De beste bærbare Lenovo-maskinene fra 2024: Eksperttestet og anmeldt

0
15

Lenovo er et av de beste PC-merkene kjent for å lage noen av de beste bærbare datamaskinene for forretnings- og personlig bruk. Hvis du ønsker å kjøpe en ny bærbar Lenovo-laptop, er det massevis av flotte alternativer å velge mellom – så mye at det store antallet modeller som er tilgjengelige, kan gjøre det vanskelig å finne den rette. Det finnes avanserte modeller, enheter i mellomklassen, dyre alternativer og rimelige bærbare datamaskiner. 

Så hva er den beste bærbare Lenovo-bæreren for deg? ZDNET har dekket deg. Ekspertene våre har testet mange av de beste bærbare Lenovo-PC-ene som er tilgjengelige i dag og samlet våre toppvalg i denne listen, basert på faktorer som ytelse, konstruksjon og pris.

Også: < strong>De beste bærbare datamaskinene i 2024: Testet og anmeldt

Hva er den beste bærbare Lenovo-bæreren akkurat nå?

Vårt valg for den beste Lenovo bærbare datamaskinen totalt sett er ThinkPadX1 Carbon. Den har et fantastisk 1080p webkamera, kraftig maskinvare og en lett design. Men hvis du ser etter en annen type bærbar datamaskin, utvikler selskapet nesten alle typer bærbare datamaskiner du kan tenke deg, fra spillmaskiner til rimelige datamaskiner. Les videre for resten av våre valg for de beste bærbare Lenovo-PC-ene du kan kjøpe. 

De beste bærbare Lenovo-PC-ene i 2024

Vis mindre Se nå på Amazon Pros 1080p-kamera Flott lyd Utmerket tilkobling Ulemper Dyrt Mangler SD- eller microSD-kortspor

Lenovo ThinkPad X1 Carbon

Beste bærbare Lenovo-bærbare totalt sett

Lenovo ThinkPad X1 Carbon tekniske spesifikasjonerProsessor: 12. generasjons Intel Core i5-1240P-prosessor | Grafikkort: Intel Iris Xe | RAM: opptil 32 GB | Skjermstørrelse: 14 tommer | Operativsystem: Windows 11 Pro | Dimensjoner: 12,4 x 0,6 x 8,7 tommer 

Det er ingen tvil om det: Lenovo ThinkPad X1 Carbon er den beste bærbare Lenovo-datamaskinen du kan kjøpe. 

Med en 11. generasjons Intel Core i5-1140G7 vPro-prosessor, skaper Intel Evo-plattformen en høyytende maskin, noe som gjør den til en favoritt blant brukere. I følge ZDNET-bidragsyter Sandra Vogel kan den også være flott for bedrifter: “Lenovos ThinkPad-serie anses av mange som standardsetteren for bærbare bedrifter, med X1 Carbon på toppen.”

< p>Den 13-tommers skjermen inneholder Intel Iris Xe Graphics for forbedret bildebehandling med en antirefleksskjerm. Du får 256 GB lagringsplass, og det er et 1080p HD-kamera for å ta bildene dine. En fingeravtrykkleser er inkludert for ekstra bekvemmelighet. 

OmtaleLenovo ThinkPad X1 Carbon

I tillegg har den bærbare datamaskinen en lett ramme (1,12 kg, omtrent 2,5 lbs), men er likevel ganske holdbar. Lokket er av karbonfiber, mens kroppen har magnesiumlegering. Som den tykkeste har ThinkPad X1 Carbon 14,95 mm. Sammenlagt har du en overraskende tøff maskin som du kan ta med deg overalt.

