rutine, uansett hva det måtte være.

De beste bærbare datamaskinene under $1000 av 2024

Vis mindre Se nå på B&H Photo-VideoView nå på Best BuySe nå på eBay Proffene Enkel tilgang til alt Apple Enkelt design Liten størrelse gjør den lett bærbar Ulemper Ikke den beste for spilling. Surfing fungerer best med Google Chrome Vanskelig å tilpasse fra Windows til MacOS Batterilevetid/Kjøretid 1026 minutter Vekt 2,8 pund Skjermstørrelse/-type 13-tommer, 2560 x 1600 IPS LCD-prosessortestet Apple M1 8‑coreGraphics-testet Apple M1 7-kjerne

Beste bærbare under $1000 for Apple-brukere

2020 Apple MacBook Air tech spesifikasjoner: CPU-modell : Apple M1 | RAM-minne: 8 GB | Harddisk: 256 GB SSD |  Skjermstørrelse: 13,3 tommer

Apple har dukket opp som frontløperen i det typiske bærbare markedet i dag, spesielt med 2020-versjonen av MacBook Air. Med Apple M1-brikken og 8 GB RAM, gir denne modellen brukere en strålende opplevelse med høye lastehastigheter, noe som gir ren, skarp og levende visning på den kompakte, men effektive 13,3-tommers Retina-skjermen. 

Mens ZDNET-testing fant at skjermens lysstyrke har en tendens til å spise opp litt batterilevetid, fungerer den generelle ytelsen utmerket for rutinemessige profesjonelle og kreative krav. Den store styreflaten og skjermstørrelsen gjør det enkelt å utføre arbeid. Den store mengden plass lar deg ha mange apper åpne samtidig. Dessuten er MacBook Air helt stillegående. Du trenger ikke å bekymre deg for å forstyrre andre mennesker rundt deg.

Hvis du har andre Apple-produkter, kan du også koble disse enhetene til MacBook og få tilgang til kontaktene, bildene, iMessage og så mye mer alt fra den bærbare datamaskinen. 

Anmeldelse: 2020 MacBook Air

2020 Apple MacBook Air Vis ekspert Ta Vis mindre Vis mindre Se nå hos Amazon Pros Batterilevetiden er bra for en gaming-bærbar Utrolig grafisk kapasitet Stor skjerm Ulemper Med over 5 pund er det vanskeligere å transportere Bare 60Hz oppdateringsfrekvens

HP Victus

Beste bærbare datamaskin under $1000 for spill

HP Victus tekniske spesifikasjoner: CPU-modell: Intel Core i5-12500H | RAM-minne: 8GB | Harddisk: 512 GB SSD | Skjermstørrelse: 15,6 tommer

Når du tenker på den typiske spill-PCen, du tenker sannsynligvis på mange RGB, fancy glasshus og store vifter inne i enheten. Og selv om denne bærbare HP Victus-datamaskinen ikke har de prangende funksjonene, gir den en episk spillopplevelse.

Det visuelle er like viktig som ytelsen i spill. Heldigvis har denne bærbare kraften i spar. Grafikken drives av en Nvidia GeForce RTX 3050 GPU og en 178-graders wide-view-skjerm, slik at du kan se skjermen uansett hvor du bestemmer deg for å sitte. I tillegg, med en forbedret kjøleløsning i denne bærbare datamaskinen, blåses varm luft ut av kjøleribbene, noe som sikrer at datamaskinen holder en kjølig temperatur mens du spiller. 

Vi bør nevne at GeForce RTX 3050-grafikkortet er sammenkoblet med en Intel Core i5-12500H-prosessor. Denne kombinasjonen er bemerkelsesverdig fordi den lar HP Victurs håndtere alle slags arbeidsbelastninger, ikke bare spill. Den kan håndtere hverdagslige oppgaver som å surfe på nettet, sjekke e-poster og jobbe med dokumenter. Innholdsskapere bør vurdere å plukke opp en bærbar datamaskin fordi denne maskinvaren kan være nyttig for å gjengi og redigere videoer.

Og siden spill kan ta opp en god del lagringsplass, gir 512 GB PCIe NVMe M.2 SSD 30 ganger raskere ytelse enn en tradisjonell harddisk. I tillegg, med 2 USB Type-A-porter og 1 USB Type-C-port, hvis ekstra lagring er nødvendig, er det også mer enn nok porter til å bruke en ekstern SSD.

