Få en 4K-drone med to kameraer for $70

0
16
drones-2

Spar nesten 50 % på denne hindrende kameradronen til og med 17. mars.

StackSocial

Droneteknologi har tatt av det siste tiåret eller så. Hvis du er en av de mange av oss som har en interesse i å ta til himmelen og spille inn høyoppløselige videoer av disse eventyrene, men du har ennå ikke fått en drone fordi du ikke føler deg komfortabel med å fly en uten erfaring, ;er ikke alene, og det er en avtale designet for deg. 

Flott for barn og voksne, denne 4K Dual-Camera Drone er designet for nybegynnere med intelligent teknologi for å unngå hindringer, og det' er i salg til og med 17. mars for bare $70 (reg. $119).

Kameraets treveis hindringsunngåelse er basert på en del av dronen som oppfatter hvor langt unna hindringer er og setter grenser for å unngå dem før en potensiell kollisjon. Dronen er også laget for å være nybegynnervennlig med sine bevegelseskontrollfunksjoner som lar brukere ta et bilde eller video med en enkel håndbevegelse eller knyttneve mens de flyr. 

4K Dual-Camera Drone for nybegynnere med Intelligent Obstacle Avoidance

4K Dual- Kameradrone for nybegynnere med intelligent unngåelse av hindringer

$70 hos StackSocial

Når det kommer til fotografering og stil, skiller denne dronen seg også ut. Dens HD 4K 90° frontkamera tar fantastiske bilder med høy oppløsning av store landskap, utsikter, solnedganger og alt annet du oppdager. For å gi brukerne et nytt utsiktspunkt har dronen også en 120° vidvinkel bunnkamera. For å hjelpe deg med å holde styr på den og for å lyse opp himmelen med litt stil, er dronen utstyrt med LED-superlys som endres når de passerer gjennom forskjellige miljøer. 

Bli droneoperatøren du' har drømt om å bli med denne fantastiske startmodellen som kan reise så høyt som 328 fot. 

Denne 4K Dual-Camera Drone for nybegynnere med intelligent unngåelse av hindringer er til salgs for bare $70 (reg. $119) til 17. mars kl. 23:59 Stillehavet.