Og uten tvil må favorittaspektet vårt ved ThinkPad X1 Carbon være den fantastiske WUXGA (1 920 x 1 200 pikslers oppløsning) IPS-berøringsskjerm med en matt finish og 400 nits lysstyrke. Det matte belegget lar deg jobbe ute takket være dets antirefleksegenskaper. Å ha en berøringsskjerm forbedrer også den bærbare datamaskinens brukervennlighet.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon er et utmerket valg for alle som leter etter en pålitelig arbeidsdatamaskin.

lenovo-thinkpad-x1-carbon-gen-9 Vis ekspert Ta Vis mindre Vis mindre Se nå hos B&H Photo-Video Pros Tynn og lett konstruksjon Fantastisk 2,8K OLED-skjerm 1080p webkamera Flotte funksjoner Ulemper Begrenset antall porter Kort batterilevetid

Lenovo ThinkPad Z13 Gen 2

Beste ultraportable bærbare Lenovo bærbare

Lenovo ThinkPad Z13 Gen 2 AMD tekniske spesifikasjoner: Prosessor: AMD Ryzen 5 Pro 7540U-prosessor | RAM: 16 GB | Skjermstørrelse: 13,3 tommer | Operativsystem: Windows 11 Pro | Dimensjoner: 11,6 x 7,9 x 0,55 tommer 

Lenovo er kjent for å utvikle noen av de beste ultraportable bærbare datamaskinene der ute. Blant de mange lette modellene anbefaler vi ThinkPad Z13 Gen 2 AMD. Det er en flott enhet med solid maskinvare og en rekke flotte funksjoner som gjør den til en verdig kandidat som din nye hoveddatamaskin. Under panseret drives den av en AMD Ryzen 7 Pro 7840U-prosessor sammen med et integrert Radeon 740M-grafikkort. Spesielt kreative fagfolk vil sette pris på ytelsesnivået denne chipparingen vil bringe til bordet. Den lar den bærbare datamaskinen håndtere alle slags tunge arbeidsbelastninger.

TV-serier og filmer ser fantastiske ut på den bærbare datamaskinens skjerm. Den har en 2,8K OLED-skjerm som er i stand til å gi livlige farger som ser ut som de er i ferd med å sprette ut. Og kvaliteten blir enda bedre på grunn av den tynne rammen rundt skjermen. Du kan nyte favorittinnholdet ditt i all sin prakt. OLED kan gjøre den bærbare datamaskinen ganske dyr. Heldigvis kan du velge en lavere oppløsning på 1 920 x 1 200 piksler for å senke prisen.

Anmeldelse: Denne ultraportable Lenovo-laptopen har en hemmelig Trackpoint-funksjon, blant andre skjulte funksjoner

Lenovos ThinkPads er kjent for sin knallrøde TrackPoint midt på tastaturet. For det første har TrackPoint fått nye funksjoner. Dobbelttrykk på den åpner en hurtigmeny på skjermen for å justere visse aspekter av den bærbare datamaskinen, som mikrofonens retning. Det er noen få særheter, for eksempel det begrensede utvalget av porter, men ThinkPad Z13 er fortsatt et godt valg.

thinkpad-z13-gen-2-main Vis ekspert Ta Vis mindre Vis mindre Se nå på Amazon Pros 4K-skjerm Pålitelig konstruksjon Utmerket lagring Ulemper Batteriet kan forbedres Tungt

Lenovo Legion 5 Pro

Beste Lenovo bærbare datamaskin for spill

Lenovo Legion 5 Pro tekniske spesifikasjoner: Prosessor: AMD Ryzen 7 5800H-prosessor |  Grafikkort: Nvidia GeForce RTX 3060 RAM: 16 GB | Skjermstørrelse: 16 tommer | Operativsystem: Windows 11 | Dimensjoner: 14,02 x 10,41 x 1,07 tommer

Lenovo Legion 5 Pro har blitt en favoritt blant spillere som en av de beste gaming-bærbare datamaskinene du kan kjøpe, og med god grunn. Den har rimelig kraftig maskinvare.

Denne bærbare datamaskinen bruker en AMD Ryzen 5000 Series Desktop-prosessor med Nvidia GeForce RTX-grafikkort på en sjenerøs 16-tommers skjerm. Lenovo Legion AI Engine og Auto-Detect-modus forbedrer ytelsen, og tilbyr automatisk systemoptimalisering og maksimale bildefrekvenser for å gjøre spilling til en langt mer oppslukende opplevelse. Bildebehandlingen økes med 34 % økt pikseltetthet med 3D Nahimic-lyd. 

Og alt du ser her kommer ut av en 15,6-tommers Full HD-oppløsning (1920 x 1080 piksler).