HP VictusVis ekspert Ta Vis mindre Vis mindre Se nå hos Amazon Pros Rimelig Tilpasset for eksternt arbeid Kraftig prosessor og RAM for en lav pris Ulemper Skjermen er blendetung Middelmådig styreflate

HP Envy 13

Beste bærbare under $1000 for verdien

HP Envy 13 tekniske spesifikasjoner: CPU-modell: Intel Core i5-1135G7&# xA0;| RAM-minne: 8 GB | Harddisk: 256 GB SSD | Skjerm Størrelse: 13,3 tommer

Denne bærbare datamaskinen er den billigste bærbare datamaskinen under $1000 på denne listen, men også en av de kraftigste. Drevet av en Intel Core i5-prosessor, hjelper denne bærbare datamaskinen deg med å holde på oppgaven samtidig som den er effektiv og responsiv med alle input. laptop har tilpasset seg tiden. Med en innebygd kamerautløsertast og en tast for å dempe mikrofonen, kan du beskytte personvernet ditt når du går bort fra arbeidsstasjonen. 

HP Envy 13 utmerker seg ved å finne en god balanse mellom portabilitet og ytelse. Selv om det ikke ble utviklet med tanke på ressurskrevende aktiviteter, kan det håndtere uformelt spill, 3D-gjengivelse og videoredigering. Selvfølgelig er HP Envy 13 utmerket til å takle hverdagslige oppgaver hvis du ikke gjør noe av det.

Til slutt, mens skjermen måler bare 13,3 tommer, er bildekvaliteten du får fra denne enheten utrolig. FHD IPS-skjermen er praktisk talt kantløs, med et skjerm-til-kropp-forhold på 88 %. I tillegg har denne bærbare datamaskinen BrightView-teknologi, slik at fargene dine er levende og gjennomsiktige når du arbeider i klasserommet, kontoret eller avlukket.

HP Envy 13Vis ekspert Ta Vis mindre Vis mindre Se nå på AmazonSe nå på Best Buy Pros Flott skjerm Fantastisk ytelse Lett ramme Ulemper Dårlig kvalitet webkamera Oppløsningen kunne vært bedre

ASUS Vivobook S 15 OLED

Den flotteste skjermen for en bærbar datamaskin under $1000

ASUS VivoBook S 15 OLED-tekniske spesifikasjoner: CPU-modell:  Intel Core i5-12500H/Intel Core i7-12700H | RAM-minne: 8 GB |  Harddisk: 512 GB SSD | Skjermstørrelse: 15,6 tommer

Hvis du leter etter en rimelig bærbar PC med en nydelig skjerm, trenger du ikke lete lenger enn ASUS Vivobook S 15 OLED. Den har en 15,6 Full HD (1920 x 1080 piksler) OLED-skjerm med et sideforhold på 16:9. Denne typen skjerm lar deg nyte fantastiske farger og dype svarte farger. I tillegg dekker den hele DCI-P3-fargespekteret pluss støtte for Display HDR True Black 600. Sammen tilbyr disse to programvarefunksjonene fargemetning og uovertruffen detalj på skjermen.

Selvfølgelig er det mer til Vivobook S 15 i tillegg til skjermen fordi den har noe kraftig maskinvare. Low-end-modellen har en Intel Core i5-12500H CPU og 8 GB RAM, ideell for multitasking. Du vil ikke oppleve noen betydelige ytelsesfall selv om du har massevis av faner åpne på Google Chrome (og vi vet at du gjør det). 

Når det gjelder den generelle designen, veier den bærbare datamaskinen mindre enn fire pund, slik at du kan reise hvor som helst uten noen hindring. Å skrive på tastaturet er også en hyggelig opplevelse. For det første er den romslig, og gir hendene all den friheten de trenger. I tillegg har hver tast et lavt aktiveringspunkt for rask skriving. Pekeplaten nederst er relativt liten. Å bruke den til å rulle nettsider kan være litt ubehagelig for noen.

asus-vivobook-s-15-oled-1Vis ekspert Ta Vis mindre Vis mindre Se nå hos Amazon Pros Robust design Lang batterilevetid Sjenerøst portvalg Ulemper Subpar høyttalere Middelmådig webkamera

Acer Aspire 5

Beste langvarige bærbare under $1000

Tekniske spesifikasjoner for Acer Aspire 5: CPU-modell: Intel Core i5-8265U | RAM-minne: >8 GB | Harddisk: 256 GB | Skjermstørrelse: 15,6 tommer

Acer Aspire 5 er en utmerket Windows-bærbar PC priset under $1000. Den har en komfortabel 15,6-tommers widescreen-skjerm som ikke er for liten eller for stor, med LED-bakgrunnsbelyst IPS og full HD-oppløsning (1920 x 1080 piksler). Dette betyr imponerende grafikk på en skjerm som er stor nok til å nyte detaljer. Det bakgrunnsbelyste tastaturet er en bonus for større synlighet, spesielt for jobb- eller skoleprosjekter.

