Dette Meta Quest 3-tilbehøret på $50 forbedret VR-opplevelsen min drastisk – hvordan får du det gratis

0
15
Quest 3-linser Kerry Wan/ZDNET

ZDNETs viktigste takeaways

Zenni VR-reseptlinsene er en rimelig, enkel og effektiv måte å forbedre Quest 3-opplevelsen din på. De kan foreskrives med et Sphere-område (SPH) på -9.00 til +6.00 og et sylinderområde (CYL) på -4.00 til +4.00.
Du må vente omtrent en uke på levering, men det er relativt raskt for et skreddersydd produkt.

Jeg har brukt mer og mer tid på Meta Quest 3. Kanskje det er oppdagelsen av Headspaces nye meditasjonsapp, kanskje det er headsettet som bare er et fantastisk kar for oppslukende underholdning, eller kanskje det er det faktum at siden jeg installerte et par reseptbelagte linser, har jeg endelig vært i stand til komfortabelt å bruke et VR-headset. uten at brillene mine er i veien.

Også: Meta Quest 3 vs. Apple Vision Pro: Hvor nøyaktig var Zuckerbergs anmeldelse?

Det er nok litt av hvert, men jeg skal gi Zenni reseptbelagte linser blomstene. For selv om de ikke kostet bare 50 dollar (pluss 15 % rabatt når du bruker koden 'SPRING24CNET), er disse brilleerstatningene lett mine nye "må-ha"e; tilbehør til Quest 3; det er hvor revolusjonerende de er for meg. Og hvis det virkelig er mer enn 166 millioner mennesker i USA som bruker resepter av et eller annet slag, så ville jeg ikke ha delt denne produktanbefalingen med resten av verden.

Se på Zenni Optical

Du kan tenke på VR reseptbelagte linser som innebygde briller, korrigerende linser som gir deg et klarere syn på den virtuelle verdenen. De har eksistert i årevis, men bare de mest entusiastiske VR-brukerne så verdien av å investere i et par (og visste faktisk at de fantes.) I 2024 er hodesett som Meta Quest 2 og Quest 3 mer populære og allment akseptert. Det var tydelig i løpet av den siste julehandelsesongen da begge hodesettene solgte bedre enn Apples AirPods, den forrige e-handelsmesteren.

Så hvorfor Zenni reseptbelagte linser? For det første er de sertifisert for å passe med Meta Quest 3. Installasjonen er så enkel som å feste rammene til den ytre kanten av hodesettets pannekakelinser, nesten som å stable en legokloss. Esken kommer med en bæreveske — som kom godt med da jeg nylig arrangerte en hjemmefest og ga headsettet rundt slik at venner og slektninger kunne prøve — og en mikrofiberklut til rengjøring.

Zenni reseptbelagte linser for Meta Quest 3

Linsene kommer med en kapselformet bæreveske.

Kerry Wan/ZDNET

Til min overraskelse har jeg ikke renset linsene så ofte siden de kommer med anti-ripe, anti-reflekterende og vannavstøtende belegg. Det har gått omtrent fem måneder siden jeg brukte Zenni-linsene, og bruken min dreier seg hovedsakelig om Beat Sabre, Eleven Table Tennis, og nylig Asgard's Wrath 2. Her er det å håpe at belegget er like effektiv innen slutten av året.

Også: Reseptbelagte linseinnsatser for VR-headset: Hvordan få et klarere blikk på metaverset

Jeg er også en fan av hvor sømløs bestillingsprosessen er. Når du har lagt inn reseptdetaljene og lagt inn bestillingen, tar frakten omtrent en uke, noe som er relativt raskt på denne tiden av året. Zenni-linsene kan foreskrives med et Sphere-område (SPH) på -9,00 til +6,00 og et sylinderområde (CYL) på -4,00 til +4,00. Det er mer enn aktuelt for de fleste brukere med langsynthet og nærsynthet, men likevel verdt å merke seg.

ZDNETs kjøpsråd

Så, om du har kjøpt en Meta Quest 3 for deg selv eller nylig ble begavet en, og vanligvis stole på reseptbelagte briller, gjør deg selv en tjeneste og sett dette tillegget på $50 øverst på tilbehørslisten din. Siden jeg brukte Zenni-linsene, har jeg syntes det er veldig vanskelig å bruke andre VR-headset med brillene mine på — husk at disse bare passer for Quest 3-modellen og ingenting annet; ubehaget er umiddelbart merkbart.

Jeg vil gi deg ett kjøpsråd til: Sjekk med synsforsikringen din for å se om den vil dekke kostnadene for linsene. Noen vil og noen vil ikke, men det er en sjanse for at du kan koste deg på Zenni-linsene uten å bruke en krone.

Og hvis du ikke trenger resepter i det hele tatt, men vil ha anti- tåke-/oljebestandige fordelene med VR-objektiver, Zenni har rabattert disse alternativene ned til $30 i skrivende stund.