Anmeldelse: Lenovo Legion Pro 5i

Selvfølgelig ville det ikke vært en gaming-laptop med god ytelse uten en rekke programvarefunksjoner som forbedrer den generelle kvaliteten enda mer. Legion 5 Pro støtter Dolby og VESA DisplayHDR 400 for å vise forskjellige farger. Den dekker hele sRGB-fargespekteret. Med over 500 nits topp lysstyrke ser videospill fantastisk ut på denne bærbare datamaskinen.

Bærbare spillmaskiner er kjent for å være ganske varme. Det er en av de største nedturene deres. Imidlertid så Lenovo det på sin plass å utstyre Legion 5 Pro med selskapets egen Legion Coldfront 3.0-teknologi. Den består av maskinvare- og programvareløsninger som sikrer at datamaskinen holder seg kjølig, fra flere vifter til AI-optimalisering for «neste generasjons ytelse».

En bærbar Lenovo Legion Pro 5i på et matbord Vis ekspert Ta Vis mindre Vis mindre Se nå hos Amazon Pros Glimrer spesielt med spilling Elegant design Fenomenal skjerm Ulemper Middels batteri Dyrt < h3 class="c-bestListProductListing_hed">Lenovo ThinkPad X1 Extreme

Beste bærbare Lenovo-datamaskin for reklamer

Lenovo ThinkPad X1 Extreme tekniske spesifikasjoner:< /strong> Prosessor: 8. generasjons Intel Core i7-8750H-prosessor | Grafikkort: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti | RAM: 32 GB | Skjermstørrelse: 15,6 tommer | Operativsystem: Windows 11 | Dimensjoner: 14,24 x 9,67 x 0,72 tommer

Når du vil ha den beste bærbare datamaskinen for kreative profesjonelle, er Lenovo ThinkPad X1 Extreme et populært valg.

Den bærbare datamaskinen har en 9. generasjons Intel Core-prosessor med 4K Dolby Vision HDR-støtte og førsteklasses grafikkort for å forbedre bildet betydelig på den store 16-tommers skjermen. Et Dolby Atmos-høyttalersystem er også integrert for bedre lyd og mindre forvrengning.

Omtale: Lenovo ThinkPad X1 Extreme< /strong>

Du trenger ikke å bekymre deg for tilkobling fordi Intel Wi-Fi 6/6E-tilkobling er innebygd med et 5G WWAN-alternativ. Opptil 32 GB minne er tilgjengelig, og et 90Wh-batteri er integrert for lengre batterilevetid. Paneler med lite blått lys er gunstig hvis du jobber eller spiller i lange perioder.

Fortsett med skjermen kan topplokket på ThinkPad X1 Extreme trekkes helt tilbake til en helt flat posisjon. Dette smarte trikset tjener en viktig hensikt, da det gjør det lettere for deg å dele det som er på skjermen. For ytterligere å fremme kompatibilitet er skjermen en berøringsskjerm slik at du kan skrive eller tegne rett på den.

Vi bør også nevne at ThinkPad X1 Extreme har mye nytte da den kommer med mange forskjellige porter for all slags ekstern maskinvare. Den har en HDMI-port i full størrelse, en 3,5 mm hodetelefonkontakt og flere USB-C-innganger. Selskapet kaster til og med inn en dongle med en mini-Ethernet-port. 

lenovo-thinkpad-x1-extreme-gen-2-10.pngVis ekspert Ta Vis mindre Vis mindre Se nå hos Walmart Pros Vakker skjerm Overdimensjonert styreflate Strålende lyd Ulemper Subparisk tastatur Uoverveldende batterilevetid Batterilevetid/driftstid 611 minutter Vekt 3,1 pund Skjermstørrelse/-type 14-tommers 2880 x 1800 touch OLED-prosessor testet Intel te600 i7-ph1 Intel Iris Xe Graphics

Lenovo Yoga 9i

Beste 2-i-1 Lenovo bærbare datamaskin

Lenovo Yoga 9i tekniske spesifikasjoner: Prosessor: 12. generasjons Intel Core i7-1260P-prosessor  | RAM: 16 GB | Skjermstørrelse: 14 tommer | Operativsystem: Windows 11 | Dimensjoner: 0,65 x 9,06 x 12,52 tommer

Lenovo Yoga 9i er en av de mest populære 2-i-1 bærbare datamaskinene, og brukerne roper over toppytelsen. Den har flere skjermkonfigurasjoner, den høyeste er en nydelig 14-tommers 4K (3840 x 2400 piksler) OLED-skjerm. Det er knyttet til Lenovo Legion 5 Pro ved å ha den beste skjermen på denne listen. 