Behandlingshastighetene er også utrolige. Aspire 5 bruker en 8. generasjons Intel Core i5-8265U-prosessor med 256 gigabyte på harddisken og 8 GB RAM. Denne kombinasjonen av maskinvare lar den bærbare datamaskinen håndtere alle slags arbeidsbelastninger, enten det er å strømme en film fra Netflix eller surfe på internett. Apropos filmer, Acer Aspire 5 har Acer TrueHarmony-teknologi for å øke volumet og levere dyp bass.

For høyere sikkerhet er det en fingeravtrykkleser for å låse opp datamaskinen. Du har mange porter, med flere USB-porter, inkludert en USB-C-inngang. Forvent en batterilevetid på omtrent ni og en halv time, mer enn nok strøm til å komme deg gjennom lange arbeidsdager.

Og kirsebæret på toppen av Acer Aspire 5 sundae er den lette. Den veier mindre enn fire pund, så du kan ta den med deg overalt.

acer-aspire-5-1Vis ekspert Ta Vis mindre Vis mindre Se nå hos Amazon Pros Flott ytelse Lett formfaktor Lang batterilevetid Ulemper Begrensede porter Dyrt

Acer Swift X

Beste kraftige bærbare under $1000

Acer Swift X tech spesifikasjoner: CPU-modell: AMD Ryzen 5 5600U/Ryzzen 7 5800U | RAM-minne: 8 GB/16 GB | Harddisk: 512 GB | Skjermstørrelse: 14 tommer

I tråd med Acer har vi Swift X – en rimelig bærbar datamaskin som overraskende nok har en anstendig mengde kraft bak seg. Du kan velge en AMD Ryzen 5 5600U eller en Ryzen 7 5825U som prosessor. Det er slanke valg for grafikkortet, men det er i det minste en Nvidia RTX 3050 GPU. Ganske grei maskinvare for en bærbar datamaskin som koster mindre enn $1000. Det er på nivå med HP Victus nevnt tidligere.

Swift X kan være et bedre valg for folk flest ettersom den utmerker seg i områder der spillbærbare datamaskiner sliter. For det første er den lett og veier litt over tre pund, noe som gjør den mye lettere å bære rundt. Gjennomsnittlig batterilevetid er satt til fine 12 timer. Med den tiden kunne du gjøre alt dagens arbeid og fortsatt ha juice til overs for å slappe av med favorittprogrammet ditt på Netflix.

Selvfølgelig kan jeg ikke glemme den flotte FullHD IPS-en skjerm med over 85 prosent skjerm-til-kropp-forhold. Den dekker også hele sRGB-fargespekteret.

Noe av det jeg liker best med Swift X er at den kommer i et spennende gull. Det er en uvanlig farge for bærbare datamaskiner, men den vil definitivt se bra ut på et skrivebord.

Anmeldelse: Acer Swift X-anmeldelse: Et slankt AMD-drevet arbeidshus med diskret Nvidia-grafikk

acer-swift-x -1Vis ekspert Ta Vis mindre

Hva er den beste bærbare datamaskinen under $1000?

Med alle store avgjørelser følger mye forskning. Heldigvis gjorde vi mye av det tunge løftet for deg når det gjaldt å søke opp nøkkelspesifikasjonene til de beste bærbare datamaskinene under $1000. Nedenfor er en tabell som sammenligner de beste bærbare datamaskinene i denne listen etter pris, CPU-modell og skjermstørrelse for å gjøre beslutningsprosessen mer håndterbar.

< td>Beste bærbare datamaskin under $1000
Lavest pris tilgjengelig CPU Skjermstørrelse Lagringsstørrelse
2020 MacBook Air $750 Apple M1 13,3 tommer 256 GB
HP Victus $730 Intel Core i5-12500H 15,6 tommer 512 GB
HP Envy 13 $560 Intel Core i5-1135G7 13,3 tommer 256 GB
ASUS Vivobook S 15 OLED $900 Intel Core i5-12500H/Intel Core i7-12700H 15,6 tommer 512 GB
Acer Aspire 5 $518 8. generasjons Intel Core i5-8265U 15,6 tommer 256 GB
Acer Swift X $799 AMD Ryzen 5 5600U/Ryzen 7 5825U 14 tommer 512 GB

Hvilken er den riktige bærbare datamaskinen under $1000 for deg?

Størrelsen og vekten på den bærbare datamaskinen kan begrense hvor du tar med og bruker datamaskinen. Bærbare datamaskiner, som HP Envy 13, kan tas med hvor som helst, mens større alternativer, som HP Victus, krever litt mer plass. Les diagrammet nedenfor for å forstå hvilken modell som fungerer best for deg. 

