Trenger du en distraksjon fra jobben? LinkedIn kan legge til spill med bedriftens rangeringer

0
8
LinkedIn-app på en telefon NurPhoto/Getty Images

LinkedIn kan være et profesjonelt nettverk for sosiale medier, men det kan snart bli litt morsommere. Hvis du bruker LinkedIn til å søke etter jobber eller nettverk med folk i bransjen din, vil du kanskje legge merke til en fin liten avveksling neste gang du besøker: spill.

Etter en uavhengig app-forsker  xA0;gjorde oppdagelsen, bekreftet LinkedIn til TechCrunch at selskapet jobber med å legge til spill i appen sin. Spillene ser ut til å være korte, enkle puslespill; fire har blitt avslørt så langt: Queens, Inference, Crossclimb og Blueprint.

Også: Åpen for jobb? Tre nye LinkedIn-funksjoner gjør jobbsøking enklere enn noen gang

“Vi leker med å legge til puslespillbaserte spill i LinkedIn-opplevelsen for å låse opp litt moro, utdype relasjoner og forhåpentligvis vekke muligheten for samtaler,”" sa en LinkedIn-representant i en uttalelse.

Hvis funksjonen starter som lekket, vil spill på LinkedIn gi deg en poengsum etter hver runde. For å lokke deg til å fortsette å komme tilbake, eksperimenterer LinkedIn med å rangere selskaper basert på ansattes score. Du vil også kunne se hvor mange av kontaktene dine som spiller det spillet og hvor mange dager på rad du har spilt.

Spillene er kanskje ikke mye mer enn en morsom måte å konkurrere med kolleger på. og andre i din arbeidssfære, men LinkedIns mål er selvfølgelig å få deg til å bruke mer tid på nettstedet. Og hvis suksessen til superpopulære spill som Wordle er noen indikasjon, kan LinkedIn være inne på noe. Til og med Netflix har hoppet på spilltrenden, og har nylig lagt til spillbare titler på toppen av vanlig innhold.

Microsoft, som har rikelig med spillekspertise, kjøpte LinkedIn for 26,2 milliarder dollar i 2016. Microsoft kjøpte også opp Activision Blizzard, som eier King-spillfranchisene, for 69 milliarder dollar i 2023. LinkedIn ser imidlertid ut til å være opptatt av å lage sine egne spill i stedet for å bruke noen av titlene som morselskapet eier, i det minste foreløpig.

< p>Det er ingen utgivelsesdato for LinkedIns spill ennå, og vi er heller ikke klare på om spillpoengene dine vil bli inkludert i ytelsesvurderingene dine.