Du har en 14-tommers 2,8K (2800 x 1800 piksler) oppløsningsalternativ og en 14-tommers Full HD (1920 x 1200 piksler) LCD-skjerm. Selvfølgelig er de ikke like pene som 4K-modellen, men de er fortsatt fantastiske.

AnmeldelseLenovo Yoga 9i< /strong>

Under panseret har du en 12. generasjons Intel Core i7 1260p-prosessor med et Intel Iris Xe-grafikkort. Dette er ikke verdens sterkeste eller raskeste maskinvare; men det gjør jobben. Et full HD (1080p) webkamera er også på hovedskjermen. Med en innebygd webkamera og fingeravtrykkleser er personvernet ditt ikke tatt for gitt.

Den garasjede pennen er en uventet bonus på en bærbar datamaskin, og folk klager absolutt ikke. Datamaskinen har også Wi-Fi 6 og fire Thunderbolt USB-kontakter for mer uanstrengt tilkobling.

Riktignok er batterilevetiden gjennomsnittlig, med åtte timers daglig bruk. Likevel, med tanke på alt Lenovo Yoga 9i har for seg, er det en rettferdig avveining. Kraftig ytelse krever mye energi.

lenovo -yoga-9i-hero.jpg Vis ekspert Ta Vis mindre Vis mindre Se nå hos Lenovo Pros Billig Høy kvalitetsskjerm Solid batterilevetid Ulemper Spinkel konstruksjon Kan bli varm

Lenovo IdeaPad Flex 5i

Beste Lenovo Chromebook

Lenovo IdeaPad Flex 5i tekniske spesifikasjoner: Prosessor: 13th-Gen Intel Core i3-1315U |&# xA0;Grafikkort: Integrert Intel UHD-grafikkkort | RAM: 8 GB | Skjermstørrelse: 14-tommers 1920 x 1200 piksler oppløsning berøringsskjerm | Operativsystem: Chrome OS | Dimensjoner: 0,8 x 12,4 x 9 tommer

Avrunding på listen er Lenovos IdeaPad Flex 5i. Det er et medlem av den nylig utgitte Chromebook Plus-linjen, en serie Chromebooks fra forskjellige produsenter med kraftigere maskinvare sammenlignet med eldre modeller. Hver enkelt er et godt valg, men Lenovos alternativ skiller seg ut fra resten ved å ha en av de beste skjermene. Den gir en oppløsning på 1 920 x 1 200 piksler, og takket være det fleksible hengslet kan den dreies 180 grader. Dette gjør den bærbare datamaskinen til et nettbrett, som passer utmerket med AI-drevne redigeringsfunksjoner ombord, som Magic Eraser.

Anmeldelse: Denne Lenovo Chromebook Plus på $499 vil få deg til å revurdere å bruke så mye på bærbare datamaskiner

Selv om du ikke er fotograf, anbefaler vi likevel IdeaPad Flex 5i til hverdagsarbeid. Dens 13. generasjons Intel Core i3-prosessor gir god ytelse for en datamaskin av dets kaliber. Dessuten er tastaturet fantastisk. Den er bred med store taster for komfortabel skriving. Lenovos 2-i-1 Chromebook er også lett og veier 3,5 pund. Og det beste: Det er billig. Prisene svinger, men vi har ikke sett det gå for mer enn $500.

Det er et par problemer med den; det kan nemlig bli varmt. Ved høye temperaturer kan det være ubehagelig å skrive på IdeaPad. 

lenovo-ideapad-chromebook-plus-main Vis ekspert Ta Vis mindre

Hva er den beste bærbare Lenovo-bæreren?