Velg denne beste bærbare datamaskinen under $1000…< /td>

Hvis du vil…
2020 MacBook Air En bærbar PC som er perfekt for Apple-brukere. Ved å bruke M1-brikken og pakke inn 8 GB RAM, leverer denne bærbare datamaskinen lynrask ytelse og integrerer enkelt resten av Apple-enhetene dine.
HP Victus En bærbar datamaskin av høy kvalitet med utrolige spesifikasjoner for spillere. Denne bærbare datamaskinen er fullpakket med strøm uten den høye prislappen, som en 16,1-tommers skjerm, Nvidia-grafikk og mange porter.
HP Envy 13 En datamaskin som vil overgå forventningene uten å sprenge banken. Mens skjermen bare er 13 tommer, er skjermen praktisk talt kantløs, med et kroppsforhold på 88 %. I tillegg er grafikken av fantastisk kvalitet, og kamerafunksjonene er perfekte for eksterne arbeidere.
ASUS VivoBook S 15 OLED En bærbar datamaskin med en fantastisk skjerm . Som navnet sier, leverer VivoBook S 15 OLED en OLED-skjerm i full HD-oppløsning som kan gi fantastiske farger, dype svarte farger og et høyt detaljnivå.
Acer Aspire 5 En spillverdig budsjett-laptop med overlegen grafikk. Dette beste alternativet midt på veien tilbyr en komfortabel 15,6-tommers skjerm og rikelig med lagringsplass og porttilgjengelighet.
Acer Swift X En lett, men kraftig bærbar datamaskin med noe av den samme maskinvaren som HP Victus uten ulempene. Acer Swift X kan vare i 12 timer på en enkelt lading, og vil garantert være din nye beste venn på jobben.

Hvordan valgte vi disse bærbare datamaskinene under $1000?

En flott bærbar trenger ikke å koste en formue. For å finne de beste bærbare datamaskinene under $1000, er det flere faktorer du må vurdere.

CPUModell: Prosessoren forteller deg hvor raskt og hvor godt datamaskinen din vil være i stand til å forstå og fullføre oppgaver. Se etter en nyere prosessor som kan skryte av raskere hastigheter, slik at du kan være garantert en maskin med høy ytelse.RAM-minne: Vurder hvor mye minne du trenger til datamaskinen. Hvis du håndterer mange filer, vil du sannsynligvis trenge mer RAM-minne enn gjennomsnittsbrukeren. Skjermstørrelse:Det er vanligvis et spørsmål om preferanse når det kommer til skjermstørrelse. De beste bærbare datamaskinene under 1000 dollar har skjermer fra 12,3 tommer til 15,6 tommer. Det er mulig å finne bærbare datamaskiner som er både større og mindre enn dette spesifikke utvalget. Pris: Kostnader er selvfølgelig en drivende faktor her, så vær oppmerksom på den prislappen. Vi fant ut at de beste bærbare datamaskinene under $1000 varierer fra $570 til $800, avhengig av merke og modell du velger.

Er spillbærbare datamaskiner under $1000 bra?

Som alle andre ting, får du det du betaler for. Men med et budsjett på $1000, kan du få en bærbar datamaskin over gjennomsnittet. Personlig, hvis jeg skulle kjøpe en datamaskin spesifikt for spilling, ville jeg kjøpt en PC – men de koster ofte over $1000 for et system av høy kvalitet.

Det er anstendige gaming bærbare datamaskiner under $1000, som sett med HP Victus. Men rimelige bærbare spillmaskiner vil ikke ha samme kvalitet eller kraft som de dyrere. Hvis du er en casual gamer eller ikke bryr deg så mye om å ha best mulig grafikk eller ytelse, kan en bærbar PC under $1000 gi en hyggelig opplevelse.

Hvem lager de beste bærbare datamaskinene under $1000?

De vanlige kraftsentrene i bærbare industrien, som Apple, HP, Acer og Microsoft, lager bærbare datamaskiner av høy kvalitet under $1000. Alle favorittmodellene våre fra disse produsentene er inkludert på denne listen. 

Hva er den beste bærbare datamaskinen med berøringsskjerm?

Vi elsker allsidigheten til Microsoft Surface Pro-nettbrett/bærbare datamaskiner. Hvis vi måtte kjøpe en ny datamaskin i dag, måtte det være en Microsoft Surface. De kommer i så mange forskjellige størrelser og spesifikasjonskombinasjoner at du vil kunne finne den perfekte for deg.

Finnes det alternative bærbare datamaskiner under $1000 verdt å vurdere?

Med et budsjett på $1000, de store merkevarene dominerer vanligvis bærbare datamaskiner for denne prisen. Her er noen flere bærbare valg fra anerkjente merker som er verdt å vurdere før du kjøper.

Se på AmazonView på AmazonView på Best Buy