Få et $150 iSpyPen-kamera

0
10
fetchpriority=

Spar nesten $50 på denne iSpyPen PRO 2021-modellen til og med 24. mars.

StackSocial

Et kamera innebygd i en penn minner om spionfilmer og romaner som James Bond. Selv om de fleste av oss kanskje bare synes det er en kul dings, kan det å ha et lite, lett bærbart kamera være til nytte for eksperimentelle filmskapere, journalister og alle som leter etter en fin gave. 

Denne iSpyPen PRO 2021-modellen kommer med adapter og batteri, og den er til salgs for bare $150 (reg. $198) til og med 24. mars kl. 23:59. PT. Denne pennen, som vises på Fox, NBC, iHeartRadio og WFLA News Channel, kan lagre videoer så lenge som 24 timer om gangen. Batteriet går i hele 75 minutter per lading, noe som betyr at du kan ta opp i felten i betydelige lengder mellom opplading. 

iSpyPen PRO 2021-modell (128 GB/24-timers lagring/svart) + adapter og batteri

iSpyPen PRO 2021-modell (128 GB/24-timers lagring/svart) + Adapter & Batteri

$150 hos StackSocial

Videoen iSpyPen Pro tar opp er full HD 1920 x 1080, som er på nivå med mange kameraer i full størrelse på markedet. Den kan lagre opptil 128 GB data på det innebygde minnekortet, slik at du kan samle en rekke innhold og videoer mellom dumpene.

For å holde innholdet ditt tilpasset og beskyttet, tilbyr iSpyPen sin tidsstempeloverleggsfunksjon, som kan inkludere viktige funksjoner så vel som dato og klokkeslett for et spesifikt klipp. 

Hvis du eller noen i livet ditt er en fan av spionromaner og -filmer, kan denne kamerapennen gjøre perfekt gave. Vurder også å hente den for alle som jobber som forfattere, reisende eller innholdsskapere mens denne rabatten er tilgjengelig. 

Denne iSpyPen PRO 2021-modellen kommer med en adapter og batteri, og det er på salg for bare $150 (reg. $198) til og med 24. mars kl. 23:59. PT.