Lenovo's ThinkPad X1 Carbon er vårt valg for den beste bærbare Lenovo-bæreren. Selv om den har begrenset lagringsplass, gjør enheten opp for det med en høykvalitets 14-tommers skjerm, solid ytelse og lang batterilevetid. Dette gjør ThinkPad X1 Carbon til en flott bærbar PC for daglig bruk. Spesielt profesjonelle vil sette pris på alle de ekstra forretningsfunksjonene.

For å se hvordan den er sammenlignet med resten, nedenfor er en kort oversikt over de beste bærbare Lenovo-maskinene.

td>

< /tr>

Beste bærbare Lenovo-bærbare Kostnad RAM Skjermstørrelse
Lenovo ThinkPad X1 Carbon $1 249 16 GB 14 tommer
Lenovo ThinkPad Z13 Gen 2 $1 241 16 GB 13,3 tommer
Lenovo Legion 5 Pro $1 566 16 GB, 32 GB, 64 GB 16 tommer
Lenovo ThinkPad X1 Extreme $1479 32 GB 16 tommer
Lenovo Yoga 9i $1 399 16 GB 14 tommer
Lenovo IdeaPad Flex 5i $499 8GB 14 tommer

Hvilket er den beste bærbare Lenovo-datamaskinen for deg?

Lenovo lager et bredt utvalg av bærbare datamaskiner som dekker alle slags brukstilfeller, så du vil ikke ha behov for valg. Som etablert er ThinkPad X1 Carbon kongen av bakken. Men det betyr ikke nødvendigvis at det er den beste for deg. Den beste Lenovo bærbare datamaskinen kommer til syvende og sist ned til det du leter etter som bruker. Vi kan hjelpe med det med forslagene nedenfor.

Velg denne beste bærbare Lenovo… < strong>Hvis du vil…
Lenovo ThinkPad X1 Carbon Den beste bærbare Lenovo-bæreren tilgjengelig i dag. Denne datamaskinen med topp ytelse gir utrolig verdi og anbefales på det sterkeste for bedrifter
Lenovo ThinkPad Z13 Gen 2 Den beste ultraportable bærbare Lenovo-laptopen. Andregenerasjons ThinkPad Z13 klarer å pakke inn en fantastisk 2,8K OLED-skjerm i sin lette design.
Lenovo Legion 5 Pro Den beste bærbare Lenovo-bæreren for spilling. Denne bærbare datamaskinen tilbyr omfattende tilkoblingsmuligheter med utmerket grafikk og prosesseringshastighet for dine spillbehov.
Lenovo ThinkPad X1 Extreme Noe som er verdig en profesjonell. Kreative elsker denne beste bærbare Lenovo-PC-en for sin førsteklasses ytelse og funksjoner laget kun for kreative.
Lenovo Yoga 9i Flott 2-i-1-funksjonalitet. Denne beste bærbare Lenovo-laptopen tilbyr allsidighet i en konvertibel design.
Lenovo IdeaPad Flex 5i En rimelig bærbar datamaskin med solid ytelse. Lenovos beste Chromebook har også AI-drevne funksjoner for rask bilderedigering.

Faktorer du bør vurdere når du velger en bærbar Lenovo-datamaskin

Det er flere faktorer å vurdere når du velger den beste bærbare Lenovo-datamaskinen, inkludert:

Type: Det finnes forskjellige typer bærbare datamaskiner du kan kjøpe; det være seg en clamshell bærbar PC eller en 2-i-1 konvertibel design. Konvertible bærbare datamaskiner gir deg vanligvis større fleksibilitet og bærbarhet, men de kan mangle noen funksjoner som er tilgjengelige på mer tradisjonelle bærbare datamaskiner.Størrelse:Hvis du planlegger å ta din bærbare Lenovo-PC på farten, vil du ha en mindre konstruksjon for portabilitet. Det er viktig å være oppmerksom på skjermstørrelsen, da den direkte påvirker de generelle dimensjonene til en bærbar datamaskin. En stor enhet kan komme i veien for dine daglige behov.CPU: En bærbar datamaskins prosessor gir deg en idé om hvor raskt en bærbar datamaskin vil fungere. Lenovo klassifiserer bærbare datamaskiner etter kjernekategorier, med Core i9 og Core i7 som de kraftigere prosessorene.Grafik: Vurder hvilken type grafikkort som er tilgjengelig med den bærbare datamaskinen. Hvis du er en spiller eller videoredigerer, er en sterk GPU en viktig funksjon å vurdere. Sørg for å se etter en bærbar PC med en kraftig integrert grafikk eller et avansert grafikkort som passer dine behov. Batteri: Det er viktig å vite batterilevetiden til en ny bærbar Lenovo bærbar PC er. Bruker du mye tid på reise, kan det hende du trenger en bærbar datamaskin med lengre batterilevetid, slik at du ikke hele tiden famler etter en lader.  

