Utvid IT- og cybersikkerhetsferdighetene dine med denne læringspakken til USD 35

0
16
cyberth.

Få den ultimate cybersikkerheten & IT Career Certification Training Bundle for bare $35.

StackSocial

Det er ingen hemmelighet at cybersikkerhet og IT-ferdigheter er etterspurt. Dette betyr at de er noen av de mest ettertraktede (og muligens lukrative) karriereveiene. Og hvis du ønsker å komme inn på dette varme feltet, trenger du ikke gå tilbake til klasserommet for å begynne. Nettbaserte læringsmuligheter er rikelig, pluss at du ikke engang trenger å komme deg ut av jammies for å lære. 

Enten du ønsker å starte en ny karriere innen cybersikkerhet eller fremme dine eksisterende IT-ferdigheter, er Cybersecurity and IT Career-pakken en fantastisk ressurs for å hjelpe deg med å nå dine mål. Det er for øyeblikket til salgs for bare $35 (reg. $184) i en begrenset periode.

Med åtte kurs som strekker seg over 169 timer med instruksjonsinnhold, vil du lære alt for å få et godt grunnlag fra proffene . 

Dette kurset starter fra bunnen av, og dekker det grunnleggende, som typer enheter og deres deler, programmering og databaser. Du vil også lære om nettverk, feilsøking, sikkerhet og mye mer.

The Ultimate Cybersecurity & IT Career Certification Pathway Training Bundle

Den ultimate cybersikkerheten & IT Career Certification Pathway Training Bundle

$35 på StackSocial

Når du lærer mer, vil du kunne ta mer komplekse kurs som dekker emner som penetrasjonstesting, cybersikkerhetsanalyse og etisk hacking. Og selv om disse kursene tar sikte på å hjelpe deg med å ta og bestå CompTIA-eksamenene, er de ikke selve eksamenene.

Invester i fremtiden din, utvid ferdighetene dine og forbered deg på nye muligheter med denne omfattende opplæringspakken.< /p>

Hent denne kurspakken for cybersikkerhet og IT-karriere for bare $35 (reg. $184).