Slik tester vi bærbare datamaskiner

Det er mange flotte bærbare Lenovo-maskiner på markedet, og vi får tilgang til mange av dem for å vurdere. Til slutt stolte vi på våre egne erfaringer med disse enhetene for å gjøre våre valg. 

Vi så på hvilke modeller som hadde de fineste skjermene, den beste ytelsen, de beste tastaturene og så videre. Testene våre innebærer å surfe på internett med de bærbare datamaskinene for å få en følelse av dem, så setter vi dem gjennom spesifikke brukstilfeller. Målet her er å se hva de er i stand til i den virkelige verden.

Når alle testingene er fullført, blir de vi likte best gjennomgått og sortert, gitt en spesifikk kategori som beste ultraportable Lenovo bærbar PC, og plassert på listen.

Kan du også spille på en Lenovo bærbar PC?

Du kan spille på hvilken som helst bærbar PC fra Lenovo, men vi anbefaler det ikke. Det avhenger av modellen du kjøper. Noen egner seg bedre til spill enn andre. For eksempel er Lenovo Legion 5 Pro spesielt rettet for videospill.

Det er viktig å forstå at de fleste bærbare Lenovo-maskiner egner seg fint til uformelt eller nybegynnerspill, men ikke noe mer. Tenk på titler som Stardew Valley eller The Sims 4. Spill som er mer grafisk intense vil ikke fungere jevnt på noe som ThinkPad X1 Nano.

Lenovos egne spillalternativer kommer med dedikerte grafikkort, skjermer med høy oppdateringsfrekvens og et robust kjølesystem. Men hvis du virkelig vil ha den beste spillbærbare datamaskinen, er det mye bedre alternativer der ute, spesielt for krevende spill. Du er bedre å kjøpe Razer Blade 15 eller en stasjonær datamaskin.

Hvor mye koster en bærbar Lenovo-bærbar?

Kostnaden for den beste bærbare Lenovo-bæreren kan variere. Igjen, det avhenger av modellen du velger. Den beste bærbare Lenovo-laptopen totalt sett er Lenovo ThinkPad X1 Carbon, som kjører litt over 1000 dollar. Men hvis du har mer å bruke, varierer de beste bærbare Lenovo-maskinene fra $1200 til rundt $2000 for premiummodeller. Rimelige bærbare datamaskiner, som IdeaPad Flex 5i, er betydelig billigere. Den modellen selges for rundt $500.

Hvor kjøper jeg en bærbar Lenovo?

Lenovo bærbare datamaskiner er tilgjengelige for kjøp direkte fra selskapets offisielle nettsted, men det er ikke din eneste alternativet. Mange digitale forhandlere selger bærbare Lenovo-maskiner på sine plattformer. Sørg imidlertid for at nettstedet er legitimt før du kjøper. Det er mye svindel der ute.

Vi anbefaler å gå til enten Amazon, Walmart eller Best Buy som første stopp i kjøpsprosessen. For ekstra bekvemmelighet har vi gitt shoppinglenker i hver av oppføringene for å spare tid på å kjøpe den beste Lenovo bærbare datamaskinen.

Andre Lenovo bærbare datamaskiner vi har testet

Lenovo lager flere typer av bærbare datamaskiner under forskjellige serier, fra ThinkPad- og Legion-linjene. De ovenfor er de beste som vi har etablert, men det er andre som nesten klarte seg. De tre nedenfor er verdt en ny titt.

Også: De beste Windows-bærbare datamaskinene

Se på Best BuyView på LenovoView hos Amazon